Un nou facilitate de 12 milioane de dolari pentru t.s.un câine cu bombă instruită

Noua unitate de 12 milioane de dolari pentru T.S.A Câini antrenate cu bomba instruit

Cu atacuri teroriste asupra creșterii, oamenii devin din ce în ce mai expuși. Fie că este pe străzi, sau într-un aeroport. Este înfricoșător să se gândească la a fi prins într-o situație bombardantă în care panica apare și toată lumea se teme de viața lor. 

Deși, bomboanele pot deveni mai inteligente când vine vorba de a ascunde aceste contraponente mortale, deci sunt căile pe care le putem detecta acum problemele "! Asta e corect! Acești canini special instruiți își iau Tendința naturală pentru sniffing și o folosește pentru a păstra în siguranță lumea.

O nouă unitate de 12 milioane de dolari, construită pentru Administrarea securității transporturilor pe baza Forțelor Aeriene Lackland, sunt câini de formare pentru a deveni snifffers bombă. Câinii care permit acest curs intens de formare de 15 săptămâni vor fi implementate la aeroporturile națiunii; O primă linie de apărare împotriva atacurilor de bombe teroriste.

De fapt, există 900 de câini care funcționează pentru a asigura aeroporturile, aeronava și, la rândul său, pasagerii sunt totul de bine.

Noua unitate de 12 milioane de dolari pentru T.S.A Câini antrenate cu bomba instruit

Ajax, un Retriever de 2 ani labrador, este unul dintre cei 230 de cursanți care învață în prezent cablurile de detectare a bombei. El își aruncă drumul în jurul unei încăperi mobilate, încercând să ridice chiar și cele mai slabe de mirosuri. La a treia încercare, nasul său amendă dezvăluie un miros suspect venind din spatele unei bucăți de mobilier lângă partea din față a camerei.

LEGATE DE: Revizuirea cărților - Buster: Câinele militar care a salvat o mie de vieți

Recompensa sa pentru un loc de muncă bine făcut? Jucăria lui preferată, că antrenorul său, Andrew Baxter, îi dă imediat împreună cu o laudă mare; & # 8220; băiat bun!& # 8221;

Dacă credeți că detectarea unei bombe este relativ simplă pentru aceste pui intune, gândiți-vă din nou. Bombe sunt acum ascunse în tot felul de materiale de zi cu zi, inclusiv folosind caulk pentru a sigila substanțele în speranța de a păcăli de sniff-patrule de canin. Pentru a contracara tenonii încearcă t.S.Un instructori încep ca câinii, învățându-i să identifice diferitele substanțe chimice utilizate în explozivi obișnuiți, cum ar fi TNT, C4, dinamită comercială și Semtex.

Cu toate acestea, adevărata provocare atât pentru câine, cât și pentru formatori este faptul că există în jur de 240 de pulberi fără fum, deci Predarea unei canine pentru a detecta toate aceste mirosuri individuale poate fi dificil dacă nu o sarcină imposibilă.

Noua unitate de 12 milioane de dolari pentru T.S.A Câini antrenate cu bomba instruit

În mod surprinzător, câinii pot detecta o linguriță de substanțe chimice într-un milion de galoane de apă. Acest lucru este suficient de aproape pentru a umple două piscine de dimensiuni olimpice!

LEGATE DE: 20 cele mai bune studii științifice despre câini

Cele mai bune rase pentru a face acest lucru important sunt malinozele belgiene, Labrador Retrievers și indicatorii germani de scurtă durată. Aproape toți câinii de la Lackland sunt achiziționați în principal în Europa de Est printr-un program Departamentul Apărării. Ei sosesc când sunt de la unu la unii și jumătate de ani pentru a începe pregătirea lor importantă.

Cu toții putem fi puțin mai în largul acesteia, câini de detectare a bombelor la datorie. Data viitoare când vă aflați la un aeroport și vedeți unul dintre acești canini inteligenți, snifându-și drumul prin bagajele oamenilor, zâmbiți și știți că sunt acolo pentru a vă ajuta să zburați pe cer cu liniștea minții.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Un nou facilitate de 12 milioane de dolari pentru t.s.un câine cu bombă instruită