15 Câini care nu coacă sau vărsați - perfecți pentru viața apartamentului!

15 câini care nu coacă sau vărsați - perfecți pentru viața apartamentului!

Spațiile mici nu înseamnă că nu poți umple gaura în casă și inimă cu un nou prieten blană. În timp ce anumite rase de câine nu ar fi potrivite pentru locurile de locuit, ca a Marele Dane sau a Siberian Husky, Alte rase ar dori să trăiască într-un apartament cu tine! Am pus împreună o listă a ceea ce Câinii sunt perfecți pentru viața apartamentului.

De asemenea, am intrat în detaliu despre ceea ce face aceste rase perfecte pentru apartamentul dvs! Am intrat chiar în detaliu despre cum sunt luați în considerare unii Câini hipoalergenici. Dacă tu sau cineva știi că caută să împărtășească apartamentul lor cu un prieten blană, să citești să afli mai mult.

Deci, ceea ce face un câine perfect pentru viața de viață? Este doar dimensiunea lor sau cantitatea de zgomot pe care îl fac? Există mai mulți factori diferiți care merg în a face un câine perfect pentru a împărtăși un spațiu de locuit mic cu. Așa că am intrat în detaliu despre toți.

1. Ogar

Binecunoscutul Ogar este surprinzător că primul câine din această listă. În ciuda faptului că este una dintre cele mai rapide rase de câine, ei Adaptați bine la spațiile de locuit mici. Va trebui să vă asigurați că aveți timp suplimentar din ziua dvs. pentru a vă lua prietenul cu patru picioare pe o plimbare lungă pentru a-și folosi o parte din energia lor. Acest lucru este astfel încât ei nu devin prea rambunptioși în casă.

După un joc lung de preluare sau alerga în parc, Greyhound-ul tău va fi gata să se întoarcă acasă și să se odihnească cu tine după o zi lungă de joc.

2. Buldog francez

Un alt câine care este Perfect pentru spații mici și inimile mari sunt Buldog francez. Această rasă a dezvoltat o mare reputație ca un cartof de canapea pentru un câine atât de mic. În ceea ce privește exercițiul, o plimbare lungă după-amiază sau un joc de preluare ar trebui să fie suficientă pentru această rasă mică de câini.

Buldogii francezi sunt prietenoși și loiali. Deoarece sunt un alt câine scurt, ar trebui să țineți un ochi asupra respirației lor pentru a vă asigura că sunt sănătoși. Există multe rase care sunt brahocefalice și toate acestea ar trebui păstrate cu aceleași cunoștințe că nasul lor scurt îi va determina problemele de respirație.

3. Mops

Această rasă iubitoare și bine-cunoscută de câine are locul următor pe lista noastră pentru Câini perfecți pentru apartament de viață. Mops este o adevărată casă. Ei iubesc petrecerea timpului pe canapea cu tine mai mult decât orice altceva. În timp ce ele sunt cartofi mari ale canapelei, lipsa lor de energie și de a conduce să fugă ca niște alte rase le face predispus la obezitate.

Pugs sunt, de asemenea Brachycefalice ceea ce înseamnă că botul lor scurt le face predispuși la probleme de respirație pe tot parcursul vieții lor. Asigurați-vă că câinele dvs. este înregistrat cu un veterinar bun și dacă aveți vreo preocupare a faptului că acestea sunt luate pentru o verificare.

Pugurile sunt homebodies
Pugurile sunt homebodies.

4. Cavalier King Charles Spaniel

Un alt câine care este Mare pentru viața de viață este Cavalier King Charles Spaniel. Această rasă elegantă este mică și perfectă pentru casa ta mică. Această rasă de câine de dimensiuni de jucărie aruncă mai mult decât mulți dintre câinii din lista noastră. Dar cu întreținerea în îngrijirea și aspirarea în jurul casei, vărsarea lor poate fi minimizată.

Închiderea la aproximativ 13-18 de lire sterline, regele Charles Spaniel se poate face acasă în orice apartament de dimensiune. Această rasă de câine este, de asemenea, brahycefalică, ceea ce înseamnă că pot fi predispuși la probleme de respirație care este ceva ce ar trebui să țineți un ochi pe.

5. Bichon Frise

Următoarea rasă este Bichon Frise. Acest câine este vărsare scăzută care o face una dintre rasele considerate a fi hipoalergene. Ei învață repede, ceea ce le face ușor să se antreneze și un mare partener. Această rasă mică de ursuleț de pluș este un câine de familie bun și ei iubesc aproape toată lumea.

Ele sunt, de asemenea, o rasă mică de câine, ceea ce le face perfecte pentru spațiile de locuit mici. Ei cresc doar pentru a fi în jur de 15 kilograme, ceea ce înseamnă că vor lua mai mult spațiu în inima ta decât pe canapea.

6. Shih Tzu

Inițial crescute să trăiască în palate cu redevență, Shih Tzu poate crede că ocupă întreaga casă, dar este suficient de mică pentru orice spațiu de acasă. Acești câini mici iubitoare sunt Mare pentru familii de toate dimensiunile și face minunat cu alți câini și copii.

Shih Tzu`s, de asemenea, face vecini mari, deoarece sunt o rasă relativ liniștită de câini. Ei sunt mai preocupați de a fi cu dvs. decât în ​​cazul în care locuiesc atât de multe apartamente sunt minunate pentru această rasă. Ele sunt, de asemenea, câini de energie mai scăzută, astfel încât una sau două plimbări scurte pe zi sunt suficiente pentru a le menține sănătoși și fericiți.

Shih Tzu `Clasa =
Shih Tzu sunt vecini liniștiți.

7. Buldog

Deși fețele și cadrele lor musculare le pot face să arate oarecum intimidante, asta copil mare este partenerul perfect pentru tine sau familia ta în casa ta mică. O plimbare rapidă este suficientă pentru a utiliza energia prietenilor blană pentru această zi și a le face gata să se strecoare pe canapea.

Datorită problemelor lor scurte și a problemelor de respirație, locuințe în locuri cu un climat mai fierbinte nu vor lucra bine pentru ei. Asigurați-vă întotdeauna că faceți cercetări privind tipul de climă câinele dvs. bine înainte de a cumpăra sau de a le adopta.

8. Chihuahua

În timp ce dimensiunea nu este totul atunci când vine vorba de alegerea ce câine să trăiască în apartamentul dvs. mic, un câine mai mic este mai ușor de împărțit un spațiu mic cu. Următorul câine din lista noastră este o altă rasă mică de câine care nu are nevoie de mult exercițiu sau spațiu pentru a fi fericit.

Dacă locuiți pe a doua poveste (sau mai mare) a clădirii dvs. de apartamente sau aveți vecini care preferă să fie liniștiți, Chihuahua poate să nu fie o alegere bună pentru dvs. Acest câine este mic, dar tare. Îi place să vorbească și să-și lovească loturi pentru a vă informa exact cum se simte.

9. Boston Terrier

Dacă sunteți pe piață pentru un câine cu un strat considerabil mai scurt, atunci Boston Terrier poate fi cel mai bun câine pentru tine. Acest Rasa mică și plăcută este mare pentru familii și pentru cei cu un apartament. Cu porecla "American Gentleman" Acest câine este exemplul perfect al unui mare partener.

Ele sunt pline de viață și minunate. Îi place să-și petreacă timpul cu tine și să-și petreacă timpul în afara plimbărilor sau jucând făcute. Indiferent de ce este, unde este sau ce faci, Terrierul Boston este doar fericit să-ți petreci timpul cu tine.

10. Havanese

Havanes sunt o altă rasă de câine care este mică și gata să trăiască în orice fel de casă. În timp ce jucăuș, sunt, de asemenea Energie suficient de mare pentru a trăi într-un apartament mic. Doar o scurtă plimbare sau două sau un joc de preluare este suficientă pentru a-și folosi energia pentru această zi.

Ei nu au nevoie de aproape atât de mult exerciții ca și alte rase de câine, dar iubesc să joace un joc cu tine sau cu familia. Ele sunt, de asemenea, o rasă de câine relativ liniștită, astfel încât acestea sunt un vecin mare. Cu toate acestea, din câinii de pe această listă, Havanul este unul dintre cele mai înalte întreținere din punct de vedere al îngrijirii.

11. Basenji

Această rasă de câine de dimensiuni medii este un alt câine care face bine cu apartamentul de viață. Ei cântăresc la aproximativ 24 de kilograme atunci când sunt cultivate complet și sunt Candezile mici. Datorită acestui lucru, ele sunt ușor de mire și curățați după! Ei, de asemenea nu are foarte vocal ceea ce îi face vecini mari!

Basenji are nevoie de un exercițiu mai mare decât majoritatea câinilor din această listă, dar dacă sunteți o persoană activă, atunci ar fi un partener perfect pentru dvs! Ei nu fac mare cu străini, ci cu socializare și o introducere lentă, ei vor iubi pe nimeni.

12. Greyhound italian

O alternativă mai mică la cealaltă Ogar Pe această listă, acest câine de 10 puncte are toate trăsăturile sale mai mari Ogar vărul în timp ce este o alternativă mai mică. Acest lucru le face perfect pentru iubitorii de la Greyhound care locuiesc într-o casă mai mică. Greyhoundul italian iubește să se confrunte cu tine pe canapea Dar este încă jos pentru un joc minunat de preluare.

Nu greșești dimensiunea mică a câinelui pentru o lipsă de energie. Greyhound italian trebuie încă să fie luată în aer liber pentru o plimbare sau o joacă pentru a-și folosi energia și a păstra sănătatea.

13. Lhasa Apso

Pentru ficat de apartamente, Lhasa Apso este o opțiune excelentă. Aceste rase se află chiar sub un picior înalt și cântărește aproximativ 13 kilograme. Sunt natural afectuos și dragostea de a călători. Lhasa Apso iubește să-și petreacă timpul cu dvs. indiferent de ce faci tu.

Această rasă are o haină lungă și aruncă o sumă medie. Acest lucru poate fi minimizat prin faptul că câinele dvs. a tăiat în mod regulat. Dacă alegeți să nu vă tăiați părul câinelui, atunci ar trebui să vă asigurați că vă spălați câinele zilnic pentru a evita blănurile lor.

14. Beagle

Beagles sunt dimensiunea perfectă pentru apartamente și nevoie de puțin la îngrijire. Ei sunt câini de familie și iubirea fiind în jurul poporului lor. Beagles sunt câini de familie și au niveluri moderate de energie, astfel încât nu au nevoie de mult exercițiu, dar o plimbare bună sau un joc de remorcare de război este minunat pentru ei.

Dacă sunteți în căutarea unui câine liniștit, atunci beagle nu poate fi cea mai bună alegere pentru dvs. Ei au tendința de a fi vocali, deci dacă nu sunteți gata să puneți o mulțime de formare, ei nu vor face un vecin liniștit.

Beagles pentru apartamente
Beagles sunt minunate pentru viața de viață!

15. Malteză

Malteză este relativ Câine de energie scăzută Și așa că nu vor avea nevoie de timp în aer liber ca alte rase. Ei se bucură de o plimbare pe zi sau ceva timp în aer liber, dar drumeții lungi nu sunt necesare. Se înțeleg bine cu alți câini care îi fac bine pentru familiile în creștere.

Malteză crește să fie de aproximativ 4-6 kilograme, ceea ce îi face să fie perfecți pentru a trăi într-o casă mică. Ei nu au nevoie de o mulțime de spațiu și vor iubi să se îndoaie pe canapea cu tine și să-ți petreci timp chiar lângă tine.

Care rasa de caine scade cel putin?

Există mai multe rase de câini pe care le-am prezentat pe această listă care sunt liniștiți și nu coacă adesea. Acestea includ; Buldog, regele cavalier Charles Spaniel, Greyhounds și Pugs! Toți acești prieteni blană au tendința de a fi mai puțin vocal decât alte rase de câine care scoate o furtună în toate orele de noapte.

Din această listă, cea Considerăm că suntem cei mai liniștiți sau coajă cel puțin este PUG. Această mică rasă a fost inițial un însoțitor pentru împărații chinezi! Ei fac câinele ideal de casă în vremuri moderne datorită comportamentului lor iubitor și natura liniștită!

Care câine este cel mai bun pentru apartamentul de viață?

Am enumerat câțiva câini pe care îi credem că sunt minunați pentru persoanele care locuiesc în case mici sau apartamente. Ce câine este cel mai bine, vine la ceea ce căutați într-un prieten blană. Dacă sunteți în căutarea pe cineva mai activ, atunci Pug și King Charles Spaniel nu poate fi cea mai bună rasă pentru dvs.

Acest lucru fiind spus, toți câinii de pe această listă sunt minunați pentru viața apartamentului, atâta timp cât au cerințele de care au nevoie. Dacă nu aveți prea mult timp în timpul zilei pentru a vă scoate câinele pentru plimbări și lucruri, atunci poate doriți să evitați să aduceți o gamă în familia voastră.

Ce rasă de câine poate fi lăsată singură în timpul zilei?

În timp ce câțiva câini de pe lista noastră ar fi bine să plecați singuri pentru anumite perioade de timp, cel mai bun câine pentru asta ar fi Beagle. Beagle este în regulă cu petrecerea mai multor ore și reluând cuddlele pe care le-ați lăsat imediat ce vă întoarceți.

Anumite rase de câini sunt mai predispuse la anxietate de separare decât altele, astfel încât dacă tu sau familia ta sunt departe de casă timp de câteva ore în timpul zilei, atunci ar trebui să eviți aceste rase.

Care rasă de câine este liniștită și calmă?

Există o mulțime de rase de câini care sunt considerate liniștite și calme. Pe lista noastră avem mai multe rase care au un comportament mai moale și sunt toți cei mai calme. Din câinii pe care îl avem pe lista noastră, credem că Cavalier King Charles Spaniel și Greyhound Luați tortul.

Aceste rase de câine iubitoare sunt perfecte pentru familii și locuitori de apartamente. Ei au comportamente blânde și preferă să petreacă timpul cu tine la orice altceva. Greyhounds au fost chiar asemănători cu pisicile datorită naturii lor independente și calde.

Care este cel mai bun câine de întreținere scăzută?

Chihuahua ia coroana pentru cea mai mică creastă de câini de întreținere pe lista noastră. Acest cățel calm și mic este o mare plus față de orice familie sau spațiu de locuit. Îi place să-și petreacă timpul cu tine și vor rămâne loiali unui vină.

Au diferite tipuri de acoperire și unul este părul scurt. Un păr scurt Chihuahua înseamnă că nu produc atât de mult și sunt ușor de curățat după. Chiar dacă aveți un păr lung Chihuahua, ele sunt atât de mici încât îngrijirea este o briză și este ușor de gestionat.

Deci, acolo aveți, primele noastre alege câini care nu coacă sau vărsați! Care rasa este preferata ta?

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Câini care nu coacă sau vărsați - perfecți pentru viața apartamentului!