Sfaturile lui vet despre cum să ridicați un puppy sănătos de taur

Indiferent dacă adoptați sau cumpărați Un nou Pit Bull, face cercetarea. Mulți crescători de reputație mândrie pe cățelușii de reproducere cu sănătate și temperamente excelente. Dar opusul este adesea găsit, cu așa-numitele crescători doar căutând să facă un buck rapid. Alegerea unui catelus sănătos și bine crescut este primul pas în învățare Cum să ridicați un taur de pit Puppy sănătos.

În anii mei de practică ca medic veterinar, am văzut prea multe cazuri de probleme de sănătate în taurii de groapă care ar fi putut fi împiedicați dacă proprietarii știau mai bine. Acest lucru se aplică deosebit de puii și știind cum să ridice un cățeluș de pit taur calea cea dreaptă.

Unde începeți?

Când salvează de la un adapost de animale sau centru de salvare a câinilor, probabil că nu va avea acces la multe informații despre Puppy Pit Bull. Este de până la tine să întrebați o mulțime de întrebări pe centru, pe care tu Absolut ar trebui să facă. S-ar putea să știe cine este crescătorul și dacă littericule au suferit de orice complicații medicale.

În acest articol, vă voi oferi o scurtă descriere a ceea ce trebuie să știți despre adoptarea unui cățeluș de pit. Rețineți că după ce vă luați prima oară cățelușul dvs. Pit Bull, va fi o experiență consumatoare de timp. Veți avea nevoie de răbdarea unui sfânt. Asigurați-vă că l-ați poruncit la o nouă mâncare diaree poate duce rapid la deshidratare cu puii, care poate fi mortală.

Veterinarii sfaturi despre cum sa ridice un catelus de taratic pitilililVom discuta, de asemenea, cea mai importantă parte a modului de a ridica un puppy Pit Bull Healthily și că antrenamentul, hrănirea și alte necesități va trebui să aibă grijă de. Amintiți-vă, formarea de bază a ascultării, și antrenamentul de quety ar trebui să înceapă numai de la opt săptămâni vechi. Poate dura doar câteva săptămâni de sesiuni de antrenament dedicate, frecvente dacă rămâneți consecvenți.

În ciuda tuturor stereotipurile despre ele, Pit Bulls sunt o rasă fantastică și pot face cu adevărat o casă acasă. Ca un veterinar, majoritatea raselor de taur de taur pe care le-am întâlnit erau câini minunați, calme și ascultători. Dar pentru a ridica un taur pit, un proprietar are nevoie de o mulțime de dedicație și know-how.

Pe măsură ce majoritatea proprietarilor de taur vor confirma, odată ce ați întâlnit un câine de taur Pit Pit, probabil că veți fi vândut pe rasă. Dar dacă sunteți încă pe gard, de ce să nu luați legătura cu a Crescător local? Lăsați-i să-și cunoască preocupările și să întrebi dacă ați putea să vă prezentați și să vă întâlniți câinii și să aflați mai multe despre experiența lor cu rasa.

LEGATE DE: Pit Bull Muschi câștigă 101 - cum să înmulți un taur pitiv sănătos

Cu asta a spus, aici este ceea ce trebuie să știți despre cum să ridicați bine un puppy pit.

Cum să ridicați un cățelu de taur de mână sănătos

Cum să ridicați un taur de pit

Pit taur rasă

Numele Pit Bull cuprinde de fapt mai multe rase de câine de tip distinct, inclusiv:

  1. American Pit Bull Terrier
  2. American Staffordshire Terrier
  3. Bully american
  4. Staffordshire Bull Terrier

Mulți oameni au concepția greșită că taurii de grâu sunt fiare vicioase cu instanțele de drept care le numesc A & # 8220; Pericol de sănătate publică.& # 8221; in orice caz, un studiu recent arată că, de fapt, exact opusul este adevărat și tehnic, taurii de pituri sunt mai puțin agresiv decât Chihuahuas.

Pit Bulls sunt una dintre cele mai loiale rase de câine. Când sunt ridicate în mod corespunzător și socializat de la o vârstă fragedă - vor face cel mai bun animal de companie pe care îl puteți dori. Cheia nu este de a nu judeca un câine de aspect, pentru că, potrivit științei, nu este întotdeauna posibil să spui dacă un câine va fi cu adevărat agresiv sau nu se bazează singur pe rasa singur.

Alegerea catelusului dvs. Pit Bull Puppy

Cum să ridicați un cățelu de taur de mână sănătos

Învățați cum să ridicați un puppy Pit Bull La Healty înainte de a vă aduce chiar noul prieten acasă. Obțineți prioritățile drepte - Asigurați-vă că aveți timp, bani și răbdare, care este necesar pentru ridicarea unui câine.

La fel ca și a avea copii, un nou catelus va aduce nopți fără somn, cheltuieli și va lua mult timp. După ce ați spus că, dacă sunteți pentru provocare - recompensele care vin de-a lungul merită merită.

Adoptarea de la adăpostul sau amelioratorul de animale

Salvând un catelus de la dvs Adăpost pentru animale locale sau salvarea câinilor este cea mai bună opțiune, dar alte modalități de a adopta un câine sunt disponibile prea. Când lucrați cu adăposturi de animale, nu numai că veți face un pic de bun, dar puteți avea, de asemenea, acces la asistență suplimentară, ajutor de formare și orice alt ajutor oferit de organizația animală.

Dacă nu sunteți sigur că aveți resursele necesare pentru a lua un puști fără toate informațiile de fundal, atunci vă recomandăm să vă gândiți la cumpărarea unui catelus de la a Reputat crescător.

Adoptarea unui câine de la un crescător vă va oferi acces la o mulțime de informații pe care o organizație de adăpost sau de salvare nu va avea întotdeauna, inclusiv:

1. Bloodlines - Agresiune pot fi adesea genetice, iar mulți crescători iresponsabili sau neexperimentați nu pun acest lucru în fruntea programului lor de reproducere. Mergând la un crescător de reputație și vorbind cu niște proprietari ai așternuturilor lor anterioare, veți putea să strângeți dacă acești câini au fost crescuți pentru temperament.

2. Istoricul medical - Taurii de pitie pot fi deosebit de sensibili la anumite boli, la fel și cercetarea dvs. Un crescător va avea informații despre istoricul medical al fraților și părinților câțiva. Unele dintre cele mai frecvente condiții din tauri de pit includ displazie de șold, probleme de genunchi, mange, boală tiroidiană, boală nervoasă și orbire.

3. Temperament - Pit Bulls sunt adesea cunoscuți a fi o rasă agresivă, dar și una care, atunci când este adusă în mod corespunzător face un animal de companie ideal. Când învățați cum să ridicați un puppy Pit Bull, veți realiza rapid că sunt o rasă loială și prietenoasă. De fapt, conform Societatea de testare a temperamentului american, Ei se clasifică. # 2 Pe lista celor mai tolerante rase de câine, bătut numai de celebrul labrador faimos.

Toți trei dintre factorii de mai sus sunt foarte importanți să se ia în considerare pentru orice câine și nu doar atunci când adoptați un cățeluș de pituire în mod specific. Cu toate acestea, este, de asemenea, unul dintre cele mai dificile tipuri de informații care trebuie achiziționate pe câine dacă nu este de la un crescător. Cel mai bun mod este să folosiți ceva ca a Testul ADN pentru câini cum ar fi îmbarcarea care vă va oferi majoritatea acestor informații.

LEGATE DE: Cele mai agresive rase de câine

Cum de a ridica un taur de pit

Cum să hrăniți un cățeluar și un câine pentru adulți

Cercetare arată destul de accentuată că puii care au voie să se hrănească de la mama lor până cel puțin opt săptămâni de multe ori au adesea a Foarte puternic sistem imunitar decât cei care au fost înțărcați devreme sau crescuți manual. Ca atare, nu trebuie să aduceți o casă de cățeluș de pit taur mai devreme decât 8 săptămâni vechi, și chiar 10 săptămâni este preferabilă.

Până când un puppy Pit Bull este de 8 până la 10 săptămâni, amelioratorul va fi completat laptele său cu un hrană pentru catelus. Dacă intenționați să schimbați tipul de alimente pentru câini, face acest lucru foarte încet. Stomacurile supărat în puii pot fi mult mai periculoși decât la adulți - ei au puțin în termeni de rezerve de grăsime pentru a le menține în timp ce sunt bolnavi.

Mai jos vom arunca o privire la unele dintre cele mai bune alimente pentru câini pentru Puppies Pit Bull și câini adulți; Cu toate acestea, cel mai bun brand de hrană pentru câini nu este singurul criterii pentru un câine sănătos - trebuie, de asemenea, să știți cum și când să vă alimentați Puppy Pit Bull și cum să-i schimbați alimentele câinilor.

O schimbare a hranei pentru câini a lui Pit Bull ar trebui făcută peste curs de 7-10 zile.

În mod ideal, îl veți începe pe ¼ noul brand de mâncare pentru câini, amestecat cu ¾ din alimentele sale normale / vechi. Acest lucru se poate face timp de două până la trei zile înainte, apoi crește raportul la ½ și ½ - creșterea treptată a feedului cu ¼ porțiuni până când el a trecut complet.

Dacă observați diaree sau vărsături în catelus, încetiniți tranziția. Dacă acest lucru nu este de folos, luați în considerare dacă poate avea intoleranță alimentară și poate căuta îndrumarea veterinului dvs. Un tip de hipoalergenic de câine poate fi următorul pas în aceste cazuri.

Există destul de puțin pentru a ști cum să ridici un puppy pit taur sănătos în ceea ce privește dieta lui, așa că vă recomand să verificați unele dintre articolele de mai jos din medicii veterinari cu privire la modul de a face acest lucru în mod corespunzător. Cu rasele Pit Bull, în special, este obișnuit ca proprietarii să vrea ca câinele lor să în vrac și arata foarte muscular. Cu dieta potrivita, acest lucru se poate face.

Dieta este esențială pentru creșterea oricărui câine sau catelus sănătos și prevenirea tot felul de boli și chiar diminuarea șanselor bolilor lor genetice. În practica mea veterinar, cel mai comun Problema pe care o văd este că proprietarii de câini care nu își hrănesc câinii cuantumul corect și dieta.

Agresiune alimentară în tauri de pit

Agresiune alimentară în tauri de pitUnul dintre cele mai frecvente tipuri de agresiuni observate în tauri de pit (chiar și Puppies Pit Bull) este Paza resurselor și în special agresiune legată de mâncarea lor.

Discutarea agresiunii alimentare și Paza resurselor este imperativ atunci când vorbim despre cum să ridice un puppy pit bull bine.

De la du-te cu orice catelus, ar trebui să-l înveți să fie în siguranță de mâncare, ceea ce înseamnă că vă va permite să vă luați mâncarea de la el fără semne de agresiune și el va aștepta o poruncă înainte de a-și mânca mâncarea.

Cum învățați asta?

Este simplu. În primul rând, vă recomandăm să citiți acest articol bazat pe știință pe agresiune la câini În general, de la Kristina - ea a analizat dovezile cu privire la ceea ce provoacă exact agresiunea și vă oferă puncte pe sfaturi despre prevenirea acestuia.

Acum, aici începeți cu agresiunea alimentară în taurii de pit. De la prima hrană, ar trebui să plasați castronul de mâncare al catelusului în jos și Ține-ți mâna pe castron în timp ce mănâncă. Puteți apoi să ridicați și să înlocuiți castronul alimentar de câine pe podea.

Câinii care sunt agresivi alimentari vor fi adesea săi sau să crească la oricine încearcă să-și îndepărteze mâncarea sau să se apropie de ea. Pornirea acestei antrenamente atunci când catelul dvs. este tânăr și nu vă poate face ca orice daune reală, va face lucrurile mult mai ușor. Pe măsură ce vă îndepărtați mâncarea, dacă el crește, sau merge să vă prăbușească, continuați să eliminați alimentele și să o înlocuiți numai după ce a stabilit.

Continuați acest lucru până când nu mai face o agitație. Prima dată când vă permite să faceți acest lucru fără a încerca să tăiați sau să vă mârâi, să-l lăudă cu ușurință. Chiar și ca catelul dvs. se maturizează într-un adult, Experții sugerează a face acest exercițiu pe o bază intermitentă pentru a vă asigura că nu devine mâncare mândră de-a lungul timpului.

Antrenează mai întâi comenzile de bază

Înainte de a preda acest lucru, este mai bine să vă învățați cățelul "Sit & # 8221; Stay & # 8221; comenzi. Odată ce știe aceste două comenzi, va fi mult mai ușor să-i aștepte mâncarea. Formarea este ușoară, dar puteți uita-te la asta Video de instruire de bază de comandă de la Samantha.

Veți începe prin a-și ținea mâncarea în mână în timp ce îngenunchează pe podea în fața lui. Cu castronul de mâncare ridicat departe de el, cereți-l să stea și apoi să rămână.

Odată ce este în această poziție, continuați să repetați comanda de ședere. Coboară încet castronul. Dacă se mișcă din poziția sa de ședere și de ședere, repetați această comandă până când el învață să rămână în locul în timp ce mâncarea este pe podea și ți-ai scos mâna.

Folosind un cuvânt de timp alimentar, veți face acest lucru mult mai ușor. Unii proprietari le place să spună "timpul de cină."Această condiționare este foarte importantă pentru puii și taurii adulți.

CITESTE MAI MULT: 31 de mâncare pentru câini și mituri de hrănire trebuie să nu mai credeți

Formarea casei Un puppy Pit Bull

Cum să ridicați un taur de pitNu am putut discuta cum să ridicăm un cățeluș de taur fără a vorbi despre formarea casei. O puști pregătiți de casă este un Godsend, opusul nu este deloc distractiv. Cu răbdare, timp și armare pozitivă, puteți să vă învățați cățelușul pentru a merge în afara în câteva săptămâni.

Țineți minte, formarea casei nu înseamnă că vă puteți lăsa caderul în toată ziua, fără accidente. De fapt, o vezică a câinelui de două luni poate doar Țineți urină timp de aproximativ două ore și fiecare proprietar Puppy Pit Bull ar trebui să aibă grijă de asta.

Urmați acești pași pentru a vă antrena cu ușurință noul dvs. Pite Bull Puppy Companion:

1. Hrănirea rutinei.

Un tract digestiv al unui tânăr este extrem de eficient. Atât de mult încât el va trebui aproape cu siguranță să meargă să meargă între cinci și treizeci de minute după ce mănâncă și / sau băut. Când vă hrăniți mai întâi catelul, țineți-vă un ochi aproape asupra lui.

De îndată ce arată ca și cum ar trebui să meargă să meargă, îl împiedică în aer liber. Face o notă de cât timp a fost între mâncare și ameliorare. Acest lucru vă va oferi o idee destul de bună pentru viitoarele pauze de potty.

2. Alege un loc.

Având un loc pe care câinele tău merge să-și facă afacerea va face mai ușor atât pentru el, cât și pentru tine. Îi poți limita într-o zonă mică, făcându-l pe lesa de la început, asta îl va păstra în "Cercul de Potty.& # 8221;

3. Comenzi vocale.

Având un cuvânt sau un zgomot pe care îl folosiți pentru a-l încuraja să meargă să meargă este o necesitate definită. Dacă doriți să ieșiți câteva ore, având posibilitatea de a vă lua câinele și să-l faceți înainte de a pleca, va scădea foarte mult șansa de accidente mici. Indiferent dacă utilizați un cuvânt, o expresie sau un sunet, să fiți consecvenți!

4. Armare pozitivă.

Micul tău Pit Bull este aproape cu siguranță un băiat prietenos, și el este mare în laudă. La fel ca noi toți, câinele dvs. se bucură de auzi că a terminat un loc de muncă bine făcut! Deci, de îndată ce se duce la baie, este atât de important să-l lași să știe că a făcut exact ceea ce ați vrut.

Când în "Cercul Potty" și folosind comanda vocală de alegere, fii răbdător. S-ar putea să trebuiască să stați acolo timp de treizeci de minute prima dată, dar rămâneți cu el. Apoi, de îndată ce el mergety spune-i ce este un băiat bun el. Păstrați acest lucru în perpetuitate, dar chiar la început doriți să fiți mult mai vocali!

5. Accidentele se întâmplă

Cu orice câine, ei răspund mult mai bine la pozitivitate decât negativitatea. Prin urmare, nu vrem niciodată să pedepsească un catelus când a avut un accident. Accidentele se întâmplă. Lucrul important este să-ți continuați antrenamentul olar și să-l răsplătești când o primește bine!

Ghid video: Cum să găzduiască un câine adult 101

Antrenamentul de ascultare pentru Puppies Pit Bull

Câinele dvs. este pe deplin capabil să inițieze formarea de bază a ascultării de către opt săptămâni vechi.

Comenzi pe care le-am discutat deja mai sus, cum ar fi Sit, Stam, Vino și în jos vă vor ajuta cu toate zonele de ridicare a unui câine de obedință. Formarea mai avansată, cum ar fi canina antrenament de agilitate, este de obicei întârziată până în jurul valorii de el șase luni.

Puppies sunt pachete mari de energie, iar cheia de formare a acestora este de a continua sesiunile de formare scurte. La început, sesiunile ar trebui doar Ultimele 2-5 minute la un moment dat.

Antrenamentul de ascultare pentru puii și adulți Pit BullDupă cum am menționat, pozitivitatea este întotdeauna calea de a instrui un puppic de taur. Lăudând câinele dvs. pentru o comandă bine făcută, corectați-l dacă nu merge destul de bine și apoi încercând din nou, el va învăța pentru că el vrea sa.

Câinele de formare va fi o experiență pozitivă pentru noul dvs. Puppy Pit Bull, spre deosebire de învățarea prin teama de repercusiunile lui nu o face bine, care nu va funcționa niciodată.

Clasele de ascultare a câinilor profesionale sunt cel mai bun mod de a instrui un câine tânăr și este și cel mai rapid, deoarece formatorii de câini știu ce fac. Cu toate acestea, ele pot fi destul de scumpe, prin urmare, proprietarii de câini sunt întotdeauna încurajați să învețe mai întâi formarea câinilor.

Există instrumente care să vă ajute să vă pregătiți mai repede Puppy Pit Bull.

Un instrument de instruire de câine de mare succes pe care îl puteți adăuga la arsenalul dvs. este Clickerul. Un clicker de antrenament de câine este, pur și simplu pus, un dispozitiv mic din plastic sau metal care emite un zgomot "clic" când este apăsat. Le puteți găsi la cele mai multe magazine de companie sau le puteți ordona online.

Principiul de bază al formării Clicker la câini este de a folosi zgomotul ca o modalitate consecventă și calmă de a vă spune câinele "bine făcut, faceți asta - o recompensă este pe drum."Mulți presupun că clicul în sine este recompensa, dar, de fapt, experții sugerează utilizarea recompenselor vocale sau alimentare împreună cu acest instrument de instruire pentru rezultate optime.

Urmați linkul de mai sus pentru a citi mai multe despre modul în care lucrează formarea clopoterilor de la inițiatorul său.

Socializarea Puppy-ului Pit Bull

Socializarea Puppy-ului Pit Bull

După cum am discutat deja, rasa de taur pit poate fi predispusă la agresiunea câinelui, deoarece acestea erau adesea crescute ca Lupta câinilor. Este important să învățați despre socializarea animalelor de companie atunci când înțelegeți cum să ridicați un catelus de bull pitil și în siguranță.

Cu o educație corectă și un angajament de socializare a puilor, veți ajunge cu un câine bine manierat și prietenos, care este esențial pentru o relație bună.

Socializarea unui taur pit cu adulți.

De îndată ce Puppy Pit Bull sosește acasă, șansele sunt că prietenii tăi vor fi înclinat la șansa de a vizita. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a începe socializarea, dar face orice reguli clare cu prietenii dvs. Dacă nu doriți ca câinele dvs. să sară, de exemplu, lăsați-i pe prietenii tăi să-l împingă cu blândețe pentru a descuraja comportamentul.

Socializarea unui taur de pit cu copii.

NevoidCum de a socializa un puppy pit taurLa fel ca prietenii tăi adulți, copiii sunt mai puțin capabili să-și controleze entuziasmul în jurul câinilor. Prin introducerea mai întâi prin ușa unei cutii sau o poartă de catelus, Acest lucru va permite ambele părți să se calmeze înainte de întâlnirea în aer liber pentru prima dată.

Copiii vor fi copii, dar asigurați-vă că utilizați o armare pozitivă cu copiii care vizitează câinele dvs. Lăsați-i să știe ce jocuri îi place să joace și regulile casei, vor avea probabil un joc minunat cu FIDO.

Citiți aceste articole și urmăriți videoclipurile însoțitoare pentru mai multe sfaturi:

Socializarea unui taur cu alte animale cu alte animale.

Când învățați cum să ridicați un cățeluș de pit, este important să înțelegeți modalitatea corectă de a vă socializa animalul Alți câini și pisici.

Socializarea talilor cu alte animale cu alte animaleChiar dacă nu aveți alte animale de companie acasă, nu știți niciodată când vă puteți bate în alt câine la biroul lui Vet, Într-un parc de câine, pe stradă sau când vizitați prieteni și familie.

Vrei ca noua dvs. pit Bull Puppy`s experienta cu alte canini si pisici sa fie una pozitiva. Dacă aveți o gospodărie multi-câine sau multi-animală, introduceți fiecare câine individual. Începeți mai întâi cu cel mai prietenos câine și câine calm.

Dacă nu sunteți destul de norocoși să aveți propriul pachet de Pohes, să întrebați un prieten cu un câine bine comportat dacă ar lua în considerare întâlnirea pentru unele formare de socializare.

Mulți proprietari fac eforturi masive pentru a se asigura că animalul lor de companie este prietenos uman și câine atunci când învățați cum să ridicați un cățeluș de mână, dar nu puteți uita de animale. Nu știți niciodată când întâlniți o pisică, un cal sau alt animal de companie, în timp ce aveați aventura cu un câine.

Introducerea câinelui dvs. la pisici, cai, păsări și animale de fermă de la o vârstă fragedă poate face pentru multe plimbări mai frumoase în țară și chiar orașul. Și dacă aveți vreodată nevoie de un prieten la câine, poate ajuta la evitarea problemelor cu animalele lor de companie.

Citiți următorul: Cum să introduceți un câine unei pisici (pas-cu-pas)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sfaturile lui vet despre cum să ridicați un puppy sănătos de taur