Totul despre câinii cadaverului

Sniffing un suspect

În cazul unei persoane dispărute, este greu să dovedești o crimă sa întâmplat fără dovezi. În cazurile în care un corp mort va fi rezultatul probabil al unei căutări, câinii de cadavru sunt folosiți pentru a căuta, mai degrabă decât câinii de căutare și salvare standard. De ce? Pentru că a Căutarea și salvarea câinelui este instruit să găsească oameni vii și să nu detecteze carne de descompunere.

Câinii de cadavru sunt instruiți să localizeze și să urmeze mirosul de a descompune carnea umană. Nu un gând destul, dar slujba lor este vitală pentru ambele familiile victimelor, cât și pentru un sistem de justiție care are nevoie de un organism pentru a dovedi o crimă. Aceste câini lucrați atât pe și pe off-leash și sunt instruiți pentru a detecta mirosul de descompunere care se ridică din sol, același principiu ca atunci când un câine știe unde durează îngropat osul lor.

Instruire

Câinii trebuie să fie instruiți ca câini de tracțiune și câini de suflare a aerului. Câinii de urmărire urmează un miros care a căzut pe teren. Acești câini pot alege un om, sau în cazul câinilor de cadavru, un miros descompus omul care a fost purtat pe o briză sau "căzut" de la o persoană care transportă un corp în locația sa. Aviunea de aer este similară cu tratarea, dar un câine de suflare a aerului trebuie să poată alege mirosul dintr-o briză și să-l urmeze la sursă.

Produsele chimice speciale sunt folosite pentru a simula mirosul de a descompune carnea umană în formarea câinilor Cadaverului. Spre deosebire de mirosurile narcotice simulate sau alte mirosuri de antrenament, mirosurile de cadavare simulate nu sunt disponibile pentru nimănui, dar o unitate de formare certificată.

Ambele corpuri întregi și părțile corpului sunt situate folosind câini de cadavru, iar fiecare membru al echipei trebuie să fie instruit în conservarea dovezilor.

Oportunități de angajare

Nu este doar investigații de crimă care utilizează câini de cadavru. De asemenea, acești câini sunt utilizați împreună cu echipele de căutare și salvare canine pentru a localiza atât victimele, cât și supraviețuitorii dezastrelor, naturale și altfel.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Totul despre câinii cadaverului