16 Sfaturi despre cum să găsiți și să alegeți crescătorii locali de câini în zona dvs

Mulți proprietari viitori de animale de companie preferă să obțină câini de rasă pură și vor încerca să găsească crescători de câini locali cu acest scop. Există o mulțime de motive pe care le puteți dori un câine de rasă pură: știți cum arată câinele și ceea ce obțineți, știți ce va fi probabilitatea câinelui, știți că personalitatea și trăsăturile de rasă specifice.

Există o diferență semnificativă între a obține un câine de rasă pură de la a Crescător de câini de reputație și cumpărarea unui câine de la un Cresterea nelegitimă (sau moara de catelus) care a făcut un loc de muncă sărac la reproducere și ridicându-și câinii. Dacă cumpărați un câine de la crescătorul greșit, acest lucru poate duce la rasa impur, sau la un câine cu probleme de sănătate și Probleme comportamentale, Să nu mai vorbim de faptul că ați susține un ameliorator care îi migrează animalele.

Înainte de a cumpăra din orice loc, știți Cum să identificați un crescător de reputație și alegeți un loc legitim. Mai jos sunt, de asemenea, câteva sfaturi suplimentare despre cum să găsiți crescători de câini locali în zona dvs. utilizând acest criterii care sunt susceptibile de a fi reputate și responsabile.

LEGATE DE: 40 de crescători de câini de reputație în SUA

16 sfaturi pentru a găsi crescători de câini locali
(și cum să alegeți cea potrivită)

16 sfaturi pentru a găsi crescători de câini locali (și cum să alegeți cea dreaptă)

Spunând că oamenii ar trebui să caute crescători de câini de reputație este un lucru, dar încercând de fapt să găsească crescători locali de câini care cu adevărat îngrijirea animalelor lor poate fi o provocare. Utilizați sfaturile de mai jos pentru a obține cele mai bune experiențe de cumpărare a câinelui și pentru a evita sprijinirea Mills Puppy.

1. Adresați-vă medicului veterinar

Un medic veterinar bun și cu experiență va avea probabil informații despre câțiva crescători locali de câini în zona dvs. Adresați-vă medicului veterinar sau colegilor săi pentru orice conducere. Dacă nu aveți încredere în medicul veterinar, atunci va trebui să găsiți mai întâi un veterinar mai bun, din alte motive.

2. Întrebați un alt proprietar de câine

Dacă aveți câini care dețin prieteni, membri ai familiei, vecini sau persoane pe care le-ați văzut în jur, în special cele cu rasa pe care o doriți, întrebați-i unde și-au adoptat animalele de companie și dacă vă pot ajuta să găsiți crescători de câini locali în zonă. Nu este puțin probabil ca să găsești prieteni sau prieteni de prieteni care s-au ocupat de crescătorii de câini înainte.

3. Contactați cluburile de câini locale

Destul de mult fiecare oraș și oraș de o dimensiune bună are cluburi de câini și cluburi de crescător pe care le puteți contacta și cere informații despre această rasă specifică. Aceste cluburi de câine pot fi o resursă excelentă pentru dvs. nu numai pentru a găsi crescători de câini locali, dar și pentru alte întrebări pe care le aveți în legătură cu rasa după ce ați dat / a adoptat câinele.

Vizitați spectacolele locale de câine

4. Vizitați spectacolele locale de câine

Spectacolele de câine sunt pline de câini de rasă de rasă și proprietarii lor. Este foarte puțin probabil ca majoritatea câinilor acei câini să fie adoptați de un adăpost. Proprietarii acestor câini de rasă pură sunt oamenii care vă pot oferi, de obicei, cele mai bune sfaturi privind crescătorii de câini reputați.

5. Verificați Clubul american Kennel

American Kennel Club (AKC) este un site de reputație care oferă o bună cantitate de informații despre crescătorii de câini în U.S. Ei nu susțin, licența sau recomandă crescătorii, dar baza lor de date aici va lista probabil un crescător în vecinătatea dvs. locală.

6. Uită-te la site-ul Pui Quest

O altă resursă mare este Pup Quest Website. Este condusă de medic veterinari licențiați și are o bază de date oarecum mare de crescători de câini de reputație în U.S. Ei au, de asemenea, o mulțime de informații utile despre evitarea mori de catelus și cum să găsiți crescători de câini locali în propria dvs. zonă de unul singur.

7. Căutați online pentru recomandări

Internetul este plin de dezinformare pe multe subiecte conexe canine, iar crescătorii de câini nu sunt o excepție. Totuși, în mare de date false, există informații utile care trebuie găsite, deci întrebați-vă în jurul forumurilor legate de câini, subredite, site-uri web și grupuri de Facebook.

Iată câteva pentru a încerca: Dogforums.COM, Comunitatea Dogster, Dogforum.COM, și bineînțeles reddit: / r / dogadvice și / r / câini.

8. Păstrați o listă de întrebări

Când găsiți crescători de câini locali în zona dvs., acesta este doar primul pas pe căutarea dvs. de a cumpăra un câine de rasă pură. Apoi, trebuie să verificați calitatea crescătorilor de câini pe care ați găsit-o. Primul pas este să mergem pregătit cu o listă de întrebări referitoare la operațiunea de crescător - istoria, documentația, practica, câinii etc.

Inspectați instalațiile de reproducere

9. Inspectați instalațiile de reproducere

Doar întrebarea crescătorului nu este suficientă pentru a determina calitatea operațiunii lor - cereți să inspectați facilitățile în care acestea se reproduc, tratând și ridicându-și puii și câinii. Toți crescătorii de renume vor fi bucuroși să vă arate în jur.

10. Acordați atenție modul în care crescătorul tratează câinii

A evita Puppy cumpără escrocheri, Ar trebui să meargă fără să spună că nu doriți să lucrați cu un crescător de câini care îi mistrează animalele. Cei mai mulți crescători locali de câini locali vor merge direct la a vă arăta puii pe care îi puteți cumpăra; Cu toate acestea, ar trebui să cereți, de asemenea, să vedeți cum fac mamele acelor pui și priviți în jurul valorii de modul în care personalul tratează alți câini nu de vânzare.

11. Demeanor și atitudinea câinilor

Nu vă uitați doar la facilitățile în care își păstrează animalele de companie - uită-te la câinii înșiși. Dacă câinii arată plini de viață, fericiți, sănătoși și energici, acest lucru înseamnă că sunt bine îngrijiți și acest lucru ar trebui să vă spună că crescătorul este demn de încredere.

12. Numărul de rase de câini în instalație

Cei mai mulți crescători de câini reputați se concentrează pe una sau două rase. Acest lucru se datorează faptului că fiecare rasă de câini are nevoie de îngrijire foarte specifică și personalizată. Dacă găsiți crescători de câini locali care se ocupă de zeci de rase diferite, acest lucru mai mult decât probabil înseamnă că sunt o moară de catelus care nu are grijă de câinii lor. Ar trebui să le raportați.

13. Vedeți cum se comportă personalul

Este o idee bună să așteptați și să vedeți dacă oamenii de la crescătorul câinilor locali vă vor oferi să veniți de mai multe ori și să interacționați cu câinii, dacă oferă să meargă să vadă părinții puii etc. Dacă oamenii de la ameliorator încearcă doar să se grăbească lucrurile și să vă vândă un cățeluș cât mai curând posibil, acesta este probabil un crescător cu care nu vreți să vă ocupați.

Câine a aprobat crescătorii

14. Confirmați acreditările crescătorului câinilor locale

Întotdeauna cereți să vedeți acreditările crescătorului - indiferent dacă sunt înregistrate la AKC, documentația lor despre linii și rase ale puilor, înregistrările lor pentru vizitele VET etc. Uitați-le online și încercați să găsiți cât mai multe informații cum puteți.

15. Cereți referințe

Cei mai mulți crescători de câini reputați vor avea o carte de referință sau înregistrări ale opiniilor și feedback-ului clienților lor. Cereți-le să le verificați deoarece vă pot oferi o perspectivă asupra faptului dacă doriți să vă ocupați de acest crescător.

16. Contracte și garanții de sănătate

În cele din urmă, nu lucrați niciodată cu un crescător de câini care nu vă oferă un contract scris și certificate de sănătate pentru ca pupurile pe care le vând. Când găsiți crescători locali de câini care sunt reputați, probabil că vă încurajează chiar și toate tipurile de garanții, deoarece îi pasă de sănătatea animalelor.

Citiți următorul: 50 de întrebări de adopție a câinelui pe care le vor întreba

Doriți să împărtășiți acest lucru?

16 cele mai bune sfaturi despre găsirea și alegerea crescătorilor locali de câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 16 Sfaturi despre cum să găsiți și să alegeți crescătorii locali de câini în zona dvs