10 Cele mai bune rase de suferință de susținere emoțională

10 cele mai bune rase de suferință de susținere emoțională

Animalele, în special câinii, au fost cunoscuți de mult timp pentru a beneficia de proprietarii lor în multe feluri. Câinii de lucru asistă cu sarcini specifice, în timp ce alte canini oferă companionate, de exemplu. Privind după orice câine poate îmbunătăți sănătatea umană și bunăstarea, dar unele rase au un talent special pentru furnizarea de sprijin emoțional. Acestea sunt cunoscute ca Animale de sprijin emotionale (ESA).

ESA nu sunt aceiași ca câinii de serviciu, care pot fi instruiți pentru a ajuta persoanele cu handicap cu sarcini și situații specifice. ESAS oferă suport și companie tuturor în viața de zi cu zi. Pentru ca un câine sau alt animal care urmează să fie înregistrat ca ESA, acesta trebuie să fie prescris de un profesionist de sănătate mintală licențiat ca fiind esențial pentru bunăstarea proprietarului. Care ar putea fi ajutând individul să facă față anxietății sau oferindu-le un scop în viață, de exemplu.

Orice câine destinat să ofere sprijin emoțional trebuie să aibă un temperament calm în general. El ar trebui să fie blând, confortabil, cu a fi cuddled, ascultător, inteligent și distractiv de a fi cu - capabil de Trucuri de învățare și dornici de a juca, de exemplu. Dacă câine este pentru un copil, el trebuie să fie tolerant față de comportamentele lor. Și proprietarii cu mobilitate limitată sau care sunt de dormit ar putea avea nevoie de un pui suficient de mic pentru a fi ridicat ușor, pe un pat probabil. Dar dacă dimensiunea nu contează, există câteva rasele mai mari care fac o muncă superbă de a oferi sprijin emoțional.

După ce a stabilit toate acestea, să ne uităm la cele 10 puncte de top din lumea caninei pentru acest rol vital.

1. Cavalier King Charles Spaniel

  • Greutate: 13-18lbs
  • Înălțime: 12-13 inci
  • Lifespan: 9-14 ani

Cavalier King Charles Spaniel este clasificat ca a câine de jucărie de către Clubul American Kennel. După cum sugerează și numele, a fost regele Charles al II-lea al lui Anglia de alegere în secolul al XVII-lea. Acest spaniel face un lapdog foarte bun, cu temperamentul său calm și natura prietenoasă. Este cunoscut că este bun cu toate grupele de vârstă, în special copiii. Și totuși, are și toate calitățile tipice ale rasei Spaniel - este suficient de energic și atletic pentru a ține pasul dacă găsiți că mergeți pentru plimbări lungi utile pentru starea dvs.

Haina lui lucioasă are nevoie de un pic de îngrijire pentru a-l păstra strălucitor, dar atât câinele și proprietarul găsesc adesea acest lucru atât terapeutic, cât și un exercițiu bun de legare.

Cavalier King Charles Spaniel Sprijin de sprijin emoțional

2. Chihuahua

  • Greutate: 4-6 lbss
  • Înălțime: 6-10 inci
  • Lifespan: 12-20 de ani

De asemenea, un câine de jucărie, dar chiar mai tare decât regele Charles Spaniel, Chihuahua Cu toate acestea, ambalate o mulțime de pumn atunci când vine vorba de asigurarea unui sprijin emoțional. Acest rasă foarte inteligentă tinde să se angajeze foarte puternic cu proprietarul său, făcându-l un tovarăș credincios, iubitor și plin de satisfacții. Ca mulți câini mici, are nevoie de socializare precoce și de antrenament decent, altfel loialitatea sa extremă față de proprietarul său poate duce la agresiune față de alte persoane și animale. Fără acest tip de educație fermă, Chihuahua nu poate fi potrivită pentru a trăi cu copii zgomotoși sau imprevizibili.

Picioarele sale mici și rezistența scăzută înseamnă că CHI nu este potrivit pentru plimbări lungi, dar veți găsi că adorile fiind mângâie și îngrijite, precum și să se prăbușească în pături și să acopere cu tine.

În legătură cu o postare: Pături de câine

Chihuahua Suport de sprijin emoțional

3. Corgi

  • Greutate: 31-37 lbs
  • Înălțime: 10-13 inci
  • Lifespan: 12 ani

De asemenea, cunoscut sub numele de Corgi Welsh sau Dog-ul dwarf, Corgiul este bine cunoscut ca fiind un mare favorit cu regina actuală a Angliei. Dacă sunteți în căutarea unui câine bine comportat, nu căutați mai departe: Corgiul este plin de ascultare și iubește să vă rog. Este, de asemenea, foarte afectuos și jucăuș, deci este minunat pentru gospodăriile cu copii. Crescând inițial ca un câine la vitele de turmă prin înfundarea la tocuri, Corgi inteligentă este foarte receptiv la antrenament. De fapt, în general acest câine se descurcă bine la tot felul de agilitate pentru câini și concursuri sportive.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru Corgis

Este demn de remarcat faptul că inteligența și nivelurile de energie înseamnă că Corgi este foarte activă, deci ar putea fi mai puțin potrivită pentru functie. Va avea nevoie de aproximativ două ore mers pe jos, jogging sau jucând fetch o zi sau se poate plictisi și arăta comportamente distructive în jurul casei.

În legătură cu o postare: Cele mai bune mașini automate de preluare

Corgi rasă de susținere emoțională

În legătură cu o postare: Launcher automat cu bile

4. Dachshund

  • Greutate: 16-32LBS
  • Înălțime: 8-9 inci
  • Lifespan: 12-15 ani

Cu corpul său lung și picioarele scurte, aspectul distinctiv al câinelui de câine a câștigat porecla "câine Wiener" sau "Hotdog", deși numele său în limba engleză înseamnă literalmente câine Badger. Crescute la miros, urmăriți și spălați mamiferele mici, cum ar fi Badgers de la Burrows, Dachshund este persistentă și determinată în căutarea unui scop. Aceasta înseamnă că pot fi încăpățânați în fața comenzilor și, de asemenea, au tendința de a fi agresivi față de străini și alți câini. Dar sunt plini de personalitate și cu pregătirea corectă și o bună parte de răbdare, pot deveni animale de companie loiale și ascultătoare.

Îi place să fie distrați, în caz contrar, se plictisesc. Un câine adult va dura cât mai mult exercițiu pe cât puteți oferi, deci este minunat dacă în aer liber vă ajută starea.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru dachshunds

DAHSHUND Suport emoțional

5. Buldog francez

  • Greutate: 31-37LBS
  • Înălțime: 10-13 inci
  • Lifespan: 12 ani

De asemenea, cunoscut ca un francez, acest câine de companie este poreclit clovnul lumii câine pentru aspectul său amuzant și anticul jucăuș pe care îl va lua până la. Acest lucru face o ESA fantastică pentru cineva cu mobilitate limitată, de exemplu, deoarece rasa are nevoie de un exercițiu minim. Este genul de câine care este fericit să fie "cu tine; De fapt, el va fi nefericit dacă nu este. Francezii se confruntă cu contactul uman și suferă anxietate de separare Când este lăsat singur, chiar și câteva ore.

Buldog francez este, de asemenea, foarte susceptibil la extreme de temperatură, fie fierbinte sau rece. Stratul său subțire, unic strat înseamnă o îngrijire minimă, dar va trebui să-l înfășurați pentru a ieși în timpul iernii. În lunile mai calde, există un risc puternic de accident vascular cerebral termic dacă nu este păstrat rece. Dar, în ansamblu, aceasta este o rasă cu rezerve nesfârșite de răbdare și afecțiune pentru oameni și va fi plină de satisfacții dacă îl iubești înapoi.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru buldogii francezi

Bulldog francez Dogul de susținere emoțională

6. Ciobănesc german

  • Greutate: 49-88 lbs
  • Înălțime: 22-26 inci
  • Lifespan: 9-13 ani

Ciobănesc german este un câine de lucru mediu și mare. Rasa este adesea folosită ca a câine de serviciu, dar poate fi la fel de bun la asigurarea suportului emoțional. Sunt inteligenți și dornici să învețe, precum și să fii prietenos. Ca și în cazul multor rase mari, au nevoie de o mulțime de exerciții fizice, totuși, așa că atunci când vă luați decizia. A Câine plictisit poate deveni distructivă.

Hainele lor lungi au nevoie de multă îngrijire, dar acest lucru este calmant atât pentru câine, cât și pentru proprietar și este un exercițiu bun de legare. Inițial crescută ca un câine de vânătoare, au o forță puternică de a urmări prada și sunt foarte protejați în fața amenințărilor percepute. Formarea bună va reduce acest instinct, dar nu o elimină complet!

Ați putea dori, de asemenea: Mâncare pentru câini pentru păstorii germani

Păstorul german de asistență emoțională

7. Labrador

  • Greutate: 55-75 lbs
  • Înălțime: 20-24 inci
  • LIFEPAN: 10-12 ani

Labrador este un câine mare de arme. În ciuda dimensiunii sale, are rezerve uriașe de răbdare și este incredibil de afectuos. Pe măsură ce acest câine a fost în mod special creat să lucreze cu oamenii, veți găsi că este minunat cu copiii și, în general, calm și prietenos cu toți cei din jurul lor, indiferent dacă sunt proprietarii, străinii sau alte animale de companie. De asemenea, este foarte receptiv la formare și ascultător în următoarele comenzi.

Acest activ Câinele are nevoie de o mulțime de exerciții fizice Pentru a preveni plictiseala și obezitatea - două plimbări bune de o oră pe zi sunt standard. Îi place să mestece, totuși, să-ți dai retriever-ul de aur o mulțime de jucării sau obiecte de uz casnic, iar mobilierul poate suferi. Haina sa groasă are, de asemenea, nevoie de îngrijirea regulată și tinde să se scoată foarte mult, așa că GR nu este cel mai potrivit câine pentru proprietarii cu alergii.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru retrieveri de aur

Aur Retriever Retriever Suport emoțional

8. Pudel

  • Greutate: standard 45-70lbs, miniatura 15-17lbs, jucărie 6-9lbs
  • Înălțime: standard 15+ inci, miniatura 11-15 inci, jucărie sub 11 inci
  • Lifespan: 12-15 ani

Pudel este un tip de câine de apă și se spune că este cea de-a doua rasă inteligentă în lumea caninului, în spatele Collie de frontieră. Rasele vin în trei dimensiuni. Standardul a fost crescat ca un câine de armă, în timp ce miniaturarea sau jucăria sunt clasificate ca și Câini de companie. În ansamblu, toate cele trei tipuri sunt blânde, jucaus, ușor de antrenat și rasa se situează în mod deosebit în ceea ce privește ascultarea. Cu toate acestea, abilitățile sale ca a caine de paza sunt limitate de natura prietenoasă!

Ele sunt adesea clasificate ca Câini hipoalergenici, dar nu sunt complet alergeni. Ei fac, totuși, doar vărsate minim, iar părul pierdut tinde să se încurce în haina existentă, mai degrabă decât să renunțe. Îngrijirea Pentru a elimina părul liber este, prin urmare, important, dar oferă o bună legare și timp terapeutic atât pentru proprietar, cât și pentru câine.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru pude

POODLE Suport emoțional

9. Mops

  • Greutate: 14 - 18lbs
  • Înălțime: 10-14 inci
  • LIFEPAN: 12 - 15 ani

Pugul drăguț este clasificat ca un câine de jucărie și este una dintre rasele companionului. Prietenos și blând în temperament, această rasă a fost un mare favorit cu Regina Victoria din Anglia. Este o alegere foarte bună pentru copiii care au nevoie de sprijin emoțional ca de natură Pugul este foarte jucăuș și plin de distracție. Ei iubesc, de asemenea, marele în aer liber, joacă dur-and-tumble și energică.

Mai mult, sunt foarte intuitive, rapid pentru a ridica la dispozițiile proprietarilor lor și tind să se țină aproape de partea dvs. dacă ați legat cu ei. Care le face un prieten foarte bun la suferinzi de anxietate sau depresie. Singurul dezavantaj este că ei pot suferi de o mare varietate de condiții de sănătate, multe legate de boile lor scurte (brahycefalie).

Ați putea dori, de asemenea: Mâncare pentru câini pentru pugs

Pug rasă de sprijin emoțional

10. Yorkshire Terrier

  • Greutate: 4-7LBS
  • Înălțime: 8-9 inci
  • Lifespan: 13-20 de ani

După cum sugerează și numele, Yorkie este un terrier crescut inițial pentru a prinde șobolani. Dimensiunea lor mică îi face ușor de proprietarilor să le ia oriunde merg. În ciuda unei stări diminuante, Yorkie este complet neînfricată, nesatisfăcătoare și are nevoie de multă stimulare. Cu toate acestea, nevoile de exerciții fizice sunt mai mici decât un câine mai mare; Aproximativ 20-25 de minute pe sesiune este o mulțime. El iubește compania umană și o mulțime de atenție, totuși.

Sunt inteligenți și relativ ușor de antrenat, dar fără o mână fermă în viața timpurie, ei pot prezenta tendințe intense. Una dintre celelalte caracteristici care fac Yorkies o alegere foarte recomandată pentru un câine ESA este că ele sunt adaptabile la schimbare - se potrivesc în majoritatea mediilor cu ușurință și chiar călătorește bine, deci poate fi un partener constant aproape.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru a vă hrăni Yorkie

Yorkshire rasă de sprijin emoțional

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Cele mai bune rase de suferință de susținere emoțională