11 Cele mai bune rase de câine pentru apartamente

Cele mai bune câini-rase-for-apartamente

Apartamentul de viață poate fi grozav, deși poate prezenta o problemă majoră pentru iubitorii de câini. Lipsa de spațiu pentru a alerga în jurul poate fi o problemă pentru unele tipuri de câini, dar asta nu ar trebui să stea în calea dorinței de a păstra un animal de companie.

Ce tip de câine este cel mai bine pentru a păstra într-un apartament? K9 a mea sa uitat mai atent la cele mai bune tipuri de caini pentru a pastra pentru apartamente, apartamente si proprietati cu metri mai mici ..

Cele mai bune și cele mai grave rase pentru viață strânsă

Nu toate rasele sunt potrivite pentru viața de viață. Printre cei mai puțin potriviți la sferturile înghesuite sunt labradorii, dachșe-urile și coloanele de frontieră.

Câinii de mare energie (adesea atât de mari și mici) care au nevoie de o mulțime de spațiu și timp vor fi prea repede să se simtă "cooped" dacă se găsesc blocați într-un apartament. Iar acele sentimente de energie pent-up se pot transforma rapid în comportamente distructive, distrugând pe tot partea totul de la aruncarea pernelor la cutii de țesut.

Acum, să aruncăm o privire la o parte din Cel mai bun rase pentru apartamente...

1. Bulldogs

Buldog leneș

Buldogii au fost dezvoltați în secolul al XIII-lea ca Bull-Fighters, Și în acele zile au fost pur și simplu crescute pentru puterea lor și potențialul agresiv; Aceste trăsături au fost crescute, iar acum buldogii - atât engleza, cât și franceză - pot fi de așteptat să fie câini de companie excelenți, și, da, buldogii ar trebui să fie complet bine cu copiii.

2. Chihuahuas

Chihuahua

În timp ce rasa Chihuahua ar putea fi o problemă în apartamente datorită lătratului lor, le considerăm altfel perfect Pentru apartamentul de viață: Chihuahuas au un temperament în general calm, și se compun la fel de bine ca Câini de interior limitat la un apartament mic (cu plimbări regulate), deoarece ar alerga în ambalaje peste câmpiile din Chihuahua, Mexic.

3. Shih-tzus

Shih-Tzu

Shih-tzus au fost inițial crescuți ca câini de însoțitori regali și ar putea fi găsită odihnindu-se pe picioarele regelui și reginei sau în siguranță pe turele lor; încă astăzi, ei sunt favorizați de mulți ca lideri laterale blânde, iar prietenia și loialitatea îi fac să fie perfecte pentru a fi chiar lângă tine.

4. pechinez

pechinez

Pekingese sunt numite pentru Peking, China, iar temperamentul lor este foarte asemănător cu Shih-Tzu - de fapt, ambii câini sunt deseori numiți "câine de leu" (care, dacă v-ați întrebat, este ceea ce shih-tzu se traduce direct la!). Ele sunt la fel de asemănătoare în aparență și vă puteți aștepta ca Pekingsese să fie drept lângă dvs., dacă uneori, un pic cam greu.

5. Pudeli miniaturali

pudel

Podelele miniaturale au fost inițial crescute pentru dimensiunea lor, deși nu din motive pe care majoritatea oamenilor le-ar imagina: ați putea spune că trufele? Astăzi, Poodles sunt clasificate ca unul dintre Cele mai inteligente rase de câine acolo, și pot face față amendă într-un apartament, oferind o atenție regulată pe tot parcursul șederii și o mulțime de exerciții fizice.

6. Boston Terriers

Boston Terrier

Boston Terrier lansează, desigur, de la Boston și a apărut mai întâi pe scena în anii 1800: crescută de la câini de taur și alte rase de terrier, temperamentul lor poate fi de așteptat să fie la fel de mult; mai mult decât cu siguranță răcit suficient pentru un apartament.

7. Pomeranii

Pomeranian

Pomeranii sunt un favorit de la Hollywood și doar să se uite la fețele lor, nu este greu de observat de ce; Iadul, Sharon Osbourne a dedicat un întreg capitol în autobiografia ei la Pomeranii ei iubiți!

Pomerania este numită (nu prea surprinzător) după regiunea Pomeraniei și sunt, de asemenea, ocazional menționate ca pom-poms. Temperamentul și dimensiunea lor le fac perfect pentru spații mai mici, deși sunt avertizate că fac mai bine grupuri.

8. Yorkshire Terriers

Yorkshire-terries-pentru-anxietate

Yorkshire și-a dat numele la câteva lucruri - teritorii și o budincă. În acest caz, Terrierul Yorkshire a fost inițial crezut pentru a prinde șobolani - da, ei do au un aer de încredere pentru ei, care pare a fi ca modalitate mai mare decât dimensiunea miniaturală.

Ei sunt câini perfecți pentru companie, călătorii și, desigur, apartament de viață.

9. Basset Hounds

amuzant-câine-amestecuri

Basset Hounds sunt cunoscute pentru simțul lor deosebit de dornic de miros și au fost crescuți (cu aspectul lor, picioarele scurte și coada mai scurtă) să urmărească și să prindă iepurii ca parte a vânătorii. (Aparent, simțul mirosului este la par sau mai presus de cea a sângelui - și că într-adevăr spune ceva!) Hounds Basset sunt prietenoși, placid și relaxați.

10. Tibetan Spaniel

Tibetan-spaniel

Spaniolii tibetani provin din Tibet și au fost păstrate de către călugări ca gardieni și animale de companie aceleași trăsături care le-au făcut perfect pentru compania umană, atunci este același cu ceea ce îi face să fie perfecți pentru apartamentul dvs acum: Loial, prietenos, relaxat și un strat cald pentru a vă lipi picioarele într-o noapte rece!

11. Taur mastiff

Bull Mastiff Guard Dog

Cine a spus câinii în apartamente a avut să fie miniaturală? Mastifii taurului au fost aparent recunoscuți de clubul de kennel englezesc în 1924 și au fost crescuți inițial ca gardieni; ei fac tovarăși excelenți și sunt Candezile mici prea, deci nici o blană să curețe peste tot când ajungi acasă.

Sfaturi pentru apartament care trăiește cu canini

Iată câteva sfaturi pentru a face ca apartamentul Pooch să trăiască cât mai confortabil posibil...

  • Asigurați-vă că câinii dvs. au suficientă mâncare și apă disponibilă în apartament; De asemenea, asigurați-vă că primesc plimbări și pauze de toaletă regulate - da, chiar dacă acest lucru înseamnă Angajarea unui Pet Walker pentru o vreme sau venind acasă în timpul prânzului pentru a le lua pentru o plimbare.
  • Verificați dublu contractul de închiriere pentru clauze referitoare la animalele de companie; Când nu sunteți sigur, întrebați.
  • Exercitarea este esențială și adesea unul dintre lucrurile pe care un apartament Pooch Esses On: Nu fi acea proprietar. Asigurați-vă că câinele dvs. devine mai mult decât suficient exercițiu - în jurul blocului este la fel de bun ca în jurul curții!
  • Câinele dvs. distruge în mod obișnuit apartamentul dvs? Motivul lor principal este probabil plictiseala, fie foamea: asigurați-vă că au acces la hrană, tratează și jucăriile lor preferate atunci când nu sunteți în jur! Jucării puzzle sunt minunate pentru păstrarea POOCHES angajați mental și fericiți!

Ai vreo poveste de câini care locuiesc să spună? Spuneți-ne în comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 11 Cele mai bune rase de câine pentru apartamente