Cum să găzduiască un câine adult 101: un ghid video pas cu pas

Adoptarea unui câine pentru adulți are cu siguranță avantajele sale. Nu va trebui să treceți prin etapa de catelus energetic, iar noul dvs. membru al familiei dvs. este probabil să aibă deja o instruire sub centura lui. Sperăm că a fost pregătit, dar dacă nu acest videoclip pas cu pas nu vă va ajuta să învățați Cum să Cum să găzduiască un videoclip pentru câini adulțiHousetrain Un câine pentru adulți.

Dacă doriți să găzduiască un câine adult, se poate face. Cu toate acestea, probabil va dura mai mult decât antrenamentul de toaletă un catelus. Un câine adult a avut timp să stabilească obiceiul rău de a urina când și unde vrea pentru o perioadă lungă de timp.

Puii învață mai repede pentru că nu au avut timp să dezvolte acest obicei. Dacă sunteți consecvenți și răbdători, câinele dvs. adult va fi pregătit în cel mai scurt timp. Doar nu vă pierdeți răcoarea, sau câinele dvs. va fi frustrat.

LEGATE DE: 7 motive pentru care nu reușiți la Housebreking un catelus & cum să le reparați

Cum să găzduiască un câine adult: Ghid de instruire pas cu pas

Cum să găzduiască un câine pentru adulți

Dacă adoptați un câine, Fie că este vorba de un adult sau un catel, vă recomandăm întotdeauna să luați ceva timp liber dacă lucrați în afara casei. Housetraining Un câine este vorba despre consistență și construirea unei rutine. Asta va fi foarte greu de făcut dacă lucrați 8 ore în fiecare zi.

Va trebui, de asemenea, să vă asigurați că noul dvs. însoțitor de canine nu are condiții sănătoase care îi determină să urineze sau să defecteze în interior. Probleme renale, infecții ale vezicii urinare, afecțiuni hepatice și multe alte condiții pot determina incapacitatea de a ține urină sau fecale.

Probleme de comportament, cum ar fi anxietatea de separare, pot provoca, de asemenea, animalul dvs. de companie să folosească baie înăuntru. Fixarea acestor tipuri de probleme va necesita modificări de comportament, nu de formare în casă.

Dacă este pur și simplu din cauza lipsei de formare, acest ghid pas cu pas cu privire la modul de adăpost un câine adult vă va învăța tot ce va trebui să știți.

LEGATE DE: Housebreking How-to`s - Dulapuri de gardă VS. Plăcuțele de vânătoare

Cum să găzduiască un câine pentru adulți

Programarea și coerența

După cum explic în revizuirea mea video, având un program și rămânând consecvenți, sunt cheile de a găzdui cu succes un câine adult. Pentru a începe, asigurați-vă că vă hrăniți animalul în același timp în fiecare zi.

Acest lucru va ajuta la crearea unui program consistent de baie pentru ca FIDO să rămână.

Va dura câteva zile, dar odată ce câinele dvs. are un program consistent de baie, trebuie să fiți sigur că vă lipiți. Sperăm că veți putea să luați ceva timp în afara muncii, dar dacă nu puteți, atunci va trebui să vă asigurați că cineva vă poate lăsa câinele la momentele corespunzătoare.

Rasele mici de câine vor trebui să aibă cel puțin 8 pauze de baie pe zi, iar rasele mari ar trebui să aibă cel puțin 6. Aceste două numere sunt importante pentru a vă aminti când instruirea.

Când puiul tău iese afară, cel mai bine este să-l aduci în aceeași locație atunci când învățați cum să găzduiască un câine adult. El va recunoaște mirosul și va fi mai apt să folosească baie. Odată ce el este complet instruit, îl puteți permite să vă plimbați și să-și găsească propriul loc pentru a merge.

Vă rugăm să rețineți că unii proprietari de câini le plac pentru a împerechea câinii de formare a casei cu antrenament cu crate pentru a economisi timp și pentru a utiliza cele două tehnici de formare eficiente și coerența împreună. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru cum să cratezi trenul un câine, vă recomand să vizionați videoclipul de mai jos pentru sfaturi.

Ghid complet: Cum să Crate Tren Un câine - Instrucțiuni pas cu pas

Disciplinând și recompensează câinele

După cum menționez în videoclipul meu de formare a câinilor, nu doriți să vă pedepsiți câinele după ce merge la baie pe podea. Câinii asociază disciplina cu ceea ce fac la acea vreme, acest lucru poate intra în conflict cu pregătirea voastră.

Asta pentru că, chiar dacă ar fi fost doar câteva minute, câinele tău nu va înțelege că îl pedepsiți pentru urinare pe podea.

Astfel, în loc să disciplineze și să-ți pedepsi câinele, recompensă când merge la baie afară. Arătându-i ceea ce face el corect și că vă place. Va fi mult mai probabil să repete acest comportament în viitor.

Dacă vă întâmpinați să vă prindeți câinele în act, nu-l disciplați. L-am lăsat pe el, astfel încât să se oprească. Îmi batem mâinile pentru a-mi surprinde câinii.

Când se oprește, pune-l afară în zona de baie desemnată. Îl poate lua un minut pentru a-și obține rulmenții, dar își va da seama rapid că poate termina ieșirea afară.

Întotdeauna amintiți-vă să vă răsplătiți câinele după ce el se duce în cazul în care el ar trebui să-și vadă, și va începe să vadă că intră în interior nu este bine și are nevoie să-și facă afacerea în aer liber.

CITESTE ACEST: Cum să vă opriți câinele de la poarta în casă sau la cutie

Cum să găzduiască un câine pentru adulți

Curățați temeinic zonele murdare

Învățați cum să închiriați un câine adult nu este singurul lucru pe care va trebui să-l faceți. Dacă nu faceți asta Curățați o zonă murdară cu atenție, este foarte probabil ca câinele dvs. să meargă din nou în aceeași zonă.

Există numeroase produse de curățare pe piață care sunt concepute special pentru a elimina mirosurile / petele de urină vechi și noi. Ei folosesc bacterii speciale și enzime care se hrănesc cu urina și esențiale îl devorează până când mirosul a dispărut.

Cum să găzduiască un câine pentru adulțiTrebuie să utilizați aceste tipuri de curățători, deoarece curățătorii tradiționali de covoare vor elimina cea mai mare parte a mirosului, dar câinele dvs. încă poate fi capabil să-l miroasă. Unele produse excelente pentru a încerca includ:

  • Raport natural PET PET & Midor Remover
  • OmeGapet Pet Miros și Pelina Remover
  • Nature`s Miracle Urine Destroyer
  • ROCCO & ROXIE Professional Miros Eliminator

Pentru o imagine de ansamblu mai aprofundată a mirosului de urină PET și a alternărilor, aruncați o privire la acest lucru Lista celor cinci cele mai bune eliminatori de miros de companie care sunt în prezent cele mai eficiente pe piață și aleg cel care este o potrivire bună pentru casa ta.

Acest lucru este, de asemenea, important dacă chiriașii anteriori din casa dvs. au avut animale care au urinat pe covor. S-ar putea să nu mirosi mirosul, dar câinele tău va. Nasul lor sunt mult mai puternice decât ale noastre.

RECOMANDAT: 10 lecții privind instruirea efectivă a unui câine adult

Urmăriți semnele de cot

Ultimul meu sfat pentru cum să găzduim un câine adult, sau orice câine pentru asta, este de a petrece timpul observând animalul dvs. de companie. El este probabil să se comporte în același mod de fiecare dată când trebuie să folosească baie.

Câțiva câini whine sau ritm, făcând ușor să vedem că trebuie să meargă. Alții vor sta liniștit lângă ușă sau vor merge la locul lor preferat de ascundere pentru a se elibera. Luând timp pentru a vă observa câinele, veți putea să vă îndreptați la orice accidente, punându-l afară de îndată ce observați semnele de avertizare.

O altă metodă pentru formarea casei Un câine este prin folosind tampoane tradiționale de pisici pee. Dacă vă decideți să vă antrenați pooch-ul folosind aceste tampoane de antrenament pentru câini, atunci vă recomand să vizionați compararea videoclipului cu cele mai bune plăcuțe de antrenament de catelus și să vedeți care este corect pentru dvs. și pentru animalele de companie.

Revizuire completă: Comparând cele mai bune plăcuțe de antrenament de pui

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să găzduiască un câine adult 101: un ghid video pas cu pas