Cum să găsiți și să identificați un crescător de reputație

Noi credem în adoptarea câinilor adăpost, dar unele familii preferă să cumpere puii de la crescători. În aceste condiții, este important să susținem crescătorii de reputație și să evitați locurile de finanțare care exploatează câinii. Dar cum să găsiți un crescător de reputație și să identificați ce operațiuni sunt legitim în același timp Puppy Scamuri?

Există trei tipuri de crescători de câini, puteți intra în:

  • Un crescător de reputație
  • O moară de cățeluș (crescător dezactivat)
  • Un crescător de curte

Diferențele dintre cele trei sunt majore. Există, de asemenea, alte două tipuri de crescători de câini care pot fi adesea lumped într-una din cele trei categorii de mai sus: Credite comerciale (similar cu mori de catelus) și Hobby crescători (similar cu crescătorul curte, dar ocazional au practici mai bune).

În căutarea dvs. de a găsi un crescător de câine responsabil, va trebui să luați câțiva pași dovediți în localizarea acestora și apoi verificați crescătorul pentru a vă asigura că este cu adevărat reputație pentru a evita devenirea unei victime ca atât de mulți alții. Mai jos este tot ceea ce trebuie să știți despre tipurile de crescători de câini, semne de salvare de crescători și sfaturi ilegale despre cum să găsiți un crescător de câini reputați în zona dvs.

LEGATE DE: 40 de crescători de câini de reputație în u.S. (2020)

Cum să găsiți un crescător de câini reputați

Cum să găsiți un crescător de câini reputați

Definiția unui crescător de câini reputați

Un crescător de câine de renume este un crescător care este preocupat de îmbunătățirea unei rase. Sezoanele lor de reproducere sunt planificate cu meticulozitate pentru a se potrivi câinilor de sex feminin superiori genetic și câini de sex masculin pentru a naște căței sănătoase cu trăsăturile dorite ale rasei lor. Acest lucru asigură faptul că ceea ce face ca o rasă distinct să fie menținută și perfecționată în timp.

Pentru a găsi A Reputat câine crescător, trebuie să înțeleg mai întâi ce face un crescător distorsionat. Există câteva tipuri de crescători acolo și este important să cunoaștem diferențele specifice și modul în care un crescător responsabil diferă de aceste alte tipuri.

Mai jos sunt cele trei tipuri de crescători de câini Viitori cumpărători de animale de companie vor întâlni.

1. Crescătorul de reputație

Cresterul de renume își concentrează eforturile asupra Sănătate și dezvoltare a unei rase. Adesea, o gunoi de pui va costa un crescător de reputație mai mult decât se vor întoarce prin vânzarea de pui. Acest lucru se datorează costului de reproducere, costului de îngrijire, screening-ului medical, îngrijirii medicale, nutriției premium și menținerii creșterii câinilor sănătoși.

Crescătorii responsabili vinde puii la prețuri ridicate pentru a-și acoperi costurile de reproducere legitime și Screen Cumpărătorii câinilor pentru a se asigura că își pot permite o îngrijire adecvată pentru noul lor catelus.

Acești crescători necesită, de asemenea, a contract de achiziție cu o clauză de spay și neutru, o garanție de sănătate și un acord de returnare a catelului la ameliorator ar trebui ca noul proprietar să nu poată avea grijă de ei.

Linia de jos este că cumpărarea unui câine de la un crescător de renume este mult mai complexă și mai scumpă decât ar fi de la o moară de catelus sau un crescător de curte.

2. Pietre crescător

Masina de crescător de pui se concentrează pe Producția în masă a catepurilor pentru profit. Acești crescători își păstrează adesea câinii în unorant și Condiții inumane pentru a reduce costurile și pentru a oferi foarte puțină îngrijire veterinară.

Acești crescători fac un profit semnificativ prin reproducerea câinilor lor la Max și vânzând cățeluși pentru prețuri ridicate, în ciuda sănătății lor proaste. Puii de crescători de maini sunt adesea dispus să se hrănească pe preț a puiilor lor de a bloca într-o vânzare (în timp ce crescătorii de reputați nu negociază pe prețuri).

Puppy Mills sunt extrem de laxe în screening cumpărătorii puii lor și pot sau nu să includă un contract de vânzare cu un nou catelus. Dacă este inclus un contract, acesta include rar o garanție de sănătate (dar poate include ocazional o garanție scurtă de 30 de zile).

Acești crescători vor oferi, de obicei, un cumpărător de câini, opțiunea de a plăti mai mult pentru ca catelul lor să ocolească spaying-ul și sterilizarea și rareori solicită că puii lor să fie returnați dacă noul proprietar nu poate să-i pasă de ei (uneori chiar refuzând puii).

3. CREDERUL DE BAZĂ

Breederul din spate cade undeva între un crescător de renume și o moară de catelus.

Bursa de crescători de curte își reproducă câinii pentru bani, precum și o dragoste de câini. Din păcate, acești crescători rareori au fondurile sau educația pentru a reproduce câini sănătoși în felul în care fac crescătorii legitimi și se bazează pe vânzarea căței lor ca singurul lor venit. Acești crescători pot sau nu pot oferi locuințe sanitare și sigure pentru câinii lor, în funcție de fiecare crescător specific.

Aceste sunt de obicei & # 8220; Home Made & # 8221; Întreprinderile și, în ciuda iubirii câinilor, crescătorii de curte încă cresc în primul rând pentru bani. Acestea oferă prețuri mai mici pentru câinii lor pentru a crește vânzările. Acești crescători, de asemenea, au redus frecvent prețurile căței atunci când nu sunt vândute rapid (catelusi discount). Acest lucru se face deoarece doresc să scape de un așternut anterior înainte ca următorul lor așternut așteptat să sosească și există de obicei mai multe gunoi în Cue.

Diferențe majore între crescătorii de câini

Iată o masă rapidă cu privire la diferențele majore dintre cele trei tipuri de crescători de câini:

Puppy Mill CREDERUL DE BAZĂ Crescătorul de reputație
Motivele de reproducere A face bani Faceți bani, pentru sănătate Sănătate și dezvoltare de rasă
Cunoștințe de rasă Numai de bază Numai de bază Foarte informat
Educație de reproducere Nu Nu Foarte bine educat
Numărul de rase Multiplu Unul la mai mulți unu
Recordurile de sănătate Nu Uneori, dar puțin probabil Da (înregistrări extinse)
Screening-ul genetic Uneori, dar puțin probabil Uneori, dar puțin probabil da
Facilități curate Nu Uneori, dar puțin probabil da
Lucrul cu un veterinar Nu Uneori, dar puțin probabil da
Implicarea în activități Nu Uneori, dar puțin probabil da
Îngrijorarea problemelor legate de sănătate Nu Nu Da (foarte transparent)
Contracte spay sau neutrice Nu Nu da
Club membru al clubului Nu Uneori, dar puțin probabil da
Contact post-cumpărare Nu Nu da

Sfaturi despre cum să găsești un crescător de câini reputați

Sfaturi despre cum să găsești un crescător de câini responsabil

Fiecare proprietar responsabil de animale de companie, precum și persoanele care se ocupă de bunăstarea tuturor câinilor ar trebui să facă un efort, ori de câte ori este posibil, să adopte animale de la adăposturi și organizații de salvare, sau - dacă caută o rasă sănătoasă specifică - numai de la crescători de reputație.

Dar cum găsiți un crescător de câine responsabil și unde să vă uitați? Mai jos sunt câteva sfaturi pentru a vă asigura că catelul pe care îl cumpărați provine dintr-un loc legitim.

Participați la un spectacol de câini

Câinii bine crescuți sunt prezenți în Spectacole de câine Deci, sunt un loc minunat pentru a obține trimiteri la crescătorii de calitate.

Cereți referințe

Un crescător bun va avea o mulțime de referințe mari și nu vor deranja să vă ofere dvs.

Întrebați un veterinar pentru recomandări

Veterinările au vedere o mulțime de câini de rasă pură, vin prin practica lor și sunt familiarizați cu istoria lor veterinară.

Contactați organizațiile specifice de rasă locale

Organizații precum grupurile locale de câine de vânătoare, asociațiile de câini de pistol, cluburile de recuperare și alții vor fi conștienți de crescătorii legitimi locali cunoscuți pentru producerea de câini sănătoși.

Contactați AKC

AKC menține o bază de date a crescătorilor pe care o puteți referi înainte de a cumpăra un catelus. Utilizați precauție Când consultați această bază de date, deoarece orice crescător poate lista cu AKC și cecurile pe facilități sunt verificări aleatorii, nu sunt obligatorii.

Intreaba prietenii

Dacă aveți prieteni care sunt familiarizați cu anumite rase sau care au un câine sănătos al rasei pe care îl căutați, cereți-le o trimitere la crescătorul lor.

Google!

Un crescător de reputație va fi clasat în motoarele de căutare în legătură cu câinii de spectacol, câinii de lucru sau câinii care au fost recunoscuți într-un alt mod. Cu toate acestea, puteți utiliza, de asemenea, unele dintre sfaturile despre cum să identificați un crescător de câine de renume pe măsură ce Google în jurul și căutați Următorul Pup.

În funcție de locul în care locuiți, găsiți a Creșterea locală a legiturii poate fi fie ușor, fie aproape imposibil dacă nu există crescători în orașul tău. Deoarece afacerea legitimă de reproducere nu este întotdeauna profitabilă, nu există atât de mulți crescători buni în jurul (dar există întotdeauna o mulțime de mori de catelus pentru că nu au costurile pe care leagă companiile lege).

20 semne este un crescător de câini reputați

După ce găsiți ceea ce credeți că sunteți o afacere de reputație de câine de reputație, acum trebuie să le exprimați și să confirmați că este de fapt o operațiune legată. Mai jos sunt 20 de sfaturi și semne că locul este reputația și merită să cumpere un câine de la.

1. Acestea vă încurajează să vizitați noul câine de mai multe ori înainte de a le aduce acasă.

2. Cererea crescătorului sau cere ca întreaga dvs. familie să vă întâlnească cu catelul dvs. înainte de a le aduce acasă.

3. Câinii și puii de pe site sunt sănătoși, cu ochi strălucitori și au niveluri adecvate de energie.

4. Ei nu au nevoie ca folosesti un medic veterinar specific, atâta timp cât folosiți un medic veterinar.

5. Necesită un contract de catelus care include o clauză spay / neutru și o clauză "întoarcere la crescător", ar trebui să nu fiți în imposibilitatea de a avea grijă de catelus.

6. Creșerul are o listă de așteptare pentru puii lor.

7. Ei nu doresc să-și livreze puii sau să le vândă vederea nevăzută.

8. Acestea pot oferi certificarea de lichidare a sănătății pentru ambii părinți.

9. O garanție de sănătate este prevăzută cu toate puii lor.

10. Ei au ras doar un număr limitat de ori pe an (1 gunoi per cățea pe an.)

11. Creșerul nu va rasa o singură cățea mai mult de patru ori.

12. Ei nu vor rasa o târfă sub 12 luni.

13. Aceștia pot oferi informații complete de genealogie pentru părinții căpușilor.

14. Camerele de locuit ale câinilor de pe site sunt curate și sanitare.

15. Câinii de pe site sunt curați, bine îngrijiți fără covoare în blană sau urină sau fecale pete pe picioare / picioare / burtă.

16. Puii arată sănătoși și sunt curioși și dornici să vă investigheze pe dvs. și împrejurimile lor.

17. Părinții (cel puțin un părinte) sunt la fața locului și sunt sănătoși și are un temperament bun.

18. Adesea participă la organizații specifice de rasă sau la activități canine cum ar fi agilitatea sau flyball-ul.

19. Ei au o mulțime de cunoștințe despre rasă și sunt dornici și dispuși să împărtășească acea cunoaștere cu dvs.

20. Vă pune întrebări despre dvs., familia dvs., de ce doriți un cățeluș și ceea ce căutați într-un catelus.

20 semne este un crescător de câini dezgustibili

Cele 20 de semne de mai sus sunt o bună indicație și o hartă rutieră cu privire la modul de găsire a unui crescător de câini reputați în zona dvs. locală. Există, de asemenea, modalități de a spune contrariul, așa că aici sunt 20 mai multe daways de un crescător de câini dezactivați pe care ar trebui să-l urmăriți.

1. Ei nu vă vor permite să vizitați câinii / căpușii înainte de a achiziționa.

2. Când vizitați, zona în care sunt păstrați câinii miroase puternic de urină sau fecale.

3. Când vizitați, puii au urină sau fecale în picioare pe picioare / blană.

4. Ei nu vor sau nu pot oferi autorizații de sănătate pentru părinții căței.

5. Puii au o descărcare a ochilor, a nasului sau a gurii.

6. Puii sunt letargici și prezintă semne mici de jocuri sau curiozitate.

7. Puii sunt disponibili instantaneu fără o listă de așteptare.

8. Părinții puii nu sunt pe site când vizitați.

9. Puppiesele apar timid și toate sunt reticente să vă abordeze.

10. Ei nu sunt în măsură să furnizeze genealogii câinilor lor.

11. Ei sunt dispuși să vândă puii pe o licență de proprietate completă fără un contract de spay / neutru.

12. Puii și / sau câinii de părinți sunt timizi de la ameliorator.

13. Personalul nu este informat de rasă.

14. Ei nu numai că au creat câini de rasă, dar și câinii de designer.

15. Își primesc catelusii în mod repetat pe tot parcursul anului.

16. Ei continuă să-și reproducă câinii în vârstă în vârstă, mai degrabă decât să le retragă după câțiva ani.

17. Câinii și / sau puii nu se potrivesc standardului de rasă.

18. Ele vă permit să aduceți acasă catelul dvs. înainte de 8-12 săptămâni.

19. Acestea refuză să furnizeze lucrările lui Cuppy imprimate cu logo-ul oficial AKC.

20. Se pare că au o mulțime de cățeluși disponibili pe tot parcursul anului.

Ce se așteaptă de la o afacere de reputație a câinilor?

Ce se așteaptă de la o afacere de reputație a câinilor?

Atunci când vizitați un crescător responsabil pentru a achiziționa un catelus, ar trebui să vă așteptați să fiți întrebat a Numărul de întrebări Despre tine, familia ta, obiceiurile tale, activitățile tale, experiența ta, situația voastră și intențiile tale cu noul tău catelus.

Deoarece aceste crescători îngrijirea câinilor lor, Aceste întrebări de proprietar noi și # 8221; sunt de a vă asigura că sunteți pregătiți să oferiți o casă bună pentru un câine, dar și că sunteți potriviți cu un catelus care se va ajusta bine la stilul dvs. de viață și de gospodărie.

Unele dintre întrebările pe care le puteți aștepta să auziți de la un bun crescător de câini includ:

  • De ce vrei un catelus?
  • Ați avut vreodată un catel înainte și sunteți familiarizat cu introducerea unui nou catelus la casa dvs?
  • Sunteți dispus și în stare să oferiți cea mai bună îngrijire veterinară pentru noul dvs. catelus?
  • Sunteți de acord cu spay sau neutruiți-vă catelul dvs. și oferiți dovada spargerii sau a neuteringului odată ce catelul este suficient de mare pentru a se supune procedurii?
  • Aveți copii? Dacă da, cât de vechi sunt ei?
  • Intenționați să vă luați catelul dvs. pentru a asculta cursurile și să le antrenezi bine?
  • Ce veți face cu catelul dvs. atunci când părăsiți orașul sau mergeți în vacanță?
  • Aveți de gând să lăsați ca catelul vostru să trăiască în interior sau vor fi un "câine în aer liber"?
  • Aveți o curte împrejmuită? Dacă nu, cum intenționați să vă exercitați noul cățeluș?
  • Ați avut animale de companie anterior sau aveți în prezent animale de companie acasă?
  • Aveți o referință veterinară (dacă ați avut anterior animale de companie)?
  • Conduceți un stil de viață activ, sau vă veți descrie ca fiind mai sedentar?
  • Puppy-ul dvs. va servi un scop specific în casa sau familia dvs? Vor fi instruiți pentru munca de serviciu, căutarea și salvarea muncii, activitatea de alertă etc.?
  • Veți oferi catelul dvs. cu exerciții zilnice?
  • Aveți experiență cu rasa? Ce tip de experiență?
  • Dumneavoastră dețineți casa dvs? Dacă da, asociația casei dvs. are reglementări specifice rasei?
  • Închiriați-vă casa? Dacă da, puteți furniza numele și numărul proprietarului dvs., astfel încât să poată confirma că aveți dreptul să aveți animale de companie?
  • Puteți oferi referințe personale pentru a garanta caracterul dvs. și capacitatea de a avea grijă de animale?
  • Ați trebuit vreodată să renunțați la un animal de companie în trecut, dacă da, de ce?
  • În ce alte circumstanțe ați renunța la animalul dvs. de companie?
  • Ce căutați în catelul dvs. în măsura în care personalitatea lor?

Înainte de a merge ..

Acum știi cum să găsești un crescător de câine de reputație în zona dvs. și cum să le identifice. Dar pe măsură ce terminați citirea și sunteți pe punctul de a închide acest articol, am dori să luăm o clipă pentru a vă cere să vă reconsiderați alegerea dvs. pentru a-ți cumpăra noul catel.

Adăposturi și salvați în jurul națiunii sunt pline de pui de rasă pură și mixtă, adulți și câini de rang înalt care caută case. În fiecare an 3.3 milioane de câini sunt eutanasiați pur și simplu din cauza lipsei de spațiu. Vă rugăm să luați în considerare salvarea unei vieți și ajutarea la reducerea acelei statistici.

Citiți următorul: 13 sfaturi utile pentru salvarea unui câine dintr-un adăpost

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Sfaturi despre cum să găsești crescători de câini de reputație

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să găsiți și să identificați un crescător de reputație