Pit bull muschi câștigă 101: cum să înmulți un taur de pit

Cum să blocheze un ghid de taur

Conceptul de umflare a unui taur de pit este adesea asociată cu o conotație negativă. Cu toate acestea, adevărul este că există și alte motive pentru umflarea acestei rase musculare naturale. American Pit Bull Terrier este un câine neclintit natural, cu o structură musculară bine definită. Aceasta este aspectul care definește această rasă de canină foarte atletică.

Pentru ca un taur de pit să fie reprezentativ pentru rasa sa, mulți părinți de companie doresc un grad de boală și definiție musculară. Vrac sănătatea asociată cu reprezentarea adevărată a rasei de taur Pit nu ar trebui să fie confundată cu umplutura excesivă asociată cu Dog luptând sau orice alt ilegal sau dăunător pentru practicile de câine.

Ar trebui să meargă fără a spune că tipul de umflare extremă care este asociat cu luptele cu câine în mod specific este în detrimentul sănătății câinelui și poate duce la multe efecte secundare crippling.

Ghidul de obținere a mușchilor de mușchiÎn plus, este responsabilitatea site-ului Sfaturi de top pentru a vă reaminti că este o crimă de a fi asociată cu luptele de câine în toate cele 50 u.S. Statele Unite, districtul Columbia, Guam, Puerto Rico și U.S. Insulele Virgine. Este, de asemenea, a Top crimă de top să fie implicați în orice caz de cruzime a animalelor în orice stat din Statele Unite.

Utilizați toate informațiile conținute în acest articol cu ​​privire la modul în care să înmulți un taur pitic responsabil și sensibil. Ca proprietar educat câine, ar trebui să știți limitele câinelui dvs. și știți ce face un fizic sănătos de taur. Mai presus de toate, fie un proprietar responsabil de rasa bully.

În căutarea unor mărci de mâncare specifice pentru a vă ajuta să vă înșelați în mod eficient? Am publicat o listă de top cele mai bune alimente pentru câini pentru tauri de pit pentru a câștiga mușchi care ar trebui să vă amestece în direcția corectă.

Care este cel mai bun lucru pe care îl puteți face dacă sunteți interesat să învățați despre cum să înmulțiți un taur de pit? În primul rând, trebuie să vorbiți cu medicul veterinar. Nu trebuie să schimbați niciodată o dietă a câinelui fără a se consulta cu un veterinar. Ei cunosc istoria sănătății pentru animalele de companie și sunt cea mai bună resursă pe care o aveți atunci când decideți cum să obțineți taurul tău pentru a câștiga mușchi.

De asemenea, vedeți: 8 suplimente de câștig pentru câini

Pit Bull Bull câștigă 101
Cum să înmulți un taur de pit într-un mod sănătos

Cum să înmulți un taur de pit într-un mod sănătos

Orientări de bază pentru umflarea unui taur de pit

Acum că sunteți familiarizați cu unul dintre motivele pentru care oamenii își înșală taurii lor - pentru a reprezenta mai bine rasa - este posibil să întrebați cum puteți adăuga musculare la propriul dvs. bully. Înainte de a ajunge în acest sens, să atingem câteva orientări care vor ajuta la facilitarea unui proces de umplutură sănătoasă și de succes pe termen lung.

  • NU încercați să înmulți un câine sub 18 luni de vârstă. În primele 18 luni, un câine încă în creștere și supraviețuirii oaselor lor în creștere sau adăugarea prea multă greutate la un cadru în curs de dezvoltare poate fi crippling.
  • NU Folosiți gulere uriașe, veste ponderate, lanțuri supra-dimensiuni sau alte echipamente neprofesionale pentru a vrac un taur de pit. Acestea nu sunt instrumente de construcție a forței; Ele sunt unelte de luptă pentru câini.
  • MEREU Utilizați puterea naturală a câinelui pentru a-l înmulți și a ccondiționa atletic. Nu depășiți corpul câinelui sau sistemul său nervos și acordați o atenție deosebită tuturor planurilor de formare și nutriție.
  • MEREU Utilizați abordări pozitive pentru instruire și creați un câine construit atletic care se bucură de ceea ce face mai degrabă decât un câine bătut care suferă și face lucrurile din frică.

Amintiți-vă, umflarea unui taur de pit ar trebui să fie despre un exemplu sănătos al rasei. Un câine sănătos este un câine fericit și amândoi veți beneficia mult mai mult de a face lucrurile în mod corect.

LEGATE DE: Staffordshire Bull Terrier Profil

Dieta corectă pentru taur de pit

Dieta corectă pentru câștigul muscular al lui Pit Bull

Abordarea de a crea un taur muscular și atletic Adept Pit este de două ori, la fel ca și pentru atletul uman. Primul Prong fiind dieta bully.

O dietă bine echilibrată este importantă pentru orice câine, dar pentru un câine care este înclinat atletic, este și mai important. Sportivii canini mănâncă diferit și acest lucru trebuie monitorizat.

Dieta câinelui dvs. ar trebui să furnizeze Nutriția de bază necesară de corpul său, dar ar trebui să furnizeze, de asemenea, substanțele nutritive suplimentare necesare pentru a repara fibrele musculare și pentru a construi un muschi nou. Selectarea dietei potrivite pentru câinele dvs. este cu siguranță ceva care ar trebui discutat cu medicul veterinar sau cu un nutriționist canin înainte de a vă face orice modificări.

Mâncare de câine de bună calitate

Pit Bull Bull câștigăPrimul pas într-o dietă sănătoasă pentru un câine construit atletic este de a investi în a Mâncare de câine de bună calitate.

Așa cum un atlet uman nu se va înrădăcina prin consumul de mâncare nesănătoasă, un câine nu poate fi în vrac prin consumul unei alimente pline de umpluturi și alte ingrediente "junk" și este scăzută în proteine.

Deci, unde începeți în căutarea unui hrană pentru câini de înaltă calitate pentru câștigarea musculară a mușchiului Pit Bull? Învăța Cum se citește eticheta ingredientelor de hrană pentru câini primul.

Căutați surse de proteine ​​din carne asemănătoare, cum ar fi "carnea de vită", "bivol", "miel" sau "pui" și evita alimentele care sunt umplute cu ingrediente artificiale cum ar fi coloranți alimentari, surse de carne neapărat ca produsele secundare sau ingrediente inutile cum ar fi "glutenul de porumb masă".

Scopul este de a obține alimente pentru câini care este cât mai eficient posibil prin reducerea listei ingredientelor la alimentele întregi pe care toate le oferă nutriție. Branduri de produse alimentare organice sunt, de obicei, un punct bun pentru a începe, dar există și alții alimente sănătoase pentru câini care se poate potrivi bine dieta taurului taurului dvs. și să-i ofere toată nutriția pentru exerciții și instruire regulată.

Vorbind de nutriție, în plus față de găsirea unor ingrediente de înaltă calitate, trebuie să vă concentrați și pe găsirea alimentelor câinilor cu macronutrienți care satisfac în mod specific unui stil de viață atletic. Căutați mărci de mâncare pentru câini bogați în proteine ​​și grăsimi; Carburile nu trebuie evitate.

Proteina va ajuta la construirea de mușchi și reparați fibre musculare deteriorate în timpul exercițiilor fizice. Grăsimea va ajuta la menținerea greutății corporale în ciuda efortului fizic. Este important să se asigure că grăsimile incluse în alimente sunt grăsimi sănătoase, totuși, deoarece taurii de carieră pot, de asemenea deveniți obezi.

LEGATE DE: 16 cele mai bune sfaturi de la patru vedete celebre pe hrănirea câinilor și hrănirea

Cel mai bun hrană pentru câștigurile musculare de la Pit Bull

Importanța macronutrienților și a raportului lor

Lovind un echilibru bun în dieta câinelui atletic este foarte important. Fără proteină suficientă, taurul tău pit nu va câștiga nici un mușchi și va recupera mult mai lent din condiții de condiționare și exerciții grele.

Pe de altă parte, veterinarii spun, de asemenea Prea multă proteină Poate provoca cainele dvs. să sufere de deteriorarea rinichilor săi. Prea multă grăsime și câinele dvs. vor deveni obezi, nu suficientă grăsime și va începe să piardă în greutate din cauza aportului caloric insuficient.

Deci, ce fel de echilibru cauți într-o mâncare de câine care este optimizată pentru un câine atletic sau de lucru? În mod ideal, atletul canin necesită o dietă care este în jur 30% proteine ​​și 25% grăsime. Adăugând Suplimente pentru câini cum ar fi acizii grași omega, glucozamina și chondroitina pot fi, de asemenea, extrem de benefice și pot îmbunătăți performanța câinelui.

Cât de des și cât de mult ar trebui să vă hrăniți acest hrănire la bully? Este o întrebare dificilă și de ce trebuie să consultați cu un veterinar în prealabil.

Greutatea greutății lui American Pit Bull Terrier este atât de drastic încât nu există un răspuns definitiv la cât trebuie să-l hrănești. Cel mai bun loc pentru a începe este să urmați instrucțiunile de alimentare recomandate pe etichetele alimentelor câinelui și, în special, pe cele care au fost dezvoltate pentru un câine de lucru sau atletic.

Baza dvs. Sumele de alimentare pe greutatea curentă a câinelui. Dacă observați că pierde în greutate sau se pare că este foame după masă, creșteți cantitatea de alimente pentru câini pe servire doar atât de ușor. Fi sigur să nu-ți suprasolicite canina.

Citirea suplimentară: Scăderea dietei paleo pentru câini

Suplimente pentru câștigarea mușchilor de pit

Suplimente pentru tauri de pit

Există multe suplimente pe piață care țintă în special proprietarii Pit Bull. Adevărul despre aceste suplimente este totuși că ele conțin aceleași ingrediente ca multivitamine. Problema cu care este că atunci când vă hrăniți câinele dvs. o dietă sănătoasă și de înaltă calitate, nu va trebui să ia o multivitamină.

Dacă, după consultarea cu medicul veterinar, veterinarul dvs. recomandă suportul multivitaminei, luați în considerare un multivitamină, mai degrabă decât o formulă mai scumpă cu aceleași ingrediente. Acolo sunt câteva suplimente că bully-ul dvs. poate beneficia de momentul în creștere, inclusiv:

Un supliment comun de înaltă calitate - Nivelele de acizi grași de glucozamină, condroitină și omega în alimentele de câine nu sunt adesea suficient de mari pentru nevoile unui câine atletic. Pentru a vă oferi suportul comun al PIT Bull, luați în considerare un supliment comun al VET. Cu cât îți antrenezi mai mult taurul de pit, cu atât mai mult accentuează articulațiile sale, deci este vital să se asigure sprijin nutrițional pentru a evita orice complicații și în special artrită.

Formula Electrolyte - În funcție de ora anului, rutina exercițiului câinele dvs. participă și sănătatea sa generală, o formulă de electroliți este întotdeauna bună pentru a păstra la îndemână. Aceasta nu ar trebui să fie o necesitate zilnică, dar este perfectă pentru rehidratare după efort și a contribui la promovarea timpului de recuperare după antrenament.

Există anumite mărci de mâncare pentru câini pentru tauri de pit, care sunt formulate pentru stilul lor de viață și de pregătire grele și câștigul muscular. Bully Max 30/20 alimente de câine de înaltă performanță este una dintre cele mai cunoscute mărci cunoscute, dar orice altă hrană pentru câini de performanță ar funcționa la fel de bine și nu trebuie neapărat să utilizați această formulă specifică.

În plus, există, de asemenea, pulberi proteice pentru taurii de pit, care se spune că îmbunătățesc performanța lor atletic și ajută la câștigul mușchiului. Suplimentul de proteine ​​musculare este în prezent cea mai populară opțiune. Cu toate acestea, mulți susțin dacă acest lucru este necesar, deoarece mulți câini pot obține toți acești nutrienți din alimentele obișnuite pentru câini.

LEGATE DE: 8 suplimente superbe pentru câinele dvs

Exercițiu pentru câștigarea musculară a mușchiului

Exercițiu pentru câștigarea musculară a mușchiului

În plus față de dieta sănătoasă și echilibrată, exercițiul este un factor major în bulgări. Așa cum am menționat anterior, este important să nu începeți nici o umezeală gravă sau condiționarea cu un taur de pit sub vârsta de 18 luni. În acești ani în primii ani, mușchii și oasele câinelui sunt în continuă creștere și formare. Tulpina ar putea provoca deformarea sau deteriorarea ireversibilă.

Forța de antrenament

Construirea mușchiului într-un taur de pit trebuie făcută folosind puterea naturală a câinelui. O mare activitate care face acest lucru este trageți în greutate sau tragere.

Acest tip de activitate ar trebui să înceapă cu utilizarea numai a greutăților ușoare, a hamurilor profesionale și a supravegherii unui antrenor profesionist. Acest lucru este important deoarece vă asigură că câinele dvs. rămâne sănătos în timp ce se antrenează.

Fără supravegherea unui formator informat, puteți să vă suprasolicitați cu ușurință câinele dvs. și să-i provoace rănirea.

Dacă doriți să vă blocați câinele, nu ar trebui să utilizați greutăți grele? NU! Nu ați merge direct la sala de gimnastică și începeți să ridicați cu un 500 lb. Barbell, ai fi? Nu, pentru că trebuie să vă construiți mai întâi puterea.

Același principiu se aplică atunci când vine vorba de formarea forței câinele dvs. Trebuie să începeți încet cu greutăți ușoare, în timp ce creșteți greutatea câinele dvs. traversează treptat. Asigurați-vă întotdeauna că nu este atât de mult încât să vă suprasolicite.

Formarea forței este un proces consumator de timp. La fel ca un atlet uman, va lua anii tăi FIDO pentru a realiza puterea unui atlet.

LEGATE DE: Concursuri de agilitate pentru câini - Cum să începeți, știința privind riscurile și rănile

Importanța rezistenței pentru taurii de pit

Importanța rezistenței

Stamina este un factor important în crearea unui taur sculptat. În timp ce formarea de forță va ajuta la construirea mușchilor, va merge doar până acum dacă câinele dvs. nu este în stare să țină pasul cu rutina sa de antrenament. Pentru a construi pe forța și musculatura câinelui, trebuie, de asemenea, să lucrați la rezistența sa.

Pentru a face acest lucru, doriți să creșteți treptat distanța pe care câinele dvs. își trage greutatea ușoară. Pe măsură ce creșteți distanța pe care câinele dvs. acoperă, vă măriți capacitatea de a ține pasul fizic.

Dar de ce este importantă stamina? De ce nu vă puteți antrena câinele dvs. pentru a fi un "om puternic", mai degrabă decât un tri-atlet? Deoarece lucrul la antrenamentul de forță și care nu lucrează la rezistență simultan, nu va construi un ton muscular de înaltă calitate, nici nu va dezvolta forța.

Toate acestea sunt importante pentru a bloca un taur de pitStamina este ceea ce permite unui sportiv să păstreze formarea în perioadele de timp suficient de lungă pentru a dezvolta și menține mușchiul.

Uită-te la el în acest fel, dacă te duci la sala de gimnastică și faci două repetări cu o dumbbell în fiecare zi și în fiecare zi creșteți greutatea dumbbell cu 10lbs, veți construi mușchi? Nu, te vei răni.

Acum, dacă mergeți la sala de gimnastică în fiecare zi și faceți două repetări cu o dumbbell într-o zi, patru repetări cu aceeași a doua zi și creșteți treptat repetările timp de două săptămâni și apoi măriți greutatea dumbbellului și reveniți la două repetați, veți construi încet tăria și câștigați mușchiul. Nu te vei răni.

Același principiu merge pentru instruirea taurului tău. Pentru a vă bloca bully, trebuie să vă concentrați asupra creșterii rezistenței sale, precum și asupra forței sale. În plus față de tragerea în greutate sau tragerea în vigoare, alte activități care vă pot ajuta să vă blocheze PIT Bull includ:

  • Mers pe jos care devine treptat
  • Înot - aceasta este o modalitate excelentă de a oferi un exercițiu de impact scăzut care crește rezistența
  • Mergând prin pământul bogat - acest lucru oferă rezistență în timp ce câinele dvs. merge și ajută la construirea mușchilor

Un cuvânt de prudență

Când vă bateți taurul tău, țineți-vă întotdeauna sănătatea și fericirea câinelui. Aceasta înseamnă să luați în fiecare zi pentru a permite câinelui dvs. să se odihnească înseamnă întotdeauna instruirea sub supravegherea unui antrenor educat și a unui medic veterinar. Înseamnă să-ți asculți câinele. Nu lăsați dorința voastră să vă blocați taurul de pitie să-și înlocuiască sănătatea.

Citiți următorul: 10 Cei mai buni caini pentru a rula cu & rase care iubesc sa alerga

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pit bull muschi câștigă 101: cum să înmulți un taur de pit