American foxhound: profil pentru rasa de caini

Pachetul de foxhounds american cu cal în câmp

American Foxhound este o rasă de câine distinctă cu istorie și inimă, iar în timp ce poate împărtăși o asemănare cu una dintre cele mai multe din America popular câini, acest câine este mai mult decât un beagle mai mare. Foxhound Hardworking este tot american, în ciuda patrimoniului său britanic și european. Una dintre puținele rase pe plan intern crescute în Statele Unite, acest picior de picior și tare este cel mai bine recunoscut pentru baianul său melodios și natura sa amiabilă.

Din punct de vedere istoric, Foxhound american a fost apreciat pentru pachetul de vânătoare de vânătoare și este o alegere preferată printre vânători, în special pe călare. Cu toate acestea, în mai mulți ani, rasa a găsit un loc în casele de familie și inimile, datorită naturii sale ușoare și dispoziției prietenoase. Doar să fiți avertizat că această rasă are o energie fără limite care are nevoie de o priză zilnică pentru a evita comportamentul nedorit și distructiv. Dar dacă puteți oferi mediul potrivit pentru Foxhound american, veți avea un câine loial și chiar temperat.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Câine

Înălţime: 21 până la 28 de centimetri

Greutate: 60 la 70 de lire sterline

Coat și culoare: Coat grosier de lungă durată În apropierea corpului - cele mai frecvente culori includ o combinație de alb, negru și bronz, dar nuanțe de albastru, roșu și smântână sunt, de asemenea, acceptabile.

Speranța de viață: 10 până la 12 ani

Caracteristicile Foxhound-ului american

Nivelul de afecțiuneScăzut
PrietenieMediu
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieÎnalt
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăMediu
Nivel de energieÎnalt
TrainitateMediu
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaMediu
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria Foxhound-ului american

Istoria Foxhound american începe peste iaz. Foxhounds Engleză au fost aduse din Marea Britanie în 1650 până la America colonială de către un bărbat numit Robert Brooks. Cu toate acestea, noua frontieră a avut propria sa topografie și provocări și a fost recunoscută la începutul faptului că rasa avea nevoie de picioare mai lungi pentru a acoperi mai bine pământul și a ține pasul pe o vânătoare. Foxhoundul englez a fost crescut cu alți câini europeni, iar companionul de vânătoare rezultat a fost cunoscut sub numele de Foxhound american.

Poate cel mai faimos crescător al Foxhound-ului american a fost George Washington - se dovedește că tatăl fondator al Americii este, de asemenea, cheia pentru dezvoltarea Foxhound american așa cum o știm astăzi. Istoria colocvială deține că în 1785 Washington a început să reproducă câinii cu câinii francezi pe care l-au primit ca un cadou de la Aristocrat francez și comandantul militar american Marquis de Lafayette. Mai târziu, câinii au fost traversați cu câinii irlandezi pentru a crea un animal sporit care ar putea păstra un ritm mai bun cu vulpile populare în vânătoarea zilei. Washingtonul a ținut o evidență atentă cu privire la reproducerea și pedigresul pachetului său și, prin urmare, a contribuit în mod considerabil la creșterea și înființarea rasei.

Foxhound american a fost crescat pentru prima dată în Maryland și Virginia și a primit recunoașterea AKC în 1886. Ca un semn din istoria bogată a rasei din zonă, Virginia a făcut-o câinele oficial de stat în 1966. Deși nu este cunoscut ca un animal de casă popular de uz casnic, Foxhound american a fost crescut și apreciat pentru capacitatea sportivă și rezistența aparent nesfârșită. Sportul de foxhunting a contribuit foarte mult la longevitatea rasei. De fapt, istoria timpurie americană arată că Foxhuntingul a fost unul dintre cele mai populare sporturi pentru gentria americană până la momentul războiului civil. Chiar și astăzi, sportul este popular în societatea ecvestru și se bazează pe participarea Hounds-ului de ambalare - multe dintre ele sunt Foxhound-ul american clasic.

American Foxhound Care

Înțelegerea naturii americanului Foxhound este esențială pentru a avea o viață fericită cu această rasă ușoară, dar energetică a câinelui. Este important să vă amintiți că acești câini au fost crescuți pentru viteza și rezistența lor. Ei au o cantitate aparent nelimitată de energie și astfel au nevoi semnificative de exerciții fizice. Fi pregătit să petreacă cel puțin o oră sau două o dată sau de două ori pe zi, își exercită foxhound-ul și este chiar mai bine dacă aveți o zonă sigură, împrejmuită pentru ca câinele dvs. să ruleze ca un supliment la timpul de exerciții structurat. Acești câini iubesc să fie în mișcare și dacă sunt lăsați singuri în casă toată ziua, ele pot deveni distructive.

Ca animale de ambalaj, Foxhounds american, de asemenea, nu sunt fericiți să conducă o viață solitară. Ei doresc compania - fie că este umană sau animală. Ei fac cel mai bine într-o casă cu oameni în cea mai mare parte a zilei sau când sunt asociate cu un alt câine sau două pentru o companie constantă.

Dacă puteți satisface nevoile de exerciții și de mediu ale Foxhound, veți fi încântați de natura ușoară și prietenoasă a rasei. Atunci când sunt bine exercitate și bine socializate, nu pare prea mult să zboare de foxhound. Ele sunt deosebit de remarcat pentru că sunt foarte răbdători cu copii și pot fi tovarășii de familie buni. Cu toate acestea, rețineți că, ca și ceilalți membri ai grupului de hound, această rasă a fost crescută să lucreze. Astfel încât nu sunt câini în nici un fel și tind să fie mai puțin afectuos decât alte rase de câine. Cea mai bună modalitate de a rezuma personalitatea unui american Foxhound poate fi docil, dar rezervată. Natura lor rezervată se poate transfera la sentimentele lor față de străini-Foxhounds poate fi timidă sau stagnă cu oamenii pe care nu le cunosc.

Atributele care fac americanul Foxhound un vânător superb poate fi o provocare pentru viața orașului. Câinii posedă un golf unic și de lungă durată (o coajă specială expusă în mod obișnuit de câine atunci când vânează). Acest golf este deosebit de melodios în funcție de experți, dar nu va suna prea mult ca muzica pentru vecinii dvs., dacă câinele dvs. petrece ore de baying în timpul zilei sau în noapte. Când este lăsat prea mult timp, unele foxhounds dezvoltă excesiv anxietate de separare și golf. Trebuie remarcat faptul că Baying în sine este un comportament moștenit și nu poate fi instruit din câine. Hound entuziaștii iubesc coaja unică, dar poate fi o neplăcere pentru vecini dacă este lăsată necontrolată.

Ca și alți câini de parfum, Foxhound american are un sentiment de miros și o minte cu o singură cale când se află pe traseul de pradă. Din acest motiv, nu ar trebui să aveți încredere în foxhound-ul tău pentru a merge în afara leash-mai ales în orașul în care amenințarea de a fi lovită de o mașină sau de a deveni pierdut este chiar mai mare. Proprietarii de Foxhounds comentează în mod constant că câinii pot uita toate comenzile atunci când sunt în căutarea pradă.

Foxhoundul are o dungă independentă care îi ajută să exceleze în domeniu, dar poate fi o provocare în setările gospodăriei. Este recomandat să vă pregătiți de ascultare o prioritate de la o vârstă fragedă. În caz contrar, este posibil să găsiți că aveți un câine încăpățânat pe mâinile dvs., care rezistă în învățarea elementelor de bază ale comenzilor de pregătire a casei sau de rechemare.

O zonă în care Foxhound este deosebit de redusă este atunci când vine vorba de îngrijire. Acești câini au un strat de lungime medie care se află aproape de corp. Părul grosier nu devine ușor de matizat și o periaj o dată pe săptămână ar trebui să păstreze stratul în stare bună. Este posibil să trebuiască să vă spălați ocazional câinele, dar acest lucru este de obicei necesar numai dacă prietenul dvs. cu patru picioare intră într-o situație stinsă.

Probleme comune de sănătate

Una dintre cele mai vechi rase ale Americii, Foxhound-ul american a rămas foarte sănătos din punct de vedere genetic. Rasa este cunoscută pentru că este tare și sănătoasă. Cu toate acestea, urechile lungi necesită o inspecție regulată pentru a se asigura că nu port umiditatea, bacteriile sau construirea de ceară.

Alte probleme de sănătate întâlnite uneori în Foxhounds includ:

Dieta și nutriția

Ca toți câinii, Foxhound american prosperă atunci când hrănea o calitate disponibilă comercial disponibilă sau de casă de casă. Cu toate acestea, rețineți că acești canini activi vor necesita o sursă de alimente bogată în proteine ​​și este mai bine să săriți formulele cu o mulțime de umpluturi.

Un alt lucru de remarcat este că această rasă poate fi orientată spre alimente și va fi supraîncărcată dacă este dată oportunitatea. Hrăniți câinele dvs. două mese măsurate pe zi, păstrând în același timp tratamentele la un minim sănătos.

PROS
  • În general, sănătoasă, cu un strat de întreținere redusă

  • Ușor și răbdător cu copii

  • Stamina mare ca un partener de drumeție sau care rulează

Contra
  • Necesită un exercițiu zilnic considerabil

  • O coajă tare și unică care poate deranja vecinii

  • Unitate puternică de pradă care tinde să suprascrie ascultarea câinelui

Unde să adoptați sau să cumpărați un Foxhound american

Găsirea unui Foxhound american pentru a vă apela propria dvs. poate fi o provocare. În ciuda faptului că este o rasă timpurie a câinelui american, sunt destul de rare. În primul rând, acești câini au fost crescuți și păstrați pentru sportul tradițional de foxhunting. Hunt Clubs sunt principalii crescători ai acestor câini.

Ca și în cazul oricărei rase, este întotdeauna recomandabil să se verifice cu salvarea locală și salvarea grupului regional sau național de rasă. Cererile energetice ale acestei rase pot contribui la predarea acestor animale elegante. Dacă aveți timp și circumstanțele pentru a face o parte americană americană salvată din pachetul dvs., veți fi mulțumiți să știți că ați ajutat un câine în nevoie.

Verificați aceste resurse dacă sunteți în căutarea unui Foxhound american:

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Foxhound-ul american va aduce o mare bucurie și provocări unice pentru gospodăria dvs. Faceți cercetarea dvs. pentru a determina dacă această rasă sportivă, dar sensibilă este potrivită pentru circumstanțele dvs. Contactând Asociația de rasă sau grupurile de salvare pot fi o modalitate excelentă de a afla mai multe despre personalitatea și nevoile acestor câini.

S-ar putea să fiți interesați și de acești câini de hoți legați:

10 cele mai bune rase de câine pentru alergători
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » American foxhound: profil pentru rasa de caini