Dogii de terapie: căutând o mână de ajutor, găsind o laba

Dogii de terapie: Căutând o mână de ajutor, găsind o laba

Odată cu creșterea persoanelor care suferă de dificultăți de sănătate mintală, mai mulți câini sunt instruiți ca câini de sprijin psihologic sau mai frecvent numiți Terapie Dogs.

Din 2010, Câinii de asistență psihologică (tampoane) și câini de terapie Lucrați cu câinii pentru persoanele cu handicap pentru a înființa un program pilot pentru a instrui câini de asistență pentru cei cu probleme de sănătate mintală. Acești câini ar fi instruiți pentru persoanele care suferă de o serie de probleme de sănătate mintală, inclusiv depresia și tulburarea de stres post-traumatic.

Câinii de serviciu național au lansat PTSD (Stres post traumatic) Programul În 2011, în cazul în care câinii de terapie au fost instruiți pentru a ajuta veteranii militari în viața lor de zi cu zi pentru ai ajuta să facă față simptomelor bolii lor.

Câinii de servicii psihologice sunt comune în SUA și Canada. Ele sunt instruite de formatori de câini de serviciu acreditați și având în vedere certificarea relevantă.

Primul câine de susținere

Un câine de serviciu psihologic bine-cunoscut în Marea Britanie este Buddy, este un câine de sprijin pentru propriul său Marion Janner. Marion a suferit de probleme de sănătate mintală și înainte de a obține amice, ea nu a reușit să facă față dacă chiar și cel mai mic lucru a mers prost. Cu toate acestea, de când a obținut amicul, ea a reușit să facă față situațiilor de zi cu zi mult mai bine decât înainte.

Dog de asistență psihologică
Un câine de terapie care își face treaba "# 8230; perfect! (credite: RamellaCanineademy.COM)

Marion a lucrat din greu pentru a încerca să obțină o facilitate de formare psihologică de sprijin pentru câini în Marea Britanie. Marion a înființat, de asemenea, caritatea "Star Wards" care lucrează la îmbunătățirea facilităților de îngrijire a sănătății mintale în Marea Britanie. De asemenea, ea împinge ca câinii de service să fie pus în spitale pentru a ajuta pacienții. Chiar acum, terapetele iau câinii în spitale și case de îngrijire pentru a ajuta pacienții. Sa dovedit că mângâierea unui câine sau un alt animal reduce nivelul de stres și îi ajută pe oameni să se simtă mai bine în funcție de ceea ce este condiția lor.

Experienta personala

Ca un suferind de depresie și anxietate, am avut atacuri de panică în timp ce am ieșit la cumpărături și au fost zile când nu vreau să ieșesc din pat. Cu toate acestea, știam că câinii mei aveau nevoie să-i pasă de ei și datorită lor, am reușit să ieșesc din pat și am ieșit pentru plimbări cu ei. Doctorul meu și cu mine am vorbit despre câinii de terapie și am făcut niște cercetări. După ce am citit povestea lui Marion, i-am întrebat doctorul dacă ar putea să-mi scrie o notă.

[Pulcquote-dreapta] Câini de terapie, câini de sprijin, câini de asistență psihologică și atât de multe alte nume diferite care să se refere la câinii care vă ajută să vă simțiți mai bine în timp ce vă bazați cât mai puțin posibil pe medicamente.[/ Pulcquote-dreapta]

Ca antrenor de câini, câinii mei sunt instruiți să se comporte atunci când sunt în public și unul dintre câinii mei, Rico, a fost bun la calmarea mea dacă am nevoie de ea. Dacă aveam un atac de panică, el va veni peste mine până când m-am liniștit.

Deși am luat doar rico de câteva ori, într-adevăr a ajutat. Știind că era acolo dacă aș avea un atac de panică însemna că era un lucru mai puțin din mintea mea. Am reușit să mă bucur din nou la magazine. Înainte de a-mi plimba pe câinii mei în pădure, pete izolate unde știam că nimeni nu a mers foarte mult. Când am ieșit cu toți câinii mei, s-au rătăcit în jurul meu și ne-am distras. Dacă aș fi fost acasă și ceva ma făcut de panică, ei s-au asigurat că am fost bine și a fost cel mai bun medicament pe care l-aș putea. Pot spune sincer că câinii mei mi-au salvat viața, pentru că dacă nu ar fi pentru ei, nu aș fi aici.

Când spun asta oamenilor, este greu pentru ei să înțeleagă. Dar ei nu înțeleg depresia sau anxietatea. Neînțelegerea care se ridică și de a continua cu ea poate vindeca depresia. Poate. Nu este la fel de ușor ca asta. Când m-am trezit în cele mai grave zile, m-aș întreba ce trebuia să mă ridic? Nimic nu se întâmpla în viața care m-au justificat că am ieșit din pat. Dar atunci am simt greutatea câinilor mei pe patul de lângă mine și știam că au nevoie de mine. Trebuiau să iasă pentru plimbări, să joace, să-și ia mâncarea. A trebuit să fac asta. Am avut această responsabilitate. Poate că nu funcționează așa pentru alți oameni, dar câinii mei sunt viața mea și nu le voi lăsa jos.

Cum pot ajuta câinii de terapie cu tulburarea de stres post-traumatic?

Un număr crescut de soldați se întorc acasă de la serviciul care suferă de PTSD. Acești oameni nu se pot referi la familiile lor ceea ce se întâmplă în capul lor, este dificil pentru ei. Chiar și o călătorie simplă la magazine poate simți că se întorc în Warzone. Având un câine de serviciu prin partea lor, îi face să se simtă mai confortabil, câinele lor poate simți un atac care se aprinde și îi va ajuta pe proprietar să-l depășească.

Sănătatea mintală a armatei
Dogii de terapie au puteri de vindecare puternice și liniștitoare asupra durerii și stresului post-traumatic. (Credite: necunoscut)

Hounds-ul de caritate pentru eroi cu sediul în Marea Britanie, oferă câini de serviciu instruit pentru membrii forțelor armate și serviciile de urgență care le solicită. Acești câini oferă asistență celor care au fost invalizi sau răniți.

Deși acești câini de terapie sunt folosiți pentru a-și asista proprietarii cu sarcini, pot să nu poată efectua, câinii servesc, de asemenea, un scop de sprijin psihologic. Proprietarii lor nu s-ar putea să se simtă încrezători că a ieșit înainte ca câinele lor să iasă în viața lor, s-ar fi putut lupta să îndeplinească anumite sarcini, cum ar fi să iau bani din ATM sau să ia ceva ce au scăzut pe stradă. Într-un fel, acești câini servesc atât problemelor fizice, cât și psihologice.

Viitorul

Există speranțe că va exista o facilitate de antrenament stabilită special pentru câinii de terapie și alți câini de serviciu psihologic. Este ceva care este necesar în întreaga lume, deoarece mulți oameni sunt dificil de a face față depresiei, anxietății și a altor probleme de sănătate mintală. Acești oameni, cu condiția să li se ofere ajutorul medical adecvat, ar conduce o viață mai bună dacă aveau sprijinul unui câine care le-ar putea ajuta dacă aveau un atac sau chiar pentru a le scoate din pat dimineața.

Oamenii precum Marion Janner conduc calea pentru câinii de serviciu psihologic și se speră că vor fi un ajutor comun pentru persoanele care suferă de sănătate mintală în următorul deceniu.

Credite de imagine recomandate: Wvutoday.WVU.edu

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dogii de terapie: căutând o mână de ajutor, găsind o laba