5 Trucuri ușoare pentru a vă învăța câinele

trucuri pentru a vă învăța câinele

Majoritatea pachetelor mici de bucurie pe care le numim câini pot fi ușor instruiți. Chiar și caninele care sunt considerate prea încăpățânate și mai puțin inteligente decât alte rase pot fi instruiți cu o mulțime de răbdare, determinare și motivație neegalată și o înțelegere de bază a utilizării armăturii pozitive în învățăturile dvs. Dacă sunteți gata să faceți prietenul dvs. cu patru picioare Steaua oricărei adunări sociale pe care intenționați să o găzduiți în curând, pregătiți-vă pentru aceste 5 trucuri ușoare pentru a vă învăța câinele. Acestea nu garantează că câștige milioane de oameni pe Facebook sau pe YouTube, dar cu siguranță vor fi testați la dragostea ta pentru animalul tău.

În legătură cu o postare: Cele mai bune cărți de formare câine

Agitați mâinile

Acest lucru poate fi destul de ușor deoarece majoritatea câinilor au o tendință naturală de a-și ridica labele ori de câte ori doresc ceva, cum ar fi cererea preferată. Este critică, totuși, că animalul dvs. de companie știe deja cum să "stea" pe comanda dvs. pentru ca acest lucru să lucreze cu adevărat.

câine tremurând mâinile

Trucul este de a ține un tratament în mâinile tale. Asigurați-vă că câinele dvs. vede tratamentul. Acum mișcați-vă mâna spre podea și ridicați-o încet până când animalul dvs. va începe și la creșterea labei. Odată ce vă vedeți câinele își ridică labele, spuneți cuvântul "Shake" cu voce tare, apoi dă-ți animalului. Nu uitați să vă laudeți cu atenție câinele pentru ao face. Repetați ciclul de mai multe ori și cu înălțimea tot mai mare a mâinii. Întreaga idee este de a obține animalul de companie să-și ridice laba până la nivelul pieptului său.

În legătură cu o postare: Câine tratează

Odată ce animalul dvs. de companie a stăpânit folosind o laba pentru a tremura mâinile, îl puteți instrui pentru a utiliza și celălalt. Cu toate acestea, trebuie să utilizați un alt Cue verbal pentru a evita confuzul dvs. de companie.

Rostogoli

Pentru a învăța acest truc, veți avea nevoie de animalul dvs. în poziția "în jos", ceea ce înseamnă că se află pe burta ei cu membrele sale orientate spre față. Acum, obțineți un tratament și lăsați câinele să-l miște sau chiar începe să-l mâncați fără să dai tratamentul. Mișcați încet tratamentul în jurul câinelui dvs. înapoi, astfel încât să urmeze tratamentul. Reacția naturală este ca câinele să înceapă să se rostogolească pe partea sa pentru a continua "sniffing" tratamentul. Este posibil să trebuiască să utilizați un alt tratament în cazul în care Pooch gestionează pentru a obține tratamentul. Continuați cu manevra până când câinele dvs. sa rostogolit pe spate, pe cealaltă parte și înapoi în poziția "în jos" din nou. Odată terminat, dă-ți câinii, tratați-o și laudă-o generos.

câine se rostogolește

Faceți acest lucru de câteva ori până când câinele dvs. poate să se rostogolească cu ușurință pe partea sa, pe partea din spate, pe de altă parte și să se întoarcă. Apoi puteți începe introducerea cuvântului dvs. cheie, "Rulați-vă", deoarece animalul dvs. de companie începe cu manevra sa rulantă. Practica va face acest lucru perfect.

Bate palma

Dacă câinele tău a stăpânit deja trucul "Handshake" sau "Paw Shake", învățându-l să efectueze "High Cinci" ar trebui să fie relativ ușor. În trucul "Shake Hands", aveți mâna dvs. extinsă în fața în așteptare pentru labele animalului dvs. de companie să aterizeze pe ea. Înainte ca terenurile câinelui tău, însă, trebuie să-ți muți mâna și să o ții cu palma. Deci, în loc de aterizarea câinelui tău pe palma ta, se va lovi sau se atinge de palma tăiată. Odată ce laba câinelui vă atinge palma, dați comanda "High Cinci", dă-ți câinii preferate, și l-au generat cu laudă.

câine înaltă cinci

Practicați această rutină de mai multe ori până când câinele dvs. își poate ridica laba până la capăt sau la fel de mare cum poate merge. Amintiți-vă că Hound trebuie să atingeți sau atingeți palma deschisă.

În legătură cu o postare: Câine unt de arahide

Val de salut sau la revedere

Acesta este următorul truc logic pentru a vă învăța câinele imediat ce sa stăpânit cum să efectuați trucul "High Five". Puteți spune că este mai mult ca o versiune a trucului "High Five" prin faptul că câinele dvs. trebuie să-și ridice laba la labele la fel de mare cum poate. Acum, în loc să atingeți palma deschisă, câinele dvs. va trebui să fie învățat cum să faceți acest lucru fără să vă atingeți vreodată palma.

câine fluturând salut

Din poziția "înaltă de cinci", vă retrageți mâna chiar înainte ca câinele să vă atingă palma. Acest lucru va scădea în mod natural laba câinelui ca și cum "flutura". Așa cum laba câinelui începe să coboare, să emită cuvântul "salut" sau "la revedere", dați tratamentul și urmată de lauda voastră. Lucrul pe care trebuie să-l înțelegeți aici este să folosiți o laba pentru "salut" și cealaltă pentru "la revedere".

Din nou, practica va face perfect. Mai devreme sau mai târziu, animalul dvs. de companie va fi uimitor oaspeții dvs. și vă vor cere să îi învățați cum să o faceți și pe animalele de companie.

Fă o plecăciune

Acest lucru trebuie să fie unul dintre cele mai ușoare trucuri pentru a vă învăța câinele dvs. De ce? Toți câinii fac acest lucru mai ales când sunt în starea lor de spirit jucăușă. Experții câinilor numesc acest comportament ca arcul de joc și este adesea văzut în cel puțin doi câini în care unul dintre ele "arcuri" în mod natural într-un efort de a invita celălalt câine să joace. Cu alte cuvinte, "Bowing" este un comportament natural de câine. Prin urmare, cheia este cum să transformați acest comportament natural într-un truc cu câine.

câine plecând în jos

Este destul de ușor, de fapt. Tot ce aveți nevoie sunt tratamentul și vigilența preferată a animalului dvs., când câinele dvs. inițiază "arcul de joc". Odată ce câinele dvs. "arcui" natural, dați comanda "Bow", dați tratamentul, apoi dușului lavid câinele cu laude. Descendența, desigur, este că ar trebui să fii foarte atent la comportamentul câinelui tău, astfel încât să o vei prinde făcând "arcul" pe cont propriu. În acest fel, puteți consolida comportamentul "Bowing" cu recompense. În timp, câinele dvs. va lua ușor un arc pe comanda dvs.

Unele dintre aceste trucuri pot necesita mai multă răbdare decât de obicei, în funcție de câinele dvs. Cu toate acestea, cu utilizarea corectă a cuvintelor de declanșare și a armăturii pozitive, veți avea câinele dvs. să stăpânească aceste trucuri în curând. Amintiți-vă, răbdarea este o virtute a tuturor părinților de companie iubitoare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Trucuri ușoare pentru a vă învăța câinele