Câinii ajută la anxietate și cum?

S-ar putea să vă simțiți jos sau chiar au simțit o anumită anxietate și observați că aceste emoții sunt atenuate atunci când câinele dvs. este aproape. Câinele dvs. vă poate face să vă simțiți mângâiat sau în siguranță și vă permite să faceți mai bine să faceți față emoțiilor. Câinii ajută la anxietate? Dacă da, cum?

Mulți americani s-au înregistrat Animale de sprijin emotionale (ESA), iar aceste animale oferă sprijin tulburărilor emoționale și psihiatrice care pot include anxietate, tulburări de stres post-traumatic (PTSD), depresie și alte tulburări psihiatrice. Ei fac asta, fiind a Prezența fizică atunci când proprietarul lor devine în dificultate emoțional.

În timp ce multe tipuri de animale pot ajuta la depresie și anxietate, câinii sunt speciali în sensul că pot fi instruiți să fie animale de serviciu. Ele sunt, de asemenea, aproape întotdeauna active și extrem de afectuoase. Uneori, când coborâți în haldele, tot ce este nevoie este câinele dvs. să vă lingă fața și să vă sariți să vă ridicați spiritele și să vă întoarceți ziua.

SFATURI: Cum să obțineți un câine de serviciu pentru anxietate sau depresie și costurile acesteia

Câinii ajută la anxietate și cum?

Câinii ajută la anxietate

Cum ajută câinii cu anxietate?

Câinii fac servicii excelente și animale de companie și există Cercetare oficială care arată că câinii sunt foarte eficienți în tratarea depresiei și anxietății. Cei care suferă de anxietate și depresie evită adesea contactul cu lumea exterioară.

Pe plan intern poate exista o luptă care poate implica turbulențe emoționale și auto-vorbe negative. Această negativitate internă poate deveni un ciclu vicios pe care câinii îl pot întrerup și de a sparge emoțiile nerealiste pe care persoana le poate suferi.

Câinii oferă, de asemenea, companionat într-un moment în care cineva are nevoie cel mai mult și, la rândul său, îi oferă proprietarilor lor un sentiment de scop. Există multe alte modalități că câinii îi ajută pe cei care suferă de anxietate și depresie.

Unele dintre aceste moduri includ:

1. Responsabilitate

Câinii trebuie să fie îngrijiți de, hrăniți, udați și au mers. Când cineva are o zi groaznică, există o motivație suplimentară în a se întoarce la a avea grijă de cea iubită.

2. Iubire neconditionata

Câinii ajută anxietatea oferindu-le proprietarilor 100% iubire necondiționată și nu judecă, devenind proprietari adevărați cel mai bun prieten.

3. Recunoașteți semnele unui atac de panică.

Câinii au un efect calmant cu prezența și non-reacția la un stimul. Ele pot fi instruite să intervină și să blocheze apropierea străinilor.

4. Conectarea socială

Cei care au anxietate pot, de asemenea, să sufere de tulburări emoționale și să aibă probleme de a face o conexiune interpersonală. Câinii ajută anxietatea, permițând proprietarului să se simtă conectat.

5. Distragere excelentă

Cei care suferă de anxietate știu că un sentiment mic poate exploda foarte repede ceva de control. Poate provoca o oprire completă. Câinii oferă un punct focal, precum și o prezență calmă.

6. Companie

Cei cu tulburări de anxietate pot suferi, de asemenea, de singurătate dacă trăiesc singuri. Având un câine lângă tine, oferă un partener constant, și cineva care va asculta mereu.

7. Furnizează asistență

Câinii ajută la anxietateUnii câini sunt special instruiți pentru a realiza sarcini specifice și sunt câini de serviciu psihiatric certificat. Acești câini pot face sarcini suplimentare, cum ar fi aducerea medicamentelor, telefoanelor sau obțineți ajutor.

Acești câini pot ajuta o varietate de tulburări. Dacă câinele dvs. vă ajută să vă liniștească anxietatea și depresia, atunci ar putea fi un animal de sprijin emoțional (ESA).

Serviciul Național de Animal Registry afirmă că ESA sunt animale, prin prezența lor "atenuează simptomele emoționale sau psihologice" asociate cu starea sau tulburarea proprietarului. Acest lucru înseamnă că propriul dvs. câine poate fi înregistrat ca ESA sau puteți adopta un special instruit.

Există totuși momente că o persoană are nevoie de mai mult ajutor decât o ESA poate oferi. Dacă este cazul, aceștia pot aplica pentru a obține un animal de sprijin psihiatric special instruit (PSA).

PSA poate fi instruit să facă lucruri cum ar fi medicamente, să aducă ajutor sau chiar să caute camere. Diferența este că un PSA este considerat același ca un câine de serviciu cu drepturi depline și o ESA nu este. Acest lucru poate face o diferență pe locul în care poate fi permis câinele dvs., cum ar fi motele, restaurante și piețe. Ar trebui să verificați locațiile de stare prietenoasă cu animalele de companie.

RECOMANDAT: 25 cea mai bună listă de rasă de câini de terapie

Câinii ajută la anxietate

Drepturile legale ale câinelui

Chiar dacă registrul de animale de serviciu național nu ia în considerare un animal de sprijin emoțional (ESA) același ca un animal de serviciu cu drepturi depline, cum ar fi un animal de serviciu psihiatric (PSA), un câine care este un ESA are anumite drepturi legale. ESA au primit unele dintre aceleași drepturi ca și animalele de serviciu în domenii precum locuința și călătoria aeriană.

Actul de locuințe echitabile include ESA în actul său de asistență animală. Sub act de locuințe echitabile, persoanele cu dizabilități nu pot fi discriminate atunci când încearcă să obțină locuințe. Aceasta înseamnă reguli, cum ar fi animalele de companie, depozitele animalelor de companie, limitările mărimii PET și anumite interdicții de specii nu se aplică ESA.

Dacă câinele dvs. este un ESA, puteți mulțumi Actul de acces al transportatorului aerian Pentru că permiteți ca câinele să vă însoțească în cabina aeronavei la următorul zbor. Pentru a economisi timp și hassle aveți toate documentele dvs. necesare în ordine și cu dvs. când ajungeți și asigurați-vă că ați sunat înainte și aranjați ca câinele dvs. să fie cu dvs. în zborul dvs., astfel încât compania aeriană să vă aștepte la dvs. și pe prietenul dvs.

RECOMANDAT: Formarea câinilor de terapie - Cum să vă certificați câinele

7 cele mai bune rase pentru a ajuta la anxietate

Dacă sunteți în prezent în tratament pentru anxietate sau depresie și nu ați ales încă puiul dvs. special, puteți fi încurajați să știți că adoptarea unui câine poate fi o experiență plină de satisfacții și un uptick în programul dvs. de tratament. Câinii ajută la anxietate din cauza naturii lor afectuoase, a nivelurilor de activitate și a co-dependenței lor.

Când aveți de-a face cu anxietate și depresie, poate părea destul de dificil ca să ai grijă de tine să nu mai vorbim de altul. Experții insistă că adăugarea unei mici responsabilități vă poate spori nivelul de dispoziție prin adăugarea unui alt accent în viața voastră. În timp ce vă gândiți la câine pentru a aduce acasă și a fi noul dvs. cel mai bun prieten, ar trebui să considerați că unele rase sunt mai bune decât altele atunci când vine vorba de consolarea proprietarilor lor.

Aceste rase includ:

Câinii ajută la anxietate1. Cavalier King Charles Spaniel

Acesta este un câine extrem de drăguț pufos, cu o necesitate proprie, îi place să se hrănească. Această drăguț și cuddling îi ajută pe proprietari să lupte împotriva depresiei, dar acești câini necesită o mulțime de îngrijire, astfel încât să fie luați în considerare înainte de adopție.

Câinii ajută la anxietate2. Labrador Retriever

Labrador Retrievers Sunt câini mari mari cu demulatori dulci, iubitoare și fericiți. Ei sunt dornici să vă mulțumească, dar iubesc să meargă în aer liber și să se distreze. Fi gata să meargă pentru plimbări zilnice.

Câinii ajută la anxietate3. Pudel

Poodleii sunt câini extrem de inteligenți care se conectează cu persoana lor. Ele sunt, de asemenea, minunate cu copii și hipoalergenic. Câinii ajută anxietatea, iar Poodle este una dintre cele mai bune rase pentru slujbă!

4. Labrador

Câinii ajută la anxietateAcești câini își arată proprietarilor o mare iubire necondiționată care nu cunoaște limitele. Ele sunt, de asemenea, extrem de atletice și iubesc să joace, încurajând proprietarii lor să iasă. Foarte inteligent, Labrador face un mare câine de serviciu în orice capacitate.

Câinii ajută la anxietate5. Yorkshire Terrier

Yorkies sunt câini minunați și sunt cunoscuți că sunt adorabil drăguți. Ele sunt, de asemenea, extrem de inteligente și iubitoare, făcându-le grozav ca un cel mai bun prieten dulce. Să nu mai vorbim, dimensiunea lor mică le face ideale pentru proprietarii care doresc să călătorească cu animalul lor de companie.

Câinii ajută la anxietate6. Viszla

Nu este o rasă bine cunoscută, acești câini sunt ca Velcro la proprietarii lor. Le iubesc atât de mult și devin puternic atașați în cel mai scurt timp. Incredibil de inteligent, Viszla este, de asemenea, să se curățească la fel de mult ca pisicile. Inteligența lor înaltă îi face ușor să se antreneze.

Câinii ajută la anxietate7. Mops

Pugurile sunt, în general, amuzante să se uite, dar cine ar fi știut că au avut și o personalitate amuzantă? De asemenea, ei reușesc să păstreze un temperament pozitiv constant, în ciuda aspectului pe față. Acești câini ajută anxietatea și fac prea multe animale de companie de familie.

Citiți următorul: Știință pe câini de terapie pentru depresie - fapt sau ficțiune?

Doriți să știți și să împărtășiți acest lucru?

Câinii ajută la anxietate și cum

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii ajută la anxietate și cum?