Giveaway: magic pro shopping instrument pentru îngrijirea câinilor

Tratarea părului câinelui este ceva că majoritatea părinților de companie se tem. Se lipeste de mobilierul, covorul si hainele. Se colectează în colțurile casei tale. Acum este șansa dvs. de a câștiga un instrument de deshidiere pentru câini GRATUIT!

Știați că periajul este cel mai bun mod de a reduce vărsarea la câini? Instrumentul Magic Pro Dogding Dogding din pretențiile Happydogz de a reduce vărsarea cu până la 90% când este utilizată zilnic.

Pentru a intra în Givedaway gratuit tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentați, cum ar fi sau împărtășiți.

Magic Pro Dog Deschding Instrumentul GiveawayVeți fi introdus automat pentru a câștiga Giveaway și vă vom contacta prin Facebook dacă vă atragem numele. Nu așteptați - acest Giveway se termină 7 septembrie!

Nu pierdeți vreun cadouri viitoare - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Fără griji dacă nu câștigi de data asta; Doar rămâi reglat pentru mai multe daways în curând! De asemenea, puteți verifica anteriorul nostru Givedale pentru părinții de companie aici.

Ce puteți câștiga? Câștigătorul acestui Giveaway va primi un instrument Magic Pro Pet deshidding, care este proiectat pentru rasele mici și medii cu un strat scurt sau lung.

Amintiți-vă, atunci când utilizați un instrument deshidding pe câinele dvs., nu trebuie să utilizați o mulțime de presiune. Aceste instrumente sunt proiectate cu dinți din oțel inoxidabil care ajung adânc în haina câinelui pentru a îndepărta toată blana liberă. Aplicarea presiunii suplimentare ar putea provoca iritarea dinților sau chiar tăiat pielea câinelui.

REVIZUIRE: Magic Pro Dog deshidding Review Tool

Magic Pro Instruit pentru câini Giveaway

Magic Pro desdinging instrument Giveaway

Despre produsele pe care le veți primi

Spre deosebire de alte produse similare, acest instrument de deshidiere este făcut pentru a lucra pe o mare varietate de câini. Cele mai multe sunt realizate în mod specific pentru o anumită dimensiune sau de tip strat. Acesta este un instrument ideal de îngrijire pentru părinții de companie cu mai mulți câini și poate fi folosit și pe pisici!

Această perie se comercializează pentru 20 de dolari pe Amazon, și aceasta este ocazia de a câștiga gratuit!

Acesta are un cap de oțel inoxidabil de 4 inci cu dinți rotunzi pentru a se asigura că este blând pe pielea câinelui tău. Acesta vine cu o gardă pentru depozitarea în siguranță și pentru a proteja lama. Deoarece lama este fabricată din oțel inoxidabil, este ușor de curățat.

Acest instrument deshipding are, de asemenea, un buton de eliberare rapidă care scoate capul periei. Puteți spăla cu ușurință dinții cu apă caldă și un detergent slab. Aceasta este o caracteristică importantă, deoarece uleiurile naturale din stratul de animale de companie se vor construi pe capul periei în timp.

COMPARAŢIE: Furminator vs. Dakpets vs. Magic Pro Pet deshidding Instrumente

Instrumentul Magic Pro Dog Dending are un mâner de prindere din cauciuc, care este făcut cu crestături ergonomice pentru a conturul mâinii. Există o canelură mare care oferă și suport pentru degetul mare. Este prea ușor, ceea ce ajută la reducerea oboselii mâinii.

Puteți verifica Revizuirea mea video Pentru mai multe informații detaliate despre instrumentul Magic Pro Dog Dogding de la Happydogz.

Magic Pro desdinging instrument Giveaway

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentați, cum ar fi sau împărtășiți

Veți fi înscris automat în Givedaway și vom contacta câștigătorul prin Facebook. Ne puteți urmări Stare de nervozitate și Google+ Pentru mai multe actualizări privind viitoarele noastre Givedaways.

Câștigătorul acestui Givedaway va fi desenat 7 septembrie 2016. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Nu pierdeți vreun cadouri viitoare - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: magic pro shopping instrument pentru îngrijirea câinilor