Adoptarea câinelui de susținere emoțională: cum să o faceți corect

Nu toată lumea înțelege cu adevărat ceea ce un câine de sprijin emoțional este. Mulți sunt conștienți de faptul că există câini de sprijin emoțional, dar nu pot diferi cu adevărat între a câine de serviciu, A Dog de terapie si un Suport emoțional animal (ESA). Există mari diferențe între aceste trei tipuri de câini de lucru, așa cum vom trece acum peste ele.

Service Dog vs Terapy Dog vs Animale de sprijin emotionale (ESA)

Câinii de terapie și câinii de service sunt mai strâns legați în timp ce câinele de susținere emoțională este în categoria proprie. Cea mai mare diferență este că animalele de serviciu (terapia și câinii de serviciu) trec printr-o anumită cantitate de formare, în timp ce câinii de sprijin emoțional nu necesită nici o formare. Câinii de terapie sunt undeva între ESA și câinii de serviciu în ceea ce privește ceea ce fac. Actul americanilor cu dizabilități (ADA) Site-ul web este o resursă excelentă pentru persoanele care doresc să afle mai multe despre aceste animale. Iată scurta:

Câini de serviciu sunt instruiți pentru a ajuta persoanele cu dizabilități. Ele sunt considerate A & # 8220; echipament medical & # 8221; și sunt dreptul protejat de către americanii cu actul de dizabilități. Ele sunt adesea folosite de persoanele cu insuficiență vizuală sau fizică, diabet, convulsii, dizabilități intelectuale, psihiatrice și alte persoane mintale. Din cele trei categorii, aceste animale sunt cele mai bine pregătite și recunoscute în categoriile de tip II și de tip III ADA (Citiți mai multe aici).

Terapie Dogs sunt instruiți să servească ca tovarăși persoanelor în setările clinice care au nevoie de afecțiune și confort; Sunt, de asemenea, numite animale de confort. Ada nu le recunoaște ca animale de serviciu. Sunt adesea folosite de oameni în spitale sau case de pensionare și ajută la rezolvarea depresiei, singurătății, anxietății sau fobiilor (Citiți mai multe aici).

Dogii de susținere emoțională nu necesită nici o formare, nu sunt recunoscuți de ADA ca animale de serviciu și nu au nicio protecție federală a legii. În esență, orice câine poate fi clasificat ca un animal de sprijin emoțional. Oamenii pot utiliza o ESA pentru motive terapeutice și necesitatea de companie (Citiți mai multe aici).

Adoptarea câinelui de susținere emoționalăÎn acest articol ne vom concentra în mod specific la adoptarea de câine de sprijin emoțional și tot ce trebuie să știți dacă vă gândiți să obțineți o ESA. Datorită faptului că mulți oameni nu sunt familiarizați cu procesul de obținere a unui câine de sprijin emoțional, ei nu știu cu adevărat cum să obțină o dată când consideră că ar putea avea nevoie de unul.

Ați putea adopta un câine de sprijin emoțional direct de la terapeut, dar Internetul a făcut o întreagă piață pentru acest lucru. Nu sunt recunoscute certificări false pentru ESA, dar nu sunt obligați, și nu poartă nici o greutate. Practic, nu aveți nevoie de ele. Aceste "certificări" costă între 100-200 de dolari și dacă căutați "Certificarea pentru câini de suport emoțional și # 8221; Veți găsi multe site-uri web și facilități care le oferă. Treci peste.

Cercetarea și înțelegerea tot ce trebuie să știți despre câinii de sprijin emoțional și adopția lor este cea mai bună modalitate de a vă asigura că obțineți a ta în modul cel mai sigur și cel mai neprihănit. De asemenea, vă va economisi bani și stres.

De asemenea, citiți: Cum să obțineți un câine de serviciu pentru anxietate sau depresie și costurile acesteia

Ce este un câine de sprijin emoțional?

Haideți să acoperiți acest lucru în profunzimea modului. Un Suport emoțional animal (ESA) este un câine care oferă confort și sprijin unei persoane care suferă de diferite condiții mentale și emoționale. Ele oferă acest sprijin prin afecțiune și atenție. Câinii de sprijin emoțional nu ar trebui să îndeplinească sarcini sau îndatoriri specifice; Ele sunt pur și simplu acolo pentru iubire și stabilitate necondiționată.

Cele mai comune condiții pe care oamenii le adoptă un câine de sprijin emoțional includ:

  • Anxietate
  • Depresie
  • Tulburare bipolara
  • Fobii
  • Atacuri de panica
  • Schizofrenia
  • Post Tulburare de stres traumatic (PTSD)

În esență, câinii de sprijin emoțional sunt de a ajuta un individ să facă față oricăror boli psihologice mentale. Uneori, confortul unui câine singur este suficient pentru a ajuta pe cineva să lucreze prin problemele lor mentale, cum ar fi PTSD. Aceasta este De ce adoptă mai mulți veterani aceste animale de sprijin emoțional și găsesc un confort mare în ele. Alți oameni bolnavi au adoptat, de asemenea, câini din motive similare și au fost găsite mare confort în ele.

Legile pentru câini de susținere emoțională

După cum sa menționat mai sus, nu există o acreditare oficială pentru AES, prin urmare legea nu le protejează sau proprietarii individuali în același mod în care animalele oficiale de serviciu. Cu toate acestea, în conformitate cu Legea privind amendamentele privind locuințele echitabile (FHAA; PDF aici), orice persoană care îndeplinește criteriile are dreptul la un câine de sprijin emoțional. Atâta timp cât aveți recomandarea de la medicul dumneavoastră, sunteți eligibil pentru un animal de sprijin emoțional.

Deoarece nu există o certificare oficială de susținere a câinelui emoțional, formare sau acreditare, orice câine poate fi făcut un ESA. Dacă aveți un animal de sprijin emoțional, prin lege (Secțiunea Fhat 504; PDF) Proprietarul dvs. trebuie să vă permită să trăiți împreună cu animalul dvs., indiferent de orice politică de companie stabilită în reședință.

Actul de locuințe echitabile pentru câinii de sprijin emoțional

În plus, nu pot fi necesare depozite suplimentare pentru animale de companie pentru un animal de sprijin emoțional. Proprietarul dvs. poate cere să vadă recomandarea de la medicul dumneavoastră, dar după aceea, nu există nimic pe care să-l facă în mod legal pentru a vă împiedica să aveți animalul. Și pentru că orice animal poate fi un câine de susținere emoțională, atâta timp cât aveți nota doctorului, sunteți clar.

Spre deosebire de câinii oficiali de servicii recunoscuți de ADA, animalele de sprijin emoțional nu vor fi permise peste tot și pot fi adesea refuzate în întreprinderi care nu permit animalele de companie. Singurul loc de sprijin emoțional poate fi în cazul în care câinii obișnuiți nu pot fi bineveniți este în locuințe cu o politică fără PET și în cabina unui avion.

LEGATE DE: 25 cea mai bună listă de rase de terapie

Cum se califică câinii de sprijin emoțional

Să spunem că aveți deja un câine și doriți să-l faceți într-un animal de sprijin emoțional. Procesul pentru aceasta este același lucru cu obținerea recomandării medicului înainte de a obține câinele. Dacă ați încercat vreodată să obțineți un card de marijuana medical sau să cunoașteți oameni care au și sunt familiarizați cu acest proces foarte slab - este foarte asemănător cu acesta.

Primul pas este să mergeți la medic și să vă explicați nevoia de un animal de sprijin emoțional. Dacă suferiți de orice boli mintale care ar beneficia de un animal de sprijin emoțional, să le aduci în sus. Cel mai bine este să căutați o recomandare de la un profesionist de sănătate mintală, cum ar fi un terapeut, psiholog sau psihiatru.

Este puțin probabil să faceți orice verificare reală pentru a confirma dizabilitățile menționate. Medicul dvs. va scrie apoi o recomandare spunând că aveți nevoie de un animal de sprijin emoțional pentru a trăi cu acele dizabilități menționate. De acolo, fie animalul pe care îl aveți deja va fi considerat animalul dvs. de sprijin emoțional sau ați putea ieși și adoptați un câine de sprijin emoțional dintr-un adăpost. Din nou, orice câine se va califica.

Evident, acest lucru creează o oportunitate pentru oamenii care doresc în mod nedrept să exploateze această lacună și adesea fac așa cum am văzut acest lucru din ce în ce mai mult în știri. Mai multe state au început să acorde atenție acestui lucru și crăparea în jos pe Esas Fake.

Flying cu un câine de sprijin emoțional

Puteți zbura cu câinele dvs. de sprijin emoțional. Actul de acces al transportatorului aerian (Titlul 14 CFR Partea 382) permite animalelor de sprijin emoțional să însoțească manipulatorul lor în cabina unei aeronave, iar compania aeriană nu poate refuza, deoarece ar fi considerată o discriminare pe baza handicapului în călătoria aeriană.

Cu toate acestea, companiile aeriene pot necesita documentație că câinele dvs. este un animal de sprijin emoțional (recomandarea medicului dumneavoastră). Dacă sunt furnizate, trebuie să permită ca câinele să zboare cu dvs. și nu vă pot percepe taxe suplimentare legate de animalele de companie.

În acest an, Delta și alte companii aeriene au început făcând regulile lor mai stricte cu privire la proprietarii de câini de susținere emoțională din cauza prea multor oameni care exploatează lacunele și zboară spre casă gratuit. Această luptă împotriva Fake ESA a fost deosebit de alimentată, deoarece companiile aeriene au înregistrat o creștere a numărului de animale pe planuri, precum și incidente musculare.

Abuzând lacul ESA

Este important ca noi nu abuzivam sistemul deoarece va face ca situația să fie mai rău pentru noi și în special pentru persoanele cu dizabilități reale care au nevoie de asistență pentru câini de sprijin emoțional. Din păcate, mai mulți proprietari de câini care ar prefera să profite de sistem.

A fost demonstrat de mai multe ori modul în care un număr mare de oameni caută recomandări pentru animalele de sprijin emoționale atunci când nu au un handicap, pur și simplu pentru că doresc ca câinele lor să poată zbura cu ei și să trăiască cu ei în PET-Free locuințe. Sistemul este atât de rupt încât aparent unii oameni au reușit înregistrați un animal umplute ca esa.

Suport emoțional de certificare a câinelui online

Certificarea de câini de susținere emoțională Înșelătorie onlineNu există nici o certificare sau o instruire necesară pentru un câine de sprijin emoțional.

O căutare rapidă a certificărilor de câine de susținere emoțională va aduce o mulțime de site-uri web care pretind că puteți achiziționa certificarea pentru suportul dvs. emoțional online. Nu face asta. Acestea sunt certificări false și, în esență, o înșelătorie.

Trebuie să întrebați legitimitatea oricăreia dintre aceste site-uri web. Ei percep oriunde de la 200 de dolari până la 400 de dolari pentru o certificare care literalmente nu înseamnă nimic, deoarece nu este necesar pentru ca o ESA să fie instruită și nici nu există sarcini specifice pentru ca un câine de susținere emoțională să funcționeze. Nu există niciun motiv pentru a obține acest certificat.

După cum sa menționat mai sus, ați putea pur și simplu să mergeți la terapeut și să solicitați o recomandare acolo, ceea ce va fi mult mai ieftin și, de asemenea, mod legitim de a face acest lucru.

Aceste site-uri de certificat fals de sprijin emoțional sunt cel mai probabil responsabile pentru creșterea recentă a persoanelor care nu au nevoie de un animal de sprijin emoțional obținerea unei recomandări pentru. Acest lucru oferă tuturor ESA un nume rău, făcând companiile aeriene și proprietarii să creeze reguli mai stricte, care afectează persoanele cu dizabilități reale.

Sună ca un site oficial? Nu este

În timp ce ESA nu au nevoie de nici o certificare, câinii de service trebuie să fie instruiți și trebuie să aveți o documentație pentru ei. Prin urmare, veți găsi, de asemenea, o mulțime de site-uri web care pretind că oferă certificarea de servicii de serviciu online pentru o taxă. Nu face asta.

Este important să rețineți că site-urile oficiale de sondare, cum ar fi Serviciul Național de Animal Registry, vă oferă să certificați un animal ca animal de serviciu. Aceste site-uri web sunt o înșelătorie. Nu puteți certifica un câine ca un câine de serviciu în acest fel. Echipamente pentru câini de serviciu nu înseamnă nimic. Nu CÂȘTIGUL DE CÂȘTIGUL DE SERVICIU, certificarea sau insigna ID va face cainele dvs. un animal oficial de servicii recunoscut de lege. Aceste site-uri percep o mulțime de bani și că banii cheltuiți este literalmente pentru nimic.

Numai ADA și guvernul local pot califica un animal care să fie un câine de serviciu. Acești câini sunt considerați animale de lucru și sunt protejate de lege. Obținerea unui câine de serviciu este un proces mult mai complicat și mai dificil decât obținerea unei recomandări a unui medic pentru un câine de sprijin emoțional și nu se va califica nicio certificare online.

CITESTE ACEST: Văzând adoptarea câinilor de ochi - tot ce trebuie să știți mai întâi

În concluzie

Susținerea emoțională a legilor animalelorToate cele trei tipuri de animale de lucru (terapie, serviciu și ESA) au locul lor printre noi și ajută la propria lor cale. Samantha a intervievat recent Marty Harris pe cea mai recentă Podcast despre un câine de serviciu și cum acel animal salvează literalmente viața lui Marty în fiecare zi.

Un câine de susținere emoțională este extrem de util pentru cei care suferă de boli mintale care interferează cu calitatea vieții lor. Mulți oameni văd animalul lor ca coloana vertebrală, iar câinii de sprijin emoțional sunt acolo pentru a face acest lucru. Totul de la depresie la schizofrenie poate fi calificat pentru un animal de sprijin emoțional.

Dar amintiți-vă, un animal de sprijin emoțional nu este un câine de serviciu. Nu poți să-ți iei ESA oriunde un câine obișnuit nu a putut fi. Cu toate acestea, având un câine de sprijin emoțional vă oferă două drepturi legale. Primul este dreptul de a trăi câinele dvs. oriunde, chiar undeva, care are o regulă strictă de animale de companie. Al doilea este dreptul ca câinele dvs. să călătorească cu dvs. în cabina unui avion. Nu puteți fi taxat mai mult și a cerut un depozit suplimentar de animale de companie din cauza unui câine de susținere emoțională.

De dragul reputației de susținere emoțională, instruiți-vă ESA. Au existat cazuri de animale de sprijin emotionale distrugând apartamentele, atacând oamenii pe avioane și provoacă alte probleme, deoarece nu sunt instruiți în mod corespunzător. Dacă aveți un câine de sprijin emoțional, este responsabilitatea dvs. să păstrați câinele bine manierat, socializat și instruit.

Cel mai bun și mai sigur mod de a obține o recomandare pentru un animal de sprijin emoțional este prin terapeut, psiholog sau psihiatru. Terapeuții on-line sunt schițe și calea suprapusă. Mulți oameni care folosesc aceste servicii sunt că oamenii susțin în mod fals că au nevoie de un câine de sprijin emoțional. Vă recomand întotdeauna încrederea în propriile profesioniști din domeniul sănătății mintale, mai degrabă decât un site online de schi.

Citiți următorul: Formarea câinilor de terapie - Cum să vă certificați câinele

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Adoptarea câinelui de susținere emoțională: cum să o faceți corect