Cum să înregistrați un animal de sprijin emoțional

Tânăra femeie îmbrățișându-și câinele

Un Suport emoțional animal poate fi un adevărat Lifesaver pentru cineva care se ocupă de probleme de sănătate mintală. De la oferirea de companie și de stabilitatea unei rutine de a servi ca ghid de încredere prin situații sociale care induc anxietate, animalele de sprijin emoțional oferă un sprijin neprețuit în plus față de iubirea necondiționată, necondiționată pe care animalele o oferă deja atât de liber.

Tot ceea ce se spune, animalele de sprijin emotionale - un termen care este adesea scurtat doar pentru "ESA" - nu animale de companie, cel putin prin definirea standard a termenului. Nu sunt animale de serviciu sau animale de terapie, nici. În schimb, ESAS au indemnizații legale unice care sunt specifice desemnării acestora. Pentru a ne bucura doar de beneficiile unui animal de sprijin emoțional, dar și drepturile legale, indivizii trebuie să își înregistreze ESA-urile. Și este un proces care nu este întotdeauna evident pentru toată lumea.

Diferența dintre un ESA și un serviciu de serviciu / terapie

În timp ce examinează înregistrarea unui animal de sprijin emoțional, acesta ajută la înțelegerea a ceea ce face ca ESA să fie diferită de alte tipuri de animale de "specialitate", în special animalele de serviciu și de terapie, din care sunt multe subtipuri unice.

În definiția lor cea mai de bază, ESA sunt animale care își oferă îngrijitorii cu beneficii terapeutice. Spre deosebire de un câine de serviciu de psihiatrie, care poate, de exemplu, să pornească luminile înainte ca manipulatorul lor să intre într-o cameră pentru a le ajuta să se ocupe de fobii sau simptome de tulburare de stres post-traumatic, o ESA sprijină oamenii lor prin dragoste și companie.

În timp ce oricine și-a împărtășit vreodată viața cu un animal de companie știe, animalele sunt potrivite în mod unic pentru a se conecta cu oamenii la un nivel profund. Un partener iubit de animale poate fi primul individ care merge când au nevoie de cineva care să plângă sau pe cineva care poate asculta fără judecată. Acest lucru vine fără formarea pe care un animal sau o terapie de serviciu trebuie să treacă.

Deși oferă servicii incredibil de importante, animalele de sprijin emoțional sunt considerate a fi undeva între domeniile de serviciu sau animale de terapie și animalele standard. Deci, în timp ce ei nu pot obține o gamă largă de drepturi legale, ei primesc unele. Și acolo vine înregistrarea.

10 cele mai bune rase de câine pentru sprijinul emoțional

Sprijinirea emoțională a drepturilor animalelor

Drepturile animalelor de sprijin emoțional sunt retrogradate la două domenii cheie: călătorii și locuințe. Animalele de susținere emoțională sunt permise să călătorească cu avionul fără utilizarea unui transportator sau o taxă suplimentară și pot servi drept bază pentru a eluda politicile fără PET în unitățile de închiriere.

Din cauza acestor indemnizații, ați observat o dezbatere asupra valabilității ESA, în special atunci când vine vorba de călătoria aeriană. Dar, după cum stă astăzi, animalele de sprijin emoțional și manipultorii lor au anumite drepturi legale de mai sus și dincolo de cele ale animalelor de companie tipice și de îngrijitorii lor. Și pentru persoanele care se bazează pe AES pentru sprijin, aceste drepturi sunt de neprețuit.

Cum să înregistrați o ESA

Nu există o bază de date oficială de înregistrare pentru animalele de sprijin emoțional. În schimb, orice indemnizații solicitate pentru o ESA trebuie să fie susținută cu o scrisoare de la un specialist medical certificat. Această scrisoare ar trebui:

  • Fi legitim-i.E., pe antetul profesional și scris de un medic calificat și / sau de un furnizor de sănătate mintală.
  • Includeți numărul licenței furnizorului, precum și semnătura acestora și data la care a fost semnată scrisoarea.
  • Explicați clar nevoia dvs. de un animal de sprijin emoțional.

Dacă nu aveți deja un furnizor de sănătate mintală, aveți două opțiuni: puteți să faceți o întâlnire cu una și puteți obține scrisoarea dvs. în acest fel sau puteți utiliza un serviciu online al ESA, cum ar fi Suport emoțional pentru animalele de companie, Doctorii ESA, sau Certett. Rețineți că aceste servicii costă bani și vi se va cere să finalizați o evaluare a sănătății mintale înainte de a primi scrisoarea dvs.

Odată ce ați certificat ESA-ul dvs., asigurați-vă că vă păstrați scrisoarea disponibilă, deoarece se poate solicita când vă aflați cu animalele sau când căutați locuințe. Sub Actul de locuințe echitabile (FHA), Proprietarii nu pot face discriminări față de chiriașii care folosesc un animal pentru asistență, inclusiv pentru sprijinul emoțional, dar pot, dacă nu aveți scrisoarea. Deși nu este necesar, puteți cumpăra și o vestă pentru animalul dvs. care le desemnează ca o ESA.

Pentru mai multe despre animalele de sprijin emotionale, consultați lista noastră de 10 cele mai bune rase de suferință de susținere emoțională.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să înregistrați un animal de sprijin emoțional