Black and tan coonhound: profil de rasa de caine

negru și negru coaonhound

O rasă de vânătoare atletică, coanhounds negru și bronz sunt câini prietenoși, sociabili. Nasurile lor sunt incredibil de sensibile și au o personalitate dulce și ușoară, care le face o alegere excelentă pentru familiile. Cu toate acestea, ele nu sunt potrivite proprietarilor care lucrează în afara locurilor de muncă în afara casei, deoarece doresc o companie și se vor plânge (destul de tare) atunci când sunt lăsați singuri pentru perioade lungi de timp.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Câine

Greutate: 65 la 110 de lire sterline

Înălţime: 23 la 27 inci

Palton: Scurt și dens

Culorile straturilor: Cărbune negru cu accente de bronz

Speranța de viață: 10 până la 12 ani

Caracteristicile coafonului negru și negru

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieMediu
Nevoi de exercițiiMediu
JucăușăMediu
Nivel de energieMediu
TrainitateMediu
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaÎnalt
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria coaonului negru și negru

Prima rasă de coonhound înregistrată de AKC (1945), sa născut coonhoundul negru și bronz, când frontierele au trecut mai întâi câinii europeni, inclusiv Foxhounds și Bloodhounds pentru a crea o rasă americană unică. Black and Ban este considerat o rasă mai veche, așa cum se crede, de asemenea, că a coborât de la Hound Talbot, care era bine cunoscut în Anglia în secolul al XI-lea.

Aceste câini americani în cele din urmă a devenit cunoscut sub numele de coaonhounds și au fost însărcinați de responsabilitatea jocului de vânătoare - în special ratonii la acea vreme, care a oferit o sursă în curs de desfășurare a cărnii, a grăsimilor și a blănilor pentru coloniștii care au stabilit pentru teritoriile de vest și sud în post- America revoluționară.

La acea vreme, pur și simplu nu a fost o rasă care a fost echipată corespunzător pentru a vâna creaturile nocturne. Deși Foxhounds au fost folosite în vânătorii de vulpe în stil englezesc tradițional, acești câini au fost crescuți pentru a alerga pe plantații sudice, și nu au fost destul de până la sarcina de a urmări ratonii prin pădure sau mlaștini tulburi pe timp de noapte.

Noua rasă de coonhound sa dovedit a fi de până la provocare, deoarece ar putea să traseze mirosul de raton, indiferent de teren și apoi să cheme la vânătorii în vocea lor aproape muzicală de a-și marca locația lor. Ei nu erau neapărat cel mai rapid câine, dar ei puteau să-și poată trase prada la fel de puternic ca un sânge și apoi "scoarce" când și-au găsit cariera. Unul dintre cei mai vechi entuziaști de coanhound a fost legendarul explorator și Huntsman Daniel Boone - statul său de origine al lui Kentucky, în cele din urmă a devenit un hub pentru creșterea coanicării.

Până în prezent, activitatea a ceea ce a ajuns să fie cunoscută ca ratonii "copaci" cu Hounds este numită vânătoare "nite". Cuvântul "nite" a fost greșit în mod intenționat ca un semn de lemn de pădure care au fost în cele din urmă responsabili pentru rasele de coonhound ale Americii, inclusiv negru și bronz.

Rasa continuă să fie crescută selectiv atât pentru culori, cât și pentru abilitățile sale de vânătoare, în special atât pentru Raccoon, cât și pentru Possum. Cu toate acestea, Black and Tan s-au dovedit, de asemenea, competente în vânarea animalelor mai mari, cum ar fi cerbul, ursul și chiar leul de munte.

Negru și negru de îngrijire coaonică

Datorită stratului lor scurt, dens, care găzduiește o dată sau de două ori pe an, coanhoundul negru și bronz va necesita o perie săptămânală cu o perie sau cauciuc grooming mitt pentru a ajuta la îndepărtarea părului mort înainte de a ajunge peste mobilierul dvs. de cameră (și covor și pat, și destul de mult oriunde pe câinele tău se află în casă). Îngrijirea regulată va contribui, de asemenea, la menținerea hainei și a pielii sănătoase. Black și Tans ar trebui să fie scăldate ocazional, cu unghiile tăiate în mod regulat, deoarece unghiile lungi pot crea disconfort pentru acești câini activi.

Blackul și Tanurile sunt robuste, puternice și atletice și se vor potrivi chiar într-un stil de viață familial activ. Pe de altă parte, ele pot fi, de asemenea, cartofi de canapea, și nu iubesc nimic mai mult decât o amânare lungă pe canapea. Coonhoundurile negre și de bronzare vor necesita o cantitate moderată de exerciții zilnice, care ar putea juca în afara curții sau o plimbare lungă, brisk.

Din cauza divertismentului lor, acești câini ar trebui să fie întotdeauna în siguranță pe o lecție puternică și un gard înalt și robust este o necesitate pentru orice proprietar negru și de coanică. Datorită creșterii lor, ei vor găsi orice animal mic irezistibil - nasul lor puternic fac ca acești câini ideali pentru oricine se bucură de vânătoare ca un hobby, deoarece pot fi instruiți să vâneze aproape orice fel de joc.

Deși sunt inteligenți și dedicați familiilor lor, coonhoundul negru și bronz este, de asemenea, considerat a fi o rasă independentă - astfel încât formarea poate fi uneori o provocare. Aceștia nu sunt câini care vor asculta orbește proprietarii lor cu orice preț, deși cu siguranță pot fi instruiți. Socializarea timpurie și cursurile de formare a catelului sunt recomandate pentru această rasă, deoarece odată ce au învățat ceva, ei vor fi înclinați să continue să o facă în acest fel - atât de consistent de antrenament de la început este o necesitate absolută.

Probleme comune de sănătate

Coonhoundul negru și negru este, în general, o rasă sănătoasă, deși au fost asociate cu anumite condiții, inclusiv problemele tiroidiene, cataracta și displazie de șold. Urechile lor pot fi, de asemenea, predispuse la infecții, astfel încât acestea să fie verificate în mod regulat. Ca și în cazul tuturor raselor, dinții lor ar trebui să fie periat în mod regulat cu pastă de dinți canin cel puțin de două ori pe săptămână.

Dieta și nutriția

Coonhoundul negru și bronz ar trebui să funcționeze bine cu o hrană pentru câini de câine de înaltă calitate (sub supraveghere veterinară). Apa proaspătă, curată ar trebui să fie disponibilă în orice moment. Ca și în cazul tuturor raselor, tratamentele ar trebui să fie date în mod moderat, iar dieta lor ar trebui să fie controlată pentru a evita câștigul în greutate sau problemele legate de obezitate.

10 cele mai bune rase de câine pentru vânătoare
PROS
  • Afectuos

  • Comod

  • Inteligent

Contra
  • Independent și dificil de antrenat

  • Nu-i place să fie singur

  • Acționarea puternică de pradă

Unde să adoptați sau să cumpărați un coaon negru și negru

Asigurați-vă că verificați adăposturile locale de animale și grupurile de salvare pentru coanhounds negru și bronz care au nevoie de o casă pentru totdeauna. Organizațiile naționale de salvare, cum ar fi American Black and Tan Coonhound Rescue poate fi o sursă utilă de informații pentru a vă ajuta să găsiți noul dvs. cel mai bun prieten.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Asigurați-vă că faceți temele la alegerea unei rase de câine. Discutați cu alți proprietari de coonhound negru și negru, crescători de renume și grupuri de salvare pentru a afla mai multe despre această rasă particulară și îngrijirea lor. Există o varietate de rase de câini, Și cu o mică cercetare, puteți fi siguri că veți găsi câinele drept pentru a aduce acasă.

Dacă sunteți interesat să aflați despre câini similari, luați în considerare aceste alte rase de coonhound:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Black and tan coonhound: profil de rasa de caine