12 Reguli etichete pentru parcurile de câine

Parcurile de câine sunt locul perfect pentru a vă aduce animalul pentru un exercițiu și distracție de joc. Animalul dvs. de companie primește ocazia de a alerga în jurul lesa, și este locul perfect pentru cainele dvs. să socializeze cu alți câini și să dezvolte obiceiuri bune de comportament.

Cu toate acestea, pentru că este un cadru social cu mulți alți proprietari de câini în jur, acest lucru poate duce uneori la o experiență neplăcută. Câinii care nu au fost instruiți, proprietarii care nu știu cum să-și controleze câinele și câinii care nu au fost vaccinați, deteriorați sau tratați în alt mod și sunt un pericol pentru sănătate la alte animale de companie.

1. Câinii parcuri sunt pentru câini să se distreze

Parcurile de câine sunt locuri pentru ca câinele dvs. să alerge și să se distreze. Ei nu ar trebui să fie doar un mijloc de exerciții fizice sau de rutine riguroase de formare a câinilor. Ar fi o idee bună dacă v-ați îndreptat cu câinele înainte de a vă îndrepta spre parcul de câine, deoarece nu doriți să intre în parc prea încântat și plin de atât de multă energie încât poate provoca probleme cu alți câini.

Deși câinele dvs. nu poate fi un luptător, nivelurile sale de energie pot spui alți câini și că le-ar putea dezactiva. Este destul de des cazul ca parcul de caine să fie frumos și liniștit și toți câinii se află foarte bine până când un câine intră în parc. Dacă acest câine este prea plin de energie, s-ar putea transforma în haos total.

ei

2. Ei nu sunt pentru câinii agresivi

Unii câini nu merg bine cu alți câini și, dacă aveți un FIDO ca acesta la domiciliu, atunci un parc de câine probabil nu este cel mai bun loc pentru a merge la. Odată ce ați pregătit cu succes câinele dvs. pentru a se amesteca bine cu alți câini, atunci veți putea să-l duceți într-un parc de câine. Până când câinele dvs. devine un mixer bun, este mai bine să evitați zonele cu alți câini împreună.

Unii câini primesc bine cu alți câini de cele mai multe ori, dar pot schimba brusc. Dacă aveți un câine ca acesta la domiciliu, puteți să vă luați câinele într-un parc de câini, dar să îl păstrați pe o lecție până când vă simțiți încrezător că se amestecă bine cu ceilalți. Dacă câinele dvs. începe să arate vrea să lupte, Lăsați parcul imediat.

3. Nu sunt permise câini nevaccinați

Dacă aveți un cățeluș la domiciliu și planificați să-l duceți într-un parc de câine, ar trebui să vă asigurați că a primit mai întâi toate vaccinurile. Câinele dvs. ar putea deveni grav bolnav dacă nu a fost vaccinat.

De asemenea, veți pune și alți câini la risc. Să fie un proprietar de câine responsabil și să așteptați până când câinele dvs. are a avut toate vaccinurile sale Înainte de a începe să vă gândiți să vă îndreptați spre un parc de câine. Aceasta este pentru beneficiul tuturor, inclusiv al tău și câinele tău.

Cu toții suntem de acord să păstrați zona curată

4. Cu toții suntem de acord să păstrați zona curată

Dacă câinele dvs. își face "afacerea" atunci când într-un parc de câine, ia-o întotdeauna. Nu numai că un alt câine sau o persoană nu ar putea intra în ea, este nesanitar. Una dintre numeroasele dvs. responsabilități ca proprietar de câine este de a curăța după animalul dvs. de companie, iar acest lucru este deosebit de important în zonele sociale precum parcurile de câine în care alți câini și proprietari sunt în jur.

Dacă știți că parcul de câine pe care îl veți avea saci, atunci nu trebuie să vă luați propriul; Cu toate acestea, dacă nu o fac Furnizați pungi de poop Luați câteva cu tine, doar în caz. Puteți chiar să luați un mic portabil poop scooper pentru a face lucrurile mai ușoare pentru tine.

5. Nu luați niciodată un câine contagios unui parc de câine

De același token, dacă animalul dvs. de companie suferă în prezent de o tuse, purici, paraziți sau mange, apoi rămâneți departe de parcurile de câini. Dacă fido-ul dvs. are vreun tip de boală contagioasă, parazit sau infestare, puneți în pericol alți câini și ați putea face și starea câinelui dvs. mai rău.

Niciodată, să luați vreodată un câine bolnav la un parc de câini! Este și pentru binele câinelui tău și ceilalți câini. Dacă nu sunteți sigur, adresați-vă medicului veterinar dacă câinele dvs. este șters pentru contactul cu alte animale, deoarece vor ști dacă acesta este contagios sau nu.

Don

6. Nu aduceți mai mulți câini decât puteți să vă ocupați

Dacă aveți o mulțime de câini acasă, probabil că vă gândiți că ar fi frumos să le luați într-un parc de câine împreună. Numai tu știi cât de bine poți să te descurci câinii când sunt împreună. Dacă sunt bune împreună, și puteți face față, luați-le pe toți.

Cu toate acestea, dacă sunteți puțin preocupat de modul în care vă veți descurca dacă cineva începe să spună altor câini, atunci este probabil mai bine să luați doar un câine la un moment dat. Dacă intenționați să luați toți câinii, ar fi cel mai bine să obțineți un prieten sau o rudă pentru a merge cu dvs., ca înapoi, dacă lucrurile încep să înceapă.

7. Câinele dvs. este spayed / sterilizat?

Dacă câinele dvs. de sex feminin nu este spionat, va trebui să fiți atenți la momentele în care este în căldură. Dacă ea este, ar trebui să evitați cu siguranță parcurile de câine. Toți câinii de sex masculin din parc vor urmări-o și nu va avea un timp minunat la parc din cauza ei. Câinii masculi sunt, de asemenea, probabil să fie mai agresivi unul față de celălalt dacă există o femeie în căldură la parc.

Un câine netered poate provoca haos total la un parc de câine și nu va fi mult distractiv pentru ceilalți câini, sau într-adevăr, proprietarii celorlalți câini. Astfel încât, cu siguranță, evitați parcurile de câine dacă câinele dvs. nu a fost încă netered.

8. Parcul de câine este pentru câini

Poate părea evident, dar nu ar trebui să luați niciodată un alt animal într-un alt parc de câine decât un câine. Lăsați celelalte animale de companie acasă și aduceți doar câinele. Am văzut pe alți proprietari de animale de companie care încearcă să se așeze la sau de un parc de câine cu pisicile și alte animale de companie, iar majoritatea proprietarilor de câini sunt apoi forțați să părăsească zona pentru a evita orice probleme.

9. Nu aveți nevoie de mâncare acolo

Nu luați niciodată mâncare de câine sau mâncarea proprie într-un parc de câine, deoarece ceilalți câini vor mirosi că aveți mâncare pe dvs. și puteți începe să devii agresivi. Să fie atenți la toți ceilalți proprietari de câini care și-au adus câinii în parc ca să se distreze și să nu ia niciodată mâncare în parc.

Păstrați un ochi pe câinele dvs

10. Păstrați un ochi pe câinele dvs

Trebuie să știți unde este câinele dvs. în orice moment în parc; Nu este de până la ceilalți proprietari să vă spună unde este câinele dvs. sau dacă a făcut ceva care ar fi putut fi împiedicat dacă ați acordat atenție.

Toată lumea este responsabilă pentru propriile lor câini, așa că țineți un ochi pe pooch-ul dvs. ca un copil de 2 ani. Fiți gata să vă sunați câinele dacă vedeți că o situație este berea sau a deranjează alți proprietari sau câinii lor. Dacă mai mulți proprietari ar face acest lucru în loc să citească o carte pe o bancă, multe accidente de parc de câine ar fi putut fi împiedicate.

11. Întotdeauna aveți lesa câinelui tău la îndemână

Aveți lesa de câine la îndemână la toate timp, deoarece câinii sunt imprevizibili. Niciodată nu știi când va trebui să fugi repede la el și să-l pună înapoi pe lesa. Este posibil să trebuiască să vă bucurați de luptă și să vă luați casa de câine. Dacă se întâmplă acest lucru, trebuie să aveți leșia câinelui la îndemână pentru a putea face acest lucru rapid.

12. Urmați regulile parcului de câine

Asigurați-vă că urmați toate regulile de la Parcul de câine. Dacă nu ați putea duce la amenzi. Să fie considerați și să urmați regulile în orice moment - chiar dacă sunteți singurul acolo. Ajutați-vă să păstrați parcul curat și ordonat prin curățarea după câine și utilizați coșurile de eliminare a deșeurilor care sunt furnizate.

13. Bucurați-vă de timpul cu câinele dvs

Parcurile de câine sunt locuri fantastice, iar câinele dvs. va iubi ocazia de a alerga liber și de a se distra. Există multe lucruri de gândit și, sperăm, acest ghid v-a ajutat să aflați mai multe despre parcurile câinilor și ce să vă așteptați. Parcurile de câine sunt într-adevăr locuri uimitoare pe care tu și câinele tău le vei iubi în vizită împreună!

Citiți următorul: 40 sfaturi despre cum să-ți faci câinele fericit

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Ce să știți dacă mergeți la un parc de câine pentru prima dată

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 12 Reguli etichete pentru parcurile de câine