Redbone coonhound: profil de rasa de caini

Redbone coonhound

Redbone Coonhound este un câine de vânătoare ușor de manevrat, dar de dimensiuni medii și mari, cu o dispoziție prietenoasă și loială. Ușor de recunoscut de culoarea roșie strălucitoare, acești câini de lucru grei sunt potriviți atât pentru vânătoare, cât și pentru companie. Redbone Coonhounds pot fi câini de familie mari atunci când sunt instruiți corespunzător și socializați. Redbone sunt, de asemenea, cunoscuți pentru vocile lor - ca majoritatea câinilor, ei. Unii găsesc baful Redbone destul de dulce și cântec, în timp ce alții o consideră iritant.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Câine

Înălţime: 21-27 inci la umăr

Greutate: 45 la 70 de lire sterline

Coat și culoare: Strat scurt, neted în roșu solid

Speranța de viață: 10 până la 12 ani

Caracteristicile coonhoundului Redbone

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieMediu
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieMediu
TrainitateMediu
InteligențăMediu
Tendința de a blocaÎnalt
Cantitatea de vărsareScăzut

Istoria coonhoundului Redbone

Redbone Coonhounds provine din Foxhounds Red adus în Statele Unite de către imigranții scoțiani la sfârșitul secolului al XVIII-lea. În timp ce ați putea crede că numele lor provine din culoarea lor, de fapt, derivă din numele unui crescător timpuriu, Peter Redbone.

Majoritatea dezvoltării rasei au avut loc în Statele Unite ale Americii, în special în statul Georgiei. De-a lungul timpului, Foxhounds scoțian au fost crescuți pentru trăsăturile de vânătoare de raton și, în cele din urmă, au fost traversați cu câini irlandezi și, eventual, de sânge care au condus la coaonhound Redbone pe care îl cunoaștem astăzi. Inițial, straturile Redbone au prezentat o lovitură de șaibă neagră, dar prin anii de reproducere a blănurilor lor au evoluat în culoarea roșie notabilă.

Până la sfârșitul secolului al XIX-lea, Redbone Coonhound a fost o rasă bine stabilită. Redbones au continuat să acționeze ca vânători excelenți și tovarăși loiali. Coonhound Redbone a fost acceptat oficial în Grupul Hound Club (AKC) din American Kennel (AKC), dar sunt încă rare în afara Americii de Nord. Rasa este prezentată în În cazul în care fern roșu crește și Outlaw Josey Wales.

Redbone Coaonhound Care

Redbone coaonhounds au straturi scurte, netede, cu o rată destul de scăzută de vărsare. Rutină Îngrijirea de bază Cu periajul săptămânal este tot ceea ce este de obicei necesar pentru a păstra redbone-urile în căutarea celor mai bune. Ei tind să aibă un miros distinctiv de câine, pe care îl puteți păstra la Bay cu scăldat regulat.

Ca toți câinii cu urechi lungi, este important Păstrați urechile curate și uscați pentru a preveni infecţie. Îndepărtați unghiile câinelui pentru a preveni despicarea și lacrimile. Periați dinții câinelui dvs. de câteva ori în fiecare săptămână la minimum pentru o bună igienă dentară și pentru a preveni infecțiile gingiilor.

Redbone sunt câini inteligenți, dar pot avea, de asemenea, o lovitură încăpățânată. În mod corespunzător Instruire este o necesitate absolută și va ajuta la întărirea legăturii dintre dvs. și câinele dvs. Ele sunt ușor instruite pentru îndatoririle de vânătoare, dar alte comenzi mundane nu fac clic ca în mod natural. Au nevoie de o mulțime de răbdare și persistență atunci când sunt instruiți așa cum se spune că sunt predispuși la tulburarea de deficit de atenție canină. La fel de comună celor mai mulți câini, sunt, de asemenea, cunoscuți pentru a interpreta creativ comenzile dvs., mai degrabă decât să le urmeze în modul în care ați intenționat. Este posibil ca aceasta să nu fie cea mai bună rasă pentru un proprietar de novice să se antreneze ca un animal de companie, mai degrabă decât un câine de vânătoare.

Socializare este la fel de important. Redbones sunt, în general, prietenosi cu toată lumea, ceea ce îi face ca câini săraci de protecție, dar tovarăși buni. Adevărat la rădăcinile câinilor de vânătoare, ele nu sunt, de obicei, excesiv de aglomerate cu proprietarii lor.

Această rasă are încărcături de energie și poate deveni ușor plictisită, atât de adecvată exercițiu este esențială - la fel de mult ca 90 de minute pe zi este recomandată de unii experți. Acești câini sunt înotători excelenți, deci aceasta este o altă opțiune de a îndeplini nevoile de mișcare ale câinelui. Redbone trebuie păstrate pe o lesa sau într-o zonă împrejmuită și nu este permisă să se rostogolească liber. Odată ce ei prinde un miros interesant, o vor urma cu intensitate. Cu o dorință puternică de a vâna, acest hound poate deveni destul de repede. Luarea câinelui dvs. pentru o plimbare lungă, cu o mulțime de oportunități de a mirosi, îi va ajuta să-l păstreze fericit și stimulat.

Redbonele tind să se înțeleagă foarte bine copii și alți câini. Ei ar putea juca prea energic pentru un copil mic, dar jucând cu copii mai mari poate păstra câinele și copiii distanțați. Poate fi greu pentru un copil mai tânăr să controleze acest câine pe o lecție - mai ales dacă câinele captează mirosul de alimente potențiale.

Redbones au o unitate foarte mare de pradă și sunt cu cablu greu pentru a urmări ratonii și alte animale mici. Îngrijirea suplimentară ar trebui luată pentru a vă socializa câinele la pisici. Dacă cei doi trebuie să împărtășească o gospodărie, Redbone ar trebui să fie în mod ideal de la catelus cu pisica. Din fericire, se spune că fac mai bine cu pisicile decât alte rase de coanhound.

Dacă adoptați o coonhound Redbone, fiți conștienți de faptul că golful lor poate fi o problemă într-un apartament, urban sau suburban. Din fericire, nu sunt la fel de vocali ca și ceilalți de câini când nu sunt pe vânătoare.

Probleme comune de sănătate

Crescători responsabili se străduiesc să mențină cel mai înalt Standardele de rasă Așa cum a fost stabilit de cluburi precum AKC. Câinii crescuți de aceste standarde sunt mai puțin probabil să moștenească condițiile de sănătate. Cu toate acestea, pot apărea unele probleme de sănătate ereditare în rasă. Următoarele sunt câteva condiții pentru a urmări:

Dieta și nutriția

O coonhound Redbone va avea nevoie de aproximativ 2.5 cești de alimente de câine uscate pe zi. Este cel mai bine să dați două mese mai mici pe zi, mai degrabă decât o masă mare sau permiterea hrănirii gratuite. Sunt cunoscuți că sunt entuziaști și sunt predispuși la supraalimentare.

Asigurați-vă că vă monitorizați animalul pentru a vedea dacă câștigă greutate. Obezitatea poate scurta o durată de viață a câinelui și poate pune la risc pentru alte condiții. Discutați un câine supraponderal cu medicul veterinar pentru a obține recomandări pentru un program de hrănire, cantitatea alimentară, tipul de mâncare pentru câini și nevoile de exerciții fizice.

10 cele mai bune rase de câine pentru vânătoare
PROS
  • Spălătorie minimă

  • Mare tovarășii de vânătoare

  • Energic și plin de viață

Contra
  • Câini săraci de gardă

  • Provocator pentru a instrui

  • Baying tare și urlă

Unde să adoptați sau să cumpărați o coonhound Redbone

Dacă credeți că ați găsit meciul perfect de companie în Redbone Coonhound, începeți prin a ajunge la o organizație de advocacy:

Aceste grupuri vă vor putea asocia cu un crescător de reputație sau salvare în zona dvs. locală. Dacă nu sunteți sigur că rasa este potrivită pentru dvs., este posibil să încercați să încercați să testați dacă o coonhound Redbone este un animal de companie ideal pentru casa dvs. și stilul de viață.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Dacă credeți că Redbone Coonhound este rasa de câine dreaptă pentru dvs., asigurați-vă că faceți o mulțime de cercetări înainte adoptarea unu. Discutați cu alți proprietari Redbone, crescători de reputație și grupuri de salvare a Hound pentru a afla mai multe.

Dacă sunteți interesat de rase similare, uitați-vă la acestea pentru a vă explora argumentele pro și contra:

În caz contrar, explorați o mare varietate de Profiluri de rasă de câine. Cu puțină cercetare, puteți găsi cea potrivită pentru a aduce acasă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Redbone coonhound: profil de rasa de caini