Bloodhound: profil de rasa de caine

Un catelus de sânge în aer liber

Bloodhounds poate aduce câine de familie leneș de la show-ul de televiziune vechi Beverly Hillbills în minte, dar acești câini mari și puternici sunt altceva decât leneș. Bloodhounds sunt extrem de activi, câini de lucru care necesită un exercițiu extins, zilnic și plimbări lungi pe o leșie. Sângele au tendința de a-și urma nasul și de a se îndepărta în timpul plimbări sau de joc, astfel încât să le păstreze pe o leșie sau conținut într-o curte împrejmuită este vitală. Deoarece sângele au nevoi de exerciții mai mari și niveluri de energie, ei se dezvoltă într-o case mari, cu back-uri mari, împrejmuite. Apartament sau viață mai mică nu este recomandată pentru sânge.

În ciuda mărimii lor masive - în general, de la 90 la 110 de lire sterline și de la 23 la 27 de centimetri la umăr - acești câini sunt extrem de afectuos și ușor de familia potrivită. Pentru că sunt adevărați câini de ambalare, se înțeleg bine cu alți câini și copii. După cum sa menționat anterior, sângele de sânge au nevoi de exerciții ridicate și niveluri de energie, astfel încât lăsarea în pace pentru perioade lungi de timp pot fi dăunătoare. Dacă familia dvs. are un program extrem de ocupat și sunteți departe de casă pentru cea mai mare parte a zilei, ar putea să nu fie câinele drept pentru tine.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Câine

Înălţime: Bărbații variază de la 25 la 27 inci, în timp ce femelele măsoară 23 până la 25 de centimetri

Greutate: 90 la 110 kilograme

Palton: Scurt, dens și slăbit, cu multe pliuri în jurul feței, gâtului și urechilor

Culoarea stratului: O varietate de culori, inclusiv bronzul, negru, ficat și roșu-mai întunecat, culorile de acoperire tind să aibă picături de alb, negru, gri sau maro

Speranța de viață: 10 până la 12 ani

Caracteristicile de sânge

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieÎnalt
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăModerat
Nivel de energieÎnalt
TrainitateModerat
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaÎnalt
Cantitatea de vărsareÎnalt

Istoria sângelui

Cunoscut sub numele de Sagaces, sângele aparțin unui grup de câini care vânătoare de miros și au fost utilizate pentru prima oară în Europa medievală pentru a vâna mistreț, cerb și alt joc.

Ea a crezut că sângele de sânge se pronunță în primul secol d.Hr., dar prima referință scrisă a apărut într-o poezie de către Sir Humphrey de Bohun, precedentă de Hereford. Poemul descrie un câine care traversează cu atenție un cuplu îmbrăcat ca urși.

Înainte de a fi cunoscuți sub numele de sânge, acești câini care au fost vânați de miros au fost numiți st. Hubert Hounds. Francois Hubert a făcut câini de reproducție care ar putea urma o traseu rece (sau vechi) de muncă de viață și au continuat să dezvolte rasa după ce se retrage la o mănăstire franceză. După moartea sa, Hubert a fost canonizat ca sfânt patron al vânătorilor din Franța, prin urmare numele ST. Hubert Hounds.

Sf. Hubert Hounds au fost populare printre redevențe, inclusiv William Cuceritorul (care le-a adus în Anglia când a invadat în 1066) și Elizabeth i, care îi plăcea să vâneze și să păstreze pachetele de câini. În timpul revoluției franceze st. Populațiile Hubert Hound au scăzut în Franța, dar rasa a rămas populară în Anglia.

Bloodhound-urile de sânge moderne au fost dezvoltate în Anglia și în cele din urmă au călătorit în America colonială. Popularitatea lor a scăzut în timpul războiului civil - au fost descoperite ca animale vicioase în roman Cabina Unchiului Tom- dar a avut o reapariție în 1888, când sângele englezești au concurat în spectacolul Clubului Kennel Westminster. După spectacol, mulți americani au adus sânge acasă și au propagat rasa în America de Nord.

Astăzi, sângele se clasifică pe locul 45 printre rasele recunoscute de Clubul American Kennel. Deși unele familii păstrează sângele ca tovarăși, sunt cei mai des utilizați departamente de poliție și agenții de aplicare a legii.

Îngrijirea sângelui

Bloodhounds sunt câini de lucru hardy, dar necesită o îngrijire și curățare zilnică. Deoarece sângele au riduri lungi, adânci în jurul fețelor, gâturilor și urechilor, proprietarii ar trebui să se aștepte să curețe zilnic ridurile. Ștergându-le cu o cârpă umedă și uscarea cu atenție poate ajuta la prevenirea infecțiilor bacteriene care se formează în pliuri. Asigurați-vă că curățați pliurile din jurul gurii după fiecare masă.

Sângele au haine scurte și dense care ar trebui să fie periat Săptămânal, folosind un mit de cauciuc sau o perie. Sângele vărsat sezonier și pot necesita o periere suplimentară în acest timp. Amintiți-vă: Bloodhounds au o piele foarte subțire, slăbită, deci este important să fii extrem de atent atunci când periaj și îngrijirea.

Urechile droopie ale sângelui devin adesea murdărie, resturi și bacterii, deci săptămânal Curățarea urechii este obligatorie. Adresați-vă medicului veterinar despre soluția specială de curățare a urechii și administrați-l la canalul urechii o dată pe săptămână. Apoi, reduceți urechea de sânge și masați ușor soluția în ureche. Puteți elimina cu atenție orice murdărie, resturi sau ceară utilizând un strat de bumbac curat sau o cârpă. Evitați să utilizați tampoane de bumbac, deoarece acestea pot deteriora structurile delicate, interioare.

La fel ca toate rasele, ar trebui să vă spălați dinții de sânge de mai multe ori pe săptămână și să-i tăiați unghiile după cum este necesar.

Este important de reținut: îngrijirea și curățarea urechii este extrem de importantă pentru îngrijirea sângelui. Dacă familia dvs. nu poate dedica timpul necesar pentru a vă îngriji de pliuri de piele și urechi de piele, este posibil să doriți să luați în considerare o altă rasă.

Deoarece sângele sunt câini de lucru extrem de activi cu niveluri ridicate de energie și nevoi ridicate de exerciții, vă puteți aștepta să vă exercitați câinele de mai multe ori pe zi. Bloodhounds sunt capabili de mers pe jos sau de jogging pentru kilometri dacă doriți un nou prieten de exerciții, dar sunt, de asemenea, fericit jucând în curte.

Sângele pot fi încăpățânați, care poate face dificilă formarea. Clasele de ascultare sunt recomandate începând cu puppyhood. Cheile de instruire a unui sânge sunt consistența și răbdarea - asigurați-vă că utilizați o reenforare pozitivă cu jucării speciale sau tratamente.

Proprietarii potențiali ar trebui să știe că sângele de toate vârstele sunt chewers, deci este important să se stabilească ceea ce este ok - și nu ok - să mestecați mai devreme în puppyood.

Probleme comune de sănătate

Sângele sunt, în general, câini sănătoși, dar ca toate rasele, ele pot fi susceptibile la anumite condiții de sănătate. Este important să cunoaștem semnele și simptomele acestor probleme de sănătate, ar trebui să apară în animalul dvs. de companie.

Unele condiții de sănătate care sunt comune în sânge includ:

  • Infecții ale urechii: Bloodhounds `lungi, urechile droopie adesea prinde murdăria, resturile și bacteriile. Examinarea și curățarea urechilor câinilor dvs. frecvent poate ajuta la prevenirea infecției.
  • Fold Dermatită: Ca și urechile lor, pliuri faciale de sânge pot prinde murdăria, bacteriile și alimentele. Este important să vă curățați zilnic faldurile de sânge. Semne de pliere dermatită includ roșeață, iritație, răni și mirosuri, și cel mai frecvent apare în jurul coadă, față și buze.
  • Dilatarea gastrică-Volvulus: Cunoscut în mod obișnuit sub numele de Blotat, aceasta este o afecțiune care afectează viața care afectează rasele mai mari. Dacă un sânge mănâncă sau bea prea repede, stomacul poate fi difuzat și răsuciți în jurul ei înșiși. Acest lucru poate limita fluxul sanguin la inimă și poate duce la o scădere periculoasă a tensiunii arteriale. Fără asistență medicală de urgență, un câine cu umflătură poate muri. Căutați semne ca un abdomen disperat, rechinând fără a produce vărsături sau excesive de somnare și apelați-vă imediat dacă suspectați că câinele dvs. are umflat.

Dieta și nutriția

În funcție de vârsta, dimensiunea și nivelurile de activitate ale sângelui dvs., vă puteți aștepta să-l hrăniți între 4 și 8 cani de alimente de câine de înaltă calitate împărțite în două mese în fiecare zi. Dacă nu sunteți sigur cât de mult să vă hrăniți câinele, adresați-vă medicului veterinar pentru recomandări sau consultați diagrama de hrănire de la brandul dvs. preferat pentru câini.

Obezitatea caninei poate afecta toate rasele și poate duce la condiții grave de sănătate cum ar fi Diabet și boala de inima. Dacă credeți că sângele dvs. este supraponderal, medicul veterinar poate oferi un plan de hrănire pentru a-l ajuta la o greutate mai sănătoasă.

PROS
  • Afectuos, loial și iubitor pentru membrii familiei și alte animale de companie

  • Perfect pentru familiile active care le place să meargă, să facă drumeții și să jog

  • Periaj și îmbăiere cu întreținere redusă

Contra
  • Tind să se rătăcească atunci când se află în afara lei sau într-o zonă necinstită

  • Fold de înaltă întreținere și curățarea urechii

  • Niveluri ridicate de energie și exerciții fizice

Unde să adoptați sau să cumpărați un sânge

Din păcate, multe sânge sunt achiziții de la crescători fără o înțelegere clară a îngrijirii și a timpului necesar pentru a ridica un câine fericit și sănătos. Din acest motiv, multe sânge sunt predate la adăposturi sau grupuri de salvare. Contactați adăpostul local de animale sau o organizație de salvare a sângelui pentru a vedea dacă există câini disponibili pentru dvs.

Dacă alegeți să achiziționați un sânge de la un crescător, asigurați-vă că faceți cercetarea dvs. și asigurați-vă că lucrați cu un crescător etic. Fi în căutarea cuiva Semne comune de reproducere a curților, cum ar fi condițiile neobișnuite la locul de reproducere, mai multe gunoi disponibile în același timp sau câini nesănătoși. Dacă este posibil, cereți să vă întâlniți cu părinții câinelui dvs. pentru a vă asigura că sunt și sănătoși.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Bloodhounds nu sunt pentru fiecare familie. Dacă sunteți departe de casă adesea sau trăiți într-un spațiu mai mic, ar putea să nu fie alegerea potrivită pentru tine. Dacă sunteți dispus să dedicați timpul și energia pentru îngrijirea corectă, totuși, un animal de sânge poate fi un animal de companie excelent, care este loial, iubitor și prietenos cu copiii și alte animale.

Dacă sunteți interesat de rase similare cu sângele, asigurați-vă că verificați:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Bloodhound: profil de rasa de caine