15 Câini de energie scăzută: cele mai populare rase de câine

15 câini de energie mică Cele mai populare rase de câine

Mulți dintre noi ar iubi un câine, dar sunt intimidați de ideea de plimbări îndelungate zi și noapte, pe tot parcursul anului, în toate vieții. Ceea ce nu se consideră adesea este că există o serie de rase care necesită de fapt puțin în calea exercițiilor fizice. Asta nu înseamnă că sunt leneși (deși unii pot fi) - sunt doar construiți în acest fel! Aici ne uităm la 15 dintre cei mai populari câini de energie scăzută pentru cei cu Hankering pentru o canină, dar fără pasiune pentru exercițiile non-stop ..

Dachshunds

Acești câini au spate lung și picioare scurte. Care le face necorespunzătoare pentru activități care implică săriți și răsuciți, cum ar fi urmărirea după a Frisbee; Acest tip de activitate intensă poate fi dăunătoare. Pe de altă parte, ei au un grad de rezistență și au nevoie de exercițiul lor, ca orice altă rasă. Câinele mediu adult trebuie să aibă în jur de 45-50 de minute de exerciții pe zi, de preferință împărțit pe două sesiuni. Ieșirea și, de asemenea, ajută la dezvoltarea lor abilitati sociale și oferă stimularea de care au nevoie preveniți plictiseala!

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru dachshunds

rasa dachshunds

Basset Hounds

Acești câini ciupiți nu pot fi entuziasmați de perspectiva exercițiilor fizice, dar au nevoie de aproximativ o oră pe zi. În timp ce ele pot crește până la încă 14 centimetri la înălțimea umărului, pot cântări la fel de mult ca 65 de kilograme! Pe lângă faptul că are o mână fermă atunci când vine vorba de hrănire, va trebui, de asemenea, să vă asigurați că au o Decent Walking Daily. Obezitatea în Basset Hounds poate duce la probleme severe din spate. Pentru că erau crescute pentru vânătoare În pachete, veți găsi că iubesc compania atât a câinilor și a altor câini și a animalelor.

Basset Hounds Rasa

Faraon Hounds

Unul dintre câinii mai rare de pe listă și contrar ceea ce este sugerat de numele său, nu este coborât din Egipt, dar de la Malta, unde a fost crescută să vâneze iepurii. Acest lucru vă oferă un indiciu cu privire la comportamentul său. În timp ce este probabil să ștezuți după animale mici sau de ținte în mișcare și, prin urmare, trebuie păstrată pe o leșie strânsă În zonele cu risc ridicat, acele niveluri de energie sunt în curând ars. După o plimbare de 30 de minute se face, atunci acesta este un alt câine care este mai mult decât fericit să se răcească acasă restul zilei.

Faraon Hounds rasă

Greyhounds

S-ar putea să credeți că este nebun că un câine construit pentru viteză și curse apare pe o listă de câini cu energie redusă. Sigur, sunt rapizi, dar asta tocmai a fost folosit în explozii scurte de energie. Media ogar are nevoie doar de două plimbări pe zi, fiecare de aproximativ 20 de minute sau cam asa ceva. Restul timpului, sunt bucuroși să stea în fața focului de gaz și snooze! Ele au tendința de a avea temperamente minunate, așa cum sunt prietenoase, blânde și neagresive față de copii și alte animale de companie. Cadrul lor bony și piei delicate le fac necorespunzătoare pentru jocul dur sau în aer liber, totuși.

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru Greyhounds

Greyhounds rasa

Sheepgogii englezi vechi

Vechiul English Sheepdog nu este cea mai mare întreținere a câinilor în ceea ce privește activitatea și exercițiul formal; are nevoie de aproximativ o oră pe zi de mers pe jos în două sau trei sesiuni. Cu toate acestea, acest lucru nu le face neapărat ideali pentru a trăi în sferturi limitate, cum ar fi un apartament sau un apartament. Ei trebuie, de asemenea, să fie înconjurați de marele în aer liber, astfel încât să poată călători în jurul lor și să joace în plus față de plimbări formale. Haina lor lungă, shaggy, una dintre cele mai distinctive caracteristici, este cel mai bine păstrată la temperaturi calde, deoarece această rasă are o tendință de a se supraîncălzi.

Sheepdogii vechi din engleză Rasa

pechinez

Pentru a fi Câini de companie, atât de natural extrem de social și prietenos. Nosele lor scurte - să nu mai vorbim de picioarele mici - înseamnă că se vor lupta cu o mare măsură de exerciții fizice - sensibile la căldură și dificultăți de respirație dacă se suprapune. O scurtă plimbare în jurul cartierului sau o plimbare în grădină o dată sau de două ori pe zi va fi suficientă. Lasă-l să meargă la propriul ritm, dar folosește plimbări ca o oportunitate de a-l instrui sau de a întări pregătirea, arată că al cărui șef. O peke cu o pregătire insuficientă poate fi o mână reală.

rasa de la Pewingese

Pugs

În timp ce au nevoie de exerciții regulate, acest lucru tinde să fie doar în explozii scurte. Două sesiuni de douăzeci de minute pe zi sunt doar bine. De fapt, în unele Weathers, puteți avea un loc de muncă să-ți iau pupul să iasă cu tine deloc! Ei nu sunt dornici pe frig și ploaie, iar vântul le poate provoca probleme oculare. Ele sunt, de asemenea, susceptibile de a supraviețui în vremea foarte caldă - în ansamblu, este mai bine să evitați extremele de temperatură. Fiți atenți și observați-i când sunt pe leșie. În timp ce ei vor face tot posibilul pentru a ține pasul cu tine, ei se pot lupta după un timp.

Ați putea dori, de asemenea: Mâncare pentru câini pentru pugs

Pug rasă

Marele Danes

Nu vă lăsați păcăliți de dimensiunea acestui câine - nu este deloc agresiv sau intimidante; De fapt Marele Dane este cunoscut ca gigantul blând. În timp ce această rasă are nevoie de o anumită exercițiu, nu va avea rezistența pentru rularea sau drumeții la distanță. Asigurați-vă că câinele dvs. adult primește aproximativ o jumătate de oră la 60 de minute de exerciții de ardere a energiei pe zi; Și este minunat dacă are o curte mare disponibilă și pentru a juca. Aceste explozii de activitate energetică sunt importante pentru a menține plămânii, inima și mușchii sănătoși și, de asemenea, să se asigure că nu prea mult stresul legate de greutate este plasat pe articulații, o zonă cu risc ridicat pentru câinii din aceste tipuri.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru danezi mari

Marele rasă Dane

Cesky Terriers

Cesky a fost în mod specific crescute în Cehoslovacia ca un câine care nu numai că va vâna ca parte a unui pachet, dar și a alerga prada la sol atunci când acționează solo. În ciuda acestei reproduceri, temperamentul lor, în timp ce nu este înfășurat în fiorul Chase este răbdător, blând și prietenos. Poate că au nevoie de până la o oră exercită în fiecare zi, dar cu spate lungă și picioare scurte, acest lucru nu trebuie să fie o alergare pe distanțe lungi. Instinctele lor foarte puternice pot suprascrie chiar și cele mai riguroase Instruirea cu ascultare și să le facă să scape după "pradă" atunci când sunt afară și despre. Ele pot, prin urmare, să fie păstrate cel mai bine pe lesa, cu excepția cazului în zone închise.

Cesky Terriers Rasa

Yorkshire Terriers

Aceste câini "jucări" mici sunt una dintre cele mai puțin solicitante în ceea ce privește exercițiul, dar au nevoie încă de unele. Sunt feistici și agili și au nevoie de o rutină bună de fitness pentru a se păstra sănătoși, ca să nu mai vorbim de bine comportați acasă. Planificați o plimbare de 20 de minute de 20 de minute cel puțin o dată pe zi și, în mod ideal de două ori. Ritmul ar trebui să fie constant - nu este nevoie ca puii dvs. să devină fără suflare. Ocazional sesiuni scurte de a urmări o minge sau de a alerga în jurul unui curs de obstacole sunt bune pentru sănătatea cardiovasculară. Dar încercați să vă împiedicați Yorkie de la sărituri de la înălțimi care își pot deteriora genunchii.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru a vă hrăni Yorkie

Yorkshire Terriers Rasa

În legătură cu o postare: Launcher automat cu bile

Regele Charles Spaniels

Aceasta este o altă rasă de jucărie - de fapt, numele său alternativ este jucărie engleză spaniel. Deși inițial crescuți ca câini de vânătoare și păstrând aceste instincte, ei au în general energie scăzută. Ele sunt, de asemenea, predispuse la o serie de condiții de sănătate, cum ar fi problemele cardiace, deci sunt mult mai potrivite pentru stilul de viață sedate, lapdog decât o existență hiperactivă. Una sau două plimbări scurte pe zi, poate chiar doar în jurul cartierului, va fi suficient. Vorbind despre acele instincte puternice de vânătoare, totuși, țineți-vă pooch-ul pe lesa, pe măsură ce este susceptibilă să scadă după orice pradă și nu are nici un sens al drumului!

Ați putea dori, de asemenea: Câini leagă

Regele Charles Spaniels

Irlandez wolfhounds

Pentru așa Câini mari, Irlandez wolfhounds au nevoie de nevoile impresionante pentru exerciții fizice. Crescând ca niște răniți, ei se străduiesc în explozii scurte, astfel încât să poată obține toată arderea energiei de care au nevoie în două exploziile de activitate pe zi, aproximativ 20 de minute pe timp. Acest lucru poate fi joc gratuit într-o curte mare sau grădină, deși câinele dvs. va beneficia, de asemenea, de a fi umblat pe lesa în vecinătatea dvs. pentru socializare și scopuri de formare. Câini mari, cum ar fi acest lucru, sunt adesea predispuși la afecțiuni specifice, cum ar fi torsiunea umbroasă sau gastrică, care se întâmplă atunci când exercită prea repede după ce a mâncat, astfel încât să verificați întotdeauna cu VET dvs. dacă nu sunteți sigur.

rasa irlandeză de wolfhounds

Chihuahuas

De la unul dintre cei mai mari câini, venim la unul dintre cei mai mici, petite adorabil Chihuahua. Cu toate acestea, chiar și acest mic animal de companie are nevoie de exerciții pentru a-și păstra inima și plămânii sănătoși și puternici și pentru a preveni obezitatea, care este ceva câinilor mici sunt predispuși la. Aproximativ 30 de minute este o mulțime, având în vedere că câinele dvs. va fi, de asemenea, activ în alt mod pe parcursul zilei. Acest lucru poate fi împărțit în două sesiuni și nu contează cum o faceți. Chiar și o alergare în jurul casei este bună, deși majoritatea proprietarilor preferă o plimbare formală în jurul blocului pe o lesa. Amintiți-vă cât de mici sunt picioarele câinelui vostru și nu o trageți prea departe!

În legătură cu o postare: Mâncare pentru câini pentru Chihuahuas

Chihuahuas rasa

Bulldogii englezi

Ca mulți câini pe această listă, buldogul este brahycefalic, ceea ce înseamnă că oasele din față sunt mult mai scurte decât ar trebui să fie pentru un câine de dimensiunea lor. Acest lucru duce adesea la respiratorie printre alte probleme de sănătate, ceea ce înseamnă că această rasă nu este fizică pentru o mulțime de exerciții fizice. Ei se vor bucura de o scurtă plimbare sau se vor juca zilnic, dar acest puști nu este cu siguranță că nu vă însoțește pe traseul de drumeție. Nici buldogul nu este un fan al căldurii, așa că nu ar trebui să fie în afara celor mai tari momente ale zilei.

Română Bulldogs rasă

Labrador Retrievers

Retrieverii labrador rasa

S-ar putea să nu credeți, dar există motive foarte bune pentru care Labrador Retriever a făcut lista noastră de câini de energie scăzută ... ok, sunt pe partea mare și au pachete de energie. Dar nu lăsați-o să-i conducă. La fel ca unii dintre ceilalți câini de pe listă, ei preferă exercițiile lor pe explozii scurte, intensive, și apoi fac câini de casă perfectă, restul de 23 de ore de zi! Și de preluare ca - bine - bine, recupera. Ceea ce înseamnă că poți rămâne într-un singur punct aruncând mingea pentru ei și ei vor continua să-l aducă înapoi până când se obosesc. Merită un gând, oricum!

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru laboratoare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Câini de energie scăzută: cele mai populare rase de câine