10 Cele mai bune rase de cauciuc pentru a urma un miros

Dachshund ședinței pe câmpul ierbos

Nasul unui câine este un lucru destul de magic, cu aproximativ 300 de milioane de receptori olfactivi comparativ cu cei 6 milioane de oameni de la om. Oamenii de știință și-au determinat simțul mirosului de a fi oriunde de la 10.000 la 100.000 de ori mai acut decât oamenii. În plus, câinii au 40 de ori mai mult spațiu creier dedicat analizării mirosurilor pe care le întâlnesc. Toate câinii sunt impresionați atunci când vine vorba de puterea boilor lor, dar unii sunt chiar mai impresionanți decât alții.

Aici sunt 10 dintre cele mai celebrate rase de salcent.

Bacsis

Mâncăruri din plastic și mâncăruri de apă Port Bacteriile care pot fi dăunătoare nasului câinelui vostru. Treceți la ceramică, sticlă sau oțel inoxidabil pentru a rezolva probleme precum uscăciunea, roșeața și rănile.

Caracteristicile de rasă

Socia de câine folosesc în primul rând mirosuri - și nu vederi - să navigheze în lumea din jurul lor. În general au urechi lungi care atârnă aproape de pământ pentru a ajuta mirosurile "scoop" în timp ce merg și statuze scurte care asigură că sunt întotdeauna mai aproape de locul în care sunt mirosurile. Mulți dintre acești câini sunt folosiți pentru vânătoare- lucru în căutare, salvare și recuperare și servire ca câini de snișor specializat.

01 din 10

Beagles au unul dintre cele mai bune nasuri din întreaga împărăție canină, plus a Inteligența lui Keen care vine la îndemână când încercați să ridicați un anumit miros. Dimensiunea lor mică, atleticismul și afinitatea naturală pentru agilitate fac beagles un hound de miros formidabil, cu o cantitate mare de energie pentru a păstra pe traseu timp de ore la sfârșit.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Hound (AKC)

Înălţime: 13 până la 15 inci

Greutate: 20 până la 30 de lire sterline

Coat și culoare: Strat scurt în tricolor (bronz, negru și alb), roșu și alb, și lămâie și alb

Speranța de viață: 10 până la 15 ani

  • 02 din 10

    Că statutul de câine Wiener nu este doar pentru spectacol. În ciuda lor mărime mică, Dachshunds sunt vânători apreciați care folosesc nasul lor pentru a urmări mirosurile subtile atât pe teren, cât și în aer. Ele sunt singurele accentuțe certificate pentru a vâna atât de jos și deasupra solului - destul de impresionant pentru astfel de pui mici.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Hound (AKC)

    Înălţime: Standard: 8 până la 9 inci - miniatură: 5 până la 6 inci

    Greutate: Standard: 16 până la 32 de lire-miniatură: mai puțin de 11 lire sterline

    Coat și culoare: Soiurile de acoperire sortare, longirete și sârmă cu fire, culorile includ negru, bronz, fawn, bej, albastru, ciocolată și roșu, cu diferite marcaje, cum ar fi Dapple, Piebald, Brindle și Sable

    Speranța de viață: 12 până la 16 ani

  • 03 din 10

    O altă rasă scurtă cu capabilități incredibile de miros, Hound Basset a fost crescută de ani de zile pentru a ajuta la câmpul de vânătoare și are o capacitate naturală de a ridica și de a urmări chiar și cele mai subtile mirosuri. Nu este o surpriză faptul că ei sunt, de asemenea, destul de ghemuit în statură - o caracteristică utilă atunci când lucrarea dvs. este să vă păstrați nasul la sol.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Hound (AKC)

    Înălţime: mai puțin de 15 inci

    Greutate: 40 la 65 de lire sterline

    Coat și culoare: Culorile de păr scurt includ negru și mahon, alb, maro și bronz, roșu și lămâie

    Speranța de viață: 12 până la 13 ani

  • 04 din 10

    Indicatoare nu sunt scurte și stricte ca ceilalți holuri de miros, dar această rasă este încă unul dintre cei mai buni tovarăși de vânătoare. Ei au un talent excepțional pentru prada cu aer. Acestea au un bot de profund, nările largi și sniffși ultra-puternici care sunt rapizi să ridice poteca de păsări de joc.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 23 la 28 de centimetri

    Greutate: 45 la 75 de lire sterline

    Coat și culoare: Coat scurt, uneori solid și, uneori, cu combinații de culori ale marcajelor includ albul cu marcaje hepatice, lămâie, portocaliu sau negru

    Speranța de viață: 12 până la 17 ani

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Cu un nume ca Foxhound american, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că acești câini excelează atunci când vine vorba de abilitățile lor de miros. Această rasă iubește absolut să-și pună nasul pentru a lucra și este unul dintre câțiva câini de vânători care se îndreaptă pe cont propriu pentru a urmări în timp ce oamenii lor stau în loc. Când vor prinde un miros, au lăsat o coajă unică numită "Bray" care îi avertizează pe tovarășii lor în traseu.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Hound (AKC)

    Înălţime: 21 până la 25 de centimetri

    Greutate: 60 la 70 de lire sterline

    Coat și culoare: Seamănă foarte mult ca un beagle, dar cu un cadru înalt și slab - strat grosier de lungime, aproape de corpolor - cele mai frecvente culori includ o combinație de alb, negru și bronz, dar nuanțe de albastru, roșu și smântână sunt, de asemenea, posibil

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 06 din 10

    Există destule câteva soiuri de coanhounds, inclusiv Bluetick, Engleză, negru și bronz, și Redbone, și toți au capacități de lucru foarte apreciate și accentuare. Unde diferitele rase de coanhound diferă, este în ceea ce este cel mai bun nas. Unele sunt cele mai potrivite pentru lucrările "fierbinți" (trasee proaspete), iar alții mai adepți la lucrările "rece" (vechile trasee).

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Hound (AKC)

    Înălţime: 20 până la 25 de centimetri - depinde de rasa specifică

    Greutate: 40 la 100 de lire - depinde de rasa specifică

    Coat și culoare: Variază pe baza rasei - lungimea scurtă sau medie și straturile netede sau grosiere variază foarte mult, inclusiv negru și bronz, bronz și alb, maro, roșu, bluetick, redtick, și brânză (galben, roșu, bronz, maro, negru, și brindle gri)

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 07 din 10

    Spaniel Springer englez poate ridica toate mirosurile și este un pro la detectarea mirosurilor calde și reci, precum și ridicarea mirosurilor în condiții umede și uscate. Acest hound de miros poate observa mirosuri în vânt și sunt bune pe traseu. Această abilitate de a aplica boturile lor impresionante într-o gamă largă de condiții a făcut ca această rasă să fie preferată pentru urmărirea explozivilor, narcoticelor și chiar rămășițele umane.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 19 până la 20 de centimetri

    Greutate: 40 la 50 de lire sterline

    Coat și culoare: Lungime lungime sau ondulată, stradă lucioasă, subacțivă scurtă, profundă și moale - negru sau ficat cu marcaje albe sau rotorul opus-albastru sau ficat sunt, de asemenea, obișnuite, care include marcaje neagră, albe și ficat sau bronz

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

  • 08 din 10

    Bloodhounds sunt copilul poster al rasei de accentuare și sunt una dintre rasele originale de urmărire. Ei și-au pus nasul pentru a lucra la vânătoare cât mai devreme de 1000 și au o minte unică care nu-i place să renunțe la un miros.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Hound (AKC)

    Înălţime: 23 la 27 inci

    Greutate: 80 la 110 kilograme

    Coat și culoare: Coată scurtă, densă, liberă în culori de bronz, negru, ficat și roșu-mai întunecată, tind să aibă picături de alb, negru, gri sau maro

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Arată mai mult Shih Tzu decât Hound, dar Basset Grifon Vendeens sunt toți, cu abilități excelente de urmărire a mirosului. Timp de secole, această rasă a folosit abilitățile sale superioare de lucru pentru a ajuta la urmărirea iepurilor și alte pradă mică, cu o capacitate remarcabilă de a continua pe cale, indiferent de teren și condiții.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Hound (AKC)

    Înălţime: 13 până la 15 inci

    Greutate: 25 până la 40 de lire sterline

    Coat și culoare: Dur, scruffy și shaggy cu o lungime suplimentară în jurul ochilor și bărbie-acoperită dublă, lungă, exterioară aspră și sub acoperire moale, cu o înălțime de gros, cuprinde tricolor, galben, portocaliu, negru și sable

    Speranța de viață: 13 până la 15 ani

  • 10 din 10

    S-ar putea să nu știți prea multe despre Harrier, care este o rasă de hound de miros englez, care nu a făcut prea multă aspect în cultura populară canină (AKC Ranks ei 189 din 195 de rase). Ar putea zbura sub radar, dar nu sunt străini la vânătoarea cu picioare scurte și nasuri puternice care pot urma cu atenție orice animal pe care le-au așezat boile.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Hound (AKC)

    Înălţime: 19 până la 21 de centimetri

    Greutate: 45 la 60 de lire sterline

    Coat și culoare: Arata ca un beagle mai mare sau o haina groasa de foxhound mai mica, care vine in tricolor (negru, maro si alb) sau rosu si alb

    Speranța de viață: 12 până la 15 ani

  • Rase pentru a evita

    Toți câinii au nasuri excepționale, dar nu sunt toți vrednici de a servi ca niște câini de parfum. Unele rase care nu sunt ideale dacă sunteți în căutarea unor calități de vânătoare de accentuare sunt rase snouted cum ar fi Bulldogii englezi, Bulldogii francezi, și boxeri precum și, în special, câini non-parnici (dar în schimb, Sighthounds) cum ar fi Greyhounds, whippete, și Hounds afgan.

    10 cele mai bune rase de câine pentru vânătoare
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai bune rase de cauciuc pentru a urma un miros