15 Cele mai bune rase de câine pentru seniori - instruire, întreținere redusă & util

15 cele mai bune rase de câine pentru seniori - instruire, întreținere redusă și ajutor

Vârsta este doar un număr și nu ar trebui să vă oprească să dețineți Cele mai bune rase de câine pentru seniori. Cu toate acestea, datorită unor factori de sănătate și stil de viață, este esențial să se adopte o rasă ușor de antrenat, inteligent, iubitor și întreținere redusă.

Cheia pentru găsirea Cele mai bune rase de câine pentru seniori și pensionarii trebuie să se potrivească în conformitate cu stilul tău de viață și abilitatea de a avea grijă de ea. A trăi cu un FIDO oferă beneficii pentru sănătate și emoție, deoarece însoțirea câinilor este incomparabilă. Mai mult, prietenii noștri de blană au o modalitate naturală de a preveni depresia, anxietatea și de a le face Proprietarul se simte iubit.

15 cele mai bune rase de câine pentru seniori

De la cei mai mari tovarăși de acasă pentru a păzi câinii, vă vom oferi celor 15 câini pentru ca vârstnicii să adopte. Pentru fiecare stil de viață în vârstă, există o rasă perfectă care să se potrivească nivelurilor de activitate. Nu mai mă întrebați Care sunt cele mai bune rase de câine pentru seniori, Pentru că există câțiva canini pentru a-ți petrece ani de aur cu.

1. Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel este o rasă de câini afectuoasă și adaptabilă, care este Perfect pentru vârstnicii care locuiesc în apartamente și case mici. De obicei cântărește aproximativ 11 până la 18 kilograme, care este ușor de manevrat. Datorită inteligenței lui Cavalier, seniorii pot instrui această rasă. Cu toate acestea, ea încă necesită periajul regulat de păr, Curățarea urechii, și o excursie ocazională la un groomer în menținerea hainei sale lungi, moi și frumoase.

Acești canini nu sunt prea puternici și pot fi unul dintre cei mai buni câini pentru seniori. Poate necesita un exercițiu, dar Spaniels se referă la confruntarea cu proprietarul lor de cele mai multe ori. În ansamblu, merită un loc pe cele mai bune rase de câine pentru seniori din cauza comportamentului său natural și iubitor. Este demn de remarcat faptul că acest Fido iubește să urmărească lucrurile și chiar străini, așa că vrei să ai o lesă lungă când pleci sau o curte împrejmuită când jucați afară.

2. Bichon Frise

Este o rasă pufoasă, plină de bucurie și afectivă, care face un partener excelent de câine, făcându-l unul dintre câinii ideali pentru persoanele vârstnice să adopte. Bichon Frise poate crește până la 7 până la 12 kilograme, ceea ce îl face potrivit pentru persoanele în vârstă care locuiesc în case mici și apartamente. Deși Bichons sunt ușor de manevrat, ea necesită încă o îngrijire periodică cel puțin o dată sau de două ori pe lună. Dacă puteți face plimbări zilnice și alte exerciții zilnice moderate, această rasă este ideală pentru dvs.

Bichon Frize este o rasă extrem de inteligentă, iubitoare, jucăușă și ascultătoare. Acești canini iubesc să se joace cu proprietarii lor sau să fie un lapdog. Natura plăcută și veselă este perfectă pentru păstrarea dvs. însoțită și eliminându-vă toate grijile departe. Chiar și cu o haină groasă, nu trebuie să vă faceți griji prea mult despre vărsare. Cu toate acestea, o frisare Bichon necesită încă periaj și îngrijire pentru a evita tanglarea părului.

3. Buldog francez

Cu Buldog francez trăind cu tine, este aproape imposibil să fii trist și să fii îngrijorat de tot. O simplă captură și de preluare va face ambele zile fericite și relaxate. În spatele acelor corpuri compacte și musculare, această rasă este veselă, activă și prietenoasă. Cu toate acestea, poate fi un pic agresiv împotriva străinilor, în special fără pregătire adecvată. Atunci când bretele în mod corespunzător, buldogii francezi pot cântări aproximativ 19-28 de lire sterline, dar este încă foarte ușor de gestionat.

Doar fii atent când vine vorba de exercițiu; Asigurați-vă că ei se pot descurca fără a împinge prea mult, deoarece acest puști tinde să nu aibă rezistență datorită nasului său scurt. Păstrați-o la un exercițiu zilnic moderat pentru a evita oboseala și dificultatea de a respira. Cea mai bună parte despre adoptarea unui buldog francez este că nevoile sale de îngrijire sunt relativ minime. Cu toate acestea, aveți grijă de preocupările comune de sănătate pentru această rasă, cum ar fi sindromul brahycefalic și diferite probleme ale pielii.

4. Malteză

Aici este o altă rasă mică care poate cântări aproximativ șapte kilograme și un câine excelent. Malteză sunt câini strălucitori, blând și jucăuși care pot intra împreună cu alte rase și animale de companie. Veți iubi atenția pe care o poate oferi, ceea ce face ca această puțină o cantină excelentă. Nu necesită o mulțime de exerciții în aer liber, dar o malteză ar dori să meargă pe jos pe jos și să alerge în jurul casei tale.

Ca un Fido blând și neînfricat, puteți împrieteni cu ușurință o malteză din cauza hainei sale strălucitoare. În ansamblu, puteți avea o canină spirituală și viguroasă care excelează ca un partener bun și un Dog de terapie. Mai mult, chiar și cu dimensiuni mici, aceste rase iubesc sporturile de câine care implică agilitate, ascultare, raliu și urmărire. Cel mai bun dintre toate, dragostea malteză fiind cu oamenii, chiar și cu copiii. Dacă este prima dată când adoptați un animal de companie, chiar și proprietarii de câini novice pot să locuiască cu ea.

5. pechinez

Majestul și mișcarea lentă pechinez este un adevărat haber pentru toți proprietarii de câini, în special pentru seniori. A fost crescută prima dată în China pentru a trăi în gospodăriile regale și a se purta liniștit. Datorită dimensiunii sale mici, care poate crește aproximativ 6 până la 9 inci, este ultimul lapdog. Majoritatea persoanelor vârstnice nu au probleme cu acest câine, deoarece poate continua să cântărească până la 14 kilograme. Dacă locuiți într-un apartament sau o casă mică, această rasă de jucărie compactă este un partener pe care nu-l iubiți să trăiți cu.

Este o canină sofisticată, cu o loialitate nedorită și delicii subtile. Cu toate acestea, ar trebui să fiți pregătiți pentru vizitele regulate de groomer și periajul zilnic din cauza părului său lung și gros. Din fericire, din moment ce este mic, puteți să o faceți convenabil în timp ce câinele dormește pe poală sau să se prăbușească cu tine. Seniorii au nevoie de un câine independent, intenționat și loial ca o peziune.

6. Ogar

Dacă preferați să dețineți rase de câine mari, dar sunteți îndoieli că ați putea avea grijă în mod corespunzător, încercați să luați în considerare o Ogar. Unii spun că este unul dintre cei mai buni câini de gardă pentru cei vârstnici, dar este mai mult câine de curse; Deci, cum poate fi potrivit pentru adulții mai în vârstă? În primul rând, acești canini nu sunt câini de mare energie. Nu are nevoie de un exercițiu extins, dar se va bucura de plimbări zilnice și dureri ocazionale. Greyhounds, deși proeminent în dimensiune, preferă să fie cartofi de canapea și o pâine în jurul lor cu proprietarii lor.

Un alt motiv pentru care acest FIDO este ideal pentru seniori este datorită capacității sale impresionante în formare. Prin urmare, ei devin ușor de învățat. Cu picioarele lor lungi și subțiri, oi-urile sunt unul dintre cei mai grași câini din jur. Cu toate acestea, rețineți că pot avea, de asemenea, o forță puternică de a urmări prada, în special fără pregătire adecvată. Deci, cât mai mult posibil, evitați scoaterea Leash În public și o zonă neconfigurată.

Greyhounds pentru seniori
Greyhounds sunt animale de companie excelente pentru seniori.

7. Pomeranian

Dacă vă sprijiniți spre câinii mici, Pomeranii sunt un alt câine pentru a adopta persoane vârstnice. La o greutate medie de 3 până la 7 lire sterline, această rasă este un alt pooch ușor de manevrat pe care îl puteți pune chiar în sacul de cumpărături, presupunând, desigur, că este bine ventilat și deschis. Seniorii se vor simți ușurința cu toate stresul lor având acest partener afectuos și fericit în jurul lor. Acest Fido iubește să pui în poala ta, să se joace cu jucării, și alerga puțin în jurul casei tale.

Chiar și de dimensiuni mici, Pomeranii sunt tovarăși excelenți datorită inteligenței sale, afectivi și atitudinii pline de viață. Mai mult, este foarte curios și iubește atenția, ceea ce face o opțiune bună pentru adulții mai în vârstă. Ca și alte rase mici cu părul lung, ar trebui să fiți gata să vă spălați părul de câteva ori pe săptămână și vizite regulate la un groomer profesionist pentru a-și păstra hainele pufoase sănătoase și strălucitoare. Cu toate acestea, ar trebui să fiți gata să pregătiți acest câine atunci când să fiți liniștiți, deoarece poate tind să fie tare.

8. Chihuahua

Există o mulțime de motive pentru care rasele mici de câini sunt potrivite pentru seniori; Pentru unul, ele au personalități și cerințe care se potrivesc cu cele mai multe stiluri de viață în vârstă. Chihuahuas sunt alte mici fidos care sunt ciudate și distractive În toate aspectele, de la aspectul lor nevinovat, trupul mic, la personalitatea lor jucăușă. În plus, aceste rase sunt unul dintre cei mai loiali însoțitori care iubesc să stea pe turele părintelui lor uman.

Datorită dimensiunilor mici ale lui Chihuahua, face ca animalele de apartament potrivit. Cu toate acestea, trebuie să investiți timpul în instruirea câinelui dvs., mai ales atunci când se ocupă de străini și copii. Puteți găsi o provocare de a face Housetraining, Dar este esențial să evitați să fiți prea agresivi. Este posibil să nu necesite o cantitate specifică de exerciții, dar Chihuahuas se bucură, de asemenea, de plimbări scurte și basking la soare.

Cu toate acestea, feriți-vă că au puțină toleranță pentru vreme rece. În timpul iernii, puteți pune cele mai bune haine Chihuahua pentru a adăuga căldură pe corpul său. În general, acest pooch plin de viață, loial și mândru este un lapdog excelent, care îl face un partener minunat.

9. Pembroke Welsh Corgi

Ați văzut probabil această rasă în mai multe videoclipuri online cu dansul lor drăguț și ascuțit la mai multe melodii pline de viață. Este doar o parte din trăsăturile sale jucăușă. Unele dintre cele mai bune caracteristici ale unui Corgi sunt inteligente, loiale, iubitoare și sunt ușor de antrenat. Dacă sunteți în căutarea câinilor mici și mijlocii pentru a adopta, o pembroke Welsh Corgi face un partener excelent. Cu o greutate aproximativă de aproximativ 24 la 30 de lire sterline, această rasă este încă o dimensiune ideală pentru persoanele vârstnice care doresc câini mici.

Veți găsi picioarele mici adorabile, dar știți că necesită un exercițiu de rutină care este un câine natural de herding. Poate fi zilnică scurți sau doar lăsați-o să ruleze în jurul casei dvs. Un alt factor convenabil de luat în considerare este că FIDO necesită doar nevoi minime de îngrijire. În general, Corgisul Pembroke Welsh sunt câini plini de viață, inteligenți și de înaltă energie, care iubesc atenția omului. Ei încearcă atât de mult să-i placă proprietarii. Mai mult, această rasă are, de asemenea, o natură protectoare și face bine câini de pază.

10. Shih Tzu

Shih Tzus sunt o altă rasă de jucărie populară la nivel mondial. Cu o greutate aproximativă de aproximativ 9 până la 16 kilograme, această rasă este ușor de manevrat. Puteți găsi unele rase care sunt încăpățânate și înălțate; Este încă posibil să antrenezi aceste Fidos fără prea multe necazuri. Ca și alți câini, Shih Tzus are nevoie, de asemenea, de exerciții regulate chiar și prin plimbări scurte, rulează rapid, și pur și simplu roaming în jurul casei. Îngrijirea periodică și periajul părului în fiecare zi este esențială.

Shih Tzus sunt iubitoare, loiale și jucăuș cu proprietarii lor. Asigurați-vă că luați ceva timp pentru a vă bucura, animalul de companie și pentru a vă atrage atenția atunci când adoptați acest pui. Întotdeauna vrea să fie lângă tine, ceea ce îl face una dintre cele mai bune rase de câine pentru seniori. Cu toate acestea, știți că această rasă este oarecum predispusă la problemele pielii și sindromul brahycefalic. Din fericire, este de o diplomă mai mică decât cea a buldogilor francezi.

11. Pudel

Unul dintre cei mai deștepți câini și cele mai populare rase din toate timpurile sunt Pudel. Din cauza Poodle amestecă, Această canină vine în diferite dimensiuni și caracteristici. Puteți alege dacă doriți ca Poodle miniatural sau Poodle standard mai mare, acest câine nu vă va eșua niciodată. Este un tovarăș extrem de loial și afectuos care poate învăța rapid când vine vorba de instruire.

Datorită mărimii sale, podele se adaptează, de asemenea, în diferite gospodării. Plimbări scurte regulate sunt suficiente pentru exercițiu și este esențial să le aduceți la un groomer profesional o dată sau de două ori pe lună.

În afară de a fi inteligenți, podele sunt loiale și energice. Cu toate acestea, această rasă poate fi puțin nervoasă față de alte animale de companie și străini. Deci, necesită o sumă corectă de socializare și interacțiunea. Dacă aveți alergii legate de animale de companie, este chiar partenerul perfect pentru dvs., deoarece are hipoalergenic blană. Mai mult decât atât, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alte costuri medicale, deoarece acești canini sunt adesea sănătoși.

12. West Highland White Terrier

West Highland White Terrier poate să nu fie standard printre alte gospodării, dar nu vă puteți nega niciodată supraîncărcarea cutenei. Poate fi un partener excelent și un prieten loial care nu te va părăsi niciodată. Cu aproximativ 13 până la 20 de kilograme, seniorii o pot purta ușor și o pot pune în poală. Mai mult decât atât, acest câine necesită niște îngrijire, dar nu la fel de mult ca și alte Fidos cu părul lung.

Westies poate cântări până la 15 kilograme și pot avea oferte de personalitate deosebită într-un pachet mic. Un alt motiv pentru care este una dintre cele mai bune rase de câine pentru Seniori este hiper-inteligența sa. În general, Terrierul White West Highland este o întreținere prietenoasă și rezonabilă câine că poți trăi acasă. Este unul dintre animalele foarte sociale și loiale. Cu toate acestea, ar trebui să vă bucurați de cât de mult răceală pot tolera câinii mici pentru a le proteja de sezoanele răcoroase.

13. Havanese

Poate arata ca un shih tzu sau o malteza, dar Havanese are un set distinct de personalități. Dacă vă place să aveți un câine care îi place să-și petreacă mult timp în jurul proprietarilor, această rasă este în special pentru dvs. Havanezii sunt excelenți atunci când vine vorba de amestecarea cu caracteristicile oamenilor. Cu toate acestea, trebuie să lăsați ceva cu care se va juca când nu sunteți în jur. Este pentru că acest pui nu este grozav când este lăsat singur.

Cel mai bun lucru este că îl puteți antrena eficient și nu necesită tone de exerciții fizice. Ca și alte rase de jucărie, plimbări scurte zilnice sunt suficiente pentru a arde o anumită energie și pentru a evita să fie prea agresivi. Deoarece Havanul are haine lungi, tăierea regulată și periajul zilnic este esențială pentru prevenirea încurcării.

Această rasă este cel mai bun câine pentru persoanele în vârstă pentru a adopta din cauza strălucirii, Trandabil, loial și ușor de manevrat. În plus, este incredibil de social care se poate înțelege cu adulții și chiar copiii. Ai fi norocos să-i ai FIDO în special dacă trăiești într-un apartament pentru că nu scală prea mult, dar poate fi în continuare un ceas eficace.

14. Lhasa Apso

Lhasa Apsos sunt renumiți pentru hainele lor lungi, strălucitoare și frumoase, la fel ca cele pe care le puteți vedea în reclamele TV. Dacă nu puteți menține aceste lungimi ale părului, puteți alege să o tăiați, dar încă necesită periaj zilnic. În comparație cu alte rase mici, LHASAS sunt mai energice. Ar trebui să fiți pregătiți pentru o plimbare care se plimba sau să le lase să alerge în jurul casei dvs. pentru a arde excesul de energie. Cresterea lui Lhasa Aps în mod corespunzător este esențială pentru a-și prelungi viața și pentru a preveni orice condiții grave.

Lhasa Apsos sunt canini foarte inteligenți, iar unii chiar au folosit-o ca câini de terapie. De fapt, conform Clubul american Kennel, Aceste canini pot fi un câine de terapie certificată care poate lucra în spitale și case de îngrijire medicală. Cu o pregătire adecvată, ei vă pot ușura toate grijile și vă pot face să vă simțiți iubiți. Mai mult, datorită independenței și inteligenței sale, această rasă este ideală pentru seniori.

15. Mops

Dacă nu cum ar fi periaj zilnic și excursii regulate la un groomer profesionist, Mops este cel mai bun câine mic cu părul scurt pentru seniori. Privind doar la fața adorabilă Squishy, ​​vei pune zâmbetul pe față. Această rasă este ușor de mire, dar a vărsat destul de mult, ceea ce nu este ideal pentru vârstnici care au alergii legate de animale de companie. Are un temperament excelent, dar ar trebui să evitați temperaturile extreme, deoarece primesc un pic mai sensibil cu asta.

Pugs sunt una dintre cele mai bune rase de câine pentru seniori care ar fi acolo când vor să se hrănească sau să ia o scurtă plimbare afară. În plus, acest Fido nu va mai fi niciodată dulce față de proprietarii săi, deși fața lui nu spune așa. Fiind un animal de companie copil, loial și afectuos, un Pug se va dedica mereu proprietarilor lor. Iubeste sa ia somnul si tinde sa sforăiesti uneori.

PUGS PENTRU SENIOR
Pugs sunt una dintre cele mai bune rase de câine pentru seniori

De obicei, canini mari și activi sunt unele dintre cele mai grave rase de câine pentru seniori, deoarece necesită o mulțime de exerciții fizice. Cu toate acestea, tovarășii de blană sunt un cadou pentru oamenii din fiecare etapă a vieții noastre. Aceste Fidos oferă companionat că nici un alt animal de companie și nici măcar uman se poate potrivi. Cu toate acestea, în alegerea Cele mai bune rase de câine pentru seniori, ar trebui să vă gândiți întotdeauna la stilul dvs. de viață și dacă aveți sau nu aveți grijă de nevoile sale.

Câinii sunt prieteni excelenți, deoarece deținând că ajută la scăderea tensiunii arteriale, colesterolului și trigliceridelor. Mai mult, îmbunătățește sănătatea mintală prin creșterea nivelurilor de serotonină și dopamină în creier atunci când se joacă cu un animal de companie. În cele din urmă, majoritatea seniorilor ar face mai bine adoptarea unui a Rata de câine mai mică, instruită și foarte inteligentă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Cele mai bune rase de câine pentru seniori - instruire, întreținere redusă & util