Ce tip de câine este scooby doo?

Ce tip de câine este Scooby Doo

Aproape toată lumea știe că Lassie este o collie și Snoopy este un beagle. Din păcate, nu toată lumea știe rasa specifică a câinelui cel mai amuzant, cel mai îndrăzneț, deși skittish doggie desen animat de pe planeta - scoobert doo sau mai cunoscut sub numele de Scooby Doo. Deci ce tip de câine este scooby doo?

Scooby Doo

O căutare prin Internetul mereu fiabil arată că Scooby Doo este a Marele Dane. Acest lucru va ridica sprancenele fanilor avidă și adepții loiali ai rasei, deoarece Scooby Doo este altceva decât o mare daneză.

Marele Danezii sunt încrezători, Scooby Doo este Skittish, Squamish, și un adevărat câine speriat. De multe ori este descris ca fiind atât de laș, încât ar fi să sară direct în brațele lui Shaggy sau chiar să semene la simpla mențiune a cuvântului "fantomă". În timp ce încrederea nu este într-adevăr un semn distinctiv al Scooby-doo, au existat numeroase cazuri în care loialitatea față de bandă, în special la Shaggy, nu a fost niciodată pusă la îndoială. La mai mult de câteva ocazii, Scoobert a salvat ziua, deși pur și simplu accidental. Indiferent, acesta este un câine care vorbește volume ale realei pure.

Scooby Doo este devotat, nici o întrebare despre asta. El este prietenos, mai ales dacă sunteți tipul de persoană care este dispusă să-i dea o mulțime de mâncare. De fapt, acest lucru a devenit semnătura duo-ului comic.

Dar de ce scooby Doo apare foarte diferit de rasa reala?

Originalul Scooby Doo nu a fost într-adevăr o mare daneză. Când Ken Spears și Joe Ruby au creat mai întâi prea mult, numele original al lui Scooby, pentru seria animată Hanna-Barbera din 1969, Scooby-doo, unde ești tu!, Scooby a fost retrogradată mai mult la rolul unui bongo-joacă Sidekick Sheepdog. Șeful programului de zi cu zi al CBS, Fred Silverman, a optat pentru ca Scooby Doo să fie imortalizat pentru totdeauna ca marele mare Dane toată lumea știe astăzi. Numele a fost inspirat de silabele din clasicul nemuritor al lui Frank Sinatra, străinii în noapte, cu caracteristica sa doo-be-doo-be-be-doo.

Când ne uităm la o adevărată mare Dane, se află mândru și maiestuos, mai ales cu labele sale ferm plantate pe pământ. Se pare foarte regal, merită apatic un loc la gardienii regali din Buckingham. Deci, ce dă cu poziția stângă, ciudată și absolută a lui Scooby Doo?

Va trebui să le mulțumesc geniului de benzi desenate al lui Iwao Takamoto. În timp ce au avut o idee despre cum arată un mare Dane, ei au cerut încă feedback de la un crescător recunoscut de mare danezi. Întâlnirea a dat creatorilor o idee despre ceea ce arată un standard de mare Dane pedigree. Și din moment ce personajul este în principiu pentru o serie animată pentru copii, ei au crezut că personajul pare foarte amuzant.

Scooby Doo este tot ceea ce este opusul diametral al unei purebred. Scooby are o cocoașă și înclinată înapoi, bărbie mică înclinată, picioarele de arc, o coadă neobișnuit de lungă și pete - toate caracteristicile fizice greșite ale unui mare Dane. Poate că din cauza acestei negăriri intenționate a caracteristicilor standard de rasă care au făcut o mulțime de oameni întreabă ce fel de câine Scoobert "Scooby" Doo este într-adevăr.

Scooby Doo Dog

Ideea a lucrat. Oamenii au fost interesați de această canină. Și când Ruby și Spears au scris diferitele povești la caracterul lor canin, au desenat inspirație de la multele antice de benzină de benzină de Bob Hope. Mulți dintre cei care au vizionat Filmele de Hope sunt deja foarte familiarizați cu genul. Punerea aceluiași truc într-o serie de desene animate pentru copii a fost mai mult un accident vascular cerebral de noroc din cauza prevalenței spectacolelor mainstream bune ale copiilor la momentul respectiv.

Dacă vă gândiți că Scooby Doo este doar un personaj fictiv, gândiți-vă din nou. În Oldbury, West Midlands din Marea Britanie, o mare Dane de 2 ani este considerată acum ca oficialul British Isles Scooby Doo pentru că a fost Wimppy și Skittish. Six-picior-înalt Presley este chiar îngrozit de jucărie și câini mici. Când se confruntă cu un alt câine, ca un terrier de vest, Presley se va ascunde și nu va ieși niciodată decât dacă coasta este clară de orice câine. Dar, ca Scooby Doo, Presley este un soft în interiorul unui corp gigant al unui câine. Copiii îl adoră și îl numesc cu ușurință gigantul blând; Se rezumă destul de mult ceea ce a adus în lume Scooby Doo.

Scooby Doo poate fi un câine speriat, laș, dar nu există nici o negare că el este inima și sufletul gangului de Mystery, Inc. Și la fel ca loial, Dedicat, și prietenos mare Dane, Scooby-doo nu reușește niciodată să aducă un zâmbet la chipurile multor copii și copii la inimă pe tot globul.

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru Danezii Mare

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Coliere de șocuri de câine
Garduri de câine electrice
Amortizoare de zgomot
Câine fluieră
Câine muzele
Cărți de formare pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce tip de câine este scooby doo?