Cavalier king charles: informații de rasă, caracteristici și fapte

Cavalier King Charles: informații de rasă, caracteristici și fapte

Cavalier King Charles Harles Spaniel sunt una dintre cele mai mari rase de jucărie, și chiar dacă ar fi fost crescuți ca tovarăși, au păstrat, de asemenea, o mulțime de instinctul sportiv găsit în strămoșii lor Spaniel. Aceasta înseamnă că acestea sunt la fel de fericite mergând pe o plimbare și o agilitate de antrenament, deoarece sunt curbați în poala ta. Ele sunt o rasă regală, blândă și clasică, cu o înfrumusețare bogată în redevență și nobili și abia salvați de la dispariția la începutul secolului al XX-lea.

Dacă sunteți destul de norocoși să dețineți unul dintre acești câini uimiți, știind tot ce trebuie să știți despre ei vă va oferi abilitatea de a pregăti o viață perfectă pentru noul dvs. pui. Din fericire, am compilat toate informațiile esențiale de rasă de câine pe care ați putea avea nevoie să faceți asta.

Privire de ansamblu de rasă

Grupul de rasă de câineÎnălţimeÎnălţimeSperanța de viațăNivel de energie
Câine de companie12 până la 13 inci13 până la 18 lire sterline 9 până la 15 aniIn medie

Sweet Baby King Charles Spaniel

Istoria regelui Cavalier Charles

Cavalier King Charles Spaniels este o rasă de jucărie care a crescut la faima în 1661, cu "Merry Monarch" cunoscut sub numele de regele Charles al II-lea din Anglia. Regele Charles era un crescător de câine prolific și se înclină adesea cu un mic pachet de spanioli care l-au adorat și el. Aceste spanioli îl vor însoți absolut peste tot, inclusiv casele parlamentului, precum și să-l alăturându-l în pat la sfârșitul unei zile lungi. Regele Charles al II-lea a fost, de asemenea, cunoscut de porecla "Regele Cavalier", prin urmare, partea de început a numelui lor și adorația sa pentru această rasă particulară le-a făcut incredibil de populară în întreaga țară, în special în rândul nobililor, ca și tendințele și așteptările pentru haine, animale de companie , și stilul de viață pentru clasele superioare.

Spanielii de jucărie engleză din acest moment au fost descriși în multe picturi ale unor artiști celebri, cum ar fi Van Dyck și Gainsborough, acești spanioli au avut caracteristici fizice ușor diferite pentru spanii de astăzi, cum ar fi urechi de înaltă set, capete plate și nasuri mai lungi.

Când regele Charles al II-lea a murit în 1685, regele Charles Spaniel câine a început să piardă popularitatea în favoarea altor rase de câini, cum ar fi bărbia Pug și Japoneză. Ca urmare a acestei încrucișări a jucăriei englezești binecunoscute, din care a provenit regele de cavalier modern, Charles Spaniel, sa schimbat destul de dramatic de anii 1800; A adoptat trăsăturile faciale pline ale Pug și a dezvoltat un bot mult mai scurt și mai mult craniu. În mod eficient jucăriile roșii și albe de lungă durată din zilele din zilele lui Charles al II-lea, dar au dispărut.

1928 a fost anul în care domnia regelui Charles al II-lea a fost abia salvată de la dispariție, datorită eforturilor lui Roswell Eldridge, care, din 1923, ofera 25 de lire sterline în spectacolul de câine Crugs pentru orice spaniel care corespunde descrierii furnizate Prin vechile picturi. În cele din urmă, domnișoara Mostyn Walker a prezentat un câine numit fiul lui Anne pentru evaluare și a primit premiul de 25 de lire sterline, deși, din păcate, Eldridge nu a ajuns să vadă premiul care a pretins o lună înainte ca câinele să fie prezentat.

Eforturile sale, totuși, au reînviat interesul în rasa care rezultă în formarea regelui Cavalier Charles Spaniel, numit pentru a diferenția această rasă particulară de la regele cu fața în față, Charles Spaniel, recunoscut de clubul de kennel (acum cunoscut sub numele de jucărie engleză Spaniel in Statele Unite). Acest club și-a ținut prima întâlnire a zilei după cruuri și a petrecut acel moment dezvoltarea noului standard de rasă folosind fiul lui Ann ca exemplu. Apoi au luptat pentru recunoaștere timp de 17 ani, până când clubul de kennel a recunoscut în cele din urmă și a recunoscut oficial rasa ca regele cavalier Charles Spaniel (o rasă proprie).

Cavaliers au fost introduși în Statele Unite din Anglia în anii 1940, dar nu a fost până în 1952 că cavaliers și-au început ascensiunea în popularitate. O femeie din Kentucky cu numele doamnei. Sally Lyons Brown a primit o cățea de culoare neagră și bronză numită Psihy de prietenul ei englez Lady Mary Forwood, doamna. Lyon Brown sa îndrăgostit de noul ei câine și a început să importe tot mai mulți cavalieri în state.

După realizarea că nu a reușit să-și înregistreze cavalerii cu Clubul Kennel American, doamna. Lyons Brown a decis să aducă contacte alți proprietari de cavalier din Statele Unite, în valoare de mai puțin de o duzină, iar în 1954 a fondat Cavalier King Charles Spaniel Club, SUA (CKCSC, SUA). Acest club este acum singurul organism de înregistrare a cavalierilor din Statele Unite și a fost de peste 50 de ani.

Câteva cuvinte mai multe despre regele cavalier Charles Spaniel

În prezent, membrii CKCSC, SUA au decis să împingă Clubul American Kennel pentru a schimba statutul de înregistrare al rasei și a le oferi o recunoaștere completă, deoarece se tem că prea multă popularitate va duce la creșterea comercială, rezultă în continuare la pierderea standardelor de rasă stabilit în timpul concepției clubului.

Cavalierii sunt descriși ca fiind o rasă de inimă, cu ochi întunecați rotunzi și o coadă care se întâmplă fericit cu fiecare mișcare, compania lor dulce de expresie și este suficient pentru a face ca cineva să se simtă puțin mai fericiți. Ele sunt o rasă gregară care adoră compania altora și sunt ideale pentru cineva care va fi cu ei toată ziua. Câinii de companie nu fac doar tovarăși buni, ci au nevoie de tovarăși buni, iar multe adesea găsesc că un cavalier și proprietarul său cresc să ne aibă nevoie de confort.

Repere pentru rasă

  • Cavaliers nu sunt crescuți să fie câini în aer liber și ar trebui să fie întotdeauna ținute în interior.
  • Natura lor Spaniel le poate da o tendință de a urmări pisicile, păsările și alte animale mici, astfel încât acestea trebuie păstrate într-o proprietate cu o grădină securizată.
  • Cavalierii au un risc ridicat de a dezvolta boli genetice dacă sunt crescute în mod necorespunzător, astfel încât un crescător de reputație este esențial pentru un pud sănătos.
  • Ei sunt prea prietenoși să fie folosiți ca câini de gardă, chiar dacă au fost cunoscuți de lătrat când oamenii trec proprietatea.
  • Blana lor necesită o mulțime de periere, în special părul lung pe urechile lor.
  • Regele Cavalier Charles Spaniel Rasa de câine este una dintre puținele rase folosite ca câini de terapie, datorită naturii lor de bunătate și istoriei câinilor de companie.

Cavalier Regele Charles Aspectul câinilor

Aspectul general al unui regele de cavalier Charles Spaniel, așa cum este descris de documentația standard a Clubului American Kennel Club este "Regele Cavalier Charles Spaniel este o jucărie activă, grațioasă, bine echilibrată, foarte gay și liberă în acțiune; neînfricat și sportiv în caracter, dar în același timp blând și afectuos. Este acest temperament tipic homosexual, combinat cu adevărat eleganță și aspect regal, care sunt de o importanță capitală în rasă. Aspectul natural fără tăiere, sculptură sau modificare artificială este esențială pentru rasa tipului."

Există câteva variații de culoare ale câinelui Cavalier King Charles Spaniel, dar în afară de aceasta, au o listă destul de specifică a caracteristicilor pe care trebuie să le se potrivească pentru a fi considerate un "adevărat", regele Charles Spaniel. Mai jos am pus împreună câteva mese pentru a descompune cu ușurință așteptările estetice ale unui regele de cavalier Charles, așa cum a decis AKC.

mărimea

Cavalier King Charles este considerat a fi o rasă mică. Înălțimea lor este, în general, între 15 și 16 ani și jumătate, cu o lungime corporală de aproximativ 19 până la 20 de centimetri. Deoarece nu sunt deasupra câinilor musculari, greutatea lor este destul de medie așezată în jurul valorii de 13 până la 18 kilograme, totuși, aceste măsurători pot varia ușor în funcție de sexul câinii în cauză.

Palton

Cavalier regele Charles Spaniels au o haină netedă care este foarte moale în textură, ele sunt acoperite cu dublu cu un subacțivat în jos și un strat de mătase, care le poate ajuta să le protejeze în diferite condiții meteorologice. Blana lor are o lungime moderată, cu un ușor val, acest val este cel mai proeminent pe urechile lor în care blana este mai lungă, că și cozile lor.

Cavalier King Charles Câini au 4 combinații principale de culori principale care sunt așteptate de AKC, aceste patru culori sunt numite ca atare; Ruby (mahogany), prințul Charles (tri-color negru, bronz și alb), regele Charles (negru și bronz) și Blenheim (castan și alb). Fiecare culoare are un model specific care este de așteptat:

  • Blenheim: Marcajele de castan rupte peste alb. Urechi de castan și ochi, distanțate uniform și separate clar cu o flacără albă între ochi.
  • Tricolor: Jet Black Markings peste un teren alb. Urechile și ochii negri, distanțați în mod egal și clar separați cu o flacără albă între ochi, cu marcaje de castan peste ochi, de-a lungul obrajilor, în interiorul urechilor și pe partea inferioară a coastei.
  • Rubin: Întregul corp o culoare bogată de mahon.
  • Negru și bronz: Jet negru, cu marcaje de culoare strălucitoare peste obraji, ochi, piept, picioare, în interiorul urechilor și pe partea inferioară a coada.

Dimensiune generală și construi

Cavalier, regele Charles are un corp cu cuplaj scurt care tinde să conșoreze ușor spre spate, ele sunt moderat musculare pentru dimensiunea lor și sunt în general foarte potrivite și ar trebui să vă așteptați să le vedeți cu umeri de spate, o coadă de nivel și coate destul de aproape de corpul lor.

Când se uită la fața unui regele de cavalier Charles Spaniel, ei ar trebui să aibă întotdeauna o expresie dulce, blândă și accesibilă cu ochi de culoare mare, rotundă, sufletească, maro închis. Capetele lor sunt întotdeauna proporționale cu restul corpului, iar urechile lor mari de floppy ar trebui să-și perie umerii, oferindu-le apariția unui câine cu o tunsoare excelentă!

Cavalier King Charles Charles Spaniel Dog Relaxing în aer liber în toamnă plimbare

Interesant Cavalier King Charles Fapte

  • Această rasă a primit numele de la regele Charles al II-lea, deoarece nu putea fi văzut fără unul. (Regele Charles a fost, de asemenea, poreclit regele Cavalier, oferindu-le prima parte a numelui lor)
  • Regele Charles II a decretat că Cavalier Spaniels nu putea fi refuzat accesul la oriunde, inclusiv casele Parlamentului.
  • Când a murit regele Charles al II-lea, Pugs a devenit noua rasă favorizată de redevență, pugs au fost apoi împerecheați cu Cavalier Spaniol, oferindu-le aspectul pe care îl au astăzi.
  • Ei au fost obișnuiți să atragă purici departe de proprietarii lor în timpul nopții, având câinele lor în pat cu ei.
  • Există 4 culori de Cavalier, fiecare cu numele său propriu; Regele Charles (negru și bronz), prințul Charles (Tri-Color), Blenheim (castan și alb) și Ruby (Mahogany).
  • Cavalierii moderni au fost crescuți din spaniolii de jucărie engleză.
  • În 1985, președintele Ronald Reagan a prezentat un cavalier numit Rex soției sale.

Personalitatea regelui Cavalier Charles

Așa cum v-ați aștepta de la un câine însoțitor crescat de Royalty, regele Cavalier Charles este demn, delicat și un fel. Ele sunt, de asemenea, una dintre cele mai personalizate rase de câine, cu personalități primitoare și vesel, astfel încât să vă puteți aștepta ca oricine să viziteze casa dvs. să se îndrăgostească de ei în cel mai scurt timp.

Ei nu sunt o întreținere deosebit de mare atunci când vine vorba de menținerea lor fericită, atâta timp cât au proprietarul lor de partea lor, ei nu vor deveni prea agitati, dar merita remarcat faptul ca pentru ca ei se bazeaza foarte mult pe compania altora ar trebui nu fi lăsat singur pentru perioade lungi de timp, deoarece acest lucru poate provoca anxietate de separare.

Temperament

Cavalier King Charles Spaniel Dog, care îi place Cocker spaniol Vărul, este extrem de prietenos nu numai cu alte animale, ci și cu oamenii. Ei afișează întotdeauna o dorință de a întâlni și vă rog prieteni noi și de obicei de succes în acest efort cu câteva pucă fericite din cozile lor pufoase. Ei nu sunt cunoscuți că sunt agresivi de la distanță, de fapt, sunt extrem de dulci, blând și au o cantitate excepțională de răbdare, un regele de cavalier Charles vrea cu adevărat este o mâncare bună și o mulțime de atenție din partea familiei sale; Cu cât gospodăria este mai bună, cu atât mai bine.

Ca toți câinii, cu toate acestea, regele Cavalier Charles Spaniel nu este diferit în modul în care poate deveni destul de rambunptiv când devine emoționat și, deși nu sunt cunoscuți de lătrat, se apropie de personalitatea câinelui individual. Ei au fost cunoscuți în unele cazuri pentru a coaja atunci când străinii se apropie de proprietate, deși acest lucru nu ar fi motive să folosească unul din supraveghetor, deoarece nu este promis comportamentul. Ele sunt în primul rând un tovarăș iubitor, nu un câine de lucru.

În jurul copiilor

Datorită naturii sale extrem de bune, o mare răbdare și o prietenie jucăușă, rasa de câini Cavalier King Charles este cunoscută ca fiind mare în jurul copiilor și face câini de familie strălucitoare. Văzând așa cum este a câine de companie, Este capabil să aibă manipulatori la vârsta de 12 ani. Deși mulți copii mai tineri ar trebui să fie întotdeauna supravegheați în jurul oricărei rase de câini, deoarece copiii mici au tendința de a fi mai greu și, prin urmare, să riscă să împiedice un câine neintenționat.

În jurul altor animale

În general, regele cavalier Charles este mare cu alte animale dacă sunt introduse într-o casă cu alte animale de companie, datorită faptului că sunt factori de prieteni. Cu toate acestea, supus și blând, așa cum pot părea, regele de la Cavalier Charles Spaniels sunt încă spanioli și astfel pot avea tendința de a urmări animalele mai mici ca și instinctul lor; Acest lucru este ceva de luat în considerare dacă aveți în vedere un cavalier pentru o casă cu pisici.

Acest lucru merită notat atunci când vă luați cavalierul pentru o plimbare; Dacă lăsați conducerea, puteți constata că noul dvs. pui devine distras de viața sălbatică locală și se poate rătăci dacă nu se uită la îndeaproape.

Divertisment

Cavaliers sunt o rasă foarte inteligentă, deci au nevoie de o mulțime de stimulare mentală pentru a le menține prea plictisit. Aceștia se pot bucura de o bucată bună și compania oamenilor lor, cu toate acestea, o divertisment suplimentar merită investiția, deoarece acest lucru îi va încuraja, de asemenea, să devină mai puțin dependenți și îi vor ajuta să evite problemele de anxietate de separare.

Următoarele forme de divertisment sunt recomandate pentru un câine, cum ar fi regele Cavalier Charles:

  • Jucării puzzle
  • Trucuri de învățare
  • Jucând fetch
  • Mergând la o plimbare
  • Instruire

Pentru toate trăsăturile lor calme de personalitate, poate fi ușor de uitat că cavalierii sunt descendenți ai unei rase sportive, adică divertisment și exerciții fizice sunt atât esențiale pentru bunăstarea lor mentală.

Două spanioli pe o excursie de vară

Fapte de personalitate rapidă

  • Cavalierii sunt predispuși la anxietatea de separare dacă sunt lăsați singuri pentru o perioadă lungă de timp.
  • Ele sunt o rasă cuddly care iubește să vă îndoaie în poală și să meargă la culcare.
  • Cavaliers pot fi destul de înfricoșători și sunt extrem de prietenoși.
  • Îi place să întâlnească oameni și animale noi și sunt extrem de dornici să vă rog.
  • Ei fac cel mai bine atunci când sunt puse cu un alt cavalier ca un partener constant atunci când omul nu este disponibil.
  • Cavalierii sunt blânzi și jucători, făcându-i animale de companie ideale.
  • Ei nu sunt bakeri mari, în general, și nu ar face prieteni buni.

Cavalier King Charles Spaniel Care

Îngrijirea pentru un rege Charles Cavalier Spaniel nu este diferit de îngrijirea altui câine, prin faptul că ei necesită o mulțime de exerciții fizice, formare și o bogăție de dragoste și afecțiune. Cu toate acestea, cunoașterea trăsăturilor și caracteristicilor tipice ale rasei vă pot ajuta să vă adaptați îngrijirea la noul dvs. Pooch. Regele Cavalier Spaniel este inteligent, receptiv, delicat și iubitor și merită cel mai bun atunci când vine vorba de antrenament, hrănire, îngrijire și interacțiune.

Instruire

Din ziua în care mai întâi vă aduceți acasă regele dvs. Charles Spaniel, va trebui să începeți pregătirea, să folosiți pe deplin mintea lor receptivă și inteligența lor. Deoarece cavalierii sunt atât de dornici să vă mulțumească, ele sunt extrem de ușor de antrenat; Ei vor asculta bine și vor face tot posibilul pentru a vă interpreta instrucțiunile într-un mod care vă face fericiți. Cavaliers sunt, de asemenea, deosebit de adepți la învățarea sporturilor canine, cum ar fi agilitatea, raliul și ascultarea, acest lucru se datorează faptului că acestea sunt descendente de la o rasă sportivă și încă mai transportă acest instinct competitiv.

Sa meargă la oliță

Potty Training Un Cavalier King Charles Spaniel Puppy este de fapt un pic mai ușor decât s-ar putea aștepta, deși trupul de antrenament nu este exact o doddle, ei vor încerca întotdeauna să facă așa cum ați instruit chiar dacă nu înțeleg întotdeauna.

Cheia de a-mi aminti când Potty Training un catelus este faptul că este absolut vital să eviți să le pedepsiți atunci când au un accident și, în schimb, folosesc o armare pozitivă atunci când merg în locul corect. Acest lucru se datorează faptului că atunci când pedepsiți un cățeluș pentru a avea un accident, încep să aibă asociații negative cu actul de a merge la toaletă și, ca rezultat, poate să o țină timp cât pot și să ajungă la un accident când ei "Nu este incapabil să o țin mai mult.

Instruirea cu ascultare

Din cauza naturii lor plăcute, regele cavalier Charles Spaniel câine nu necesită adesea o mulțime de formare de ascultare. Ei vor răspunde în mod firesc proprietarului lor și nu vor avea tendințe încăpățânate sau cu calea greu atunci când vine vorba de sesiuni de instruire. Desigur, acest lucru este în întregime dependent de personalitatea câinelui pe care îl pregătiți, deoarece orice câine poate fi încăpățânat la fel de mult ca orice câine poate fi complet receptiv.

Singurul lucru de luat în considerare poate fi faptul că, dacă ați ales să adoptați un regele de cavalier complet, Charles Spaniel, pot necesita formarea de ascultare dacă au experimentat abuzul sau neglijarea anterior. Acest lucru nu este pentru că ele sunt neapărat neascultătoare, ci pentru că Instruirea cu ascultare vă poate ajuta să vă dezvoltați o legătură cu câinele dvs., precum și să îi încurajați să aveți încredere în tine.

Muncă

Regele de rege al cărbunelui Charles nu este potrivit pentru munca manuală, cum ar fi lucrările agricole, deși încă posedă instinctul câinelui sniffer, care le poate conduce să se comporte într-un mod similar la un câine de vânătoare uneori.

În mod ideal, un regele de cavalier Charles Spaniel ar trebui să lucreze ca o terapie sau un câine însoțitor, oferind confort și companie celor care au nevoie de ea. Regele Charles Spaniels sunt adesea găsite în casele de cetățean superior ca mijloc de părtășie și sprijin și sunt foarte eficiente în astfel de lucrări. Ele sunt, de asemenea, adesea folosite ca câini de terapie pentru a ajuta pe cei cu tulburări psihologice care se pot lupta în situații sociale ca ceva de căutat pentru a căuta consolări și o ancoră.

Hrănire

Cavalier King Charles Spaniel se află întotdeauna pe alimente de înaltă calitate, care pot satisface sistemul digestiv delicat. Există o serie de diete care pot satisface un regele de cavalier Charles Spaniel, atâta timp cât aveți grijă să urmați sumele recomandate, așa cum este furnizat de producătorul de alimente.

Țineți minte când căutați mâncarea potrivită pentru cavalierul dvs., că sunt o rasă de câine care a fost cunoscută pentru a câștiga greutate cu ușurință dacă aportul alimentar nu este monitorizat corect.

Hrană pentru câini brute

Probabil cel mai puțin probabil ca cele 3 opțiuni de dietă care trebuie folosite pentru un regele de cavalier Charles Spaniel, dar nu mai puțin benefic și plăcut pentru ei, este dieta alimentară brută. Mulți nu pot lua în considerare Dieta alimentară brută Așa cum ați oferi o rasă mică ca un regele de cavalier Charles, acesta oferă o cantitate bogată de proteine, carbohidrați naturali, calciu și grăsime necesară pentru o dietă echilibrată.

Această dietă complet naturală se ocupă de un instinct profund în fiecare canină, totuși, este, de asemenea, mai costisitor și ar trebui calculat cu atenție dacă este considerat o dietă cu normă întreagă.

Biscuiți / Kibble uscate

Kibble uscate și biscuiți sunt o alegere clasică a dietei pentru majoritatea proprietarilor de câini, deoarece poate satisface o gamă largă de buget, oferind în același timp pooch-ul cu toate substanțele nutritive și minerale necesare, acestea vor trebui să le alimenteze pentru această zi.

Principalul lucru de luat în considerare dacă atunci vă gândiți să utilizați Kibble uscate pentru regele dvs. de cavalier Charles Spaniel este calitatea alimentelor pe care o achiziționați; Unele branduri uscate Kibble utilizează materiale de umplutură inutile care nu oferă nici un beneficiu nutrițional pentru un câine, așa că vă recomandăm să cercetați cu atenție orice kibble pe care vă gândiți să le cumpărați înainte de a se stabili pe ea.

Ați putea dori, de asemenea: Alimente de câine uscate

Hrană pentru câini umedă

Hrană pentru câini umedă Poate părea o alegere perfectă, oferind carne moale fără griji de contaminanți brut împreună cu aromă bogată și poate fi absolut perfectă pentru pooch-ul dvs. atâta timp cât luați anumite lucruri în considerare; alimentele umede nu oferă un element crocant la dieta câinelui dvs. care poate însemna că cavalierul dvs. va avea o șansă mai mare de a dezvolta probleme dentare, deci asigurați-vă că le oferiți o mulțime de jucării de mestecat dentar și să încerce să-și perie dinții o dată pe zi posibil.

Alimentele umede pot fi, de asemenea, destul de bogate în grăsimi și uneori zahăr, văzând ca regele Charles Spaniels au fost cunoscute pentru a câștiga greutate destul de ușor, trebuie să fii vigilent atunci când monitorizezi cât de mult mănâncă de acest produs irezistibil.

Câine Pet Cavalier Regele Charles Spaniel se uită atent la aparatul de fotografiat după procedura de combinare cu o perie de animale

Îngrijirea

Dacă vă ridicați cavalerul Regele Charles, nu va trebui să vă tăiați sau să vă modificați părul în vreun fel. Acest lucru îi face să-i îngrijească mult mai simplu, deoarece tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că aveți o perie bună de îngrijire la îndemână, împreună cu câteva produse decente decente, cum ar fi șampoanele și balsamurile pentru a avea grijă de ei Silky Bailt.

Gestionarea vărsării

Cavaliers nu sunt niște cizme excesive și, atâta timp cât sunteți sigur că le îngrijiți zilnic, cu o perie bună, ar trebui să puteți păstra pe partea de sus a căderii părului. Principalele zone de a se concentra sunt urechile și coada în care blana crește pe cel mai lung, deoarece în timp ce ei au vărsat o blană lungă, are o șansă mult mai mare de a deveni materii care pot fi mult mai greu de corectat. Din fericire, pentru că sunt doar câini mici, periajul unui cavalier va dura doar câteva minute.

Probleme de sanatate

Cavaliers au o durată de viață estimată sănătoasă de 12 până la 15 ani, cu toate acestea, ca orice câine, sunt susceptibili la mai multe boli pe tot parcursul vieții pe care le poate afecta în diferite moduri. Din fericire, regele Cavalier Charles nu este predispus la fel de multe probleme de sănătate ca și alte rase și există toate posibilitățile ca cavalierul dvs. să-și poată trăi întreaga viață care nu a fost afectată de un singur dintre ele.

Cunoașterea problemelor de sănătate care ar putea afecta potențial că puștii dvs. vă pot oferi cel puțin cunoștințele care vă pot ajuta să observați simptomele de debut timpuriu și să vă duceți la tratament.

  • Displazie de șold: Displazie de șold afectează modul în care osul de șold se potrivește în îmbinarea șoldului. Este o condiție ereditară care poate fi declanșată de mediul, genetica, dieta sau chiar trauma. Există tratamente disponibile pentru displazia de șold și, în cazuri mai severe, se poate face o intervenție chirurgicală pentru a corecta problema. De obicei, displazia de șold provoacă lamea și poate duce la o incapacitate de a merge cu totul.
  • Boala supapei mitrale (MVD): Boala supapei mitrale este una dintre condițiile de sănătate mai frecvente pentru a afecta cavalerii și poate duce la insuficiență cardiacă. Este rezultatul unui murmur de inimă care devine din ce în ce mai rău în timp și poate afecta cavalierii de la vârsta de unu sau doi ani. Problemele cardiace sunt considerate a fi o slăbiciune genetică, ceea ce înseamnă că crescătorii fac tot posibilul pentru a încerca să încerce această boală cardiacă în generațiile viitoare, doar pentru reproducerea celor care au fost evaluate de un cardiolog. Există cercetări în curs de desfășurare în ceea ce privește prevenirea acestei condiții, totuși, până acum nu există nici un tratament cunoscut.
  • Syringomyelia (SM): Syringomyelia este, de asemenea, una dintre cele mai comune condiții de sănătate observate în cavaliers și afectează coloana vertebrală și creier. Simptomele seringieeliei pot fi oriunde de disconfort ușor, pentru a experimenta paralizie parțială și a durerii urechii severe. Este o condiție cauzată de malformația craniului, ceea ce înseamnă că spațiul pentru creier este redus, iar simptomele acestei afecțiuni pot începe să arate între vârstele de 6 luni și 4 ani. Simptomele pe care le puteți aștepta să le vedeți sunt; Câinele se scapa, aparent în jurul capului, gâtului sau umerii și a face ceva cunoscut sub numele de "zgârierea aerului" în care par să se zgârie în zona din jurul gâtului și umerii fără a face contact (acest lucru se face adesea pe o parte a corpului). Dacă observați că cavalierul dvs. pare să zgârie mai mult decât în ​​mod normal, sau să afișeze oricare dintre simptomele de mai sus, merită să le luați direct la medicul veterinar pentru o evaluare.
  • Episodic care se încadrează: O condiție adesea confundată cu epilepsia, căderea episodică este definită de câine având o confiscare sau căderea la pământ în timp ce este încă conștientă și este cauzată de cainele care nu poate să-și relaxeze mușchii. Acest lucru poate varia între durata de câteva minute până la câteva ore și este mai des văzută la câinii de rang înalt, deși simptomele pot începe să arate încă 5 luni.
  • Keratoconjunctivita sicca (ochi uscat): O altă condiție mai frecventă de sănătate care sunt ușor de tratat cu picături de ochi zilnice, este cauzată de o reacție autoimună la glandele de rupere a câinelui și are ca rezultat reducerea lacrimilor. Dacă această condiție este lăsată netratată, ea poate duce în cele din urmă la orbire.

Exercitarea

Regele cavalier Charles Spaniel, cerințele de exerciții pentru câini sunt un pic mai mult decât să gândești, ei pot fi doar mici, totuși ei coboară dintr-o rasă sportivă și, după cum probabil știți, alte spanieluri, cum ar fi Cocker Spaniel cunoscut pentru a fi extrem de hiperactive și care are nevoie de exerciții constante. Din fericire, regele Cavalier Charles nu este destul de cerut, totuși, ei necesită o plimbare bună lungă în fiecare zi pentru a le păstra fericiți.

Regele Charles Spaniels, de asemenea, face bine cu activitățile sportive canine și exerciții mai grele, cum ar fi următoarele:

  • Jucând remorcher-de-război
  • Drumeții sau jogging
  • Cursuri de antrenament de agilitate
  • Racing sport
  • Ciclism sau patinaj
  • Dog sport

Ele pot fi mici, dar sunt rapide, și sunt determinate și vă pot surprinde.

Adoptați Nu faceți cumpărături

Din păcate, cât mai ușor și absolut uimitor, pe măsură ce regele Cavalier Charles Spaniel este, ei sunt încă renunțați la salvați și adăposturi din diferite motive, cel mai frecvent motiv de cheltuieli când vine vorba de îngrijire medicală, deși sunt de asemenea renunțate la simplu Faptul că proprietarul lor nu mai poate avea grijă de ei, sau pentru că personalitatea particulară a cavalierului nu poate să le corespundă. Nici un câine nu merită să meargă fără o casă, totuși, puteți să vă aduceți un regele de cavalier Charles pentru o fracțiune din preț, adică mai mulți bani pentru a le pune la răsturnare la sosire!

Sweet Baby King Charles Spaniel

Cavalier King Charles salvează

Decizia de a adopta un regele de cavalier Charles Spaniel poate da un câine o casă perfectă iubitoare care este dispusă să le arate răbdarea și îngrijirea. Când se uită la locul unde să adopți, ați fi încântați să știți că există o mulțime de salvare a lui Cavalier King Charles care s-au dedicat reabilitării și re-ului acestei rase fantastice Spaniel.

Asigurați-vă că vă amintiți că atunci când selectați puiul dvs., întrebați grupul de salvare despre istoria lor și orice probleme de sănătate pe care le pot avea pentru a putea intra pe deplin informat și le puteți oferi cea mai bună casă posibilă.

  • Cavalier Rescue SUA: Adoptarea tuturor Statelor Unite.
  • Bliss Cavalier Rescue: Adoptarea în cadrul Statelor Unite cu utilizarea de case de foster pe scară largă.
  • Lucky Star Cavalier Rescue: Adoptarea în Statele Unite și Canada.
  • American Cavalier King Charles Spaniel Rescue Trust (ACKCSC): Adoptarea în Statele Unite ale Americii.

Acestea sunt doar câteva dintre grupurile incredibile de salvare Cavalier King Charles din SUA, compilând o rețea epică de salvare care vă poate ajuta să remiți unul dintre câinii frumoși. Fiecare salvare Cavalier este dedicată oferirea câinilor lor cu casa perfectă pentru totdeauna, ați putea fi doar asta.

Crescători de reputație

Când sunteți în căutarea unui crescător de reputație, cea mai bună șansă ar fi să vă apropiați de piața americană a clubului Kennel. AKC verifică și ecranează fiecare crescător înainte de a le recomanda publicului prin intermediul pieței lor, și astfel puteți fi siguri că dacă ați cumpăra un catelus de la unul dintre acești crescători, ei vor fi cei mai buni pe care îi puteți obține.

În plus, puteți aborda, de asemenea, medicul veterinar sau orice cavalier regele Charles Spaniel rase pe care le puteți cunoaște pentru o trimitere la un crescător bun. Profesioniștii și iubitorii de rasă vor recomanda numai crescătorii umane de bună calitate.

Preț

Când vine vorba de a obține un cavalier regele Charles catel, aveți opțiunea de adoptare sau cumpărare. Dacă alegeți să adoptați un cavalier regele Charles Spaniel, veți căuta un preț de adopție de aproximativ 200-300 $. Dacă catelul sau câinele adoptat a trebuit să sufere un tratament medical, totuși, există posibilitatea ca acest cost să fie sporit în jur de aproximativ 700 de dolari.

Ar trebui să vă decideți să mergeți cu un crescător de catelus, (asigurați-vă că este o reputație, deoarece există multe fabrici de catelus care produc cantități mari de cavalier regele Charles Pui prin încrucișare și maltratare) Costul poate varia între 1.800 $ și 3.500 $. Prețul de crescător al unui regele de cavalier Charles este în întregime dependent de linia sa genetică, o rasă pură va fi în mod inevitabil mult mai scumpă.

Cheltuieli suplimentare

Există, de asemenea, cheltuieli suplimentare lunare sau pe viață care trebuie luate în considerare atunci când vă gândiți să cumpărați orice câine.

  • Costul lunar al alimentelor
  • Alimentele și bolurile de apă
  • Un guler și o etichetă de identitate
  • Jucării și echipamente de instruire
  • O cutie (dacă este dorită)
  • Microcipping
  • Asigurarea de sănătate a animalelor de companie
  • Ingrijire medicala
  • Îngrijirea
  • Tratamente

Întrebări frecvente:

Î: Este un rege Charles Spaniel un câine de familie bun?

A: Nu mi-a spus că regele dvs. de cavalier Charles Spaniels a considerat câini de familie fantastici, dar ei sunt, de asemenea, considerați a fi minunați Câini pentru cetățeni în vârstă, din cauza naturii lor blânde și liniștite, prietenia și lipsa de agresiune. Ca orice câine, principalul lucru de luat în considerare dacă vă gândiți să obțineți un rege Charles Spaniel este că ei nu ar trebui să rămână singuri cu copii mici, deoarece există o posibilitate ca ei să fie greșit.

Î: Do Cavalier King Charles Spaniels Bark o mulțime?

A: În general, regele de regele Cavalier, Charles, nu este considerat un câine tare deosebit de vorbăreț, cu toate acestea, ei sunt cunoscuți să se lupte cu anxietatea de separare și astfel încât să poată lăca dacă sunt lăsați doar prea mult timp. Ele pot lătra dacă sunt în mod deosebit plictisit sau trăind stres, anxietate sau durere, deși lătratul este în mare parte până la personalitatea individuală.

Î: Poate un cavalier regele Charles Spaniel să fie un câine de serviciu?

A: Cavalier regele Charles Spaniels sunt considerate una dintre cele mai bune rase de câine pentru a fi un câine de serviciu terapie, acest lucru se datorează faptului că această rasă particulară a fost inițial dezvoltată ca un tovarăș la regii și redevența, deci numele. În timpul procesului de reproducere, ei au fost ridicați să nu aibă aproape nici un instinct agresiv și o natură complet blândă și iubitoare, perfectă pentru oricine care are nevoie de o companie de terapie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cavalier king charles: informații de rasă, caracteristici și fapte