Abuzate și abandonate, kiah devine primul câine de poliție din new york

Abuzate și abandonate Pit Bull devine primul câine de poliție din New York

Un câine de poliție este o provocare stereotipuri de taur de pit, trăind viața ca un erou. Trecutul ei tragic a oferit-o pentru o muncă importantă ca detector de narcotice, căutarea persoanelor dispărute și ambasadorul de rasă Pit Bull. 

Faceți cunoștință cu Kiah, primul câine de poliție K9 al lui New York, care își petrece zilele care servesc comunității și schimbând opiniile lumii cu privire la rasa ei. Potrivit rapoartelor, Kiah a fost găsit în spatele unui magazin de conveniență în Texas după ce a fost bătut peste cap și abandonat acolo.

Kiah a fost apoi plasat într-un adăpost local, unde a fost luată în cele din urmă Universal K9, O organizație care pregătește câinii să facă munca poliției. Datorită unui parteneriat între Universal K9 și New York Fundația Farm Farm, Kiah a făcut-o la New York. Odată ajuns acolo, ea a început să lucreze ca parte a Unității K9 a Departamentului Pougkeepsie al Departamentului de Poliție, ca primă și singura tarală a statului în serviciu.

Abuzate și abandonate Pit Bull devine primul câine de poliție din New York

RECOMANDAT: Pit Bull Muschi câștigă 101 - cum să înmulți un taur pitiv sănătos

Partenerul ei este Ofițer Justin Bruzgul, și împreună lucrează pentru a detecta narcotice și pentru a urmări oamenii dispăruți. Bruzgul vorbește foarte mult de Kia, afirmând că este inteligentă, ascultătoare, prietenoasă și jucăușă. În ciuda trecutului ei dur, a găsit un viitor luminos cu Bruzgul și restul departamentului de poliție din Poughkeepsie.

Kiah locuiește cu Bruzgul și are și 2 frați canini (nu câini de poliție). Sora lui Bruzgul deține un taur de pit, și el și-a exprimat frustrarea cu stereotipurile lor, împreună cu o speranță de a ajuta la transformarea în jur.

Directorul operațiunilor Universal K9, Brad Croft, a spus că Kiah este unul dintre primii 3 câini pe care la plasat. El a menționat, de asemenea, că ea este printre primii care au ieșit în minte atunci când se gândește la sute de câini pe care la antrenat.

Sfârșitul fericit al lui Kiah a fost făcut posibil de începuturile sale triste. Când a ajuns la adăpostul Texas Austin animale de companie în viață!, Au colaborat cu partenerii lor la Universal K9 și la Fundația Farm Animal pentru a se asigura că Kiah (și alți câini) a făcut-o în formare în programul de detectare a câinilor.

Abuzate și abandonate Pit Bull devine primul câine de poliție din New York

Articol conex: Cum să-ți antrenezi taurul

Deși acest program este, în general, desemnat pentru câini specifici, Kiah a îndeplinit calificările necesare pentru a efectua formarea, inclusiv:

  • încredere
  • Focus
  • curiozitate
  • Trainitate

Potrivit lui Croft, multe agenții de poliție sunt rezistente la preluarea talilor de pit, din cauza ipotezelor nedrepte despre rasă. Piturile de pituri sunt câini de lucru care au fost crescuți să fie ascultători și să îndeplinească sarcini conform instrucțiunilor proprietarilor lor. Aceasta este ceea ce face poveștile lor atât de triste; Ei fac exact așa cum li se spune să-i placă pe stăpânii lor, chiar și în pericol pentru propria lor siguranță - inclusiv luptând cu alți câini.

Notivația lor ca câini de luptă a ajutat să-și scoată reputația ca o rasă vicios, dar majoritatea sunt ceva în afară de vicios. Kiah nu funcționează doar ca câine de poliție, ci ca un ambasador de bunăvoință al rasei ei. Misiunea ei este de a schimba mințile celor care cred că taurii de pit sunt toți răi și ea face o treabă minunată la ea.

Bruzdul afirmă că este mare cu copiii, inclusiv nepoatele și nepoții. În noiembrie, Kiah a câștigat chiar și ASPCA PUBLIC Service Premiu pentru munca pe care a realizat-o.

Abuzate și abandonate Pit Bull devine primul câine de poliție din New York

Povestea lui Kiah este una dintre nenumăratele povestiri de tauri Pit, unde abuzul și neglijarea rezultă în nimic mai mult decât dorința de a iubi mai mult Următorul uman. Câini, în special pisici, nu-și iau trecutul asupra oamenilor din jurul lor.

Ei își amintesc de experiențele lor, dar ei caută doar să-și exprime dragostea și afecțiunea pentru tovarășii lor umani și să facă orice posibil pentru a-și mulțumi maeștrii lor. Din păcate, nu toți oamenii înțeleg această rasă.

Mulți tauri de groapă sunt eutanasiate în fiecare an din cauza interpretării greșite a societății a comportamentului și a comportamentului lor. Organizațiile precum Universal K9 și Fundația Animală Fundația lucrează neobosit pentru a opri rezultatele tragice ale celor mai mulți tauri de groapă în piesele lor și să transforme percepția că sunt vicioși în înțelegerea că sunt loiali, afectuosi, inteligenți emoțional și în cazul lui Kiah, True Lifesavers.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Abuzate și abandonate, kiah devine primul câine de poliție din new york