Trei pit pit bull salvat datorită facebook

Trei Pit Pit Bull salvat datorită Facebook

Acest taur alb drăguț albă avea nevoie de piciorul ei amputat și o femeie a văzut-o pe Facebook și a salvat-o. Sandy Hagan scrolling prin hrana de pe Facebook și sa oprit la o imagine a lui Mallory, un taur de pit care se afla într-o casă foster și a avut un picior grav rănit. Sandy era în Pennsylvania și câinele era în New Jersey.

Înainte ca Mallory să fie salvat, ea lipsea asistență medicală, iar un vecin a salvat-o chiar înainte de a ajunge pe străzi. Vecinul bun a lucrat cu o organizație locală de salvare a animalelor pentru a găsi Mallory O Home Foster.

Mallory fusese păstrată afară și nu a fost tratată bine. Avea un picior îngrozitor și era clar pentru doctor că trebuie să fie amputat. Ea a fost inițial salvată de o organizație numită Câini de salvare Rock. Sandy a văzut actualizările ca câine alb drăguț cu pete negre a suferit o intervenție chirurgicală pentru a îndepărta piciorul care tocmai a atârnat acolo.

Trei Pit Pit Bull salvat datorită Facebook

LEGATE DE: Cum să îmbunătățiți calitatea vieții pentru câinii cu handicap

Sandy a urmărit cât de repede Mallory a recuperat. Ea spune că are un câine alb cu un patch negru pe ochi înainte, dar animalul a trecut recent. Sandy era încă doliu pierderea animalelor de companie iubitoare și a simțit o legătură specială cu Mallory. După ce a vizionat povestea lui Mallory și văzând fotografiile prin procesul de recuperare, ea a decis să depună documentele și să o adopte.

Acum, Mallory sa adaptat la trei picioare și se desfășoară cu cealaltă groapă de taur care a adoptat Sandy.

La început, Mallory avea nevoie pentru a construi un muschi nou pentru a merge și a alerga cu ușurință, dar nu cu mult timp înainte ca ea să fi reușit. Sandy într-adevăr îi pasă de animalele de companie și se asigură că sunt protejate de elemente. Ea chiar are Jachete pentru ei în cazul în care este rece. Ea are distracție să ia un dulap funky și elegant pentru ei.

Trei Pit Pit Bull salvat datorită Facebook

Ambele salvează, doamnă și Mallory, distrați Sandy refuzând să meargă afară când este rece sau ploioasă. Amândoi urmăresc după bile, dar Mallory îi place mai ales să se joace. Pe plimbări pe care îi place să încerce să prindă păsările și veverițele, dar nu are succes. Nisipul nu vă faceți griji despre lipsa unui picior, Deoarece Mallory are doar bine și într-adevăr rulează rapid acum că este obișnuită cu asta.

Dacă sunteți interesat să salvați un câine iubitor și să-i oferiți o casă sigură, puteți verifica organizațiile locale de salvare. Amintiți-vă că nisipul a găsit Mallory prin Facebook, așa că Luați în considerare împărtășirea acestei povestiri și poate că ați putea fi catalizatorul pentru altcineva să găsească și un câine iubitor.

Procesul nu a luat lungimea nisipoasă. Ea a solicitat adoptarea zilei de Crăciun în 2013, iar Mallory a venit acasă cu ea pe 11 ianuarie, doar aproximativ două săptămâni mai târziu.

Dacă aveți doar un câine ca Sandy a făcut la acea vreme, ați putea dori Luați în considerare să-i luați un coleg de joacă. Câinii creează o legătură puternică între ele, la fel ca oamenii. Dacă ați avut vreodată un timp în viața voastră în care nu ați avut prieteni vârsta dvs., amintiți-vă, se poate simți destul de singură.

Este întotdeauna frumos să ai câini în perechi. În acest fel nu trebuie niciodată să fie singuri. În funcție de rasă, unii câini sunt într-adevăr trist și deprimați când sunt lăsați singuri pentru perioade lungi de timp. Majoritatea câinilor vor face mult mai bine cu un alt câine să se joace.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Trei pit pit bull salvat datorită facebook