12 Câini mici de energie mică

Brown Dachshund situată pe o canapea verde

Câinii atletici sunt distractivi, dar nu sunt pentru toată lumea. Deținând că poate fi o muncă grea - au nevoie de o mulțime de exercițiu și divertismentul pentru a fi sănătoși și fericiți. Puii mai mici, relativ redus de întreținere sunt mai atrăgătoare alegeri pentru animalele pentru cei care pot fi mai în vârstă sau au mai puțin timp pe mâini pentru a se dedica sesiunilor de formare și plimbări. Câinii mici sunt, de asemenea, minunați pentru locuitorii de apartamente, deoarece nu au nevoie de mult spațiu ca un animal mai mare.

Explorați această listă a raselor noastre preferate de câini mici, cu consum redus de energie. Cine știe, poate că vă va ajuta să găsiți următorul suflet sufletesc.

01 din 12

În timp ce pugii necesită un exercițiu, nu este prea mult. O plimbare zilnică și joc de remorcher-de-război va fi suficientă. Pentru că muzzle lor sunt scurte, face mai greu să respiri și să se răcească din gâfâie. Asta înseamnă că ar trebui să evitați exercițiile intense fără pauze.

În afară de acea cantitate moderată de exerciții fizice, tu nu va trebui să vă faceți griji multe despre pugul tău. Pugs iubesc timpul lor de nefuncționare și au o istorie lungă ca câini de companie. Ele sunt minunate cu copiii și sunt de obicei bune cu alte animale de companie din casă.

  • 02 din 12

    Buldogii francezi sau francezi, sunt pui puternici și robust, cu un aspect unic, dar nu le lipsesc în departamentul de personalitate. Francezii sunt câini plini de viață și iubiți care iubesc să se joace cu oamenii lor. Cu toate acestea, francezii iubesc, de asemenea, somnul de frumusețe. Exercițiul de rutină este recomandat de medicii veterinari, dar similar cu Pug, francezii nu fac bine cu o activitate intensă. Ca și Pug, buldogul francez este cunoscut pentru botul său scurt, ceea ce poate duce la probleme de respirație și la supraîncălzire. Ei preferă să o ia ușor.

  • 03 din 12

    Tiny, dar încrezător, Chihuahua iubește oamenii și atenția. Aspectul său distinct atrage mulți iubiți de câini, dar este personalitatea lui Chihuahua care îi face să se îndrăgostească. Chihuahuas nu poate fi prietenos cu toată lumea, dar ele sunt ultrafectuoase pentru proprietarii lor și cei pe care îi iubesc. Ei sunt bucuroși să se strecoare pe canapea toată ziua.

  • 04 din 12

    Greyhounds sunt practic sinonime cu cursele și agilitatea, dar în realitate, ele sunt cele mai adorabile canapele din lume. Greyhoundul italian este omologul mai mic al lui Greyhound. Ei apreciază plimbările regulate sau sesiunile de joc, dar ei iubesc cu adevărat să amâne și să se hrănească ori de câte ori este posibil.

    Continuați la 5 din 12 de mai jos.
  • 05 din 12

    Bolognese

    Bolognese este o rasă veche, dezvoltată în urmă cu secole în Italia, unde au fost apreciate din cauza frumuseții și farmecului lor. Royalii și nobilii au iubit pe Bolognese sau Bolos, și au devenit un câine favorit. Bolosul au pufos, straturi albe care nu vărsau, făcându-le grozav pentru cei cu alergii ușoare. Sunt potrivite pentru locuință, dar ele sunt predispuse la anxietate de separare, așa că nu ar trebui să rămână singuri de multe ori. Nevoile lor de exerciții sunt scăzute, iar temperamentul lor este calm și ușor - toate atributele minunate pentru pensionari sau seniori care caută un prieten cel mai bun blană.

  • 06 din 12

    Cea mai veche înregistrare a Pekingezei poate fi urmărită înapoi în China antică, unde oamenii le cunoșteau să fie fermecători, loiali și distractivi animale de companie. Ei au fost crescuți pentru a oferi o amuzament pentru proprietarii lor și, prin urmare, au doar cerințe modeste de exerciții zilnice. Această rasă este foarte potrivită pentru Apartament de locuit.

  • 07 din 12

    Puteți recunoaște un APSO Lhasa la prima vedere datorită stratului de păr dublu lung, luxos și dens, adesea gri sau alb. Este o rasă mică, care este cunoscută ca fiind fericită, jucăușă și, uneori, răutăcioasă. Lhasa APSO nu are nevoie de o cantitate mare de exerciții fizice, iar dimensiunea lor mică le face ideale pentru proprietarii locuințelor de apartamente. Dar să fie avertizat: sunt câini de gardă și au tendința de a lătra la trecători.

  • 08 din 12

    Atâta timp cât le dați timp pentru un pic de joc activ, Shih Tzus va fi pui fericit. Ei pot face bine în aproape orice casă, inclusiv apartamente și fac animale de companie de companie minunate. Shih Tzu este o rasă antică, cunoscută în China ca un animal de casă și câine de casă regală. Este una dintre cele mai răsfățate rase din lumea câinelui. Bonus: Shih Tzus sunt, de asemenea, considerate a fi una dintre puținele rase de câine hipoalergenic.

    Continuați până la 9 din 12 de mai jos.
  • 09 din 12

    Privind la un dachshund, puteți vedea de ce rasa nu necesită o tona de exerciții fizice. Dachshunds, afectuos cunoscut sub numele de câini Wiener, sunt pui scurți și stout cu urechi floppy și caracteristici adorabile de-a lungul tablei. Ei iubesc un exercițiu regulat, dar ei nu se mișcă foarte repede din cauza picioarelor lor scurte și a corpurilor lungi.

  • 10 din 12

    Cântărind mai puțin de șapte kilograme, malteza este o rasă de câine de jucărie care emană eleganță. Stratul său lung, drept, albă, este unic și captivant și necesită Periaj zilnic. În timp ce această rasă este plină de energie, nu necesită un exercițiu semnificativ. Plimbările zilnice sau sesiunile de joc le vor menține fericiți.

  • 11 din 12

    Cuvântul "Papillon" este francez pentru "fluture."Este un nume potrivit pentru această rasă de câine, ale cărei urechi sunt foarte mari și în formă de aripă. Papilloni, cunoscuți și sub numele de PAP-uri, sunt pui delicios care fac bine în aproape orice mediu, de la apartamente mici la vile măturătoare. Sunt și câini inteligenți, ceea ce înseamnă că sunt ușor instruiți. Papii fac foarte bine cu ascultarea generală și chiar de formare de agilitate.

  • 12 din 12

    Unii pot lua în considerare Basset Hound o rasă mică, în timp ce alții susțin că sunt mediul din punct de vedere tehnic. Dar un lucru este că Hounds sigur-Basset sunt o rasă scurtă. Ele au, de asemenea, niveluri scăzute de energie și nevoi de exerciții mici. Ele sunt predispuse la supraponderali, deci urmăriți aportul de calorii dacă decideți să adoptați sau să cumpărați un Hound Basset.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 12 Câini mici de energie mică