7 Cele mai bune rase de câine pentru apartament de viață

Cele mai bune rase de câine pentru apartamente

A trăi într-un apartament nu trebuie să fie motivul pentru care nu puteți aduce un câine în viața voastră. Veți găsi loialitatea și dedicarea incontestabilă a companie că aceste creaturi blană oferă să fie doar ceea ce aveți nevoie pentru a aduce căldură suplimentară în apartamentul dvs., mai ales dacă trăiți singur. Veți avea nevoie doar de cea mai bună rasă de câine pentru a trăi cu dvs. în apartamentul dvs. Aici sunt 7 dintre cele mai bune rase de câine perfect potrivite pentru apartamente.

Chihuahua

Obține Dimensiunea ceașcă și veți înțelege de ce locuitorii de apartamente iubesc Chihuahua. Poate fi cea mai mică rasă de câine, dar este cu siguranță una dintre cele mai mari atunci când vine vorba de devotament și dorință de atenție. De fapt, Chihuahuas nu iubesc nimic mai mult decât să fie răsfățată, îmbrăcată în haine fantezie, a învățat câteva trucuri și stai ore nesfârșite în poala stăpânului lor. Ei nu vor minte să alunece în interiorul lor Pet Carrier Bag Pe măsură ce părinții lor de companie le iau de-a lungul unei călătorii sau în călătoriile lor. Ei nu vor necesită o mulțime de exerciții fizice fie deoarece dimensiunea lor diminutivă face sărituri și să alerge peste apartamentul dvs. deja o formă de exercițiu pentru ei. Doar asigurați-vă că le răsfățați ca ei au nevoie de atenție și ar trebui să aveți cel mai bun câine de apartament în viața voastră.

În legătură cu o postare: Costume de câine

Chihuahua

Chineză crescută

S-ar putea Câine fără păr, cu exceptia Chineză crescută este plin de viață. Fericit, alertă, jucăuș și plin de viață, chinezii crescuți iubește că sunt în turul stăpânului său. Este afectuos și dulce și este însoțitorul perfect pentru oamenii care au energie mai mică decât majoritatea oamenilor. Chiar și oamenii bedridden vor găsi chinezii crescuți să fie căldura pe care o caută. Se poate pune în ea câine De ore de ore, fără să-ți faci să o faci pentru un exercițiu. Deoarece este fără păr, este, de asemenea, întreținere redusă, pur și simplu perfectă pentru apartamentul de viață. Și cu dimensiunea sa mică, nu veți avea probleme cu spațiu.

chineză crescută

Coton de Tulear

Cutoanele sunt foarte afectuoase și jucăuș Reducerea câinilor mici care sunt perfecte pentru viața de viață. În timp ce ei sunt jucăuși și foarte plini de viață, Coton de Tulears sunt foarte inteligente și aceasta este ceea ce le face foarte instruiți, una dintre caracteristicile unui câine de apartament excelent. Nu veți avea niciodată probleme comportamentale cu ea atâta timp cât vă puteți pregăti în mod corespunzător, ceea ce ar trebui să vină destul de ușor, deoarece este construit în primul rând pentru a vă mulțumi stăpânul său. Cotonul poate fi foarte vocal. Cu toate acestea, deoarece este instruire, puteți să-l învață de fapt să-i tempereze coaja, astfel încât vecinii dvs. de apartament să nu se plângă. Nu se aruncă foarte mult, prea în ciuda faptului că are o haină pufoasă. Cel puțin nu va trebui să vă faceți griji cu privire la curățarea constantă a covorului și a tapițeriei. În timp ce pot avea nevoie de plimbări și exerciții regulate, Coton de Tulear nu va deranja să rămână în apartamentul dvs. toată ziua, de asemenea.

În legătură cu o postare: Curățitorii de covoare pentru urină de câine

Coton de Tulear

În legătură cu o postare: Covoare de covoare pentru animale de companie

Bulldog englez

El poate să arate terifiant cu acea caracteristică furioasă pe față și o poziție care este gata să pună, dar buldogul englez, sau pur și simplu buldog, este altceva decât agresiv. De fapt, organizațiile de kennel din întreaga lume evaluează în mod constant buldogul ca fiind unul dintre cele mai docile și cele mai frumoase pooches că cineva poate avea vreodată. Este foarte gregos și intenționat, de asemenea. În ciuda ei Construirea musculară Nu necesită o mulțime de exerciții fizice și ar iubi cu adevărat loungingul în canapeaua sa toată ziua. Și dacă copiii sunt în jurul valorii de buldog în sus, nu se va gândi cu adevărat. Doar asigurați-vă că petreceți timp de calitate cu el, programați o foarte viguroasă Playdate o dată în timp, și scoateți-o pentru a O plimbare regulată și ați fi înzestrat cu cel mai bun pooch pentru a vă grafica apartamentul.

Bulldog englez

Buldog francez

Afectuos, ușor și sociabil, franceza este una dintre cele mai bune rase de câine care au într-un apartament. Dimensiunea sa mică ar trebui să fie perfectă chiar și în spații strânse. Ei fac Câini de protecție excelentă, de asemenea, deoarece singurul timp pe care ei îl vor lăuda este atunci când pot simți că ceva este oprit sau dacă cineva nu sunt familiarizați este la colț. Vestea bună este că sunt foarte jucători și ar dori să interacționeze cu copiii dvs., precum și cu vizitatorii la unitatea dvs. În timp ce ei pot fi jucăuși, franceza nu va cere atât de multă exercițiu în comparație cu alte rase. Dacă există un lucru pe care trebuie să-l urmăriți totuși, Bulldogii francezi tind să se supraîncălzească cu ușurință. Deci, dacă vă așteptați ca vremea să fie extrem de caldă, asigurați-vă că părăsiți aparatul de aer condiționat de dragul lor, mai ales în timpul verii.

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru buldogii francezi

buldog francez

Marele Dane

Ar putea fi o surpriză pentru tine, dar cum ar putea Scooby Doo Fiți unul dintre cele mai ideale animale de companie care au într-un apartament? Bine ascunse în dimensiunea lor gigantică este o natură uimitor de docile - foarte pacient, foarte calm, bine manevrat, rezervat și fericit cu oamenii din jurul lor. În ciuda dimensiunii lor, Marele Danes sunt foarte blând, iubitoare și foarte prietenoase, de asemenea. Ei pot avea acea dimensiune de colorare, dar vor fi cel mai mult conținut situat pe podea sau chiar pe canapea sau pe propriul pat gigantic câine toată ziua. Atâta timp cât este dat spațiu pentru a vă întinde, sunteți bine să mergeți. În timp ce Marele Dane nu are nevoie de multă exercițiu, ar fi în continuare înțelept să o luați pentru o plimbare cel puțin în fiecare după-amiază după ce ați venit acasă de la serviciu. Sunt tovarășii perfecți pentru vizionarea filmelor dvs. preferate Netflix, deoarece veți avea un prieten cald și confortabil pentru a vă strânge până la.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru danezi mari

Marele Dane

Yorkshire Terrier

Îndrăzneț, încrezător și curajos, Yorkshire Terrier este un câine mic cu o inimă mare. Au fost tovarășii preferați ai nobilimii de la epoca victoriană. Ei pot fi rambunptioși, dar acest lucru poate fi ușor Quelled cu plimbări zilnice regulate. Cel mai bun dintre toate, ei nu au vărsat atât de mult încât să le facă perfect în spații mici și strânse, cum ar fi apartamente, mai ales dacă aveți un membru al familiei, de asemenea, astmatic. Ei nu necesită nici o întreținere prea mare. Ei necesită doar zăbrele zilnice și de mângâiere, care sunt, din punct de vedere tehnic, ce iubesc toți câinii. Dacă vă place Yorkshire Terriers, asigurați-vă că ați verificat revizuirea celor mai bune alimente pentru câini pentru Yorkies.

Ați ales câinele pentru apartamentul dvs. încă? Cu aceste cele mai bune rase de câine pentru apartamente, vă puteți bucura de avantajele complete ale locului de viață al apartamentului.

Yorkshire Terrier

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru yorkies

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Cele mai bune rase de câine pentru apartament de viață