Mișcându-se cu animale de companie? Sfaturi pentru curățarea apartamentului prietenos cu animalele de companie înainte de a vă deplasa ziua

Echipamente de curățare pentru câini și case

Vă place animalele de companie și ați găsit din fericire un complex de apartamente care le acceptă. A trebuit să plătiți totuși un depozit suplimentar de securitate și că va fi rambursat numai dacă părăsiți apartamentul în starea sa inițială. Deoarece animalul dvs. de companie a avut câteva accidente, vă întrebați cum să vă curățați cu atenție locul înainte de inspecția finală a proprietarului.

Cu Prețurile de închiriere în creștere În orașele mari precum Chicago, și chiar în orașe mai mici, cum ar fi Austin și Denver, este important să luați pașii de curățare corectă pentru a vă asigura că nu pierdeți niciun dolar suplimentar.

Obțineți un observator independent

Nu, aceasta nu este o negociere a forței de muncă unde aveți nevoie de un mediator, dar nasul vă poate fi obișnuit cu anumite mirosuri, și chiar dacă apartamentul dvs. miroase ca un câine umed, este posibil să nu observați acest lucru. Dar prietenul tău finisic ar putea, probabil că poate identifica aceste zone de probleme. Și, dacă spune: "Bro, toată casa ta miroase cu adevărat funky", va trebui să faci o curățare majoră.

Începeți în partea de sus

Nu curățați mai întâi podeaua dacă pisicile dvs. prețioase au fost peed pe stovetop. Va trebui să loviți acele arzătoare cu un produs bun de curățare a bucătăriei, iar podeaua ar putea fi umedă în timp ce lucrați de la cooktop și dulapuri la podea. Nu curățați podeaua până când nu ați curățat totul deasupra lui.

Dar asteapta

Produse de curățare a covoarelor DIY- În mod special, acele cutii de spumă alunecoasă pe care o cumpărați la supermarket - ar putea fi buni pentru o pete spot sau dacă vă prindeți PUG-ul iubit în act și puteți să vă mișcați repede. Încercarea de a curăța un covor întreg cu un prosop umed și o grămadă de cutii de aerosoli, probabil, nu vor funcționa. Și nu credeți că puteți scăpa de unitățile de curățare a covoarelor de închiriat, veți găsi, de asemenea, la magazinul alimentar, deoarece veți plăti o mulțime de substanțe chimice fanteziste și veți avea niște gri autentice pe care veți avea aruncați de mai multe ori. În schimb, sunați la un bun de curățare a covoarelor, plătiți dolarii și bucurați-vă de un covor curat.

Repara-l

Dacă pisica dvs. a folosit biroul încorporat ca a Scratching Post, Du-te la hardware sau cutie mare și vezi ce fel de lucruri de reînnoire a lemnului pe care le vând. Zgârieturile pot fi completate și acoperite.

Uită-te sub pat

Dacă nu ați aspirat niciodată sub patul dvs., nu este niciodată prea târziu să începeți. Părul de animale de companie are obiceiul de a vă petrece sub izvorul casetei și nu puteți face o curățare adecvată fără a vă deplasa patul. Proprietarii savvy vă vor aduce de fiecare dată pentru acel păr de companie ascuns, așa că asigurați-vă că Îndepărtați orice păr de companie veți găsi.

Declutter

Mulți dintre noi sunt vinovați de tone de obiecte inutile din casele noastre. De la revistele vechi la haine pe care nu le purtăm niciodată, la CD-uri pe care le-am uitat de mult, cu toții avem mult mai multă aglomerație decât ne pasă să recunoaștem. Și să nu uităm de jucăriile vechi, de mestecat sau rupte! Mișcarea este scuza perfectă pentru întreaga familie (inclusiv animalele de companie!) la declanșator. Dacă aveți nevoie de niște îndrumări de experți despre cum să începeți procesul, aici sunt primele 20 de lucruri pentru a scăpa de când se mișcă.

Chemați omul

După ce ați curățat în totalitate apartamentul dvs. și înainte de data de inspecție obligatorie, dați proprietarului un apel și cereți-l să facă o pre-inspecție. El poate fi atât de impresionat de camerele dvs. curate pe care le va menționa doar câteva locuri care au nevoie de atenție. Apoi, dacă există ceva major, veți avea timp să o corectați.

Ne iubim animalele de companie și, probabil, nu este necesar să sunați la echipa Hazmat pentru o curățare post-pet-dezastru. Acestea fiind spuse, o atenție deosebită la curățarea proactivă vă poate ajuta să vă întoarceți depozitul de securitate mai devreme decât mai târziu. Și din moment ce Doggy-ul dvs. a fost probabil un producător profesionist, nu vă fie frică să apelați profesioniști pentru a vă ajuta să obțineți locul în condiții de rambursare a depozitelor de securitate.

Poate că banii pe care urmează să le salvezi pot fi plasați spre o plată în avans Prima casă- nu stii niciodata!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Mișcându-se cu animale de companie? Sfaturi pentru curățarea apartamentului prietenos cu animalele de companie înainte de a vă deplasa ziua