Cum să vă pregătiți apartamentul înainte de a aduce acasă primul dvs. Câine

Câinii sunt animale minunate, și aduce multe familii multă bucurie. Dacă locuiți într-un apartament și doriți să adăugați un prieten blond acasă, nu vă faceți griji! Este total posibil să găsiți un câine care să fie potrivit pentru apartamentul de viață. Indiferent de tipul de câine pe care îl alegeți, va trebui să vă pregătiți suficient apartamentul, astfel încât este sigur și sigur pentru puii dvs.Cum să vă pregătiți apartamentul înainte de a aduce acasă primul dvs. câine

Când faceți alegerea de a adopta un câine, vă înscrieți pentru o responsabilitate pe termen lung. Această responsabilitate începe Înainte de a vă aduce chiar acasă. Doggy-protectie Apartamentul dvs. este numărul unu. Trebuie să vă asigurați că mediul dvs. este sigur pentru noul dvs. Companion Canine.

Gândește-te la asta ca și cum ar fi dovada casei tale. Vrei să faci casa în siguranță pentru copil să exploreze. Noul dvs. câine va dori să-și exploreze și mediul și este de până la tine pentru a vă asigura că el o poate face în siguranță.

Cum să vă pregătiți apartamentul înainte de a aduce acasă primul dvs. câine

Cum să vă pregătiți apartamentul înainte de a aduce acasă primul dvs. câine

Decideți mai întâi un câine

Primul lucru, desigur, decide ce fel de câine veți obține. Pentru ao restrânge, uita-te mai întâi la rasele permise în clădirea dvs. de apartamente. Cele mai multe complexe au restricții bazate pe rase de câine și greutate atunci când sunt cultivate integral.

De o mulțime de ori, veți vedea rase "agresive" interzise - inclusiv tauri de pit, chow chows, păstori germani și Rottweilers. Cele mai multe apartamente restricționează, de asemenea, greutatea la 50 de lire sterline sau sub. Asigurați-vă că verificați cu proprietarul dvs INAINTE DE Voi adoptați un câine pentru a vă asigura că noua dvs. adăugare va fi binevenită la clădirea dvs.

Celălalt lucru pe care trebuie să-l ia în considerare este cât de potrivit va fi un câine pentru viața apartamentului. Câinele dvs. va trăi într-un spațiu mai mic, destul de mult întotdeauna în interior și nu va avea acces la o curte liberă de funcționare.

Câini de înaltă energie, cum ar fi Poodles, Huskies, Greyhounds, și Collies se vor simți cooped într-un apartament și pot provoca haos pe casa ta și stilul de viață. În loc de aceste rase, ia în considerare o rasă mică, versatilă, cum ar fi Chihuahua, Dachshund sau Bichon Frize.

LEGATE DE: 25 cele mai bune rase de câine pentru apartamente mici

Siguranță mai întâi pentru tine și puilor tăi

Cum să vă pregătiți apartamentul înainte de a aduce acasă primul dvs. câineCând vine vorba de a obține un câine, mai ales un catelus, siguranța este cea mai importantă considerație. Gândește-te la asta ca și cum ai avea un copil care alerga în jurul casei dvs. - sunt suficient de inteligenți pentru a intra în tot, dar nu înțeleg ce este periculos și ce este sigur.

Pentru a vă ajuta câinele să rămână în siguranță, utilizați încuietori pentru copii pe dulapuri care Conține substanțe chimice și curățătoare otrăvitoare. Faceți o maturare a apartamentului dvs. și mutați ceea ce puteți, blocați ceea ce nu puteți.

Un alt lucru important de a considera că mulți oameni uită este toaleta. Dacă utilizați un dispozitiv de curățare automată de toaletă care eliberează mai curat atunci când spălați, va trebui să păstrați întotdeauna capacul de toaletă închis.

Câinii iubesc să bea din toaletă, iar chiar câinii mici vor găsi o modalitate de a intra acolo! Este mai bine să înveți să păstrați capacul închis în orice moment.

Un ultim lucru de reținut este cosmeticele. Cosmeticele tind să aibă ingrediente care sunt foarte atrăgătoare pentru câini, adică că vor încerca să o mănânce! Acest lucru este valabil mai ales pentru produsele parfumate sau aromate, cum ar fi luciu sau loțiune de buze. Păstrați toate produsele cosmetice pe un contor mare sau departe în recipiente sau sertare din plastic pentru a vă proteja câinele (și portofelul dvs.).

LEGATE DE: 15 motive pentru a lua în considerare porțile de siguranță pentru animalele de companie pentru câinele dvs

Cutia de antrenament Un câine este important

Cum să vă pregătiți apartamentul înainte de a aduce acasă primul dvs. câine

Un câine rămas singur într-un apartament mic poate intra cu ușurință. Aceasta înseamnă că ar putea provoca daune apartamentului dvs. de mestecat, mergând la baie sau săpat. Poate fi foarte scump să reparați aceste daune atunci când este timpul să vă mutați!

Pentru a vă menține câinele din necazuri și în siguranță în timp ce sunteți departe, Luați în considerare formarea cu crate. Cutia de antrenament este un mod uman de a vă menține calmul câinelui când este necesar. Pentru a începe, obțineți o cutie care permite câinelui dvs. să se ridice și să se întoarcă. Nu obțineți unul prea mare sau prea mic; care va învinge scopul!

De asemenea, îl puteți cusia noaptea dacă alegeți. Acest lucru îl va împiedica să intre în rău atunci când nu îl poți urmări.

Odată ce ați cumpărat cutia, începeți Introducerea câinelui tău la ea. Nu-l blocați și părăsiți casa ore întregi. Lăsați câinele să îl exploreze pe cont propriu. Puneți un pat moale înăuntru, așa că este confortabil și primitoare pentru el.

Mulți câini vor lua imediat la cutia lor; Este un refugiu sigur pentru ei. Dacă câinele dvs. este pe gard despre el, recompensați-l când folosește cutia cu tratate și laudă.

Odată ce începe să primească un pic confortabil cu cutia, începeți închiderea ușii pentru perioade scurte de timp. Începeți încet și lucrați în sus. Dacă se descurcă bine în cutie, arătând nu semne de anxietate sau frică, Puteți începe să-l părăsiți în cutie pentru perioade scurte de timp în timp ce ați plecat.

Casa de formare câine

Cum să vă pregătiți apartamentul înainte de a aduce acasă primul dvs. câineAcesta este locul în care proprietarii de câini tind să aibă cea mai mare frustrare, mai ales când vine vorba de un apartament care trăiește. Fără o ușă câine care duce la o curte, este important să-ți faci câinele pe un program regulat de pot. În caz contrar, veți ajunge cu accidente enervante care pot provoca daune apartamentului dvs, mai ales dacă există covoare.

Când aduceți casa de câine, este mai bine să începeți imediat un program. Amintiți-vă că câinele dvs. va trebui probabil să meargă după ce mănâncă, așa că este un moment bun să-l scoateți. Majoritatea câinilor adulți trebuie să iasă de patru ori pe zi, deci pregătiți-vă pentru acest lucru și Luați în considerare antrenamentul de toaletă Pooch. Este posibil să trebuiască să angajați pe cineva care să lase câinele dvs. dacă sunteți departe pentru o bucată bună a zilei.

Când câinele dvs. iese afară, îl laudă întotdeauna și îl recompensează cu un tratament, mai ales în timpul fazei de formare a casei. Luați-l la același loc de toaletă de fiecare dată pentru a face procesul mai rapid. Când se întâmplă un accident (și va), nu vă certați prea mult câinele, mai ales dacă nu l-ați văzut.

Curățați-l fără agitație și continuați să-l lăudăm pentru a-și face afacerea în locul potrivit - în afara. Utilizați agenții de curățare a enzimei pentru cele mai bune rezultate; Acești agenți de curățare elimină mirosurile și ajută la asigurarea că câinele dvs. nu va merge în același loc din nou.

Doar pentru că locuiți într-un apartament nu înseamnă că nu puteți avea însoțirea unui câine.

Cu un pic de efort, puteți face locația dvs. de închiriat un haven prietenos pentru câini. Amintiți-vă să țineți pasul cu grijă și siguranță, iar tu și câinele dvs. veți obține bine într-un apartament.

Citiți următorul: Beneficiile angajării unui Sitter Pet

Cum să vă pregătiți apartamentul înainte de a aduce acasă primul dvs. câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă pregătiți apartamentul înainte de a aduce acasă primul dvs. Câine