Bulldog francez: fapte de rasă și temperament

Buldog francez - Fapte de rasă și temperament

Buldogul francez este o rasă de câine rară, cu urechi asemănătoare BAT, dar ciudat frumos. Nu veți crede cât de comic, distractiv și dependentă de amabili că sunt în ciuda faptului că a avut un aspect de glum! Buldogul francez se dezvoltă asupra atenției. De fapt, el o cere! Dacă sunteți singuri și luați în considerare obținerea unui câine, acest câine ar putea fi ideal pentru că el poate concura pentru atenția dvs. cu alți membri ai familiei. Interesant, el nu lansează niciodată, dacă nu găsește o cauză reală pentru emoție. Având vizitatori acasă? Aceste buldogi francezi vor lătra și vor anunța că sunt la ușă!

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru buldogii francezi

Bulldogii francezi mici

Pe măsură ce acești proprietari de câini le numesc cu iubire "francezi", ei sunt Perfect Companion Dog Oricine ar putea avea vreodată. Deși nu este întotdeauna despre Rainbows și Sunshine, francezii pot fi uneori puțin încăpățânați. Ele sunt o mare adunare familiei tale și sunt cele mai fericite creaturi de pe Pământ când sunt luate la o scurtă plimbare și câteva călătorii în afara zilei și compania dvs. Aceste mici izbucniri de energie intră în orice joc care include o minge, inclusiv jocul dvs. unu-la-unu de baschet!

În legătură cu o postare: Cele mai bune bile de câini

S-ar putea să fiți auzit că tinerii francezi sunt răutăcioși, iubiți și hiper, dar cu vârsta în creștere, ele fac cele mai bune canapele de canapele și iubesc să se confrunte lângă tine în timp ce citiți cartea dvs. sau urmăriți seria dvs. preferată. Fiecare dintre acești câini are propria lor personalitate unică și aduce cele mai bune rezultate de la dvs. Dacă dețineți unul, vă lăsați automat o impresie de a fi o persoană elegantă și sociabilă.

Multe rase de câine vin cu o cantitate notabilă de sănătate și probleme potențiale. Partea bună este că buldogul francez este considerat printre cele mai sănătoase dintre rasele de buldog, dar pot suferi de boala lui Von Willebrand, care este o tulburare de sângerare. Cu toate acestea, sunt creaturi mici, drăguțe cu o durată de viață de 10-12 ani.

Unele fapte rapide

  • Francezii nu vin de fapt din Franța! Rădăcinile lor pot fi urmărite înapoi în Anglia. Un vârf scurt de vârf din istorie ne spune că francezii au intrat în existență până în anii 1800 din cauza creșterii încrucișate între strămoșii buldogi importați din Anglia și raterele locale din Paris, Franța.
  • Țineți-le departe de apă. Spre deosebire de câini, buldogii francezi nu pot înota deloc. Deci, păstrați-vă un ochi dacă tu și prietenul tău blană sunt în jurul unei piscine și în timpul vacanțelor pe plajă.
  • Aceste fețe împinse au probleme de respirație datorită care zboară este o problemă pentru ei. Ei suferă atât de presiune ridicată, cât și de temperaturi calde ciudate, ceea ce pot aduce consecințe mortale pentru boturile mici.
  • Francezii sunt vorbiți! Da, vorbesc cu tine folosind un sistem complex de căscarii, yips și gargări, așa că dă atenție lor și comunicați!
  • Au o mulțime de emoții. Întotdeauna doresc să vă mulțumească și să nu ia critici bine. Deci, recompensați-vă francezii cu laudă și iubire, mai degrabă decât să le vorbiți aspru când sunt răi.
  • Încercați să nu vă alimentați prea mult pe franceză, deoarece dacă un francez devine prea gras, poate avea probleme cu respirația datorită creșterii volumului abdominal.

În legătură cu o postare: Cele mai bune bazine de câine

Temperament

Buldogul francez este un mic câine mic cu cea mai dinamică personalitate. Este jucăuș, plin de viață, afectuos și ușor. Dacă deja adoptați unul, ar trebui să știți cât de energic sunt incredibil de energici și mulți au un talent pentru probleme! Fiind proprietarul francezului, ați putea întâmpina dificultăți în a fi prietenos cu un alt câine din cauza modului în care sunt posesive ale proprietarilor lor.

Acest Reducerea câinilor mici are un caracter moale și are nevoie de exerciții minime. Gândindu-se la gifting-ul bunicilor dvs. ceva unic? Un buldog francez este ceva ce ar iubi, deoarece este ideal pentru persoanele în vârstă sau pentru cei care trăiesc într-un apartament. Natura lor calmă și de menținere a păcii îi fac o potrivire ideală pentru locuitorii de apartamente. Buldogul francez independent nu-i place să fie printre alți câini și trebuie să fie răsfățat cu atenția tuturor. Ei nu pot niciodată să-și împărtășească proprietarul atenția sau afecțiunea cu un alt câine.

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru rasele mici

Temperamentul buldogului francez

Chiar dacă sunt un buldog, francezii sunt vieni. Umorul este printre calitățile lor, dar trăsăturile lor comportamentale depind de tipul de mediu în care au fost crescuți și trăiau în viața lor timpurie ca niște puști. Cu toate acestea, aceste creaturi inteligente sunt foarte sensibile și necesită activități fizice destul de minime.

Lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți

Deși buldogul francez este un jucăuș, afectuos și rasa inteligentă, Există anumite lucruri pe care trebuie să le cunoașteți dacă aveți cu adevărat în vedere obținerea unuia pentru dvs.:

  • Trainitate

Să începem cu asta. Bulldogii francezi iubesc făcând parte din familia ta. Niciodată nu le-ați înțeles greșit că comportamentele lor rele fiind le-au dus la mediul dvs. de casă. Ele sunt la cel mai bun comportament lor odată ce sunt instruiți corespunzător.

Deoarece francezii sunt puțin încăpățânați, formarea acestora necesită o mulțime de răbdare și consecvență. De asemenea, sunt greu de antrenat din cauza tendinței lor de a fi leneș și de somn aproape tot timpul. Acest lucru îi face să încetinească să obțină noi comenzi. Dar asigurați-vă de un singur lucru, dacă puteți influența francezul dvs. pentru a vă interesa de jocul de antrenament, se va prinde foarte repede.

În plus, ia notă de faptul că buldogii francezi sunt foarte activi și animale de companie. Încercați să le luați pentru plimbări cel puțin o dată pe zi pentru a-și scurge energia. În acest fel, ei vor învăța, de asemenea, comenzi simple ca stai, stai și vin. Asigurați-vă că aveți un ochi pe francezul dvs., deoarece aceste creaturi hiperactive tind să alerge în jurul valorii de a-și lăsa proprietarul în urmă.

  • Îngrijirea

Această parte este ușoară și o puteți face la domiciliu. Tot ce trebuie să faceți este să vă periați francezii cel puțin o dată pe săptămână pentru a păstra vărsarea blănurilor sale la minim. Partea distractivă este scăldatul lor. Puteți să le baieți pur și simplu în chiuveta de bucătărie sau în cadă, cu foarte puțin fuss din Franceză.

În legătură cu o postare: Cele mai bune cadă pentru câini

Cand vine vorba de periajului dinților, încercați să o spălați de mai multe ori pe săptămână pentru a evita orice Infecții legate de gumă sau pierderea dinților în viitor. Curățați foarte frecvent urechile asemănătoare bâtului cu o cârpă umedă sau caldă. Nu, repetăm, nu folosim tampoane de bumbac în urechile francezului tău. Uneori, în vreme rece, marginile urechilor lor ar putea fi uscate. Dab un mic ulei de bebeluș pe palma ta și o freci ușor pe urechile lor. Marginile uscate se vor vindeca în curând. De asemenea, puteți aplica această metodă pe ele nasul uscat.

Probleme de sanatate

S-ar putea să vedeți un buldog francez foarte sănătos în exterior. Puțin Știați că aceste creaturi mici de blană ar putea suferi de o boală medicală gravă pe termen lung.

Pentru a începe, cea mai comună formă de boală dintre francezi este surditate ereditară. Acest lucru se dezvoltă dintr-o etapă foarte timpurie a vieții lor, și ca proprietar de franceză, vă puteți da seama că acest lucru nu va răspunde la tine să-i cheme sau ar avea un somn neperturbat. Din păcate, nu există nici un tratament pentru acest lucru de acum. Dar vă puteți ajuta pupa cu o pregătire specializată pentru a ajuta comunicările câinilor dvs.

În plus, sunt predispus la displazia șoldului. Acest lucru se întâmplă atunci când articulația mingi-in-soclu nu mai locuiește în soclul pelvisului. Datorită acestei condiții, șoldul câinelui nu poate funcționa corect, incapabil să participe la activitățile lor zilnice. Deși veterinarul avansat nu a găsit o soluție la această problemă de sănătate, majoritatea veterinarilor recomandă proprietarilor de câini să nu lase câinii lor să transporte greutatea suplimentară de orice fel!

Buldogul francez are ochi frumoși. Ele sunt ceea ce numim ochii de catelus real. Având trei pleoape, când a treia pleoapă se scurge, ochii lor devin roz. Această condiție se numește Ochii de cireșe. Ca și veterinari, nu este dureros pentru câine, dar glanda expusă ar putea deveni infectată. Cel mai rău vine la cel mai rău, francezii dvs. ar putea fi supus unei intervenții chirurgicale, care poate duce mai târziu la ochiul uscat.

Temperament al unui buldog francez

Buldogul francez este o alegere excelentă de animale de companie dacă sunteți cineva, care vrea un câine:

  • Hiperactive, un animal de companie care este întotdeauna în sus pentru un joc
  • Ușor de mire și se poate face acasă
  • Discrete câine de casă tăcut
  • Plin de distracție
  • Sweet-tempered
  • Mici și chubby
  • Moale și blană

Din păcate, un francez nu este pentru tine dacă:

  • Doriți să vă păstrați câinele în afara casei din grădină
  • Nu-mi place să petreci mult timp cu animalul tău, este ca, sunt doar acolo când ai nevoie de ei
  • Nerăbdător să-ți antrenezi animalul de companie
  • Au probleme de temperament
  • Nu recunoașteți punctele forte ale animalului dvs. de companie

Acum că voi toți despre magnificul buldog francez, ce așteptați? Ia unul pentru tine imediat!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Bulldog francez: fapte de rasă și temperament