Ce ar trebui să facă crescătorii de câini cu un catelus cu dizabilități?

Ce ar trebui să facă crescătorii câinilor cu un catelus cu handicap?

Una dintre cele mai dificile decizii pe care un crescător trebuie să le facă este Ce să faceți atunci când un catelus nou-născut are un handicap. Un catelus cu handicap se confruntă cu două contracte futures: să fie așezat sau să fie îngrijit și ajutat.

Chiar și cel mai responsabil ameliorator care face toate testele de sănătate imaginabile pot trece prin experiența de a avea un puști născut cu dizabilitate și trebuie să facă față deciziilor cu privire la ce să facă cu catelul. Experiența lor ca crescător îi va ajuta, însă, va fi, în cele din urmă, veterinarul lor, care îi va ajuta cu decizia finală.

Din păcate, există niște crescători care vor avea imediat un catelus cu dizabilități, fără să se gândească chiar dacă puiul ar putea conduce sau nu o viață normală și fericită.

Calitatea vieții Puppy cu handicap

Principala întrebare care va fi pusă va fi ceea ce ar fi calitatea vieții puilor atunci când acestea îmbătrânesc. Sănătatea fizică și mintală sunt ceea ce contează cu adevărat.

Un crescător a spus că va vorbi cu veterinarul ei, iar discuția principală ar fi despre calitatea vieții că catelul ar avea: practic dacă catelul ar putea conduce sau nu o viață normală. Mi-am folosit medicul veterinar de peste douăzeci de ani și am încredere în judecata lui când vine vorba de animalele mele. Dacă există ceva care poate fi făcut pentru a ajuta puiul, o vom face. Banii nu sunt un obiect dacă înseamnă că acest pui va avea o viață bună și va fi iubită.

Câini de crescători și obiceiurile lor vechi

Există crescători care au fost reproduceți timp de câteva decenii care vor închide imediat un catelus cu handicap. Din păcate, ei nu văd punctul de a cheltui mii de kilograme pentru a face mai bine puiul. Din fericire, acești oameni sunt puțini și departe între. Majoritatea crescătorilor responsabili, etici și decenți vor face tot ce pot pentru puii care se nasc în îngrijirea lor.

În ceea ce sunt îngrijorați, acești pui fac parte din familie, mai mult decât o marfă care urmează să fie vândută pentru bani. Ei se vor asigura că Pupul este găsit cea mai bună casă în care se va prospera și va fi iubită.

Din păcate, există situații în care nimic nu se poate face și este cel mai bine să-i aducă pe puști să doarmă. Din nou, totul se apropie de calitatea vieții și dacă puiul va fi sau nu să conducă o viață relativ normală, cu cea mai mică cantitate de durere. Dacă aveți un pui care va avea intervenții chirurgicale pentru tot restul vieții, trebuie să vă întrebați dacă este sau nu în interesul câinelui să fie pus prin asta.

Termenul "regulă cu capul tău, nu inima ta" este unul pe care l-am auzit foarte mult. La fel de greu cum ar fi, această viață a puilor este în cele din urmă în mâinile voastre și trebuie să decideți ce este cel mai bun mod de acțiune.

Când sa născut, nu eram siguri dacă ar supraviețui, dar veterinarul nostru a fost fantastic. El ne-a dat toate informațiile relevante și a ajutat douăzeci și patru șapte și am reușit să vizionăm acest pui. Mai degrabă decât să-l remiți, l-am păstrat și el a devenit un membru iubitor și ferm al familiei.

Breeder, prieten al lui Lynn
Un crescător etic trebuie să aibă grijă de toți câinii lor fără excepție
Un ameliorator etic trebuie să aibă grijă de toți câinii lor fără excepție.

Tehnologia evoluează!

Odată cu evoluția tehnologiei, testarea sănătății a devenit mai disponibilă pentru câini. Rasele au liste de teste de sănătate care sunt recomandate pentru ei.
Din păcate, nu toate testele de sănătate vor împiedica să se nască cățelușul cu un handicap.

Tehnologia și invențiile au evoluat și pentru ajutoare pentru dizabilități pentru câini; Există atât de multe produse disponibile, precum și site-uri dedicate acestor produse, inclusiv fără exclusiv Handicappedpete.COM și dogmobilitate.COM. Alte site-uri web furnizează Informații și sprijin pentru proprietarii câinilor cu handicap.

Există atât de multe rețele de sprijin pentru cei care au câini cu handicap unde puteți obține informații despre ajutând câinii dvs.

A concluziona

Dacă se confruntă cu perspectiva unui catelus cu handicap, cel mai bun sfat este să vorbiți cu veterinarul dvs. și să decideți dacă puștiul va avea sau nu o calitate decentă a vieții. De asemenea, puteți vorbi cu alți crescători pentru ajutor, deoarece acestea au fost printr-o problemă similară. Construirea unei rețele de profesioniști pentru o astfel de ocazie este o idee bună și vă va ajuta cu alte probleme pe care le puteți întâlni în viitor.

Doar pentru că un pui se naște cu un handicap nu înseamnă că nu poate trăi o viață fericită normală. Atât de multe noi inovații și tratamente veterinare sunt create în fiecare an pentru a ajuta câinii cu anumite dizabilități și probleme. Există, de asemenea, multe rețele de sprijin care vă pot ajuta să vă ajutați câinele prin momente dificile.

Renunțarea este arată un semn de slăbiciune și vă place rudele voastre să vă renunțați la prima problemă personală gravă? Probabil că nu și # 8230;

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce ar trebui să facă crescătorii de câini cu un catelus cu dizabilități?