Acest taur pit tocmai a făcut istorie!

Acest taur Pit tocmai a făcut istorie

Pit taurii au o reputație proastă pentru a fi periculoși, dar de multe ori percepțiile noastre sunt modelate de mass-media. Bulls au fost portretizat în filme Ca câini de gardă Junk Yard, dar a fost acordată puțină atenție naturii lor. Ele sunt sensibile, iubitoare și muncitoare - trei trăsături pe care toți câinii de poliție trebuie să o aibă.

Da, un taur de pit care nu este instruit în mod corespunzător poate fi periculos, dar același lucru se poate spune și pentru alte rase de câini, de asemenea. Doar pentru că oamenii au o asociere negativă cu tauri de groapă nu înseamnă că ar trebui să fie interzise să ajute băieții în albastru.

Piturile de tauri încep să fie utilizate în munca poliției - un pas major înainte pentru rasă.

Acest taur Pit, Kiah, în Poughkeepsie, New York tocmai a fost invitat să fie un câine de poliție după absolvirea Academiei de Formare. Era o salvare și a arătat trăsături promițătoare pentru câini de lucru. Ea este loială și încearcă într-adevăr să-i mulțumească.

LEGATE DE: Revizuirea cărților - Buster: Câinele militar care a salvat o mie de vieți

Acest taur Pit tocmai a făcut istorie

Handler-ul ei spune că face trucuri și este capabil să-i prindă drogurile și armele. Kiah este la fel de capabil ca un ciobanesc german sau malinois belgian. Ea este primul taur de pit pentru a se alătura echipei de poliție din New York!

Kiah face valuri ca iubitorii de taur Pit vă văd speranță pentru stereotipul din jurul talilor de pit pentru a începe să fie un lucru din trecut. Fundația Farm Farm este o organizație care lucrează din greu pentru a depăși noțiunile preconcepute ale oamenilor despre această rasă. AFF este mândră că Kiah va fi unul dintre primii lor absolvenți pentru munca poliției.

Ea arată chiar abilități mari de a mirosi oamenii și poate ajuta cu cazurile de persoane dispărute.

Acest taur Pit tocmai a făcut istorie

Această fundație și alte organizații similare lucrează împreună pentru a salva taurii de pituri și pentru a le antrena, astfel încât să poată avea o casă și un loc de muncă. Acești câini transformă un colț din cauza asta. Pentru o lungă perioadă de timp, taurii de pit erau o parte din cel mai greu pentru a fi adoptat Pentru că oamenii și-au întors nasul la ei. Dar acum că salvează vieți, oamenii încep să câștige mai mult respect față de rasă.

Ofiţer Justin Bruzgul, care are acum Kiah ca partener, este mândru de ea și menționează modul în care rasa însăși nu este la fel de importantă ca și pregătirea și dorința câinelui de a învăța. Kiah însuși este doar 60 de lire sterline, dar foarte energic. Poate că nivelul energetic al unui taur pit le face de fapt și mai potrivite ca câini de lucru decât alte rase.

Din punct de vedere istoric, toți câinii de lucru au fost instruiți și crescuți pentru a deveni câini de lucru. Trebuiau să înceapă undeva. Evident istoria face acum o întoarcere pentru tauri de pitie și mulți dintre câinii fără adăpost din această rasă vor putea acum să găsească case și un scop. Asigurați-vă că împărțiți această poveste pe măsură ce lucrăm împreună pentru a ajuta această rasă să-și depășească stereotipul lor. Gândiți-vă la o discriminare incorectă și de a lucra pentru a pune capăt acesteia. Pit taurii sunt iubiți, loiali și foarte instruiri.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Acest taur pit tocmai a făcut istorie!