Cum să vă antrenați câinele de taur pentru a fi un animal de companie bun de familie

Câine în parc cu proprietarul feminin

Tauri de pit a-și da. Adevărul este, atunci când este bine crescută și socializată în mod corespunzător, taurii de pituri sunt foarte prietenoși, animale de companie orientate spre oameni. Cu nivelul ridicat de energie și puterea, deși, taurii de pit nu sunt pentru toată lumea. Dar dacă decideți că taurul de pit este o potrivire bună, le veți găsi extrem de inteligenți și dornici să învețe. Adesea excelează la Instruirea cu ascultare și sporturi de câine.

Din păcate, ceea ce mulți oameni știu despre Pit Bulls provine din știrile despre care au auzit despre luptele câinilor sau atacurile de taur. Acesta este unul dintre motivele pentru care este atât de important să faceți efortul suplimentar de a vă instrui taurul. Un taur Pit bine pregătit poate fi un ambasador pentru rasa sa, arătând lumii că, cu o casă iubitoare și o pregătire, taurii de pit pot face animale de companie minunate.

Începeți să vă socializați mai devreme catelul

Dacă aveți un tânăr cățeluș Pitbull sau intenționați să obțineți în curând, faceți socializarea priorității dvs. Este important ca catelul tau de tara ta să învețe să se simtă confortabil cu o varietate de oameni și situații de la o vârstă fragedă. Expuneți-l copiilor, bărbaților, femeilor și altor animale. Obțineți animalul dvs. folosit pentru a fi manipulat. Păstrați lucrurile pozitive și oprimate și permiteți-vă că catelul dvs. de taur pentru a se apropia de lucrurile noi în timpul său. Această socializare timpurie este cea mai importantă componentă a programului de formare a catelului.

Utilizați armarea pozitivă pentru a vă antrena taurul

Din cauza construirii și forței lor musculare, formarea care necesită corecții de leșie sau altă pedeapsă nu este întotdeauna eficientă cu taurii de pit. Probabil că veți avea rezultate mai bune cu Armare pozitivă Tehnici, cum ar fi formarea de clocker sau alte formări bazate pe recompensă. Majoritatea tauri de groapă sunt învățați și vor fi fericiți să lucreze pentru recompense.

Învățați-vă taurul tău să se comporte corect cu alți câini

Deoarece taurii de pit au o istorie de a fi crescuți ca câini de luptă, ei nu sunt întotdeauna toleranți la alți câini. Puteți păstra controlul asupra câinelui dvs. în prezența altor câini, învățându-l să se concentreze asupra dvs. Aceasta este atunci când comanda "aspect" vine la îndemână. Alte comenzi care pot ajuta să includă șederea, vin și rechemarea de urgență. Pentru a vă asigura că câinele dvs. va răspunde comenzilor dvs., chiar și atunci când poate fi distras de alți câini, luați timp pentru a practica comenzi într-o varietate de setări și situații. Este important ca câinele dvs. să vă poată răspunde la comenzile dvs. atunci când vă aflați la parc, la fel de bine ca și în camera dvs. de zi. Această etapă de instruire este menționată ca o verificare.

Este important să vă amintiți, totuși că fiecare câine este un individ. Unii fac bine în gospodării cu alți câini, în timp ce alții arată agresiune față de alți câini. Nu poate fi subliniat suficient ca agresiunea față de câini să nu aibă o agresiune egală față de oameni. Doar pentru că un taur de pit este intoleranța altor câini nu înseamnă că va fi agresiv față de oameni.

Staffordshire Bull Terrier (Stafford): Profil de rasă de câine

Luați în considerare certificarea de cetățean bun

Programul Canin Citizen Bun a fost dezvoltat de Clubul American Kennel (AKC). Aceasta implică testarea câinelui dvs. pe mai multe abilități și, dacă trece testul, câinele primește un certificat de cetățean bun canin de la AKC. Pentru a trece testul, taurul tău pit trebuie să știe câteva abilități de ascultare de bază, să poată trece printr-o mulțime, să accepte fiind mângâieri de străini și să nu reacționeze la alți câini pe care o transmite. De asemenea, trebuie să semnați angajarea responsabilă a proprietarilor de animale de companie.

Orice câine poate beneficia de Programul de cetățean bun. Pentru tauri de pit, poate oferi, de asemenea, dovada că aveți un animal de companie bine comportat și prietenos. Este ceva ce puteți arăta potențiali proprietari sau vecini ca dovadă că câinele dvs. este un cetățean bun canin. Este doar un alt pas în schimbarea percepției publicului asupra taurului pit ca un câine vicios.

Site-ul Clubului American Kennel vă poate ajuta să găsiți clasele și evaluatorii Caninei Goodn.

Învățați prin formarea avansată și sporturile câinilor

Pit taurii sunt de obicei energici și distractivi pentru a se antrena. Mulți dintre ei fac bine în ascultare avansată și sporturi de câine, cum ar fi agilitatea sau ascultarea raliului. Aceste activități reprezintă o modalitate excelentă de a se distra și de a se lega cu taurul tău și să întărească un comportament bun în același timp. Abdiența avansată și sporturile de câine au avantajul suplimentar de a oferi combinația perfectă de exerciții fizice și stimularea mentală pe care acești câini activi și inteligenți doresc.

Probleme și proiectare

Un câine bine pregătit va putea să-și ia indicii de la dvs., mai degrabă decât să reacționeze la prezența unui alt câine. Dacă aveți probleme cu păstrarea câinelui de a arăta agresiunea față de alți câini, luați în considerare lucrul cu un antrenor. O mulțime de facilități de instruire oferă cursuri pentru a ajuta doar la această problemă. S-ar putea să le vedeți referitoare la feisty Fido sau clase de câini reactivi.

Când vine vorba de ea, taurii de pituri nu sunt chiar diferiți atunci când vine vorba de antrenament decât orice alți câini. Diferența vine de la public Percepția taurilor de pit. Să ia timp pentru a-ți instrui taurul de pit, și vei avea un membru fericit și sănătos al familiei care este cu adevărat un ambasador al rasei sale.

Uita-te acum: Instrumentul care trucuri câinele tău în băi iubitoare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă antrenați câinele de taur pentru a fi un animal de companie bun de familie