De unde știi dacă dai o atenție suficientă câinelui?

dă atenție câinelui

Câinii sunt cunoscuți ca fiind cel mai bun prieten al unui bărbat. Acești prieteni mici blană sunt cei mai iubiți și mai plătiți tovarăși pe care oricine îl poate cere vreodată. Sunt loial proprietarilor lor în orice moment și tind să rămână la ei pentru o viață. Nu există nici o îndoială că dvs Pupul te va iubi necondiționat și vă păstrați în siguranță și protejați.

Studiile au arătat că câinii sunt responsabili pentru reducerea anxietății, stresului și depresiei. Câinii instruiți pot, de asemenea, să ajute oamenii vârstnici să realizeze anumite sarcini. Uneori sunt, de asemenea, capabili să detecteze bolile și rănile înainte de un diagnostic.

Câinii vă păstrează compania în vremuri de nevoie și puteți înțelege schimbările din emoțiile dvs. De asemenea, vă permit să conduceți un stil de viață sănătos și să vă păstrați în formă. Care le însoțește pentru plimbări regulate, ajută, de asemenea, la stimularea vieții sociale.

Deoarece aceste creaturi minunate sunt atât de utile, este responsabilitatea dvs. de a le oferi Dragostea și afecțiunea corectă. Ei au nevoie de tine la fel de mult cum ai nevoie de ei. Cu toate acestea, între munca dvs. și alte comisioane pe care ar trebui să le executați, este posibil să nu puteți fi acolo pentru ei în orice moment. Prin urmare, trebuie să le observați pentru orice semne care pot arăta că nu le acordă o atenție adecvată.

băiat cu un câine

Cum să spuneți dacă câinele dvs. are nevoie de atenție

  • Dormind tot timpul

Aceasta este prima observație pe care ar trebui să o luați în considerare dacă puii dvs. are nevoie de mai multă atenție și îngrijire de la dvs. Studiul arată, Câinii dorm mai mult decât oamenii fac zilnic (aproximativ 12-14 ore pentru câinii adulți). Dacă el / ea tinde să doarmă pe tot parcursul zilei sau mai mult decât orele de dormit obișnuite, este un semn că are nevoie de mai multă dragoste și atenție. Dăpingul de a dormi din când în când și absența incitării mentale sau a jocului este o preocupare majoră.

  • Arătând comportamentul deprimant

Singuratatea sau o schimbare bruscă a rutinei pot fi neliniștite și deprimante pentru orice creatură vie. Același lucru este valabil și pentru câini și orice alte animale de companie pe care le aveți. Dacă câinele dvs. este acasă singur pentru o perioadă lungă de timp, este destul de natural pentru ca acesta să fie singuratic și deprimat. Cu toate acestea, există semne majore pentru a vedea dacă câinele dvs. este deprimat. De exemplu, nu arată niciun interes pentru a mânca sau a bea. Un alt exemplu ar putea fi, fără a juca în jur sau nu arăta nici o emoție sau dragoste atunci când vă întoarceți acasă după orele lungi.

  • Hotărând în

Dacă puii dvs. începe să acționeze dintr-o dată, este de fapt o afacere mare, deoarece arată că are nevoie de mai multă dragoste de la tine. Zgârierea pe obiecte, urinat pe podea sau capace de pat, vărsând lucrurile pe podea, deduâșind casa, sărind pe obiecte delicate și să le spargă; Toate aceste acțiuni arată că câinele dvs. este nevoit. El are nevoie de atenția dvs. fără îndoială.

  • A te ingrasa

Din toate lucrurile pe care le puteți învinovăți câinele, punând în greutate nu este unul dintre ei. Este foarte posibil să vă petreceți o mulțime de timp în afara muncii sau funcționării comisiilor în timp ce câinele dvs. este acasă singur. În astfel de cazuri, o mulțime de proprietari își dau adesea câinilor mai mult alimente sau tratează din vinovăție. Aceasta este o reacție foarte naturală care iese din vinovăție, dar nu face nici o justiție pentru câini. În primul rând, nu este sănătos și aceste schimbări în obiceiurile alimentare le vor face să câștige greutate. Va necesita o mulțime de muncă grea și răbdare, atât pentru tine, cât și pentru puii tăi pentru a pierde tot grăsimea corporală pentru a rămâne sănătoși.

  • Unghii lungi

Dacă puiul dvs. are unghii extrem de lungi, este un semn incontestabil și evident că ați ignorat apelurile dvs. de datorie spre câinele dvs. Îngrijirea corectă este întotdeauna importantă pentru cainele dvs. să rămână sănătoși și fericiți.

În legătură cu o postare: Cel mai bun Clippers de unghii pentru câini

  • Apetit sărac

Depresia sau singurătatea poate provoca dvs câine să-și piardă apetitul. Care nu arată că orice interes pentru alimente va avea ca rezultat probleme de sănătate și schimbări în comportament.

  • Comportamentul neascultător

Câinii iubesc, de obicei, petrecerea timpului cu proprietarii lor. Îi place să vă vadă fericiți și sunteți întotdeauna gata să faceți tot ce este nevoie pentru a vă face să zâmbiți. Deci, dacă câinele dvs. nu vă răspunde într-o manieră jucăușă sau faceți exact opusul a ceea ce cereți, ar trebui să luați ceva timp pentru ao cunoaște pe el și comportamentul său pentru a păstra o relație sănătoasă cu ea.

om cu un câine

Lucruri pe care le puteți face în timp ce vă aflați departe

  • Cereți pe cineva să vă completeze pentru dvs

Puteți să cereți întotdeauna unui prieten sau unei familii să petreacă timp cu ei dacă trebuie să lucrați pentru ore îndelungate. De asemenea, există companii care oferă câine sitters pentru oameni. Le puteți angaja să vă hrănească și să vă supravegheze animalul atunci când sunteți departe. Este întotdeauna bine să cereți ajutor deoarece câinii iubesc interacțiunea cu oameni noi.

  • Aduceți într-un nou partener de blană

Poate fi o idee bună să adoptați sau să cumpărați un alt doggo pentru a vă menține puținul ocupat. În acest fel se vor avea unul pe altul să se joace când lucrați. Chiar dacă acest lucru aduce mai multă responsabilitate, va fi în continuare un avantaj dacă nu puteți să le păstrați compania.

  • Efectuarea timpului în timpul orelor de lucru

Încercați să veniți acasă în timpul pauzei de prânz pentru a vă verifica pupul. Hrăniți-le, dați-i o baie și stați jos pentru a mânca cu ei. În acest fel, el nu se va simți singur pe tot parcursul zilei.

  • Pornirea televizorului

Învățați-i să folosească telecomanda pentru a porni televizorul, astfel încât să se poată păstra ocupați în timp ce sunteți la locul de muncă. De asemenea, puteți porni radioul înainte de a le părăsi. Studiul arată acest lucru îi face să se simtă în siguranță în timp ce nu sunteți în jurul valorii de muzică.

  • O mulțime de jucării pentru a le ține ocupat

Lăsându-i cu jucării înfundate și chewy, pentru a le păstra compania poate, de asemenea, ajuta.

În legătură cu o postare: Cele mai bune jucării pentru câini

  • Folosind un feromon de câine

Ajută la reducerea Probleme de anxietate pentru câini. Încercați să folosiți câine care se aplică spray-uri de feromoni, coliere sau difuzor care vă va relaxa pupul în timp ce sunteți departe. Feromonul care este eliberat va aduce o esență de familiaritate și va calma-o jos.

  • Cerând vecini pentru ajutor

Puteți să vă lăsați puii cu vecinii din când în când pentru a scoate o schimbare în mediul lor, deoarece sunt singuri timp de ore.

  • Doggy Day-Care

Există mai multe îngrijiri de zi în care vă puteți lăsa puiul și le puteți întoarce acasă cu dvs. pe drumul dvs. de la serviciu. Asigurați-vă că centrul este fiabil și serviciul furnizat include toate nevoile puilor dvs. mici.

De ce au nevoie de atenția ta?

Animalul dvs. de companie este responsabilitatea dvs. Să crezi că sunt mai puțin decât copiii tăi ar fi o infracțiune mare pentru că, la fel ca un copil uman, și ei au nevoie de afecțiunea ta și să se uite după. Deoarece acestea nu dispun de cel mai de bază instrument de comunicare, eu.E. Discursul, este datoria noastră să studiem și să înțelegem limba corpului lor.

Câinii nu vă vor atrage atenția prin forță ca prietenii noștri felini. Ei întotdeauna privesc să-și îndeplinească nevoile deasupra propriilor dvs. Al șaselea simț le permite să știe când sunt ignorați, ceea ce cred sau nu își pot rupe inima.

Doar pentru că aveți un volum imens de lucru și ore nebune de lucru nu înseamnă că nu sunteți eligibili pentru deținerea unui câine. Cu toate acestea, este esențial să petreceți mai mult timp cu câinele dvs. chiar și după un program hectic. Câinii, pe scurt, sunt creaturi de bucurie. Ei doresc să se distreze cu umanul lor preferat tot timpul! Dați-le atenția corectă pe care o merită încercând câteva dintre activitățile enumerate mai jos în timpul liber.

câine de familie

Modalități simple și eficiente de a vă acorda atenție câinelui

  • Plimbări regulate

Ieșiți pentru plimbări în mod regulat pentru a oferi atenția asupra nevoilor. Acest lucru îl va păstra sănătos și potrivit.

  • Restricționați-vă de multi-tasking

În timp ce petreceți timp cu câinii dvs., asigurați-vă că nu vă răsfățați în alte activități cum ar fi utilizarea unui dispozitiv electronic etc. Dă-i atenția totală.

  • Fixați un timp pentru a juca

Joacă Fetch sau orice alt joc distractiv cu ei pentru o perioadă fixă ​​de timp pentru a le menține ocupați. Cumpărați jucării pentru ca ei să se joace cu. În special cele chewy, astfel încât să nu mestece alte lucruri. De asemenea, puteți încerca să le luați la parcuri de câini pentru a juca sau legătura cu alți câini.

În legătură cu o postare: Mașini automate de preluare

  • Răspunzând la afecțiunea lor

Nu este o surpriză faptul că prietenul tău blând vă iubește necondiționat. Prin urmare, el / ea se va aștepta să-i reciproc gesturile și afecțiunea. Puteți încerca să vă masați ușor burții sau spatele urechilor lor. Acest lucru le va arăta că sunteți mulțumiți și fericiți să fiți în jurul lor. Împingeți-le uneori și lăsați-i să se afle lângă tine în timp ce luați un pui de somn sau vizionați televiziunea. Acest lucru vă va stimula legătura.

  • Planificarea activităților de distracție

Le puteți lua, de asemenea, pe o călătorie de drum din când în când, cu ferestrele în jos, lăsând în briza proaspătă a aerului. Luându-le pentru o înot poate fi, de asemenea, o modalitate bună de a-și exercita și de a petrece timp cu ei. Încercați să vă planificați o zi spa, care poate fi, de asemenea, destul de interesantă și relaxantă pentru puști.

  • Planificați o petrecere de aniversare

Când nu este frumos să sărbătorim o zi de naștere? Te-ai întrebat vreodată cât de fericit ar fi animalul dvs. de companie să-i sărbătorească ziua de naștere? Deci, aruncați-i o bash de ziua de naștere, cumpărați un tort de câine, decorați casa de câine cu baloane și invitați prietenii săi din cartierul să facă parte cu ei. Du-te toată fantezia.

În legătură cu o postare: Dog Bandanas

  • Îmbrăcându-le pentru ocazii

Încercați să le îmbrăcați pentru ocazii cum ar fi Crăciunul sau Halloween și du-te trick sau tratând cu ei. Cumpărați sau faceți costumuri fanteziste pentru a-și extinde colecția de dulapuri și pentru a le face o parte din festivități.

În legătură cu o postare: Cele mai bune costume de Crăciun de câine

  • Oferind o pregătire adecvată

Instruirea câinelui dvs. este o necesitate în zilele noastre. Discutați cu ei mai des, astfel încât să vă înțeleagă mai bine și să răspundeți la cuvintele voastre. Luați-le la centrele de formare speciale în care pot învăța înotul și alte sporturi de câine.

  • Redarea remorcă a războiului

Redarea acestui joc particular cu ei le permite să țină și să prindă coarda strâns. Acest lucru îi împiedică să mestece alte obiecte și vă permite să petreceți timpul de calitate cu ei.

  • Trezit devreme

Din când în când se trezește o oră mai devreme înainte de a lucra astfel încât să obțineți ceva timp să vă luați și să vă jucați cu ei. Micul dejun ar putea fi o modalitate de a petrece ceva timp de calitate

  • Punerea lor la culcare

După o zi obositoare, puneți-le să doarmă. Se simt în siguranță în acest fel. Puteți să luați cinci minute din felul de culcare pentru a le citi câteva povești sau pur și simplu vorbind sau mai bine, cântându-i să doarmă până când se îndepărtează.

  • Implicarea în treburile externe

În timp ce grădinărirea sau cosirea gazonului, își asumă asistența. Acestea le vor permite să învețe noi treburi și să petreacă timp cu tine. Acest lucru îi va învăța, de asemenea, disciplina.

  • Evenimente pentru animale de companie

Luați puii dvs. la evenimentele de câine, cum ar fi câinele întâlniți grupuri sau concursuri în care își pot arăta talentele și se distrează în același timp.

  • Petrecerea timpului în aer liber

Explorați locurile prietenoase pentru câini, cum ar fi parcurile sau lacurile sau pădurile din apropiere să se joace. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să vă mențineți cățelul sănătos și să se potrivească!

băiat se joacă cu un câine

În afară de a încerca toate aceste activități pentru a le păstra compania, asigurați-vă că monitorizați-le în fiecare acum și apoi trăsăturile lor de sănătate și comportamentale. Luați-le la vedeteri de experți, astfel încât să vă poată informa despre problemele lor de sănătate și să vă asigurați de bunăstarea lor. Păstrați-vă prietenul de pe tot parcursul vieții cât mai aproape posibil pentru că au nevoie de tine, te iubesc și vrei să te simți ca o parte din viața ta de zi cu zi.

În legătură cu o postare: Cele mai bune cadouri de Crăciun pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De unde știi dacă dai o atenție suficientă câinelui?