Cum să-ți faci câinele un câine de sprijin emoțional

Câinele dvs. vă oferă confort și sprijin Ori de câte ori aveți o nevoie sau o criză emoțională. Adesea ați simțit că ați fi mai bine dacă ați putea să-l luați mai multe locuri și să aveți câinele dvs. lângă dvs. dacă ați avea o defecțiune emoțională. Dar este, de asemenea, probabil că ați întrebat, Cum să-mi faci câinele un câine de sprijin emoțional?

Cum să-mi faci câinele un câine de sprijin emoționalToți câinii oferă o legătură emoțională cu proprietarii lor și au o iubire necondiționată care este fără limite. Un înregistrat Dogul de susținere emoțională (ESA) face acele lucruri ca parte a responsabilităților lor și îndeplinesc o nevoie psihologică a proprietarului.

Dacă ați încercat să cercetați cum să faceți câinele meu un câine de sprijin emoțional, nu căutați mai departe. Am o veste bună! Propriul dvs. câine poate fi un ESA înregistrat dacă atât tu, cât și pe el îndeplinesc anumite calificări.

Pentru a fi un animal juridic de sprijin emoțional sau ESA, câinele dvs. va trebui să fie prescris de un psihiatru, psiholog sau alt profesionist de sănătate mintală licențiat. Dizabilitatea sau sănătatea mintală trebuie să necesite suficientă asistență că câinele dvs. oferă confort și medicul dumneavoastră recunoaște că prezența animalului dvs. este necesară pentru a continua tratamentul sănătății dvs. mintale.

Un fel ca câinele dvs. poate fi de ajutor pentru dvs. este prin simpla sa prezență, fiind un punct focal calmant, când trebuie să vă ușurați anxietatea. Dar, cu siguranță te întrebi cum să-mi faci câinele un câine de sprijin emoțional și avem răspunsul!

De asemenea, citiți: 5 lucruri de reținut înainte de a obține un câine de serviciu

Cum să-mi faci câinele un câine de sprijin emoțional

Cum să-mi faci câinele un câine de sprijin emoțional

Cum poate un ajutor ESA?

Poate că nu vă întrebați încă cum pot face câinele meu un câine de sprijin emoțional. Poate că te întrebi doar cum o ESA te-ar putea ajuta în viața ta de zi cu zi. Animale de sprijin emotionale poate ajuta la moduri nesfârșite. Deși sunt adesea denumite animale de confort sau pur și simplu animale de companie, definiția unui ESA afirmă că nu trebuie să fie instruiți.

Se pare că însăși prezența ESA scade simptomele negative asociate cu cele mai multe tulburări psihiatrice. Cu toate acestea, dvs. ca proprietar poate învăța sau de a-ți instrui câinele să facă sau să vă ajute cu nimic. Nu există limite.

Poate fi mai mult decât să-ți înveți câinele să-ți dea un sărut când ești în jos. Prezența calmeră pe care îi oferă câinele dvs. poate fi la fel ca și back-up-ul emoțional al unui cel mai bun prieten non-judecător. Poate fi ca întotdeauna să ai îngerul pe umăr.

Puteți să vă învățați câinele să facă lucruri pentru a vă ajuta în viața de zi cu zi, cum ar fi ajutorul cu depășire atunci când ceasul dvs. de alarmă se stinge. Câinele dvs. poate fi chiar acolo pentru a vă calma nervii, așezându-vă alături de tine în următoarea călătorie a avionului. Modalitățile ca câinele dvs. să fie un ESA să poată ajuta să fie nesfârșite și că ajutorul poate să se extindă și la unele drepturi pe care câinele dvs. ar avea ca un câine ESA.

TREBUIE ȘTIUT: Cum să obțineți un câine de serviciu pentru anxietate sau depresie (inclusiv costurile)

Drepturi pentru o ESA

Dacă aveți o dizabilitate emoțională sau psihologică, un câine de susținere emoțională poate fi o mare plus față de viața ta și planul de tratament. Animale de sprijin emotionale Poate fi folosit ca parte a planului dvs. de tratament medical dacă este aprobat de medicul dumneavoastră.

Cum să-mi faci câinele un câine de sprijin emoțional

Cu toate acestea, chiar dacă o parte din tratamentul dvs., este o ESA nu a fost considerat un animal cu servicii complete Sub actul americanilor cu dizabilități sau ACT cu americanii cu dizabilități (ADA). Ei cred că animalele de sprijin emoțional sunt doar că, pentru sprijin pentru cei care au nevoi emoționale.

Ce Ada face statul Este faptul că vă va proteja drepturile de a deține un animal de sprijin emoțional oficial dacă suferiți de anxietate, depresie, atacuri de panică sau alte tulburări psihologice în care medicul dumneavoastră consideră că aveți nevoie de asistența animalului dvs. Principala diferență dintre legile privind animalele de sprijin emoțional și animalele cu servicii complete este că animalele de sprijin emoțional nu necesită nici o pregătire specifică.

Din acest motiv, un ESA nu are toate aceleași drepturi protejate sub ADA ca un animal cu servicii complete.

Unele dintre drepturile pe care mulți le dețin o ESA nu sunt conștiente de faptul că sunt protejate în conformitate cu includerea Legea privind amendamentul la locuințe târg (Fha) și Actul de acces al transportatorului aerian (ACAA). Aceste prevederi legale vă permit să vă păstrați câinele cu dvs. în unitatea dvs. de casă sau locuințe și să zburați cu dvs. pe companiile aeriene comerciale.

Fha va permite ESA dvs. chiar dacă complexul dvs. de apartamente nu are o politică PET sau specifică faptul că trebuie să îndeplinească anumite restricții de rasă sau de greutate. Proprietarul dvs. este obligat să ofere cazare rezonabilă, inclusiv renunțarea la depozitul de animale de companie.

Dacă aveți nevoie să zburați, ACAA va permite animalelor de susținere emoțională să zboare cu dvs. fără taxe suplimentare și taxe. Cu toate acestea, dacă aveți un animal mai mare, iar compania aeriană este necesară pentru a face o locuință rezonabilă, ar fi grozav dacă ați sunat o oră sau două înainte pentru a vă pregăti participanții de zbor pentru sosirea dvs.

Pentru a face călătoriile dvs. să meargă netedă, asigurați-vă că aveți toate documentele necesare (inclusiv scrisoarea dvs. ESA) cu dvs. înainte de a pleca.

ESA și câini de service

Când învățați cum să-mi facă câinele un câine de sprijin emoțional, este important să știți diferența dintre un ESA și un câine de serviciu. Câinele dvs. vă oferă sprijin emoțional și confort prin simpla sa prezență. Nu necesită niciun tip specific de formare profesională. Majoritatea legilor care se află sub ADA sunt extinse doar la animalele care sunt instruite pentru a îndeplini anumite sarcini.

Animalele de serviciu pot fi instruite pentru a face oricare dintre o varietate de sarcini, dar rezultatul final este beneficiul unui individ cu dizabilități fizice, mentale sau emoționale. Deoarece există o diferență distinctă, câinele dvs. ca ESA nu este protejat și nu are aceleași drepturi ca un animal de serviciu.

Câinii de serviciu li se oferă acces la toate locurile publice, inclusiv magazine de bacanie, spitale și cinematografe. Animalele de sprijin emotionale sunt permise numai în locuri publice, restaurante și hoteluri care sunt prietenoase cu animalele de companie sau care vor permite cazare rezonabilă. Țineți minte că este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că câinele dvs. știe cum să se comporte în locurile publice și să urmeze comenzile de bază.

Dogul de susținere emoțională VS service câini

Cum poate câinele meu să se califice ca ESA?

Este ușor ca câinele să se califice; Tot ce trebuie să facă este să vă aducă mângâie prin prezența sa. Glumesc deoparte, sunt propriile tale calificări care sunt necesare.

Pentru a avea o ESA legală, este necesar să obțineți o scrisoare ESA în prealabil.

Pentru a obține această scrisoare trebuie să aveți o dizabilitate verificabilă și o nevoie legitimă pentru o ESA. Primul pas în învățarea modului de a face ca câinele meu un câine de sprijin emoțional să se întâlnească cu psihiatrul, psihologul sau cu alt profesionist de sănătate mintală licențiat pentru a le scrie o scrisoare de prescripție pentru ESA.

Certificarea ESA

Odată ce ați primit scrisoarea dvs. de prescripție pentru ESA, vă puteți întreba dacă există un anumit tip de registru oficial sau orice alte notificări juridice pe care vi se solicită să le completați. ADA nu necesită în prezent sau nu mandatează niciun tip de înregistrare sau certificare a animalelor de sprijin emoțional.

Cu toate acestea, cu înregistrarea, călătoria cu câinele dvs. sau accesarea anumitor tipuri de locuințe devine mai ușoară. De asemenea, va reduce orice tip de situații jenante sau chiar hărțuire și frustrare în timp ce încearcă să obțină servicii. Din aceste motive, vă recomandăm ca următorul pas în învățarea modului de a-mi face ca câinele să fie un câine de sprijin emoțional să fie să-l certifică.

Dacă luați pasul suplimentar și înregistrați-vă câinele printr-un sistem de înregistrare a animalelor de serviciu recunoscut, atunci vă faceți viața mult mai ușoară. Aceste servicii vă vor oferi carduri de identitate necesare, Veste de service cu patch-uri și alte forme de identificare vizibilă.

Elementele de identificare, împreună cu o copie a scrisorii dvs. ESA, ar trebui să fie suficiente pentru a vă obține majoritatea serviciilor de care aveți nevoie fără o mulțime de jenă sau frustrare. Fiind pregătită și având toate documentele dvs., în ordine, poate fi o parte esențială într-un plan de tratament fericit și productiv cu noul dvs. ESA, cel mai bun prieten al tău, câinele tău.

Citiți următorul: Știință pe câini de terapie pentru depresie - fapt sau ficțiune?

Puterea de vindecare a câinilor

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți faci câinele un câine de sprijin emoțional