Poate pisicile să fie animale de sprijin emoționale?

Poate pisicile să fie animale de sprijin emoțional?

Cand vine vorba de Animale de sprijin emotionale, oamenii se gândesc adesea la câini adorabili. Cu toate acestea, acestea nu sunt limitate numai la doggi. Chiar și pisicile, cu toate ciupercile lor ciudate și naturale, pot servi ca niște animale de sprijin emoțional (ESA).

O pisică de susținere emoțională este o metodă eficientă pentru relaxarea depresiei și anxietății. Pisicile folosite ca ESA s-au dovedit, de asemenea, excepționale în ceea ce privește condițiile mentale și emoționale ale oamenilor. Aflați mai multe despre Feline ESA în acest articol.

Femeia care deține pisica

Ce face un animal de sprijin emoțional într-adevăr?

Animalele de sprijin emoționale oferă confort tovarășilor lor umani. Ele sunt mai mult decât animale de casă simple; ei sunt acolo pentru a ajuta oamenii care suferă de complicații de sănătate mintală pentru a face față în mod normal cu viața de zi cu zi.

Pisicile de susținere emoțională sunt diferite de un animal de serviciu, deoarece ESA nu suferă de formare pentru îndeplinirea anumitor sarcini, cum ar fi asistarea orbilor să traverseze străzile aglomerate, să aducă apă sau medicamente și să avertizeze alte persoane când proprietarul său este în dificultate.

Poate pisicile să fie și animale de serviciu? Îmi pare rău să spun, pisica de serviciu este doar un vis. Doar câinii, maimuțele Capucinului și caii miniaturali au fost recunoscuți pentru a fi animale de serviciu capabile. Pisicile sunt încă utile, deoarece acestea fac ca tovarășii excelenți, iar proprietarii îi pot înscrie ca ESA.

Care sunt avantajele de a avea pisici de sprijin emoțional?

Iată câteva dintre beneficiile atunci când achiziționați o pisică ca ESA.

  • Pisicile ca ESA sunt acoperite de beneficiile Legea privind locuințele echitabile și Act Acces Access Air

Actul de locuințe echitabile (FHA) permite persoanelor fizice să trăiască cu alegerea lor emoțională de la fel și în apartamente și condominiumuri în care animalele de companie nu sunt permise. Această lege servește la protejarea proprietarilor de ESA de la un tratament neloial de către asociațiile proprietarilor de case și proprietarii.

De exemplu, dacă ați fost respinși de un proprietar deoarece aveți un animal de sprijin emoțional, puteți lua legătura cu HUD și puteți depune o plângere împotriva persoanei.

Între timp, actul de acces al transportatorului aerian vă permite să călătoriți împreună cu ESA. Nu este nevoie de taxe suplimentare sau bilete atunci când călătoriți cu feline de sprijin emoțional. Intrați legătura cu compania aeriană cu 48 de ore înainte de a zbura astfel încât să fie conștienți de situația dvs.

  • Pisicile de susținere emoțională ușurează anxietatea și depresia

Oamenii răpiți cu anxietate și depresie au adesea probleme cu viața de zi cu zi. Pisicile de susținere emoțională servesc pentru a ajuta proprietarii să-și hack rutinele de zi cu zi. Blândețea pisicilor și ciupercile lor fascinante fac pentru un lift instant de dispoziție, de aceea fac astfel de animale de sprijin emoțional fantastic.

  • Ele ajută la tulburarea de stres PSTD sau post-traumatic

Majoritatea victimelor abuzului și a situațiilor violente se termină cu PSTD și ESA au ajutat imens în recuperarea lor. Având o pisică pentru asistență emoțională face ca această boală mintală să ușureze majoritatea persoanelor care suferă și duce adesea la o îmbunătățire a sănătății mintale.

  • Reduce nivelul stresului

Fiind în mod regulat în jurul pisicilor de sprijin emoțional, mângâindu-le și jucând cu ei poate ajuta la reducerea nivelurilor de stres. Aceste pisici fac ca oamenii să se relaxeze și să aibă dispoziții bune. Cu o reducere a nivelului de stres, pisicile de susținere emoțională pot, de asemenea, să ajute la scăderea hipertensiunii arteriale, colesterolului și trigliceridelor. Astfel, având unul nu numai că veți obține o sănătate mintală îmbunătățită, inima dvs. va fi mai sănătoasă.

Kitten dormit într-o femeie SRC =

Cum vă calificați pentru a deține o pisică de sprijin emoțional?

Puteți aplica pentru pisicile de suport emoțional dacă suferiți de următoarele condiții de sănătate mintală:

  • Tulburare generală de anxietate
  • Depresie
  • Stres post traumatic
  • Tulburare bipolara
  • Tulburare de panica
  • Depresie
  • Tulburare obsesiv-compulsive
  • Depresie postpartum
  • Fobii
  • Temerile
  • Tulburari afective sezoniere

Cerințele CATS ESA

Iată câteva dintre pașii pe care trebuie să le luați cum să obțineți o pisică de sprijin emoțional.

  • Ia-ți o pisică. Puteți lua legătura cu un crescător de reputație, societatea umană sau o sucursală ASPCA din apropierea dvs.
  • Animalul pe care îl alegeți ar trebui să fie capabil să vă ofere asistență emoțională extinsă.
  • Asigurați-vă că obțineți o scrisoare ESA de la terapeutul dvs.
  • Dacă vânați o nouă casă sau doriți să călătoriți cu ESA de-a lungul dvs., prezentați scrisoarea dvs. ESA către proprietarul sau compania aeriană.

Omul cuddling o pisică

Cele mai bune rase de asistență emoțională

Iată câteva dintre cele mai bine lăudate rase de pisici ESA pe care ar trebui să le cunoașteți.

  • Papusa de carpa

Papusa de carpa este o felină de blană care și-a dobândit numele de la modul lor destul de adorabil și de încredere de a merge la limpez și să renunțe când a luat-o. Ragdolls sunt, de asemenea, unul dintre cele mai multe afectuos rase de pisica. Aceasta este o pisică excelentă pentru persoanele care suferă de schimbări de dispoziție și de PSTD. Ei vă vor urmări în jurul casei și vă vor urmări întotdeauna compania dvs.

Aceste pisici bine naturale, frumoase și grațioase pot fi, de asemenea, instruite pentru a face anumite activități cum ar fi să jucați preluarea și să se rostogolească. Ei seamănă cu câinii într-un sens că au fost poreclați și "pisici de catelus", de asemenea.

  • Maine Coon

Gigantul blând este moale, dulce și ca Ragdoll, este, de asemenea, îndrăgit să-și urmeze proprietarii lor iubiți. Coroane Maine sunt singuri pentru înălțimea, greutatea și masele de blănuri pline de plini. Ca și Ragdolls, ei au, de asemenea, abilități asemănătoare câinelui datorită inteligentelor lor sociale. Ei nu au probleme cu sânii cu străini. Aceasta este cea mai bună rasă pentru oamenii afectați de anxietate socială, deoarece le permite să se deschidă încet și să-și îmbrățișeze adevăratele lor sine.

  • siamez

Pisicile Siameze sunt cunoscute a fi una dintre cele mai puternice rase; Sunt niște creaturi minunate, care își vor exprima întotdeauna nevoile. Pisicile Siameze nu sunt una și aceeași; ei au personalități diferite, dar sunt cunoscute ca fiind jucăuș și dedicate fermierilor lor. Pisicile Siameze pot fi, de asemenea, instruite cu ușurință și sunt, de asemenea, una dintre cele mai dulci rase de pisici.

  • Bengal

Bengal Cats sunt bebeluși foarte inteligenți și jucători. Aspectul lor seamănă cu o versiune mică de sălbăticie mai mari, iar marcajele lor le oferă un aspect foarte unic, dar elegant. Ele sunt foarte sociale și, spre deosebire de cele mai multe rase de pisică, au nevoie de o mulțime de atenție pentru a evita obosirea. Dacă doriți o mulțime de afecțiune de la pisica dvs. ESA, atunci această rasă este pentru dvs.

  • Sphynx

Sphynx ar putea să arate ciudat și un fel de pe partea lui Wacky. Unii chiar spun că aceste creaturi adorabile arata ca puii îmbrăcați, dar afecțiunea pe care îi oferă proprietarilor lor sunt de neegalat. Aceste pisici sunt inerent inteligente, foarte curioase și asemănătoare cu Bengalul, doresc și tone de afecțiune de la proprietarii lor. Aceasta este, de asemenea, o pisică mare pentru persoanele care suferă de alergii respiratorii.

  • persană

Liniștit, compus, elegant și iubitor - acestea sunt trăsăturile care au dobândit Pisicile persane O mulțime de fani. Ei au fețe unice și valuri grațioase de păr frumos felinar. Deseori rezervate și mulțumiți să se stabilească pe petele lor preferate, persanii sunt ideali pentru proprietarii ESA care trăiesc în spații mici, cum ar fi apartamentele și unitățile de condominiu mai tinier. Datorită suprapunere, persanii sunt predispuși la problemele de sănătate, dar dacă nu vă deranjează responsabilitatea suplimentară și doriți o rasă care are o personalitate pașnică, atunci acest Freball fermecător este pentru dvs.

Fată cu pisică situată pe pat

ESA CAT Considerații

Am discutat excelent recomandări de rasă ESA Cat și acum mergem în unele elemente esențiale înainte de a vă înregistra pentru unul.

  • Pisicile sălbatice nu sunt recomandate cu adevărat ca ESA

În timp ce ajută felinele sălbatice sunt benefice, ele nu sunt într-adevăr ridicate pentru a fi tipurile ESA. Ferarele sunt adesea atente sau frică de oameni, au o natură sălbatică și sunt anxioși. Pisicile sălbatice pot fi îmblânzite Dar pentru a realiza acest lucru, sarcina ar trebui făcută de un profesionist. Acest efort va lua, de asemenea, timp și răbdare să fie un succes.

  • Pentru o legătură mai bună, obțineți un pisoi

Dezvoltarea unei legături strânse cu pisica dvs. ESA este mai bună atunci când pisica este tânără. Astfel, cel mai mult recomandă având un pisoi ESA, deoarece ideea de aici este de a socializa pisica bine. În acest stadiu, veți fi siguri că pisica va crește pentru a avea mai puține inhibiții și temeri în jurul oamenilor.

  • Au pisica spayed sau sterilizat

Pisicile care nu au fost spulberate sau neutered nu face cu adevărat feline excelente ESA. Pentru unul, bărbații care sunt nemodificați sunt mai agresivi, au rămas mai mult la chemarea sălbatică și au o înclinație pentru marcarea teritoriului lor cu urina lor. Femeile nealterate vor fi frecvent în căldură și vor face încercări de a ieși afară și de a se rasa. Aceste evenimente ar putea duce la stres și învinge scopul de a avea un animal care vă susține emoțional. Pisicile ESA nu ar trebui să fie niciodată un declanșator de stres pentru tine.

  • Ridicați o pisică de interior

Altered, pisicile interioare, de obicei, nu au probleme de socializare și legare cu oamenii, deoarece rareori experimentează chemarea instinctelor lor naturale. Având ei în interior, de asemenea, înseamnă că sunt în siguranță de la rănire și boli.

Deci, pisicile pot fi animale de sprijin emotionale? da. Mulți au fost de acord că sunt și ESA minunați. Dacă nu sunteți prea dornici pe câini, având o pisică ESA în jurul valorii de dragoste și beneficii care vor ajuta foarte mult cu sănătatea dvs. mintală.

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Poate pisicile să fie animale de sprijin emoționale?