30 Cele mai bune adăposturi de animale care fac america mândră

Adăposturile animale sunt eroii nesănătoși ai unei societăți moderne. Oricine a călătorit în întreaga lume a fost în țările în care pisici și câini fără adăpost sunt atât de răpitorii că adesea simte că au depășit oamenii. Din fericire, Statele Unite au unele dintre cele mai bune adăposturi de animale din lume și nu am putea fi mai mândri de ei.

Scopul ridicat al adăposturilor

Adăposturile animalelor pentru câini și pisici sunt minunate nu doar pentru noi și pentru habitatul nostru în aer liber, ci pentru animalele în sine. La fel de greu ca și de a vedea un câine încuiat într-o cușcă mică într-un adăpost, alternativa o viață periculoasă pe stradă nu este niciodată mai bine pentru un câine fără adăpost. Expresia "viața unui câine" nu este fără semnificație după toate. Caini vagabonzi de asemenea, prezintă riscuri la public pur și simplu pentru că încearcă să supraviețuiască.

Adăposturile de animale știu deja nu poate rezolva problema de persoane de casă de companie, dar chiar și atunci ei fac tot ce pot pentru a trata simptomele acestei probleme globale. Acestea oferă cazare, alimente și apă și îngrijire veterinară și îngrijire de sterilizare pentru câinii vagabonzi și pisicile. Ei se antrenează, re-treaba și reabilitează animalele nedorite și problematice și organizează vizite din viitoarele proprietari de animale de companie pentru animalele de companie pe care le păstrează în adăpost.

Din păcate, chiar și printre iubitorii de câini, aceste organizații de salvare și adăposturi pentru câini de pisică rareori au suficientă laudă pentru munca pe care o fac. Cu toate acestea, toate adăposturile bune ale animalelor au cu siguranță nevoie de o mai mare recunoaștere și apreciere atât de la proprietarii de animale de companie, cât și de proprietarii non-PET. Lauda și aprecierea dvs. prin cuvinte și cadouri permite adăposturilor și voluntarilor lor să știe că lucrurile lor de lucru și donațiile de numerar pot îmbunătăți calitatea vieții animalelor găzduite.

În timp ce unele organizații de salvare a animalelor fac o slujbă decentă de urmărire a protocoalelor, unele dintre cele mai bune adăposturi de animale se află peste și dincolo de misiunea lor de a ajuta animalele de companie, și merită recunoașterea pentru munca lor remarcabilă. Astăzi, clarificăm 30 de cele mai bune adăposturi de animale din America. Dacă sunteți în căutarea de a adopta un animal de companie sau pur și simplu doriți să ajutați un adăpost de animale lângă dvs. - aruncați o privire mai jos.

30 adăposturi de animale care fac America mândră

30 cele mai bune adăposturi de animale care fac America mândră

Arizona Liga de bunăstare a animalelor

Unde: Phoenix, Arizona
Abordare (Hărți Google): 25 nord 40th st. Phoenix, AZ 85034
WebsiteHTTPS: // AAWL.Org /
Facebookhttps: // Facebook.com / Aawleague /

Arizona Liga de bunăstare a animalelor

Să începem lucrurile cu unul dintre adăposturile de animale mai vechi de pe această listă. Arizona Liga de bunăstare a animalelor a fost formată pentru prima dată în 1971, dar în anii 1990 au început să lucreze la salvarea animalelor pe listele de eutanasie al altor adăposturi.

Aawl a devenit rapid unul dintre cele mai mari adăposturi fără ucidere din țară, precum și "un lider în formarea de comportament inovatoare, îngrijire medicală, adopție, educație și programe de informare comunitară."

Societatea umană a județului Sarasota

Unde: Sarasota, Florida
Abordare (Hărți Google): Strada 2331 15, Sarasota, FL 34237
Websitehttp: // HSSC.Org
Facebookhttps: // Facebook.com / umane.Societate.de.Sarasota.Județ

Societatea umană a județului Sarasota

Cel mai bun adăpost fără ucide în zona sa, Societatea umană a județului Sarasota este o bază a comunității sale. Programele Feline și K-9 ale acestui adăpost oferă o mare pregătire și reprogramare comportamentală pentru animalele problematice, neinstruite, bolnave și nedorite.

Personalul lor veterinar este, de asemenea, un exemplu de ceea ce face ca societatea umană din județul Sarasota să fie o includere demnă pe lista celor mai bune adăposturi de animale din țară.

Pet Hadn de Minnesota

Unde: Minneapolis, Minnesota
WebsiteHTTPS: // PETHAVENMNMNM.Org
Facebookhttps: // Facebook.COM / PETHAVENMN

Pet Hadn de MinnesotaO alta dintre cele mai vechi organizații de bunăstare a animalelor de companie din lista noastră, Haven PET din Minneapolis a fost înființată în 1952. Păstrarea cu mândrie a insignei primei organizații de salvare a animalelor din Minnesota, Pet Haven continuă să-și continue munca mare de 65 de ani mai târziu.

Oferind o mare îngrijire medicală și comportamentală pentru animalele lor, precum și găsirea expertivă și eficientă a unor case noi pentru ei, PET de la Minneapolis își merită cu siguranță numele.

Adăpostul de la Barc

Unde: Brooklyn, New York
Abordare (Hărți Google): 86 n ST, Brooklyn, NY 11249
Websitehttp: // Barcshelter.Org /
Facebook: https: // Facebook.com / barcshelter

Adăpostul de la Barc

Brooklyn Coaliția resurselor animale, sau Barcc pe scurt, este un mare exemplu despre ceea ce ar trebui să arate o salvare și adăpost animală.

Oferind un paradis sigur pentru animalele pierdute, nedorite și bolnave, precum și găsirea de case noi cu proprietari iubitoare, adăpostul Barcic este locul ideal pentru a vă verifica dacă sunteți în zonă și căutați un adăpost pentru animale.

Animale de companie din America

Unde: Longwood, Florida
Abordare (Hărți Google): 1260 s Ronald Reagan Blvd, Longwood, FL 32750
Websitehttp: // Greyhoundpetsorlando.Org /
Facebook: https: // Facebook.COM / GreyhoundpetsofamericagreaterRlando /

Animale de companie din America

Situat în Greater Orlando, Animale de companie din America este un adăpost mai mic de animale, concentrat pe Greyhounds. A fost înființată în 1996 ca un capitol al organizației naționale de la Greyhound of America și a fost o bază a organizației de atunci.

Reprezentarea acestora în această listă a celor mai bune adăposturi de animale, GPA / Go este o organizație de voluntariat de 100%, care nu returnează niciodată o naurație și oferă cea mai bună îngrijire posibilă pentru animalele lor.

New York bully crew

Unde: Long Island, New York
Abordare (Hărți Google): 1457 Montauk Hwy, PatchoGue Est, NY 11772
Websitehttps: // nybullycrew.Org /
Facebook: https: // Facebook.COM / NewyorkbullyCrew

New York bully crew

Fondată în decembrie 2010, New York bully crew este specializată în salvarea Pitbull, dar oferă, de asemenea, îngrijire și ajutor pentru toți ceilalți câini și animalele care pot găsi. Echipajul NY Bully face o mare lucrare în reabilitarea Pitbulls și de a le găsi proprietarii iubiți și responsabili, ei acționează, de asemenea, pentru a spori gradul de conștientizare a actelor oribile de violență împotriva lui Pitbulls, datorită clișeelor ​​îngrozitoare care încă mai există despre ele.

Societatea umană a animalelor

Unde: Multiple locații pe tot parcursul Minnesota
Websitehttps: // animahumanesocietate.Org /
Facebook: https: // Facebook.com / animalehumanesocietate

Societatea umană a animalelor

Cu cele cinci centre de adopție a orașelor gemene, Societatea umană a animalelor ajută mai mult de 23.000 de animale în nevoie în fiecare an, precum și mii de alții prin programele lor de proprietari de animale de companie. Unul dintre cele mai bune adăposturi de animale din Midwest Superior, AHS este un exemplu de tot ce ar trebui să fie un adăpost de animale, oferind fiecărei forme de îngrijire un animal fără adăpost, nedorit sau bolnav poate avea nevoie.

Bainbridge Humane Society

Unde: Bainbridge, Georgia
Abordare (Hărți Google): 1250 Cox Avenue, Bainbridge, GA 39819
Websitehttp: // bainbridgehumanesocietate.COM /
Facebook: https: // Facebook.COM / Pagini / Bainbridge-Humane-Societate / 163347990361569

Bainbridge Humane Society

Bainbridge Decatur County Humane Society a fost formată acum 15 ani, în 2002. Creat ca un răspuns la alte câteva adăposturi înainte de a nu putea reuși să facă ceea ce aveau nevoie de animalele din județul Decatur, societatea umană Bainbridge este un adăpost deschis deschis care acceptă toate animalele pierdute, rănite, bolnave sau nedorite, tratează animalele pierdute, rănite, bolnave sau nedorite ei și le găsește case noi.

Milton Animal Liga

Unde: Boston, Massachusetts
Abordare (Hărți Google): 181 Guvernatorul Stoughton Ln, Milton, MA 02186
Websitehttp: // Miltonanimalleague.Org /
Facebook: https: // Facebook.com / miltonanimalleague /

Milton Animal LigaUn alt adăpost de animale care ne face mândri este Milton Animal Liga. O organizație de bunăstare a animalelor, care este un exemplu al celorlalți cu dragostea necondiționată pentru animale și cea mare îngrijire veterinară și comportamentală pe care o oferă, merită categoric un loc pe lista noastră.

Dacă vă aflați în zonă și căutați un adăpost de animale de cea mai înaltă calitate, Milton Animal League este locul perfect pentru a verifica.

Societatea umană a Memphis

Unde: Memphis, Tennessee
Abordare (Hărți Google): 935 Farm Rd, Memphis, TN 38134
Websitehttp: // memphishumane.Org /
Facebook: https: // Facebook.COM / HumaneSocietyOfmemphissHitebyCounty

Societatea umană a MemphisUna dintre intrările mai vechi din lista noastră este Societatea Humană a Memphis & Shelby County - care lucrează pentru bunăstarea câinilor abuzați, răniți și fără adăpost din 1933, Societatea umană a județului Memphis & Shelby este unul dintre acele adăposturi de animale că sute de alții sunt construite pentru a emula.

Furnizarea de adăpost, alimente nutritive și o mare îngrijire veterinară pentru sute de animale la un moment dat, acest adăpost merită un loc pe lista noastră.

Dane County Humane Society

Unde: Madison, Wisconsin
Abordare (Hărți Google): 5132 VOGES RD, Madison, Wi 53718
Websitehttp: // dă dărâmător.Org /
Facebook: https: // Facebook.com / donterter /

Dane County Humane SocietyUn adăpost pentru animale deschise în Wisconsin, Dane County Humane Society salută toate animalele, cu privire la istoria sau starea lor.

Acestea oferă o îngrijire uimitoare atât pentru comportamentul și sănătatea animalelor de companie în îngrijirea lor, dar mai important, ele garantează, de asemenea, case noi pentru toate pisicile și câinii care sunt în stare de sănătate decentă și au doar condiții de sănătate și comportamentale tratate.

Ramapo Bergen Refugiul animalelor

Unde: Oakland, New Jersey
Abordare (Hărți Google): 2 Shelter LN, Oakland, NJ 07436
Websitehttps: // rbari.Org /
Facebook: https: // Facebook.com / rbarishelter

Ramapo Bergen Refugiul animalelorFuziunea a două mari organizații de bunăstare a animalelor cu aproape 40 de ani în urmă conduc la crearea de Ramapo Bergen Refugiul animalelor.

Bergen Animal Rescue Inc. și Ramapo Animal Refugi Inc. au fost capse în bunăstarea animalelor din Oakland de ani de zile și asta merge și mai mult pentru refugiul animalelor Ramapo Bergen. Salvare, reabilitare, îngrijire medicală, o politică fără ucidere și găsirea de noi proprietari - Rbari face totul.

Austin animale de companie în viață!

Unde: Austin, Texas
Abordare (Hărți Google): W CCES CHAVEZ ST, AUSTIN, TX 78703
Websitehttps: // AUSTINPTSALIVE.Org /
Facebook: https: // Facebook.com / ausinpetsalive /

Austin animale de companie în viațăUnul dintre liderii necontestați din mișcarea adăpostului de animale fără ucidere în U.S., Austin animale de companie în viață! Adăpostul din Texas este un model pentru ceea ce ar trebui să arate un adăpost modern de animale.

Ei și-au început calea prin direcționarea animalelor pe listele de eutanasie ale altor adăposturi locale și stabilirea de date și statistici bazate pe ele și nenumărate animale pe care Austin animalele în viață! a salvat. Rezultatul final este clar - unul dintre cele mai bune adăposturi de animale din țară.

WAIFS ÎNALIFICĂ

Unde: Kansas City, Missouri
Abordare (Hărți Google): 3901 Martha Truman Rd, Kansas City, Mo 64137
Websitehttp: // waysidewaifs.Org
Facebook: https: // Facebook.com / waysidewaifs

WAIFS ÎNALIFICĂ

Un alt mare adăpost de animale care ne ucidează, care ne merită atenția este WAIFS. Cel mai mare campus de adopție a animalelor de companie din Kansas City, WAIFS ÎNALIFICĂ Locuri de 5500 de animale în fiecare an în familii favorabile iubitoare. Înființată încă din 1944, astăzi adăpostul se angajează să păstreze animalele în îngrijirea lor atâta timp cât este nevoie și niciodată nu le iahtanizează decât dacă există o condiție medicală care să o solicite.

Servicii de animale din județul Dekalb

Unde: Atlanta, Georgia
Abordare (Hărți Google): 3280 Chamblee Dunwood Rd, Chablee, GA 30341
Websitehttp: // DekalbanalServicii.COM /
Facebook: https: // Facebook.com / dekalbcountyanimalServices /

Servicii de animale din județul DekalbCondus de Proiect de animale de salvare, Divizia de Servicii Animale a județului Dekalb este o organizație non-profit care face o mulțime de lucruri mari pentru animalele fără adăpost din județul lor.

Servicii de animale din județul Dekalb Oferă un mare sprijin pentru întreaga comunitate de bunăstare a animalelor, ajutând la adoptarea fără adăpost, oferind servicii de pulverizare și neutru și susținerea vieții și bunăstării animalelor de companie și a animalelor din județ.

Societatea pentru prevenirea cruzimii față de animale Los Angeles (SPCALA)

Unde: Los Angeles, California
Abordare (Hărți Google): Blvd-ul 5026 W Jefferson, Los Angeles, CA 90016
Websitehttps: // spcala.COM /
Facebook: https: // Facebook.COM / SPCALA /

Societatea pentru prevenirea cruzimii față de animalele Los AngelesNu doar una dintre cele mai vechi, ci cea mai veche intrare din lista noastră, Societatea pentru prevenirea cruzimii față de animale Los Angeles (SPCALA) a lucrat neobosit pentru bunăstarea animalelor și animalelor noastre încă din 1877.

Cu o mulțime de programe minunate, cum ar fi investigațiile cruzime, echipa de răspuns la animale, educația umană și multe altele, SPCALA este mult mai mult decât unul dintre cele mai bune adăposturi de animale.

Muttville Senior Dog Rescue

Unde: San Francisco, California
Abordare (Hărți Google): 255 Alabama St, San Francisco, CA 94103
Websitehttp: // Muttville.Org /
Facebook: https: // Facebook.com / mutntville.Senior.Câine.Salvare

Muttville Senior Dog Rescue

Un alt mare adăpost din San Francisco, Muttville, este specializat în câinii nedoriți - câinii care au crescut prea vechi și prea bolnav și proprietarii lor le-au respins.

La fel de oribil ca acest sunet pentru unii, adevărul trist este că acest lucru se întâmplă destul de des și Muttville Asigură că astfel de câini primesc îngrijirea de care au nevoie și merită, precum și găsiți case noi cu proprietari care îi vor iubi pentru ceea ce sunt.

Pet Alianța de mai mare Orlando

Unde: Orlando, Florida
Abordare (Hărți Google): 2727 Conroy Rd, Orlando, FL 32839
WebsiteHTTPS: // Petallianceorlando.Org /
Facebook: https: // Facebook.COM / PETTALLACYGO /

Pet Alianța de mai mare OrlandoUna dintre cele mai vechi organizații de bunăstare a animalelor din U.S. și o intrare bine meritată în lista noastră Pet Alianța de mai mare Orlando a fost fondată tot drumul înapoi în 1937 ca societate orlando umană.

80 de ani mai târziu, aceste pionieri de bunăstare a animalelor continuă să-și continue munca mare de a oferi îngrijiri de experți pentru animalele fără adăpost, nedorite, rănite sau bolnave.

Cei mai buni prieteni pentru animale

Unde: Kanab, Utah
Abordare (Hărți Google): 5001 Angel Canyon Rd, Kanab, UT 84741
Websitehttps: // bestfriends.Org /
Facebook: https: // Facebook.com / bestfriendsanimalsociety

Cei mai buni prieteni pentru animaleFondată în 1984 - un moment în care adăposturile din U.S. au ucis încă milioane de pisici și câini din întreaga țară - Cei mai buni prieteni pentru animale a făcut toată diferența. Astăzi, cei mai buni prieteni ai animalelor este o organizație națională de bunăstare a animalelor dedicată încetării uciderii câinilor și pisicilor în adăposturile Americii.

Pe lângă programele de salvare a vieții în parteneriat cu mai mult de 2.100 de grupuri de bunăstare a animalelor din întreaga țară, cei mai buni prieteni au centre regionale din New York, Los Angeles, Atlanta și Salt Lake City, și operează cel mai mare sanctuar al națiunii Animale de companie.

Societatea Nevada Humane

Unde: Reno, Nevada
Abordare (Hărți Google): 2825 LONDLEY LN, Reno, NV 89502
Websitehttp: // nevadahumanesocietate.Org
Facebook: https: // Facebook.COM / Nevadahumanesocietate

Societatea Nevada Humane

Societatea umană din Nevada este una dintre cele mai faimoase adăposturi de animale din U.S. Din multe motive, nu cel puțin din care este uimitorul de 94% rata de economisire a animalelor în îngrijirea lor pentru 2012. Un procent practic fără precedent, arată în mod clar devotamentul și dedicarea oamenilor de la Societatea Nevada Humane au la animalele lor. Păstrarea calității muncii de atunci, acest adăpost este încă unul pentru a căuta.

Societatea umană din Valea Siliconului

Unde: Milpitas, California
Abordare (Hărți Google): 901 Ames Ave, Milpitas, CA 95035
Websitehttp: // HSSV.Org
Facebook: https: // Facebook.COM / Humanesocietysv

Societatea umană din Valea SiliconuluiOperarea de peste 85 de ani, Societatea Humană din Valea Siliconului este un loc minunat pentru salvarea animalelor de companie, adăpost și adopție.

Cu o stație de stat comunitară de 48.000 de metri pătrați, care a fost deschisă în 2009, cu un program de medicină impresionant, cu programe de voluntar și educațional uimitor și cu devotamentul și dedicarea lor excepțională a misiunii lor, Societatea umană din Valea Siliconului Defiantly face America mândră.

Orașul San Jose Animal Care & Servicii

Unde: San Jose, California
Abordare (Hărți Google): 2750 Monterey Rd, San Jose, CA 95111
Websitehttp: // Sanjoseanimals.COM /
Facebook: https: // Facebook.com / sanjoseanimalcarecenter /

Orașul San Jose Services Animal CareFinist pentru programul lor de "libertate ferată", îngrijirea și serviciile animalelor din San Jose au făcut un nume bine meritat, prin scăderea ratelor de eutanasie a pisicilor în județ cu patruzeci de procente (40%!).

În plus față de asta, Animale Care și Servicii de San Jose De asemenea, oferiți o mulțime de alte programe în județul său, asigurându-vă că, pe măsură ce mulți animale răniți, nedorite și fără adăpost se îmbunătățesc și găsesc proprietarii potriviți.

Ellen M Gifford Cat Shelter

Unde: Brighton, Massachusetts
Abordare (Hărți Google): 30 UNDING RD, Brighton, MA 02135
Websitehttp: // jpgfordcatshelter.Org /
Facebook: https: // Facebook.COM / Giffordcatshelter /

Ellen M Gifford Cat ShelterCeva făcut în mod special pentru prietenii noștri felini, Ellen M Gifford Cat Shelter în Brighton oferă haven sigure pentru pisici abandonate, rătăcite, abuzate și rănite.

Fondată în 1884 de Ellen Gifford, adăpostul Gifford Cat este cel mai vechi adăpost de animale fără ucidere din SUA. Timp de peste un secol au fost un exemplu deosebit de cum să găzduiască în mod uman animale fără eutanșă, să-i limiteze în cuști mici și cutii. Oferind o mare grijă pentru locuitorii săi, acest lucru este cu adevărat pe cele mai bune adăposturi de animale.

Rătăcită din inimă

Websitehttps: // strayfromtheart.Org /
Facebook: https: // Facebook.com / Strayfromtheart /

Rătăcită din inimăDe când a fost înființată în anul 2000 de Beth Silberg și Toni Bodon, rătăcirea din inimă a fost una dintre cele mai bune adăposturi de animale din New York și în țară ca întreg.

Salvare, reabilitare și găsirea caselor noi - Rătăcită din inimă Are totul și o face expert. În plus față de faptul că politica lor "nici o întrebare" este un alt stimulent mare pentru proprietarii de câini-să fie pentru a da acest adăpost și animalelor de companie găzduiește o șansă.

Membrii Alianței Metro Denver Adăpost

Unde: Diferite locații
Websitehttp: // mdawaliance.Org /

Membrii Alianței Metro Denver AdăpostO alianță de peste 25 de adăposturi diferite, am crezut că Alianța Metro Denver Shelter merită un loc pe lista noastră ca o singură entitate pentru excelența lor colectivă în bunăstarea animalelor.

Rata colectivă de salvare a animalelor de Membrii Alianței Metro Denver Adăpost este de peste 85%, făcându-le câteva dintre cele mai bune adăposturi din țară. Oferind îngrijire și reabilitare uimitoare, adăposturile din alianțele Metro Denver sunt cele pe care le-ați dori să le verificați.

Greenhill Humane Society

Unde: Eugene, Oregon
Abordare (Hărți Google): 88530 Green Hill Rd, Eugene, sau 97402
Websitehttp: // deal verde.Org
Facebook: https: // Facebook.COM / Greenhillhumane /

Greenhill Humane Society Greenhill Humane Society SPCA Oferă un adăpost sigur și o îngrijire veterinară uimitoare pentru animalele rătăcite, nedorite și rănite.

Ei susțin, de asemenea, în mod activ pentru animale și proprietarii de animale de companie, lucrează pentru îngrijirea umană a animalelor și tratează toți adoptatele săi cu compasiune și respect - cu siguranță un adăpost de animale care merită atenția noastră.

Tompkins County Spca

Unde: Ithaca, New York
Abordare (Hărți Google): 1640 Hanshaw Rd, Ithaca, NY 14850
Websitehttp: // spcalline.COM /
Facebook: https: // Facebook.COM / SPCA-OF-TOMPKINS-County-255433035902 /

Tompkins County SpcaUn alt mare adăpost fără ucidere din New York, adăpostul de animale din județul Tompkins a fost un adăpost fără ucidere de la începutul acestui secol. Ca și cum acest lucru nu este suficient, Tompkins County SPCA este, de asemenea, înregistrat ca primul adăpost de animale "verde" din U.S. de către U.S. Consiliul de Construcții Green.

Tompkins County Spca a obținut că prin a fi metode ecologice și având facilități care sunt proiectate în cel mai bun mod posibil pentru animalele din ele, oamenii care lucrează pentru ei și mediul său ca întreg.

Servicii de animale multnomah județ

Unde: Portland, Oregon
Abordare (Hărți Google): 1700 W istoric Columbia River Hwy, Troutdale sau 97060
WebsiteHTTPS: // MULTCOPETS.Org /
Facebook: https: // Facebook.com / multnomahcountyanimalServices /

Servicii de animale multnomah județSituat în Oregon, Servicii de animale multnomah județ (MCA, pe scurt), sunt membri ai Adăpostului de animale Alianța Portland (ASAP) - o coaliție a celor mai mari organizații de bunăstare a animalelor din zonă.

MCA-ul este bine meritat un loc pe orice listă de cele mai bune adăposturi de animale - au diverse programe diferite pentru salvare, reabilitare și îngrijire medicală pentru câini, ducând la o rată de salvare de peste 90% pentru câini, plasându-le printre sus în țară.

Quincy Animal Shelter

Unde: Quincy, Massachusetts
Abordare (Hărți Google): 56 ST, Quincy, MA 02169
Websitehttp: // Quincyanimalshelter.Org /
Facebook: https: // Facebook.COM / QuincyanimalsHelter.Org /

Quincy Animal ShelterPentru cei din Boston, adăpostul de animale Quincy este unul dintre cele mai bune adăposturi de animale din zonă. Un adăpost fără ucidere și o organizație de voluntariat de 100%, care a fost încorporată în noiembrie 1999 ca o caritate non-profit Massachusetts, Quincy Animal Shelter a salvat și plasat în casele iubitoare mii de animale de atunci.

Un adăpost de capacitate mică, cu o inimă mare, Shelcy Animal Shelter este o mare adăugare la lista noastră de cele mai bune adăposturi de animale.

Richmond Spca

Unde: Richmond, Virginia
Abordare (Hărți Google): 2519 Hermitage Rd, Richmond, VA 23220
Websitehttps: // Richmondspa.Org /
Facebook: https: // Facebook.COM / Richmondspca /

Richmond SpcaUltima pe lista noastră, dar nu oriunde altundeva, Richmond Spca este un lider printre adăposturile umane fără ucidere, non-profit din U.S.

Salvarea a mii de vieți în fiecare an și îngrijirea mai multor sute de animale în fiecare zi, Richmond Spca excelează la tot ceea ce ar trebui să fie un adăpost de animale - reabilitare, îngrijire veterinară, adopție, sterilizare, precum și educarea comunității și a viitorului său proprietarii de animale de companie cu privire la modul de a avea cel mai bine să aibă grijă de prietenii lor blană.

Aveți o nominalizare pentru cele mai bune adăposturi de animale din America?

Am pierdut unele? Probabil am făcut - există atât de multe alte adăposturi minunate și organizații legate de animale de companie care au nevoie de mai multă recunoaștere. Spuneți-ne despre vreun adăpost de animale excelente pe care le-am pierdut în comentariile de mai jos.

Citiți următorul: 13 sfaturi utile pentru salvarea unui câine dintr-un adăpost

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Cele mai bune adăposturi de animale 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 30 Cele mai bune adăposturi de animale care fac america mândră