Acest taur pit și-a pierdut nasul ... Ghici ce se întâmplă în continuare?

Acest taur Pit și-a pierdut nasul ... ghici ce se întâmplă în continuare

Acest câine era doar cincisprezece kilograme când a fost găsită de un cuplu în Florida. Nasul ei fusese rupt de fața ei. Bullii de pit sunt adesea folosiți pentru lupte ilegale ca câini de momeală și suferă foarte mult din cauza acestei practici crude și inumane.

Khaleesi și-a pierdut nasul și părinții foster și-au salvat viața, făcându-i o senzație de internet care inspiră oamenii să doneze adăposturilor câinilor și grupurilor de salvare a animalelor. Salvatorii lui Khaleesi sunt aproape sigur că era o parte a unuia dintre aceste inele subterane de luptă pentru câini. Cu toate acestea, din cauza aspectului ei șocant, ea a devenit repede o faimă pe internet ca povestea ei răspândită prin Pagina de Facebook.

Inimile oamenilor au simțit atât de multă compasiune pentru ea, deoarece au văzut ochii ei și zâmbetul ei. Starea ei era atât de rea, nici măcar nu putea să meargă. Ea putea doar să-și tragă picioarele din spate în spatele ei.

Ea a trebuit să sufere multe intervenții chirurgicale pentru a putea să respire din nas. Cele mai mari dinți au fost îndepărtate și a câștigat greutate. Pe măsură ce fotografiile ei au fost împărtășite atât de repede pe tot mass-media sociale, a stimulat donații generoase organizației de salvare care a ajutat-o ​​să se recupereze, Pasiune 4 gropi.

Organizația contribuie la creșterea gradului de conștientizare cu privire la luptele ilegale de câine și să strângeți fonduri pentru cheltuielile medicale aceste creaturi sărace suportă. De asemenea, ei ajută la găsirea casei pentru animalele salvate, de asemenea. Pasiunea 4 Gropi este o organizație generoasă.

Acest taur Pit și-a pierdut nasul ... ghici ce se întâmplă în continuare

De fapt, ei au donat 7.000 de dolari din fondurile care au intrat în alte organizații de salvare a câinilor!

Fondatorul pasiunii 4 gropi, Stephanie Paquin, a găsit Khaleesi într-un adăpost din Florida. Ei și soțul ei, Mike, au luat câinele acasă și o îngrijește înapoi la viață cu ajutorul profesioniștilor din domeniul medical. Faima virală pe care această afecțiune săracă a adus la organizația lui Paquin sa dovedit a fi o binecuvântare în deghizare.

LEGATE DE: Abuz abuz: Lăsați-l pe acest câine la un moment dat

Khaleesi a fost acordată Underdog al anului La premiile Mondiale Dog, și în timp ce făceau titluri la nivel global, multe donații au fost oferite o organizație de pasiune 4 gropi. Că banii au mers să ajute doi câini care au nevoie de o intervenție chirurgicală care nu au fost salvați, precum și alte organizații.

Acesta este un bun exemplu despre cum chiar și în fața tragediei, speranța poate crește. Famele virale a lui Khaleesi a contribuit la creșterea gradului de conștientizare cu privire la problemele legate de drepturile animalelor, iar faima ei a ajutat mulți alți câini din cauza banilor ridicați.

Acest taur Pit și-a pierdut nasul ... ghici ce se întâmplă în continuare

Din păcate, acum a fost diagnosticată cu o boală care vine dintr-o mușcătură de căpușe precum și unul în rinichiul ei, ea nu poate trăi mult timp. Viața ei nu va fi în zadar și ea va fi iubită și îngrijită. Khaleesi a fost o inspirație atât de mulți oameni care au împărtășit povestea ei emoționantă și continuă să facă acest lucru.

Când Stephanie Paquin a găsit acest câine și a strigat la ceea ce a văzut, nu avea nici o idee că ar putea deveni ceva care ar ajuta atât de mulți alți câini. Deși ea a vrut să favorizeze doar câinele, acum va avea grijă de puiul zâmbitor până la ultimele zile. Acest câine nu va fi uitat și mesajul pe care la adus în lume va continua să ajute pe alți câini.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Acest taur pit și-a pierdut nasul ... Ghici ce se întâmplă în continuare?