De ce câinii își mănâncă propria vărsătură? Este sigur?

De ce câinii își mănâncă propriul vomit? Este sigur?

Cine a spus că nu îți poți mânca tortul și ai din nou? Pentru oameni, poți să mănânci doar o anumită mâncare odată și asta este sfârșitul acesteia, dar această politică nu are nimic de-a face cu câinii care aruncă mâncare doar pentru a le mânca din nou. La aceste animale, voma lor încă miroase ca hrana și nu trebuie să fie irosită, ci la oameni, aceasta este brută. Câinii folosesc, de asemenea, aceeași strategie pentru a-și hrăni puii înainte de a se obișnui cu consumul de alimente solide.

Orice proprietar de câine trebuie să fi fost martor la vederea dezgustătoare a câinelui lor care mănâncă aruncare. Acest lucru face ca mulți să se gândească la întrebare - de ce câinii își mănâncă aruncarea? Iată câteva răspunsuri posibile la această întrebare persistentă.

De ce câinii își mănâncă voma?

Oamenii o consideră ciudat că cineva ar mânca propria lor vărsătură. De fapt, orice a fost aruncat după ce mănâncă aparține coșului de gunoi, dar nu pentru câini. Ei nu o găsesc ciudat sau dezgustător deloc. Mai jos sunt cinci motive probabil ca câinii să mănânce propria lor vărsătură.

Câinele tău este foame

Un motiv pentru care ați putea găsi câinele dvs. Mâncarea Vomit este asta probabil este foame Și chiar la momentul potrivit, mâncarea care stătea în stomacul lui apare. Deci, de ce să nu sapăți și să mâncați din nou? Acest lucru implică faptul că un câine că vomita lui este o sursă bună de hrană și trebuie sa se bucura la maxim.

Ei au un sentiment sporit de miros

Mâncarea alimentelor vărsate vine în mod natural la câini și când luați în considerare câteva lucruri, începe să aibă sens. Pentru că au un sentiment mai bun de miros decât oamenii, ați putea începe să vă întrebați dacă suntem cei care acționează ciudat în jurul unei grămezi de puke. Vorbind despre sentimentul lor crescut de miros, ar putea să vă intereseze că, în timp ce oamenii au șase milioane de receptori olfactivi în nas, câinii sunt înzestrați cu trei sute de milioane de ele. Acești receptori sunt responsabili pentru fiecare miros pe care îl percepem și odată ce ați intrat în contact cu orice miros, receptorii trimit semnale la creier pentru a diferenția binele de rău.

Pentru oameni, simțul mirosului începe și se termină într-un loc mic pe acoperișul cavității nazale și calea principală a căilor respiratorii, dar când un câine respiră în aer, se transformă într-o regiune specială situată în partea din spate a nasului. Această zonă este umplută cu receptori olfactivi care măresc Sentimentul mirosului într-un câine.

Pentru ao sparge în continuare, pentru că câinele dvs. are mai multe milioane de receptori mirosi, poate procesa mai multe mirosuri și le pot recunoaște individual. Având în vedere acest fapt, când câinele dvs. aruncă în sus, milioane de receptori olfactivi își scot diferitele mirosuri și trimit feedback creierului că există de fapt mai mult alimente decât pucii în amestecul situat pe podea. Aceasta este una dintre explicațiile posibile în cazul în care vedeți un câine care mănâncă aruncă în sus.

Chihuahua Scifing iarba

Ele sunt folosite pentru a reglaca alimentele

Regurgitarea este un alt mod ca câinii care reciclează alimente după masă. În timp ce voma iese involuntar, regurgitarea este total voluntară. Acesta din urmă este procesul prin care unele animale aduc înapoi mâncate deja mâncate, dar nedigerate din esofagul lor până la gură. Diferența dintre voma și mâncarea regurgitată este că acesta din urmă nu a intrat încă în stomac și este digerat parțial în timp ce primul a trecut prin cea mai mare parte a procesului de digestie. Regurgitarea este, de asemenea, practicată de alte animale și de aceea ați putea găsi o capră care mestecă ceva când nu există mâncare în jur.

Un câine folosește regurgitarea pentru a-și hrăni puii care sunt prea licitați pentru a mânca produse alimentare dure. În principiu, mănâncă carne dură și așteaptă ca aceasta să fie defalcată înainte de ao aduce înapoi pentru a hrăni pe cei mai tineri. Astfel, când puii au crescut, ei găsesc că vomita este de fapt mâncare.

Înclinație naturală

Câinii fac o mulțime de lucruri ciudate, inclusiv să se dau băi, lingându-și haina curată cu limba lor. Astfel, mâncând voma lor nu vine la fel de mult de o surpriză. Ele sunt înclinate în mod natural la obiceiul și, în timp ce vederea unei grămezi de puke ar putea transforma stomacul, câinele dvs. nu vede nimic dezgustător de sărbătoare pe întregul amestec.

Vedeți Puke, văd mâncare delicioasă

În măsura în care crângem la vederea unui câine care mănâncă aruncă în sus, pentru ei, ei mănâncă de fapt mâncare și este foarte delicios. Indiferent de modul în care vă simțiți despre asta, câinele vostru vede tot ce iese din gură ca mâncare și interesantă, uneori refuză să mănânce voma după mirosul. Acest lucru ar putea fi ca urmare a multor substanțe nedorite cum ar fi bilele în alimentele vărsate. De asemenea, dacă voma are o mulțime de alimente digerate În ea, câinele dvs. nu poate să-i găsească apetisant deoarece preferă să mănânce alimente mai puțin digerate.

Câine în frunze

Este sigur ca câinii să mănânce voma?

În cele din urmă, conținutul regurgitar este încă hrană, cel puțin la câine și este foarte sigur să o mănânci din nou atâta timp cât nu conține nici un material toxic, inclusiv obiecte necorespunzătoare, cum ar fi roci, metale sau ce notează. Mâncarea voma, pe de altă parte, ar putea să nu fie absolut sigură pentru câini. Înțelegem că este în natura lor și abia suferă din cauza ei, dar mănâncă pucii ar putea însemna consumarea acelorași toxine care le-au făcut să arunce în primul rând. Pentru a juca în siguranță, nu permiteți câinelui dvs. să-și mănânce propriul vomit, deoarece ar putea fi nesănătoasă pentru ei.

Deci, dacă nu doriți ca câinele dvs. să mănânce voma, ar fi mai bine să vă luați în jos când aruncați sau altfel, ei vor privi dincolo de gramada urâtă pentru a vedea particulele delicioase delicioase. Între timp, obiceiul de a mânca voma ar putea fi un normal comportamentul câinilor dar încercați să priviți în motivul pentru care au vărsat în primul rând, mai ales dacă se întâmplă în mod regulat. Mai mult, vărsăturile frecvente ar putea fi un rezultat al unei probleme de sănătate care are nevoie de asistență medicală.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii își mănâncă propria vărsătură? Este sigur?