10 Cele mai bune rase de câine pentru sprijinul emoțional

Persoana de companie negru terrier

Animale de sprijin emotionale să ofere oamenilor lor beneficii terapeutice, inclusiv ameliorarea anxietății și confortul în setările sociale, fără nici o instruire necesară. În timp ce toți câinii pot oferi sprijin, anumite rase au trăsături care le fac mai multe șanse să exceleze în rolul. Ei tind să fie blând, lăsați-înapoi și sociabili. Aceste rase de câine, de asemenea, de obicei, sunt foarte instrabile și doresc să-și placă oamenii.

Aici sunt 10 rase de câine pentru a lua în considerare dacă căutați un animal de sprijin emoțional.

Caracteristicile de rasă

Aceste rase de câine tind să includă câini care se leagă cu ușurință cu oamenii lor, care este o trăsătură ideală pentru un animal de sprijin emoțional. Ele sunt tipul de câine care este în acord cu oamenii săi și își poate citi emoțiile față de o rasă care este mai departe. Ei răspund bine la instruire, dar nu au nivelurile extrem de inteligente sau de energie care necesită un proprietar să pună o mulțime de eforturi pentru a-și obosi câinele mental mental și fizic. Și, în timp ce sunt câini încrezători, în general nu sunt agresivi sau capacei.

Bacsis

Pentru a fi considerat un adevărat animal de sprijin emoțional, un câine trebuie să fie autorizat de un profesionist de sănătate licențiat. Câinele nu va avea aceleași drepturi ca și câini de serviciu sau Terapie Dogs, Dar acest lucru ar putea permite unei persoane să eludeze anumite politici fără animale.

01 din 10

Pit Bull-tip câini au fost malinite de ani de zile - un rezultat nefericit al proprietarilor răi și a PR rău. Dar aceste canini prietenoase și devotate sunt incredibil de bine potrivite pentru a servi ca animale de sprijin emoționale. Cu o pregătire și socializare adecvată, rasele ca terrierul american Staffordshire se pot înțelege de obicei cu majoritatea oamenilor și în diferite situații.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 17 până la 19 inci

Greutate: 40 la 70 de lire sterline

Caracteristici fizice: Corpul muscular - culorile includ negru, albastru, fawn și multe altele

  • 02 din 10

    Retrieverii de aur au domnit mult timp ca una dintre cele mai populare rase de câine din Statele Unite, atât ca animale de sprijin emoțional, cât și animale de companie generale de familie. Demeanorii lor de pacienți și o prietenie evidentă îi fac o potrivire bună pentru persoanele cu probleme de sănătate. Și, ca un bonus suplimentar, sunt foarte instruiri.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 22 la 24 inci

    Greutate: 55 la 75 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coată dreaptă sau ondulată - lumină la nuanțe de aur întunecate

  • 03 din 10

    Căutați orice listă a celui mai bun suport emoțional, terapie sau câini de serviciu, și probabil veți vedea Retrieveri la Labrador. Laboratoarele sunt blânde și prietenoase cu o dorință puternică de a vă mulțumi. Sunt bune pentru oamenii care au nevoie de un tovarăș din casele lor, deoarece laboratoarele tind să fie confortabile explorarea lumii.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 22 la 25 de centimetri

    Greutate: 55 până la 80 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Athletic Building - Culorile scurte includ negru, ciocolată și galbenă

  • 04 din 10

    Corgisul sunt mai mult decât rasa preferată a reginei Angliei. Acești câini afectuați sunt de obicei buni cu oamenii de toate vârstele, iar inteligența lor le face să exceleze în formare. Dar Corgis sunt câini destul de activi, deci nu sunt corecte pentru fiecare condiție. Ele pot fi potrivite pentru proprietarii care preferă să-și ia câinii cu ei atunci când sunt afară și despre care vor ajuta la canalizarea energiei lui Corgi.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: Până la 30 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Low-set și culori lungi includ negru și bronz, fawn, roșu și snable cu marcaje albe

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Ceea ce Yorkies lipseste de dimensiuni se compun in incredere si afectiune. Se așteaptă la o mulțime de atenție, dar ei o dau înapoi de zece ori. Sunt ușor de călătorit cu, ceea ce este bun pentru oamenii care necesită animalul lor de sprijin emoțional să-i însoțească pe călătorii. Și au tendința de a se adapta bine la schimbare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 7 până la 8 inci

    Greutate: 7 kilograme

    Caracteristici fizice: Compactul corporal - straturile matasoase includ negru și bronz, albastru și bronz și mai mult

  • 06 din 10

    Wolfhounds irlandez sunt protectori naturali. Iar natura lor sensibilă îi ajută să meargă în ceea ce oamenii lor se simte. Dar un factor de a ține minte este că au o durată de viață relativ scurtă - doar șase până la opt ani - ceea ce poate fi dificil pentru cei care se bazează foarte mult pe animalul lor de sprijin emoțional.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 30 inci și în sus

    Greutate: 105 până la 120 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Tall, lungime corporală - Coaturile brute includ negru, albastru, cremă, gri și mai mult

  • 07 din 10

    Regele Cavalier Charles Spaniel este ca un animal plin de viață. Acești câini iubesc să se hrănească și de obicei au un temperament prietenos. Ele sunt adesea numite "mângâietorul Spaniel."De obicei sunt la fel de fericiți să se confrunte cu oamenii lor preferați, deoarece ei trebuie să se alăture pentru o plimbare plăcută.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 13 inci

    Greutate: 13 până la 18 lire sterline

    Caracteristici fizice: Lungimea medie, culorile matasoase includ negru și bronz, alb-negru și mai mult

  • 08 din 10

    Chihuahuas rulează spectrul de temperament. Dar, cu o socializare adecvată la o vârstă fragedă, Chihuahuas poate dezvolta personalități iubitoare care traduc bine în sprijinul emoțional. Ca și Yorkies, călătoresc cu ușurință pentru compania de on-lea. Ei nu necesită prea multă exercițiu, și sunt bucuroși să-și păstreze oamenii angajați cu timp de joc și de semănătoare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 5 până la 8 inci

    Greutate: Până la 6 kilograme

    Caracteristici fizice: Expresie de alertă - straturile netede sau lungi includ negru, bronz și mai mult

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Păstorii germani preferă să aibă un loc de muncă, motiv pentru care sunt adesea aleși ca câini de lucru. Inteligența și dorința lor de a le face, de asemenea, să le facă concurenți puternici ca animale de sprijin emoționale. Majoritatea păstorilor germani iubesc să se angajeze cu oamenii lor și, cu o pregătire suficientă, ei pot deveni tovarăși minunați în spații publice.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 22 la 26 de centimetri

    Greutate: 50 la 90 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Corpul muscular - straturile de lungime medie includ negru și bronz, negru și roșu, negru solid și mai mult

  • 10 din 10

    În calitate de câini de vânătoare, colonii verifică în mod constant pentru a-și asigura turma sau familia - este fericită și sigură. Majoritatea coloanei sunt calificați la ridicarea indiciilor de la oamenii lor că ceva nu este corect și sunt repede să se rătăcească pentru a oferi confort. Ei au nevoie de un exercițiu amplu, ceea ce înseamnă că sunt buni la obținerea oamenilor în sus și în afara casei.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 22 la 26 de centimetri

    Greutate: 50 la 75 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coaturile brute sau netede includ Saby and White, Albastru Merle și multe altele

  • Rase pentru a evita

    În timp ce orice câine individual, indiferent de rasă, poate fi potrivit potrivit pentru a oferi un sprijin emoțional unei persoane, anumite rase de câine sunt mai puțin probabil să se potrivească rolului. De exemplu, în timp ce Shar Pei este un câine loial și protector, nu are tendința de a fi foarte iubitoare și cuddly. De asemenea, Terrierul albastru Kerry, pechinez, Shiba inu, și alte câteva rase sunt destul de independente și de multe ori nu trebuie să împărtășească afecțiunea cu oamenii lor să fie fericiți. Astfel încât nu sunt probabil concurenți să ofere sprijin ori de câte ori este necesar.

    Cum să înregistrați un animal de sprijin emoțional
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai bune rase de câine pentru sprijinul emoțional