Crearea playdate perfect dog: ce trebuie să știți

Crearea Playdate Perfect Dog

Socializarea timpurie este un aspect important al îngrijirii caninilor. La urma urmei, sunt unul dintre cele mai sociale animale de pe planetă. În timp ce puteți fi cea mai importantă persoană din viața câinelui dvs. și poate aprecia cu adevărat timpul petrecut cu el, există câteva lucruri pe care numai câinii le pot oferi. Acesta este motivul pentru care Playdatele câinilor sunt importante. Dar cum creați Playdate Perfect câine? Iată cum.

Cunoaște temperamentul câinelui tău

Poate că cel mai important aspect al creării Playdate Perfect Canine este cunoașterea temperamentului câinelui tău. Este important să înțelegeți că PlayDAD este o șansă ca câinele dvs. să se întâlnească și să se bucure de joc cu un alt câine pe care nu îl vedeți foarte des. Întrebarea aici este legată de nivelul de încredere al câinelui dvs mai ales când în jurul altor câini și oameni noi.

Câinele dvs. cum ar fi interacțiunea socială cu alți câini? Cât de confortabil este câinele dvs. despre jocul câinilor la câine? Are posesivitatea dvs. câinelui dvs. atunci când vine vorba de resursele sale, mai ales când alți câini sunt în jur? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările pe care le-ați putea cere înainte de a căuta în mod activ un Playdate pentru animalul dvs. de companie.

Dacă sunteți îndoielnici cu privire la temperamentul animalului dvs. de companie, este posibil să trebuiască să lucrați mai întâi înainte de a vă lua câțiva pe un playdate.

Găsiți un Playdate Willing

Dacă sunteți încrezător în temperamentul câinelui dvs., următorul pas ar fi să găsiți un Playdate dorit. Chiar nu putem spune playdatul "perfect", deoarece trebuie să-i lăsați să se întâlnească mai întâi. Există mai multe opțiuni atunci când căutați un Playdate pentru animalul dvs. de companie.

Prietenii sunt întotdeauna cele mai bune și cele mai sigure locuri pentru a începe să caute playdates. Dacă prietenii dvs. au câini de companie, atunci veți simți mai încrezător că ați lăsat câinele să se amestece cu a lor. Cel puțin, nu trebuie să stabilești niciun raport cu Proprietarul câinelui Din moment ce el sau ea este deja un prieten.

De asemenea, puteți încerca Instruirea cu ascultare clase și chiar grădinița de catelus sau clasele preșcolare. Mulți părinți de companie ar plăcea să extindă socializarea câinilor lor în afara clasei. Puteți vorbi cu ei sau puteți cere instructorului de clasa de câine să anunțe clasa solicitarea dvs.

Co-lucrătorii pot fi, de asemenea, excelente surse ale Playdate-ului dvs. de companie. Lucrul bun despre asta este că veți cunoaște și biroul dvs. de birou mult mai bine. Vecinii dvs. pot ajuta, de asemenea, și puteți începe prin lovirea unei conversații cu ei. Veterinarul dvs. poate avea, de asemenea, o listă de pacienți care iubesc aducerea animalelor de companie pe un Playdate. Îi poți întreba și pentru trimiteri. Câine de câini și câine groomers Interacționează, de asemenea, cu părinții de companie. Ei pot avea o idee despre iubitorii de câini care, de asemenea, ca ideea de Dog Socializare.

De asemenea, puteți aduce animalul dvs. în parcul câinilor. Puteți să vă uitați la modul în care se comportă animalul dvs. și, probabil, să lovească o conversație cu ceilalți părinți de companie din parc. Unii dintre ei ar putea dori să-și aducă animalele de companie într-un mediu mai relaxat. Aceasta poate fi o oportunitate interesantă pentru un Playdate. De asemenea, puteți participa la activitățile legate de câini în care părinții de companie nu sunt niciodată timizi care să-și prezinte câinii lor.

Există, de asemenea, site-uri web și aplicații care satisfac în mod special la Playdatele câinilor. De asemenea, puteți crea propria comunitate de părinți de companie care îi iubesc să-și ia câinii pe un Playdate.

Începeți pe teritoriul neutru

Chiar dacă câinele dvs. este bine comportat, într-adevăr nu există nici o garanție că playdatul său va fi același. Este important să se întâlnească și să salute playdate pe teritoriul neutru, dar cu o mai mică concurență. Căutând un loc pe care cei doi câini îl pot întâlni și interacționa ca fiind "o nouă cunoștință" poate fi dificilă.

Evident, parcul de câine nu mai califică, deși este un teritoriu neutru. Există prea mulți câini în parc că ar fi practic imposibil să aveți un Playdate pentru doar doi câini. Cereți celuilalt părinte de companie să meargă cu câinele dvs. Ar putea fi în jurul cartierului sau poate într-o secțiune a unui parc public unde câinii sunt permiși.

Permițând câinilor să meargă alături de o parte, îi oferă șansa de a se confrunta cu ceilalți fără distragere și fără concurență de la alți câini. Dacă le puteți face să meargă într-o zonă pe care nu au mai fost niciodată înainte, acest lucru poate contribui la promovarea comportamentului exploratoriu. Ei vor miroși același patch de iarbă sau poate chiar urina pe același loc. Acest lucru va contribui la facilitarea legăturii și ușurința socială.

De preferință, câinii ar trebui să li se permită să exploreze lesa. Dar, dacă acest lucru nu este posibil, atunci având-le pe o leșie ar trebui să fie bine. Punctul de aici este de a începe pe un teritoriu neutru care le poate oferi o mulțime de distragere senzorială. Acest lucru va contribui la încurajarea unui comportament care să fie fundația pentru a juca împreună.

Ați putea dori, de asemenea: Câini leagă

https://youtube.com/embed/LCOXHH8N3BO

Faceți zona neutru din zona Playdate

Odată ce animalul dvs. și playdatul său au format deja o legătură, este timpul să le aduceți acasă. Cu toate acestea, chiar înainte de a conduce cei doi câini în casa dvs., asigurați-vă că ați eliminat deja orice obiect pe care cainele dvs. îl poate lua în considerare. Acestea pot include favoritul său jucării pentru câini, Alimentare Bowl, Bowl de apă, câine, și alte lucruri pentru care poate deveni prea posibile.

Ați putea dori, de asemenea: Câine de câine

Adesea are sens perfect pentru a porni mai întâi playdate-ul în curte înainte de a le permite să se miște în casa ta. Din nou, trebuie să eliminați toate lucrurile pe care câinele dvs. le poate asocia ca teritoriu. Permiteți ambelor câini să vă exploreze curtea. Lăsați-i să miște o varietate de obiecte. Este mai mult ca o continuare a jocului lor inițial în afara casei.

Cu toate acestea, deoarece curtea dvs. este de fapt o extensie a casei dvs., câinele dvs. înțelege că acesta este din punct de vedere tehnic teritoriul său. Permițându-i să joace și să interacționeze chiar în curtea dvs., vă va oferi posibilitatea de a evalua dacă câinele dvs. este confortabil împărtășind "teritoriul" cu alt câine.

Urmăriți ambii câini pentru orice semn de tensiune. Aceasta poate include posturarea sau chiar rigiditatea corporală. Dacă observați un astfel de comportament, asigurați-vă că ați adresat-le mai întâi prin calmarea acestora. Dacă sunt relaxați și calme și interacționează cu încredere fără a fi agresivi, fii gata cu laudele tale.

Nu forțați câinele să interacționeze cu celălalt câine. Chiar și oamenii americani ajung să aleagă cine vrem să amestecăm sau să interacționăm cu. Din păcate, câinii nu pot verbaliza tipul de câine pe care ar dori să îl joace și să-și petreacă timpul cu. Dacă animalul dvs. se îndepărtează sau arată evitarea, înseamnă, de obicei, că este incomod cu celălalt câine. De asemenea, este posibil ca câinele dvs. să nu fie pur și simplu să interacționeze cu celălalt câine în acest moment.

Să fie atenți la limbajul corpului în timpul jocului

Câinii pot deveni foarte răi când se joacă cu alți câini. Cu toate acestea, există situații în care părinții de companie întrerup jocul pur și simplu pentru că interacțiunea este considerată a fi transformată în agresiune nedorită. Există, de asemenea, cazuri atunci când părinții de companie ignoră în totalitate piesa de câine, care devine deja o problemă de siguranță. Problema este că unii părinți de companie nu sunt pur și simplu interesați de observarea și interpretarea limbii corpului câinilor lor. Este, prin urmare, foarte important pentru părinții de companie să păstreze un ochi vigilent asupra limbajul corpului ambelor câini Mai ales în timpul procesului de redare.

Dacă unul dintre câini joacă destul de dur, iar celălalt prezintă semne de neliniște sau disconfort, este imperativ să le separați câteva minute. Acest lucru va ajuta la temperarea hiper-erodimensiunii unui câine și nemulțumirea evidentă a celuilalt. Luați-vă la ambii câini. Dacă ambele apar calme și relaxate, atunci le puteți lăsa să-și reia jocul.

Să fie deosebit de conștient de limba corpului canin care indică că câinele dvs. este deja stresat. De exemplu, dacă își arată deja dinții cu un discertabil mârâi, De obicei, înseamnă că câinele dvs. este deja hrănit cu jocul dur al celuilalt câine. Unii câini pot, de asemenea, să se hrănească sau să se miște înapoi sau să se ascundă sub canapea sau patul. Având coada în jos și între picioarele sale pot însemna, de asemenea, câinele dvs. este deja sub stres extrem. Fiți atenți la aceste semne, deoarece câinele dvs. depinde de dvs. pentru a sparge interacțiunea.

Playdate pentru câini

Oferiți pauze de hidratare

Jocul poate face cu adevărat câinii sete. De aceea este imperativ să oferiți și pauze de hidratare pentru ambii câini. Cu toate acestea, ar trebui să oferiți un alt castron de apă pentru celălalt câine. Nu lăsați-o să folosească castronul de apă al câinelui, deoarece acest lucru poate precipita paza resurselor în câinele dvs. Vestea bună este că, dacă interacțiunea socială dintre cei doi câini a mers fără probleme, ambele pot bea de fapt din același castron.

Crearea Playdate Perfect pentru câinele dvs. nu este foarte ușoară, în special pentru părinții de companie pentru prima dată. Cunoașterea abilităților de temperament și de socializare ale câinelui său pot pune bazele unui jucător de câine mai de succes. Ca toate interacțiunile sociale, cel mai bine este să începeți încet și să construiți de acolo.

Surse:

  1. Cum să introduceți câinii, Societatea umană a animalelor
  2. 5 motive pentru a arunca câinele dvs. o petrecere de aniversare, Michelson a găsit animale
  3. Activități pentru câini prietenoși, Wag
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Crearea playdate perfect dog: ce trebuie să știți