Harrier: profil de rasă pentru câini

Un câine de vânătoare în aer liber

Uneori denumite "Beagles pe steroizi", Harrierii sunt activi, câini de dimensiuni medii care au fost inițial crescuți pentru a vâna iepuri și vulpi în petreceri mari de vânătoare.

Deși sunt mult mai puțin frecvente astăzi, Harriers au o istorie lungă ca vânătoare și câini de lucru. Astăzi, este rar să găsești Harriers în adăposturi sau chiar de la crescători. De fapt, Harrier este una dintre cele mai rare rase care trebuie recunoscute de Clubul American Kennel.

În ciuda dimensiunilor lor mai mici, Harriers nu sunt potrivite pentru apartamente, cu excepția cazului în care proprietarii sunt dispuși să dedice câteva ore în fiecare zi la exercițiile fizice în aer liber. Ce sunt mai multe, Harriers nu sunt recomandate pentru proprietarii de câini de primăvară datorită încăpățânării și dificultăților de a găzdui și trenul de ascultare.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Câine

Înălţime: 19 până la 21 de centimetri înălțime

Greutate: 45 la 60 de lire sterline

Coat și culoare: Gros, straturi scurte care vin în tri-color (negru, maro și alb) sau roșu și alb

Speranța de viață: 12 până la 15 ani

Caracteristicile Harrierului

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Kid-prietenieÎnalt
Pet-prietenieÎnalt
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieÎnalt
TrainitateScăzut
InteligențăMediu-înalt
Tendința de a blocaÎnalt
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria Harrierului

Harrierii au o istorie lungă, variată, cu mai multe povestiri de origine conflictuale. Unii cred că Harriers au provenit din Franța - "Harrier" este cuvântul francez Norman pentru "câine" sau "câine" - și erau descendenți ai sângelui, câinii de Talbot sau Bassett Hounds, toate originare din Franța și Belgia. Alții cred că au provenit din Anglia, unde câinii de tip Harrier a început să apară în pachetele de vânătoare în jurul anului 1260.

Indiferent de țara lor de origine, este de acord că Harriers au fost inițial crescuți pentru a vâna iepure. Vânătoarea de iepure a fost făcută pe jos, astfel încât primele vânători s-au mutat mult mai lent și strategic decât vânătorii de astăzi. Odată ce vânătorii au început să vâneze pe călare, Harriers au dezvoltat mult mai multă viteză și agilitate pentru a ține pasul.

Există înregistrări de Harriers care sosesc în America de Nord cândva în anii 1700, dar nu au câștigat niciodată o popularitate majoră în rândul familiilor americane sau vânători. În ciuda faptului că este una dintre primele rase recunoscute de Clubul American Kennel, doar 949 de harnieri au fost înregistrați pe parcursul a 110 de ani.

Astăzi, majoritatea hărțuitorilor sunt păstrați ca tovarășii de familie sau sunt folosiți pentru a vâna tipuri de joc care sunt prea rapide pentru Beagles pentru a prinde.

Harrier Care

Datorită originilor lor dur și tumine, hainele netede și strălucitoare Îngrijirea și întreținerea minimă. Periajul Harrier cu o perie de păr moale sau mănuși de vânătoare o dată pe săptămână va îndepărta murdăria, resturile și părul liber și va păstra haina și pielea Harrierului. Vă puteți aștepta să vă scăldați pe harrierul dvs. o dată la câteva luni. În mod tipic, unghiile unui Harrier vor fi purtate în mod natural, dar le examinează la fiecare câteva săptămâni și se vor tăia după cum este necesar. Acest lucru va păstra labele câinelui sănătos și picioarele și mobilierul.

Ca mulți câini, Instruire Un Harrier poate fi o provocare - sunt gânditori independenți încăpățânați care au tendința de a face ceea ce aleg. În timpul antrenamentului, este important să vă păstrați hărțuirea interesată și angajată, deoarece acestea se pot plictisi cu ușurință. Asigurați-vă că utilizați metode care fac ca hărțuitorul dvs. să fie ascultat este ascultător al lor ideea și folosiți în mod consecvent armarea pozitivă. Este recomandat ca Harrieiats să participe la formarea de ascultare de la vârsta de nouă săptămâni până la șase luni pentru a asigura socializarea corectă și formarea consecventă.

Harrierii sunt minunați cu copii și alți câini - sunt câini de ambalare, după toate - dar, în general, ar fi ținute departe de alte animale mici, cum ar fi pisici, hamsteri, iepuri și păsări. Harrierii sunt câini de vânătoare și pot lua în considerare aceste alte animale să fie pradă.

Deoarece Harriers sunt o energie foarte mare, au ridicat exercițiu are nevoie. Nu sunt potrivite pentru persoanele care locuiesc în apartamente, cu excepția cazului în care proprietarii au acces la o zonă largă împrejmuită pentru Harrierul lor pentru a alerga în jur. Ca vânători de vârstă, nevoile lor de exerciții vor schimba: puii ar trebui să obțină aproximativ 30-45 de minute de joc în fiecare zi, în timp ce harnorii adulți au nevoie de o oră de funcționare, de joc sau alte activități. Harrierii se pot plictisi cu ușurință, deci este important să se elibereze energia excesivă. Nu reușesc acest lucru, poate duce la comportament distructiv cauzat de plictiseala.

Probleme comune de sănătate

Ca toate rasele sau rasele mixte, harrierii pot fi susceptibile la anumite conditii de sanatate. Nu fiecare Harrier va dezvolta probleme de sănătate, dar este important să știți ce să faceți, în cazul în care aceste condiții se dezvoltă în câinele dvs.

Unele condiții comune de sănătate în rândul haritorii includ:

  • Șold sau cot displazie, care poate duce la instabilitate, slăbiciune și durere în articulații. Este o condiție moștenită, dar poate fi înrăutățit de o creștere rapidă din cauza creșterii în greutate sau a rănirii.
  • Hipotiroidismul, o tulburare endocrină care reduce rata metabolică a câinelui și poate duce la obezitatea caninei, Diabetul și bolile de inimă.

Crescătorii etici și rentabili iau fiecare pas pentru a se asigura că produc câini sănătoși care aderă la cele mai înalte standarde de rasă, dar nu este o garanție pentru sănătatea perfectă. Asigurați-vă că discutați cu medicul veterinar cu privire la păstrarea hărțuirii dvs. mai sănătoase și pași pe care îi puteți lua pentru a reduce riscul de a dezvolta anumite condiții de sănătate.

Dieta și nutriția

Dieta câinelui dvs. depinde în mare măsură de vârsta, greutatea, nivelul de activitate și metabolismul, dar în general este recomandat ca harnorii adulți să mănânce 1.5 până la 2 cești de hrană de înaltă calitate, cu cereale mici, uscate, împărțite pe două mese în fiecare zi, în timp ce puii mănâncă până la 4 cești împărțite pe trei mese.

Harrierii ar trebui să arate musculară și să aibă o talie vizibilă când se uită la el. Când vă conduceți mâinile pe părțile laterale, ar trebui să vă simțiți (dar nu vedeți) coastele lui.

Dacă sunteți preocupat de faptul că harrierul dvs. a câștigat prea multă greutate, sau nu sunteți sigur cât de mult ar trebui să mănânce și să se exerseze în fiecare zi, vorbește cu medicul veterinar. Ea va putea recomanda un plan nutrițional personalizat la câinele dvs.

PROS
  • Haina de întreținere redusă, care necesită periaj minim și scăldat

  • Jucăuș cu copii și alți câini

  • Prietenos cu străinii

Contra
  • Dificil de instruit face ca haritorii nepotrivite pentru proprietarii de câini de primă dată

  • Foarte activă și necesită exerciții extensive

  • Nu este recomandat pentru case fără șantiere împrejmuite

Unde să adoptați sau să cumpărați un Harrier

Pentru că sunt mai puțin frecvente în Statele Unite, este puțin probabil să găsești un Harrier în adăpostul local. Dacă utilizați un crescător, asigurați-vă că faceți cercetarea dvs. și localizați un crescător de harrier etic în zona dvs. Adresați-vă aspectului crescătorilor despre tehnicile lor de reproducere și încercați să întâlniți părinții lituri.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Harrierii sunt câini de mare energie care pot fi provocatoare să se antreneze, așa că este vital să vă faceți cercetările și să vă asigurați că un Harrier se va potrivi acasă, programului și stilului de viață al familiei înainte de a-i aduce acasă.

Dacă sunteți interesat să aflați despre rase similare cu Harrier, verificați:

  • Beagle
  • American Foxhound
  • Foxhoundul englez
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Harrier: profil de rasă pentru câini