Cele 7 tipuri de rase de câini

Tipuri de rase de câini

Cu mai mult de 190 de rase de câine și soiuri înregistrate la Clubul American Kennel, fiecare câine a fost repartizat la una din cele șapte grupuri care detaliază funcțiile, rolurile și caracteristicile sale particulare. Iată cele șapte tipuri de rase de câini, istoriile lor și ce proprietarii de animale de companie se pot aștepta la luarea de la acești prieteni cu patru picioare acasă.

01 din 07

Grupul sportiv

Câinii din grupul sportiv au fost crescuți pentru a fi cel mai bun al lui Hunter Sidekick - scopul lor este de a ajuta la capturarea jocului cu pene. Datorită invenției pistolului, câinii sportivi au fost dezvoltați ca vânători au descoperit că aveau nevoie de ajutorul lui Canine cu recuperarea păsărilor de jocuri în sus sau a apelor de apă.

Există patru tipuri de bază de câini sportivi: spanioli, indicatoare, Retrieverii și seturile. Unele dintre rasele din acest grup, cum ar fi Retrieveri, sunt în mod special adepți la înot și specializați în apă, cum ar fi rațele, în timp ce seturile, spaniels și rasele de indicare sunt cunoscute experți în prepelița de vânătoare, fazan și alte păsări de joc în pășuni.

În timp ce aceste rase pot fi cunoscute pentru îndeplinirea mai multor sarcini pentru a ajuta vânătorul, în mod obișnuit indicii și sonatoarele vor identifica și marca jocul prin îndreptare, Spaniels ar sparge jocul, iar Retrieverii ar fi responsabili de recuperarea jocului mort și rănit.

Toți câinii de grup sportiv sunt caracterizați de personalitățile lor naturale active și de alertă, temperamente stabile și instinctele lor atât în ​​apă, cât și în pădure. Câinii sportivi fac animale de companie iubitoare, bine rotunjite și sunt adăugarea perfectă pentru familiile active, deoarece aceste câini de alerte energetice vor necesita o mulțime de exerciții fizice și timp petrecute în aer liber.

Uitați-vă la unele rase de câine în acest grup:

Labrador

Labrador Retriever

  • 02 din 07

    Hound Group

    Inițial, câinii din Grupul Hound au fost de asemenea utilizați pentru vânătoare și clasificați ca câini sportivi - Cu toate acestea, în 1930, Clubul American Kennel a introdus grupul de hound pentru a include câini care au fost în mod special crescuți pentru a urmări cariera cu sânge cald.

    Deși Hounds își împărtășesc abilitățile de vânătoare de vânătoare, acest grup cuprinde o gamă variată de rase. Punerile elegante, cu picioarele cu picioare lungi se bazează pe viteza lor explozivă, rezistența incredibilă și viziunea ascuțită, largă de a urmări animalele rapide, cum ar fi jackrabiturile și antilope și le aduceți în jos sau le țineți în gol până când vânătorul ajunge până când vine vânătorul ajunge. Scent Hounds sunt responsabili pentru utilizarea simțului lor acut de miros pentru a urmări jocul și sunt cunoscute pentru a fi mai robuste și durabile și de a avea capacitatea de a urmări aproape orice - fie că este o veveriță sau o persoană dispărută.

    Deși este dificil să facem generalizări despre un astfel de grup divers de câini, în general, câinii fermecători, afectuosi din acest grup vor face tovarăși loiali și animale de companie, iar unii vor necesita un exercițiu mai viguros decât alții.

    Check out câteva rase populare câine:

    Beagle

    Ogar

    Basenji

    Dachshund

  • 03 din 07

    Grupul de jucării

    În existență de-a lungul secolelor, rasa jucăriilor a fost crescută în scopul de a servi ca tovarășii pentru oamenii lor. Acești câini mici, ușor portabili pot fi găsiți cel mai adesea așezați în poala oamenilor lor - sau purtați în jur. Ideal pentru viața de viață sau de nimeni cu spațiu limitat, mulți dintre acești câini au fost crescuți de la verișorii lor mai mari.

    Ratele clasificate în grupul de jucărie tind să fie afectuoase și ușor de adaptat la mediul familiei lor. Ele sunt inteligente, sociabile și pline de energie și, în ciuda staturii lor mici, mulți au instincte puternice de protecție și personalități mari.

    Aflați mai multe despre rasele de jucărie:

    Chineză crescută

    Chihuahua

    Chin japonez

    Havanese

    Malteză

  • 04 din 07

    Grupul non-sportiv

    Un grup pentru câini care nu se potrivesc destul de în altă parte, grupul non-sportiv cuprinde o varietate de rase cu locuri de muncă care nu îndeplinesc cerințele celorlalte șase grupuri. AKC au înregistrat inițial câinii ca fiind sportivi, fie non-sportivi, iar în timp, câinii și terrii au fost separați de grupul sportiv, în timp ce jucăria și câinii de lucru s-au dezvoltat din non-sportiv. În cele din urmă a existat o categorie separată pentru a distinge câinii de vânători de la câinii de lucru.

    Grupul non-sportiv sunt toți câinii care rămân și au o varietate de dimensiuni, funcții și istorie. Cei mai mulți dintre acești câini fac, în general, câini și câini de casă, dar cu rasele variind de la buldogul francez la pudel, diferențele lor sunt atât de vastă încât face dificilă generalizarea trăsăturilor individuale.

    Citiți mai multe despre unele dintre rasele care alcătuiesc grupul non-sportiv:

    Lhasa Apso

    Chow Chow

    Dalmatian

    Pudel

    Buldog

    Buldog francez

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Grupul de lucru

    Câinii din grupul de lucru au împărțit de la grupul non-sportiv, cu rolul de a efectua locuri de muncă specifice legate de păstrarea proprietății sau de salvarea performanțelor. Considerat lucrătorii cu guler albastru al comunității canine, câinii care sunt clasificați în grupul de lucru au fost istorici responsabili de sarcinile variind de la scandele și căruțele să păzească turmele și case.

    În timp ce aparențele și locurile de muncă ale câinilor din acest grup variază, cele mai multe sunt puternice și inteligente și pot fi invocate pentru a efectua salvați și orice alte sarcini pentru a-și proteja familiile. Acești câini includ animale și proiecte de animale, de securitate, poliție și câini militari, precum și câini de ghid și de serviciu. Ca atare, ei fac animale de companie fiabile, loiale cu inteligență incredibilă și energie.

    Aflați mai multe despre unele dintre rasele grupului de lucru:

    Boxer

    Câinele de munte Bernese

    Marele Dane

    Doberman Pinscher

    Mastiff

    Leonberger

    Dogo Argentino

  • 06 din 07

    Grupul de herding

    Clasificate de AKC în 1983, grupul de herding include rasele cu posibila sarcină cea mai simplă. Odată inclusă cu câinii grupului de lucru, grupul include 30 de rase într-o mare varietate de dimensiuni, de la Corgi la păstorul german.

    Câinii de vânători au fost istorici ai crescut pentru a aduna, turma și proteja animalele și lucrează îndeaproape cu păstorii umani. Inteligența și capacitatea de reacție naturală a acestor câini le face foarte bine pregătiți. Deși toți acești câini împărtășesc abilitatea naturală de îndrumare și controlul mișcărilor altor animale, cele care sunt ținute ca animale de companie vor folosi instinctualele lor îndeamnă să-și învețe oamenii - de aceea sunt deosebit de mare cu copiii. În plus, ei tind să fie tovarăși de afectivi și loiali și să răspundă foarte bine la instruire.

    Citiți următoarele câini de vânătoare:

    Collie de frontieră

    Pembroke Welsh Corgi

    Ciobănesc german

    Shepherd australian

  • 07 din 07

    Terrier Group

    Marea majoritate a câinilor din grupul terrier au originat în insulele britanice și au evoluat cu atribuții speciale bazate pe geografia zonei lor specifice, inclusiv uciderea verminului și păzind casa sau hambarul familiei lor. Majoritatea acestor câini au fost crescuți pentru sarcini, cum ar fi vânzarea animalelor mici, inclusiv șobolani, vidre și badgers.

    Există câteva variații ale teritorilor - terrierii cu picioarele scurte au fost crescute pentru a căuta rozătoare subterane, în timp ce terrierii cu picioare lungi sunt capabili să scoată aceste creaturi, mai degrabă decât să se înmulțească după ei. Băuturile "Bull" au fost create odată pentru Bull Baiting și Dogfights, dar, fericit, sunt acum câțiva dintre câinii de companie de astăzi.

    Toți acești câini împărtășesc trăsătura comună de încredere în sine și curaj, deoarece sunt hotărâți să facă ceea ce este nevoie pentru a-și localiza cariera indiferent de teren, fie că este apă sau munți. Câinii din grupul terrier tind să fie energici și feistici. În timp ce fac animale de companie iubitoare, ei tind să aibă personalități încăpățânate, iar unele rase pot necesita îngrijire specială.

    Aflați mai multe despre aceste rase de terrier:

    American Staffordshire Terrier

    Terrier de taur

    Silky Terrier

    Boston Terrier

    Dandie Dinmont Terrier

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cele 7 tipuri de rase de câini