15 Sfaturi uimitoare câine de mers pe jos

15 sfaturi uimitoare câine

Câinele de mers pe jos este un timp trecut excelent atât pentru câini, cât și pentru proprietarii de câini. Nu numai că ajută la îmbunătățirea legăturii pe care o aveți cu pooch-ul dvs., dar vă ajută și pe dvs câine rămâneți în formă și sănătos - Pe lângă faptul că vă ajută să ardeți niște calorii în exces în proces.

În timp ce visul metaforic de a folosi o plimbare câine ca o formă de pseudo de meditație datorită capacității marilor în aer liber pentru a ajuta mințile umane clare, adesea plimbări de câine pot fi pline de tensiune și stres ca uneori prietenii noștri canini sunt predispuși la greșeli sau nu reveni când ați întrebat.

Am enumerat o întreagă gamă de sfaturi care vor ajuta chiar și cei mai noștri dintre câini se comportă bine, ceea ce va ajuta apoi pe proprietarii de câini respectivi să învețe să se bucure și de plimbările lor. Prin angajarea doar a câteva dintre ideile noastre veți observa o mare diferență rapid și ușor, mai ales dacă este folosit puțin și de multe ori.

Doggy tratează

Câinii răspund bine la mâncare. Fapt. Luarea câinelui tratează pe o plimbare este o modalitate de foc sigur de a le asculta pentru a vă asculta și comenzile dvs. de a sta, veni sau călcâi.

Este o idee bună să vă dați câinii dvs. un tratament de la buzunar la începutul plimbărilor voastre. Încercați să vă păstrați păstrați-vă câinele dvs. în același buzunar sau mai degrabă pe aceeași parte, de fiecare dată când vă luați pooch-ul pentru plimbări. În acest fel, când vă văd mâna în acea parte, ei sunt mai probabil, din nou, să răspundă comenzilor dvs.

Ați putea dori, de asemenea: Câine tratează pungi și pungi

Valoarea de mare valoare, în special, sunt cele care merită luate cu dvs. - veți găsi destul de curând ceea ce tratează câinele se bucură și, în consecință, ceea ce răspunde cel mai ușor. În acest fel, puteți fi siguri de cel mai bun comportament atunci când ieșiți pe jos, pe măsură ce câinele dvs. va afla în curând că acest lucru este atunci când primește cea mai gustoasă Mordel.

Dacă îi dați valorile sale mari, își pierd tot timpul.

Doggy tratează

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine tratează

Ridicându-vă după câinele dvs

Poate suna daft, până la punctul de a fi prea evident, dar luând pungi de câine, astfel încât să puteți ridica după ce câinele dvs. este esențial.

În legătură cu o postare: Cel mai bun sac de câine

În timp ce este posibil să nu vă ajute să vă antrenați câinele în sine, acesta plătește să fie Walkerul bun câine prin curățarea după el și ea pentru o mulțime de motive. Nu numai că maniere bune, dar este bine pentru mediul înconjurător pentru a vă asigura că năstițiile care se reproducă pe fecalele câinilor nu pot multiplica. Pentru a fi mai în continuare la mediul înconjurător, pungile biodegradabile ale poopului sunt disponibile pentru a cumpăra.

De asemenea, pe un alt nivel practic, cu atât mai puțin mizeria este în jur, cu atât mai puține șanse există de câinele tău să treacă în ceva și să tragă mizeria cu el sau cu ea. În timp ce este cea mai puțin plină de farmec de a deține un câine, folosind a câine pooper scooper poate elimina o parte din durerea de a ridica după poochia ta.

ridicându-vă după câinele dvs

Cheep Harness

Un ham de câine este într-adevăr singura modalitate de a merge la câini care trag când le scoateți pe plimbările lor. Designul lor îl împiedică să trăiască atât de mult pe plimbări mult mai plăcute pentru călătorii lor. Ei nu vor mai suferi de la brațul lor tras la fiecare miros interesant.

În timp ce veți avea în continuare unele lucruri de făcut cu privire la comportamentul câinelui dvs. pe o plumb, vă puteți aștepta în continuare să vedeți unele schimbări imediate la acțiunile lor obișnuite atunci când sunt pe o plimbare.

O hamul toracic înseamnă că atunci când un proprietar trage pe plumb pentru a obține un câine să se oprească sau să-și aducă atenția, au o șansă mult mai mare. Oportunitățile și gulerele tradiționale înseamnă că, atunci când plumbul este tras de o atenție care caută proprietarul, câinele are de fapt atenția sa a rămas de la proprietar în sine.

O hamul toracic oprește acest lucru de la apărută și pune un proprietar înapoi.

Cheie pentru câini

În legătură cu o postare: Cel mai bun ham de câine

Nu puneți întotdeauna câinele pe un plumb când le numiți

Câinii și conducătorii au relații curioase. Arătați-i conducerea în timp ce sunteți în casă și sunteți sigur că aveți mâna dvs. aproape mușcat în entuziasm. Arătați-vă câinelui dvs. conducerea în timp ce vă aflați pe o plimbare și puteți constata că câinele dvs. dispare într-un timp pentru o vreme, febril sniffing Fiecare lamă de iarbă.

Câinii arena proști și știu semnalele pentru un început al unei plimbări și semnalele pentru sfârșitul unei singure. Pentru a eluda această problemă, o idee bună este să vă apelați câinele înapoi de mai multe ori pe o plimbare, ținând plumbul - dar nu-l puneți întotdeauna în mod automat înapoi lesă pentru câine. În schimb, lăudați-l cu cuddle sau cu un băț.

În acest fel, vă văd întotdeauna la fel de distractiv și vă vor întoarce la dvs. când le puneți înapoi pe plumb sau nu.

câine fără plumb

Urmați ce fac alți câini

Aceasta este una dintre regulile cardinale ale câtorva câine.

Când vedeți un walker de câine de departe, observați ce fac cu câinele lor. Dacă ele par relaxate și ale lor Pooch este de pe lesa, Este bine să vă păstrați propriul câine de pe conducere, deoarece puteți fi destul de încrezător că abordarea caninei este prietenoasă și va dori doar să joace cel mult.

Dacă un proprietar de câine își amintește câinele și îl pune pe plumb când vă vede, este o idee bună să faceți același lucru cu a voastră. Proprietarii vor face acest lucru pentru că fie propriul lor câine este prea înfricoșător și jucăuș atunci când un alt câine este în vecinătate sau pentru că câinele lor este groaznic, care se poate manifesta violent pe un alt câine de un ăsta care merge.

Mai des decât câinii sunt prietenoși, dar este mai bine să nu riscăm și să obțineți propria pooch amestecată într-o luptă de câine care altfel ar putea fi evitată.

Vedeți ce fac ceilalți

Utilizați un avantaj dacă câinele dvs. este pe căldură

Într-o venă similară, dacă târfa dvs. este pe căldură, este un sfat bun pentru a vă lua câinele pe o plumb pentru întreaga sa plimbare. Nu numai că o va proteja, dar va ajuta, de asemenea, să păstreze câinii de sex masculin mai sigur.

În cazul în care o situație apare în cazul în care un câine de sex masculin se apropie de cățea dvs., va fi mai ușor să controlați ce se întâmplă dacă târfa dvs. este deja pe plumb.

Va face mersul mai plăcut pentru dvs. știind că veți putea să vă păstrați mai ușor câinele mai ușor, cât și păstrarea celorlalți proprietari de câini mai fericiți. Nu este nimic mai frustrant decât încercarea de a obține un câine de sex masculin amintit dacă el a amestecat o cățea. Chiar și câinii cei mai bine pregătiți îi vor avea nasul.

Utilizați plumbul dacă câinele dvs. este pe căldură

Permiteți sniffing

Plimbările nu sunt doar minunate exercițiu pentru câini. Sunt o formă de stimulare mentală. Atât alergând în jurul și oferind câinilor tăi ocazia de a-și folosi creierul, îi va plictisi - lăsând un câine bine comportat obosit pentru restul zilei.

Pentru a face acest lucru, opriți cu răbdare prin pooch-ul dvs. atunci când el sau ea se oprește să meargă la mirosul interesant pe teren. Îi va face lumea bună și va face o plimbare atât de puțin mai interesantă pentru ei în general. Poate fi foarte tentant să remorchezi câinele dvs. pentru a le menține în mișcare, dar practicând o răbdare cu ei atunci când se opresc va plăti dividende în general.

Nu în ultimul rând, să menționăm că legătura dintre dvs. se va îmbunătăți pe măsură ce câinele dvs. va crede că sunteți cea mai bună persoană pentru a duce la el pe o plimbare atât de mare.

câine sniffing

Porniți rutele

Într-un alt efort pentru a vă menține câinii stimulați mental, este benefic să vă schimbați rutele de mers pe jos.

De multe ori câinii sunt luați pe același traseu în fiecare zi, care, în timp ce ei încă se bucură de ele, nu sunt la fel de stimulative ca o rută pe care nu au fost în fiecare zi înainte. Doar având o mână de rute la îndemână, veți vedea o diferență în modul în care se comportă câinele dvs. El sau ea va fi ostensibil mai mult angajat, mai fericit și la sfârșitul plimbărilor, mai obosit pentru o zi de relaxare înainte.

Plimbările nu trebuie să fie lungi pentru a vă ajuta să vă plictisiți pooch - mai ales că faceți schimbați unde mergeți la fiecare câteva zile sau cam așa ceva.

Porniți rutele

Plimbare cu alți câini

Dacă o puteți gestiona, acesta este un vârf de vârf excelent.

Majoritatea câinilor iubesc să se joace cu alți câini. Jocurile de Chase înseamnă că plimbarea obișnuită a câinelui poate fi de fapt de până la patru ori mai mult pentru pooch-ul dvs. dacă mergeți cu alți câini și câini de câine. Acest lucru se datorează faptului că acoperă atât de mult mai multă distanță în timp ce alergați după celuilalt.

În timp ce nu pentru toată lumea - unii câini nu sunt pur și simplu sociabili - acesta este un sfat în care veți vedea o diferență imediată în câinele dvs. în momentul în care ajungeți acasă. Ei vor fi atât de bine să se comporte din cauza sa-și epuizează jocul cu noii lor prieteni canini.

Dacă nu aveți prieteni cu câini, căutați grupuri locale de mers pe jos sau chiar abordați un câine local de mers pe jos de afaceri și să vedeți dacă vă puteți alătura acestora pentru ieșirea lor zilnică cel puțin o dată pe săptămână. Câinele tău te va iubi pentru asta!

plimbare cu alți câini

Unelte reflectorizante seara

În timp ce acest lucru nu poate ajuta comportamentul câinelui dvs., este un vârf de natură practică care vă va păstra câinele în siguranță pe timp de noapte.

Unelte reflectorizante, la fel ca a LED guler este o necesitate dacă luați câinele în seara. Vă va ajuta să vă păstrați în siguranță. Chiar dacă mergeți pe un trotuar, este încă o idee bună să vă îmbrăcați pooch-ul în ceva care se va aprinde în faruri. Nu este neobișnuit ca câinii să se desprindă de plumbul lor. În cazul în care acest lucru se întâmplă atunci când o plimbare de noapte, le va proteja când ați pierdut din greșeală controlul animalului dvs. de companie.

unelte reflectorizante pe un câine

Feriți pavajele fierbinți în timpul verii

Un alt sfat practic trebuie să fie precaut de trotuare în timpul verii, dacă vremea a fost extrem de caldă. Tarmac trotuarele se pot încălzi destul de repede, deci este o idee bună să vă luați câinele devreme dimineața în timpul perioadelor fierbinți.

Pavele pot atinge temperaturi care pot fi folosite pentru a prăji un ou și astfel pot fi Periculos la labele câinelui tău. Pe măsură ce labele lor nu sunt protejate chiar de blană, picioarele lor pot arde cu ușurință. Unul dintre cele mai frecvente motive pentru care câinii sunt luați în veterinarii din vara este deshidratarea și labele arse.

Este incredibil de dureros pentru ei și ce face mai rău este că câinii nu au întotdeauna cunoștințele să stea în timp ce labele lor vindecă. De fapt, este aproape că este imposibil să-i spună unui câine doar să se culce și să nu pună în greutate în picioare.

câine pe un trotuar fierbinte

Ia apa cu tine

Un sfat bun de mers pe jos este de a lua a Sticlă de apă de câine și a Bowl de câine pliabil cu tine pe o plimbare. Câinii se răcesc în mare măsură prin gâfâind cu limba în care se află. Este ușor ca ei să devină deshidratat, prin urmare. Luând apă cu tine este, prin urmare, o necesitate în vreme caldă și o idee bună chiar dacă în lunile cooler.

În mod ideal, când este fierbinte, luați plimbări dimineața și într-o zonă umbroasă lângă o apă.

Dacă se coace fierbinte, este mai bine pur și simplu să nu luați câinele dvs. deloc. Câinii nu mor de la a nu fi umblat timp de câteva zile sau săptămâni - pot muri de deshidratare. Într-o direcție în jurul valorii de acest lucru dacă sunt disperați să părăsească casa este de a folosi un cărucior de câine - verificați ghidul nostru la Cele mai bune cărucioare pentru câini Dacă sunteți interesat să luați acest traseu pentru puii dvs.

Câine de apă potabilă din om

În legătură cu o postare: Câine de câine

Ia în considerare luarea unor jucării

Acest lucru poate cu adevărat Ajutați-vă cu rechemarea câinelui dvs. Pentru ca câinele dvs. să învețe să vă întoarcă la dvs. de fiecare dată când numiți, trebuie să știți că sunteți cel mai distractiv și fascinant lucru în orice moment - în special atunci când de pe o plimbare pe o plimbare.

Pentru a face acest lucru, pot fi utilizate un număr de mijloace, dar de multe ori Jucării preferate de câine sunt cel mai bun mod de a vă asigura atenția câinelui. Mulți proprietari de câini utilizează bile de tenis care pot fi apoi folosite pentru a Joc de pret, Dar un baston va fi, de asemenea, dacă vă aflați într-o legătură!

Cei care scârțâie sunt un bun punct de plecare pentru toți câini sau cățeluși noi pe primele lor plimbări. Schimbarea sunetului de la vocea dvs. vă va ajuta să vă întoarceți repede.

Ați putea dori, de asemenea: Jucării interactive pentru câini

luând jucării pentru câini cu dvs

Asigurați-vă că câinele dvs. poartă etichete de câini

Un alt sfat practic, care pare evident, dar este atât de des nu este angajat de către proprietarii de câini, este de a avea pooch-ul tău să poarte a Zgarda pentru caini și Tag-uri de câine în orice moment - mai ales când o plimbare. Făcând acest lucru, în cazul în care animalul dvs. de companie se va pierde cumva când vor fi mult mai ușor să vă întoarceți imediat la dvs.

Cu acest lucru în minte, nu uitați să vă actualizați datele de contact pe etichetele lor de fiecare dată când modificați numărul sau adresa dvs. de telefon. În mod similar, dacă câinele dvs. are un microcip, asigurați-vă că actualizați datele de contact documentate conectate la cip de fiecare dată când vă mutați. Acestea fiind spuse, microcipurile nu ar trebui să înlocuiască gulerele și etichetele câinilor. Acestea ar trebui utilizate împreună cu cealaltă, deoarece numai vedete veterine și autoritățile locale vor avea mijloacele de citire a microcip în gâtul unui câine.

Câine purtând eticheta de nume

Nu utilizați un plumb retractabil

În cele din urmă, nu vă recomandăm să utilizați un plumb retractabil când este pe o plimbare de câine. De fapt, recomandarea noastră ar fi să le eviți în întregime.

În timp ce par o idee bună, ei sunt de fapt plini de riscuri și pericole. Plus, mai des decât nu pur și simplu nu funcționează.

Proprietarii înșiși sunt expuși riscului de rănire atunci când încearcă să retragă conducerea care poate provoca tăieturi și arsuri, dacă nu mai rău, în procesul de a se împrăștia lesa în.

Conducerea retractabilă pe un câine

Adesea, dopurile sau butonul de retragere de pe receptor sunt fiddly sau se blochează astfel încât proprietarii să nu poată retrage plumbul atunci când este necesar - lăsând câinii la risc. Atunci când o leșie este prea lungă, proprietarii au puțin control asupra câinilor lor, care pot apoi să intre în drumuri aglomerate, care se apropie de trafic sau să se încurce în hedgerows.

Este, prin urmare, cel mai bine, să folosiți un avantaj cu lungime fixă ​​care are tensiune în orice moment, astfel încât atunci când câinele dvs. este pe plumb, aveți control complet asupra siguranței lor.

Evident, nu putem implementa aceste sfaturi de mers pe jos de câine tot timpul și cu siguranță nu toate simultan. Cu toate acestea, alegeți doar câteva pentru a vă instiga pe plimbările dvs. și construiți încet până la câteva alte schimbări. În cele din urmă va face viața o încărcătură întreagă mai ușoară pentru amândoi - sau mai ales, dacă dețineți mai mult de un câine pe care doriți să îl plimbați în același timp.

99.9% dintre câini iubesc plimbările lor și într-adevăr este punctul culminant al zilei lor. Prin luarea la bord a câteva dintre sfaturile noastre, sperăm că va deveni punctul culminant al dvs.

În legătură cu o postare: Cele mai bune remorci de biciclete pentru câini

Surse:

  1. Câine de mers pe jos 101, WebMD
  2. Victoria Schade, CPDT-KA, Câine de mers pe jos Sfaturi: Ce să nu faceți atunci când mergeți câinele, Petmd
  3. Puppy și câine Sfaturi de mers pe jos, Clubul Kennel
">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Sfaturi uimitoare câine de mers pe jos