Pit bull infographic: adevărul despre taurii de pit

Pitbull Img

Taurii de pituri se confruntă cu critici în mass-media, văzute ca niște câini prea agresivi și periculoși. Dar sunt tauri de groapă foarte periculoase? Am creat acest infographic, folosind date în mai multe rapoarte de cercetare, pentru a săpa Adevărul despre taurii de pit.

Dacă vă place acest infographic, vă rog împărtășiți-l și postați-l pe blogul dvs. Să protejăm pistele!

Pit Bull Infographic

După cum puteți vedea din acest infographic, taurii de pit cu siguranță nu sunt monștrii pe care suportul ne-a determinat să-l credem. În schimb, ei sunt doar câini neînțeleși și merită mai bine.

Arătați lumii că taurii de grâu nu sunt monștrii pe care ei cred că sunt. Distribuiți adevărul despre Pit Bulls Infographic!

Doriți să citiți detaliile complete despre datele infografice și sale? Cititi mai jos.

Despre tauri de pit

Pit tauri nu sunt de fapt o rasă specifică de câine. Termenul "Pit Bull & # 8221; se referă de obicei la mai multe rase diferite de câini care seamănă fizic cu terori și au capete mari, blocate.

Multe rase de câine pot fi clasificate ca Pit Bull Tipuri, inclusiv Staffordshire Terrier de taur, The Cane Corso și American Pit Bull Terrier.

Câinii sunt adesea considerați tauri de pit pur și simplu bazate pe apariții fizice. În adevăr, obiectiv și exacte determinarea rasei este aproape imposibilă.

Istoria taurului Pit

Câinii de la Pit Bull se încadrează în categoria de # 8220; Bully & # 8221; rase. Bătrânii sunt câini care au origini de bulldog și sunt descendenți ai câinilor de momeală engleza, care au fost crescuți să muște și să dețină tauri, urși și alte animale mari.

În anii 1800, bătatul de animale a fost în afara legii și oamenii s-au întors la luptele cu câini. Pentru a realiza rasa optimă de luptă pentru câini, au crescut câinii mai mari și mai lentă de bătăi, cu terori mai rapizi și mai agili.

Apoi, în anii 1860, taurii de pit au fost aduși la U.S. din Anglia pentru a servi ca câini de vânători. Astăzi slujesc ca animale de companie iubite de familie, de asemenea, fiind ținute în suspect atacuri de câine.

Când câinii atacă: sunt tauri de groapă la defecțiune?

Piturile de tauri primesc o mulțime de căldură atunci când vine vorba de atacuri de animale. Dar merită cu adevărat vina?

Pit tauri nu mușcă mai des decât alți câini, dar când fac atac, rezultatele pot fi fatale datorită puterii lor.

Adevărul este că rasa are foarte puțin de-a face cu atacurile de câine fatale. Un studiu efectuat de Jurnalul Asociației Medicale Veterinare Americană (AVMA) au examinat factori co-correnți în cele 256 de decese musculare de câine care au avut loc între 2000-2009. În studiul:

  • 84% dintre câini au fost bărbați neutați neutați
  • 76% dintre câini au fost izolați din contactul regulat cu oamenii
  • 20% implică proprietari cu o istorie de abuz de animale de companie
  • Rasa nu a fost determinată să fie un factor

Pit tauri în adăposturi de animale

Pit tauri au un timp greu supraviețui în adăposturi de animale.

  • 30% dintre câinii în adăposturile animale sunt clasificate ca tauri de pit.
  • 87% dintre taurii de pituri în adăposturile animale sunt eutanasiate în cele din urmă.
  • 22% dintre adăposturi mănâncă câini clasificați ca tauri de pit, Indiferent de dispoziția câinelui.

În timp ce multe adăposturi se îndepărtează de eutanasing pe baza rasei, se întâmplă încă.

4 mituri comune de taur pit

1. Pit tauri au fălci de blocare

FALS. Bullii de pit nu au un fel de mecanism unic de "blocare". Pit Bull Jaws sunt funcționalitate identică cu orice altă rasă.

2. Piturile de tauri sunt mai vicioase decât alte rase

FALS. Cei mai mulți tauri de groapă nu sunt agresivi față de oameni. De fapt, mulți sunt cunoscuți pentru sociabilitatea lor și iubirea copiilor, câștigând chiar și titlul, "câine de nanny."Taurii de pituri sunt câini iubitoare care sunt a Populară pentru a ajuta la tratarea depresiei.

Pit tauri chiar marcate 84% din testul de temperament american (deasupra standardului 81%)

3. Pit tauri nu pot simți durerea

FALS. Pit tauri pot simți durerea ca orice altă creatură. Cu toate acestea, loialitatea și dorința lor extremă de a vă face proprietarii tauri de pit mai tolerabil la disconfort. Unii profită de acest lucru în Câine de antrenament pentru a transforma taurii de pit în luptători.

4. Pit tauri au o presiune mai puternică de mușcătură

FALS. Pit tauri nu au mai multă presiune de mușcătură pe inch (PSI) decât alte rase. De fapt, taurii de pitie au un PSI inferior decât alte câteva rase, inclusiv Păstoriștii germani și Rottweilers,

Presiunea cea mai mare a mușcăturii înregistrată vreodată dintr-o canină domestică a fost de la un rottweiler, cu 328. Shepherdul german a marcat un 238. Ghici cine a avut cea mai mică presiune de mușcătură? Pit Bull a avut doar un psi de 235 lb.

Pit Bull rasa discriminare

Proprietarii și animalele de companie trebuie să facă față discriminării de rasă Pit Bull, iar proprietarii de acasă fiind adesea forțați să plătească o primă de asigurare semnificativ mai mare pentru deținerea unui taur de pit.

Problema cu legile specifice pentru rasă

Legislația specifică a rasei (BSL) interzice sau restricționează anumite tipuri de câini bazate pe faptul că sunt percepute ca periculoase. Sute de jurisdicții în toată u.S. interzice sau limitează proprietatea asupra anumitor tipuri de câini.

De ce BSL este taur

  • Siguranța publică nu se îmbunătățește
  • Banii sunt pierduți
  • Identificarea exactă a rasei este practic imposibilă (luați în considerare cât de multe mutts știți)
  • Proprietarii de câini iresponsabili merg nepedepsiți
  • Proprietarii de câini responsabili sunt pedepsiți în schimb
  • Rasele vizate de fapt devin Mai mult de dorit criminalilor

Unele state se luptă înapoi

Unele state lucrează din greu pentru a lupta împotriva legislației specifice de rasă. Unele state au adoptat chiar și legi care interzic orice BSL local.

Chiar și CDC nu suportă legislația specifică pentru rasă. CDC a găsit o legislație specifică de rasă în mare măsură ineficiente și a risipă de resurse publice.

ADEVARUL: Pit taurii sunt la fel ca membrii familiei iubitoare și evaluate ca și ceilalți câini. Merită mai bine.

Dacă v-ați plăcut acest infographic, asigurați-vă că ați verificat și noul nostru Garduri invizibile de câine infografice ghid!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pit bull infographic: adevărul despre taurii de pit