Top 5 cele mai bune alimente pentru câini pentru tauri de pit pentru a câștiga mușchi

Câinii ca taurii de groapă sunt musculari prin natura. Este una dintre numeroasele lor apeluri. Puterea și fizicul lor le fac, de asemenea, câini de lucru superb, atletic canini și câini de concurență. Ca orice tip de atlet, un taur Pit va atinge numai potențialul său fizic cu nutriția și exercițiul potrivit. Dacă doriți să vă blocați bully, alegeți Cel mai bun hrană pentru câini pentru tauri de pit pentru a câștiga mușchi este cheia.

Cele mai bune alimente pentru câini pentru tauri de pit pentru a câștiga mușchiO dietă sănătoasă este vitală pentru fiecare câine, dar și mai mult pentru câinii de lucru, sportivii canini și rasele de câine care sunt în mod natural atletic. Piturile de tauri sunt una dintre cele mai fizice se potrivesc și canini musculoși de pe planetă prin natura.

Dieta specifică de rasă asigură că un corp de tauri de carieră primește toate substanțele nutritive cheie necesare pentru a crește, prevenirea bolilor osoase, menținerea energiei și efectuarea tuturor funcțiilor. Cele mai bune alimente pentru câini pentru tauri de pit și o dietă bine structurată vă vor oferi bully o cantitate adecvată de calorii fără să-i provoace obezi sau subnutriți.

În acest articol, vom discuta modul corect de a alege cele mai bune alimente pentru câini Pit Bull și de a revizui cele mai bune cinci cele mai bune hrană pentru câini pentru tauri de pit pentru a câștiga mușchi:

Dog alimente pentru tauri de pit Preț Calitate Rating
Mușchiul bully câștigă pentru bătăuși $$ A- 4.0/5
Gorila max proteină supliment muscular pentru câini $$ B- 3.8/5
Bully max max de înaltă performanță super hrana de câine premium $$. $ A+ 4.7/5
Elite K9 Nutriție Maximum Bully Bicicletă și carne de porc $$. $ A 4.5/5
MVP K9 suplimentează constructorul muscular și performanța $$ B 4.0/5

* Faceți clic pe cele mai bune alimente pentru câini pentru tauri de pit pentru mai multe informații și prețuri sau derulați mai jos pentru mai multe detalii.

Cum să alegeți cele mai bune alimente pentru câini pentru tauri de pit?

Cum să alegeți cele mai bune alimente pentru câini pentru tauri de groapă pentru câștigurile musculareCele mai bune alimente pentru câini de mai jos au fost formulate în mod specific pentru creșterea musculară. Cu toate acestea, înainte de alegerea dvs. o nouă dietă pentru bully, discutați-o cu un profesionist.

Consultanță cu medicul veterinar despre cele mai bune alimente pentru câini pentru tauri de pit pentru a câștiga mușchiul este o necesitate. Veterinarul dvs. sau nutriționist canin, ar trebui să fie întotdeauna prima sursă de informații despre cum să vă alimentați bully, dacă doriți să fie mai musculară și atletic.

Țineți cont de aceste probleme comune de sănătate găsite în American Pit Bull Terrier include:

  • Displazie de șold
  • Alergii
  • Boala tiroidiană
  • Infecții cu pielea

Aceste condiții (și multe altele) pot fi fie împiedicate, fie ajutate cu dieta potrivită prin hrănirea anumitor alimente adecvate de pit și evitarea multor alte mărci. De fapt, Studiile arată că dieta este cauza principală în multe probleme legate de sănătate, scheletice și alte probleme legate de sănătate la câini.

Veterinarul dvs. știe istoricul medical al bully și va putea să consilieze în consecință. VET vă poate spune nu numai ceea ce sunt cele mai bune hrană pentru câini pentru tauri de pit, dar în mod special vă bazată pe vârsta, greutatea, activitatea și orice afecțiuni medicale pe care câinele dvs. le poate avea.

Am publicat anterior un ghid Cum să înmulțiți un bull pitur Dacă sunteți în căutarea mai multor sfaturi și sfaturi despre cum să faceți greu câștigul câștigului și mușchiul slab. Odată ce ați făcut niște cercetări, puteți discuta cele mai bune alimente pentru câini pentru tauri de pit pentru a câștiga mușchi cu veterinarul dvs. și pentru a decide care ar fi dieta potrivită pentru atletul tău canin.

De asemenea, vedeți: 8 suplimente de câștig pentru câini

Care este cel mai bun hrană pentru câini pentru tauri de pit pentru a câștiga mușchi și greutate?
Top 5 opțiuni sănătoase pentru a vă ajuta să vă înșelați bully

Cel mai bun hrană pentru câini pentru tauri de pit pentru a câștiga mușchi

1

Mușchiul bully câștigă pentru bătăuși

Mușchiul bully câștigă pentru bătăușiEste bătăușul tău în căutarea unui banner mai puțin Bruce decât Hulk incredibil? Mușchiul bully este un Gainer de masă și un supliment nutrițional care vă va ajuta câinele să construiască greutatea sănătoasă pe care trebuie să o privească și să se simtă în stare de sus. Proprietarii bully în SUA iubesc acest produs pentru câinii care sunt subponderali, convalesing, pui de îngrijire sau câștigători săraci.

  • Pit Bull Muschle Dog Reviews Food: Citește aici Ce spun alți proprietari de animale de companie

Câștigurile musculare a mușchilor sunt ambalate pline de ingrediente de calitate premium și nutrienți esențiali. Nu conține nici sare, zahăr sau umpluturi, făcând-o o opțiune mai sănătoasă decât alte cele mai bune alimente pentru câini pentru tauri de pit pentru a câștiga mușchi. Este mai puțin costisitoare decât dietele veterinare și veți vedea rapid rezultatele.

Acest produs conține echilibrul optim de proteine ​​brute, grăsimile și aminoacizii pentru creșterea musculară și recuperarea de la exercițiu. Grăsimea nutrițională condiționează pielea și adaugă strălucirea în haina bully. Foarte ocazional un proprietar va raporta că câinele lor nu va mânca câștiguri musculare bully pentru bătăuși. Ca orice alt produs, nu poate face apel la gustul fiecărui bully.

Cel mai bun hrană pentru câini pentru tauri de pit pentru a câștiga mușchiCâștigurile musculare a mușchilor trebuie folosite ca un supliment zilnic. Acesta vine în formă de pulbere și include o scoop pentru măsurarea exactă. Este important să urmați ghidul ușor de utilizat și să cântăriți și să înregistrați rezultatele conform instrucțiunilor. Fiecare sac va dura 1-2 luni, în funcție de dimensiunea câinelui dvs. Dacă sunteți în căutarea unui supliment fiabil și rentabil, care sporește atât dezvoltarea musculară, cât și sănătatea, atunci câștigurile bulverte musculare ar trebui să fie pe lista dvs. de succes.

Pro:
  • Nu conține sare, zahăr sau umpluturi
  • Mai puțin costisitoare decât dietele veterinare
  • Conține echilibrul optim al proteinelor brute, grăsimile și aminoacizii pentru creșterea musculară și recuperarea de la exercițiu
Contra:
  • Unii proprietari raportează că câinele lor nu-i plac gustul acestei alimente cele mai bune pentru tauri pentru a câștiga mușchi

Cel mai bun hrană pentru câini pentru tauri de pit pentru a câștiga mușchiRevizuirea celui mai util al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): "Avem o rutină a garniturii de gunoi în februarie 2016. Fata noastră săracă a avut probleme cu punerea în greutate. VET-ul nostru a sugerat & # 8230;

2gorilla Supliment muscular proteic pentru câini

Gorila max proteină supliment muscular pentru câiniGorila Max este o clădire puternică a mușchilor și supliment de sănătate de către producătorii de vitamine de câine, bully max. Indiferent dacă dețineți un taur pit sau un pudel, acest produs vă va oferi rezultate excelente. Aprobarea veterinară și respectarea standardelor stricte FDA și AFFCO, nu este surprinzător faptul că proprietarii de câini de lucru și campionul arată că proprietarii de câini ratează acest supliment foarte mult.

  • Pit Bull Muschle Dog Reviews Food: Citește aici Ce spun alți proprietari de animale de companie

Pentru câini cu vârsta peste 12 săptămâni, Gorilla Max este conceput pentru a nu adăuga doar masa, dar oferă, de asemenea, o gamă impresionantă de beneficii pentru sănătate. Cu 20g de proteine ​​pe servire, proprietarii raportează creșterea musculară și condiția îmbunătățită în 2-3 săptămâni. Descrisă de producători ca fiind "nutrienți revoluționari", Gorilla Max aduce beneficii pentru sănătate, cum ar fi îmbunătățirea forței, imunității, digestiei și vitalității generale.

În timp ce majoritatea proprietarilor de câini ratează acest lucru cel mai bun hrană pentru câini pentru tauri de pit pentru a câștiga Muschi foarte, nu toată lumea este de acord. Cea mai mare plângere este afirmația că suplimentul muscular al proteinei Gorilla Max pentru câini conține până la 30 de porții. Clienții au contestat acest lucru, spunând că fiecare sac este doar un sfert plin. Câțiva clienți au raportat că câinele lor nu-i place gustul și, de asemenea, că produsul a provocat diaree.

Pentru proprietarii de câini care caută o primă, suplimentul aprobat de industrie pentru creșterea și sănătatea musculară, atunci acest produs este un concurent puternic. Dacă căutați valoare pentru bani, deși acest lucru ar putea să nu fie prima dvs. alegere.

Pro:
  • Veterinar aprobat și îndeplinește standardele FDA și AFFCO
  • Sigur pentru câini cu vârsta peste 12 săptămâni
  • Oferă 20g de proteine ​​pe servire
  • Proprietarii raportează o creștere a creșterii musculare și o condiție îmbunătățită în 2-3 săptămâni
Contra:
  • Câțiva consumatori au remarcat că acest produs și-a dat diareea de câine
  • Unii cumpărători au declarat că pungile au venit doar aproximativ 1/4 plin și nu conțin cele 30 de porții pe care le presupuneau

Cel mai bun hrană pentru câini pentru tauri de pit pentru a câștiga mușchiRevizuirea celui mai util al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): "Produs uimitor. Imediat după câteva săptămâni, am observat o mare diferență cu bărbatul meu. Doar tonul muscular și definiția a fost "# 8230;

3Bully Max Max High Performance Super Premium Dog Alimente

Bully max max de înaltă performanță super hrana de câine premiumBully max Performanță înaltă este alimentele ideale de performanță pentru rasele de câine de lucru. Cea mai bună mâncare pentru câini pentru tauri de pit pentru a câștiga pretenții musculare a fi un super-premium de câini și de câini sunt de acord. Este singura hrană de performanță de pe piață pentru a primi un rating de 5 stele de la site-ul de examinare terț terț, câinefoodvisor.COM.

  • Pit Bull Muschle Dog Reviews Food: Citește aici Ce spun alți proprietari de animale de companie

Fabricat cu proteine ​​de 30% și 20% grăsimi, această alimentație bogată în proteine, cu calorii de înaltă calitate este concepută pentru a păstra câinii cei mai activi în starea de vârf. Bully Max este fabricat din ingrediente naturale, inclusiv făină de pui - un concentrat de carne care se împachetează în aproape 300% mai multă proteină decât carnea proaspătă de pui. Este singura mâncare pe bază de carne de acest fel. Fără a adăuga porumb, grâu sau soia, proprietarii au descoperit că poate reduce foarte mult simptomele câinelui cu alergii.

Există un timp de 535 de calorii pe porție, făcând bully max max performanță super premium câine alimente ideale pentru menținerea greutății de lucru bully. Proprietarii de câini au raportat îmbunătățiri în definirea musculară, creșterea în greutate, starea stratului și rezistența în doar 2 săptămâni de utilizare. Câțiva proprietari au fost dezamăgiți că nu există o opțiune mare de sac și, prin urmare, să nu se facă economii, făcându-l un regim de hrănire scumpă.

Cel mai bun hrană pentru câini pentru tauri de pit pentru a câștiga mușchiBully Max este una dintre cele mai impresionante alimente de performanță premium de pe piață, dacă nu cea mai impresionantă. Are sprijinul clienților în capacitatea sa de a vă oferi o hrană hrana pe care are nevoie. Dacă nu căutați o valoare Bulk Bay, atunci bully max este cu siguranță merită o încercare pentru câini care muncesc din greu sau joacă greu.

Pro:
  • Numai alimentele de performanță pe piață pentru a primi un rating de 5 stele de la câinefoodAdvisor.COM
  • Realizate cu proteine ​​de 30% și 20% grăsime
  • Fără porumb, grâu sau soia, făcându-l ideal pentru câinii cu alergii
Contra:
  • Cumpărătorii au fost dezamăgiți că acest cel mai bun hrană pentru câini pentru tauri de pit pentru a câștiga mușchiul nu este disponibil într-o pungă mare, ceea ce înseamnă că nu există economii pentru cumpărarea în vrac

Cel mai bun hrană pentru câini pentru tauri de pit pentru a câștiga mușchiCele mai utile recenzii ale proprietarului câinelui (citiți Full Amazon Review + Photo): "Ordinea mea de alimente maxime de câine a sosit mai devreme decât mă așteptam. Sunt foarte multumit de profesionalismul si cu si # 8230;

4mAximum de pui de pui și carne de porc

Maxima de pui de pui si carne de porcElite K9 Nutrition a produs o lovitură reală cu mâncarea maximă de pui și carne de porc. Proprietarii bully iubesc ingredientele naturale selectate cu atenție care oferă o mare definiție musculară și vitalitate într-o chestiune de săptămâni. Bullies cred că este de asemenea gustoasă.

  • Pit Bull Muschle Dog Reviews Food: Citește aici Ce spun alți proprietari de animale de companie

Bully bully este conceput pentru a oferi dieta echilibrată pe care o are nevoie de bully pentru dezvoltarea musculară și sănătatea generală în fiecare etapă a vieții. Acesta conține făină de pui și masă de porc, oferind mai multe surse de proteine ​​(33%), grăsimi (22%), aminoacizi și nutrienți. NUPRO 2000 - o proteină de drojdie, sprijină creșterea și sănătatea musculară optimă. Sănătatea digestivă a bully-ului este oferită și pentru adăugarea de dovleac, probiotic, afine și ovăz.

Recenzii ale acestui produs dezvăluie că proprietarii de bully au înregistrat o creștere a nivelului de energie al câinelui, precum și o definiție a mușchilor crescuți, permițându-i să muncească mai mult timp în timpul zilei. Au fost, de asemenea, rapoarte despre îmbunătățiri semnificative în stratul și starea pielii atunci când alte formule hipoalergenice au eșuat. Pe baza recenziilor clienților despre alimentele maxime de pui și de carne de porc, nu există prea multe de făcut cu acest produs.

Un număr foarte mic de proprietari au descoperit că acest regim de hrănire a cauzat buldarea lor să aibă diaree, probabil datorită unei intoleranțe a conținutului ridicat de proteine ​​și grăsimi. Bully maxim oferă un regim mare de hrănire pentru proprietarii care doresc să-și sporească creșterea musculară a bulliei și nivelurile de energie. Cu ingrediente naturale selectate cu atenție, acesta oferă o dietă echilibrată care vă va păstra bully în condiții prime pe tot parcursul vieții sale.

Pro:
  • Formulate pentru toate etapele vieții
  • Conține mâncare de pui și masă de porc, oferind mai multe surse de proteine ​​(33%), grăsimi (22%), aminoacizi și nutrienți
  • NUPRO 2000 - o proteină de drojdie, sprijină creșterea și sănătatea musculară optimă
  • Dovleac, probiotic, afine și fulgi de ovăz sunt adăugați pentru sănătatea digestivă
Contra:
  • Câțiva cumpărători au remarcat că această mâncare de câine cel mai bun pentru tauri de pit pentru a câștiga mușchi și-a dat diareea de câine

Cel mai bun hrană pentru câini pentru tauri de pit pentru a câștiga mușchiRevizuirea celui mai util al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): "Bullies-ul meu merge nuci atunci când se hrănesc timp bine în valoare de bani. Plus bonusul este că veți vedea masa corporală ridicată cu "# 8230;

5mvp K9 Suplimentează constructorul muscular și performanța pentru câini

MVP K9 suplimentează constructorul muscular și performanța pentru câiniConstructorul și performanța musculară pentru câini este o putere de ingrediente pentru creșterea musculară optimă, recuperarea și starea rotundă. Această formulă naturală de la MVP K9 Suplimente este VET aprobat și a fost testat pe teren de către campioni cu rezultate excelente, inclusiv performanțe crescute, focalizate și niveluri scăzute de stres.

  • Pit Bull Muschle Dog Reviews Food: Citește aici Ce spun alți proprietari de animale de companie

Acest supliment conține izolat de proteine ​​din zer de înaltă calitate, aminoacizi, creatină și colostrum pentru a promova dezvoltarea musculară, performanța și recuperarea. Nutrientul natural, dimetilglicina sau DMG, suportă în continuare metabolismul muscular, eficiența musculară și reduce acidul lactic acum pentru recuperarea rapidă. DMG este, de asemenea, cunoscut pentru a stimula sistemul imunitar și a lupta împotriva tumorilor grase canceroase.

Comentariile clienților despre MVP K9 Suplimentează constructorul muscular și performanța pentru câini înapoi sus Pretențiile producătorului de a fi un supliment puternic. Beneficiile observate variază de la creșterea rezistenței, rezistenței și recuperării la definirea slabă și un strat strălucitor. O mică minoritate a clienților raportează că produsul nu a făcut nici o diferență față de agresiunea lor, în ciuda exercițiului adecvat și a hrănirii.

Cel mai bun hrană pentru câini pentru tauri de pit pentru a câștiga mușchiConstructorul muscular și performanța pentru câini este agitația proteinei din lumea caninului. Folosit împreună cu o dietă adecvată și un exercițiu suficient, acest supliment vă va susține bully pentru a-și îndeplini potențialul înainte, în timpul și după concurență sau o zi în domeniu.

Pro:
  • Formula naturală
  • Veterinar aprobat
  • Conține izolat de proteine ​​din zer de înaltă calitate, aminoacizi, creatină și colostrum pentru a promova dezvoltarea musculară, performanța și recuperarea
  • Dimetilglicina sau DMG, suportă în continuare metabolismul muscular, eficiența musculară și reduce acidul lactic acum pentru recuperarea rapidă
Contra:
  • Un mic procent de recenzii susțin că acest cel mai bun hrană pentru câini pentru tauri de pit pentru a câștiga mușchiul nu a făcut nici o diferență în dimensiunea bully-ului, în ciuda hrănirii și exercițiilor fizice adecvate

Cel mai bun hrană pentru câini pentru tauri de pit pentru a câștiga mușchiCele mai utile revizuire a câinilor câinelui (Citiți Full Amazon Review + Fotografii): "În timp ce produsele nu creează rezultate pe cont propriu, la fel cum shake-urile de proteine ​​din SUA nu ne vor face să construim mușchiul" # 8230; "


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 5 cele mai bune alimente pentru câini pentru tauri de pit pentru a câștiga mușchi