Ofițerul de poliție răspunde la un apel de câine vicios, se termină cu un nou prieten cel mai bun

În calitate de îngheț de ofițer din Texas sa apropiat cu grijă de câinele care a rătăcit pe pridvorul cuiva, și-a dat seama că nu este o amenințare când a început să-și piardă coada.

Acest lucru se întâmplă adesea - oamenii care se tem de un câine fără ca proprietarul să pună panică despre o amenințare pe care o prezintă canin. Ofițerii de poliție din Texas au răspuns la un apel despre un câine vicios pe un weekend pierdut. Când au mers să-l verifice așteptând să se confrunte cu o situație amenințătoare, o pooch prietenoasă și vivacioasă îi vindecă în schimb.

Ofițerul Travis Frost și partenerul său au mers să investigheze un apel despre un câine rătăcit într-un cartier din Texarkana. Ei au văzut un taur de aur de aur, care părea că nu aparțineau într-unul din porțiunile rezidenților, conform Thedodo.

Frost a făcut încercări de a se apropia de taur cu prudență în cazul în care câinele ar ataca. Este cea mai bună tactică pentru a lua, deoarece este un scenariu nefamiliar atât pentru câine, cât și pentru om.

Ofițer Frost cu noul său prieten

Într-o altă mișcare strategică, înghețul a părăsit, de asemenea, ușile mașinii de poliție deschise dacă trebuia să facă o evadare rapidă de la pooch.

Reputația Pit Bull ca o rasă periculoasă

Piturile de tauri au câștigat, din păcate, o reputație destul de mare ca un câine vicios. Unii numesc rasa o bombă de timp de bifare din cauza Pit Istoric de tauri. Ei cred că, din moment ce taurii de groapă sunt violenți prin natura, atunci rasa nu este ideală ca animale de companie domestice sau de companie.

În Miami și Denver, de exemplu, legile de stat interzic Proprietatea de tauri de pit Datorită caracteristicilor rasei. Legile similare au fost, de asemenea, stabilite în Ontario în Canada și în Anglia și Țara Galilor în U.K.

Nicholas Dodman, directorul medicului veterinar de la Universitatea Tufts, a declarat pentru Los Angeles Times că au existat nenumărate studii Debunking Tălls violent natural. Rasa este la fel ca orice altă rasă care dezvoltă comportamente bune sau rele în funcție de tipul de formare pe care o primesc de la proprietarii lor.

Câinele pierdut este gata să meargă acasă

Numai atunci când taurii de grâu fac atac, se poate transforma în carnage. Dodman a atribuit acest lucru stilului de mușcătură al lui Pit Bull, care are capacitatea de a alunga țintă în bucăți.

Un ursuleț adorabil

Între timp, pe măsură ce înghețul se mișcă încet pentru a încerca să conțină taurul de pit, el a observat că de fapt se strângea și își coborî coada. Realizând că câinii amenințători nu se comportă în acest fel, ofițerul a încercat să fluiere pentru a vedea cum ar răspunde Pit Bull.

În mod surprinzător, viciosul și # 8221; câinele a mers la el și apoi a urcat chiar în mașina lui de poliție. Câinele nu era deloc ostil și el a indicat că era pregătit ca ofițerul să-l ducă acasă!

Câine este fericit că a găsit un nou proprietar

Poliția din Texarkana a împărtășit apoi mai multe fotografii ale înghețului ofițer și de taur de pit pe Facebook, care a trecut de atunci pe Internet. Aparent, în timp ce așteaptă controlul animalelor pentru a lua câinele în custodie, ofițerul îngheț sa răsfățat într-un cuplu de sine cu ursulețul adorabil - și noul său cel mai bun prieten al lui!

Un cuvânt pe microcip

Câteva zile mai târziu, poliția din Texas și-a actualizat comunitatea Facebook despre cazul Pit Bull. Câinele a avut aparent un microcip implantat, ceea ce înseamnă că ar putea urmări proprietarii. Din păcate, informațiile despre microcip nu au fost actualizate, așa că le-a luat timp pentru a găsi oamenii câinelui.

Ofițer de poliție la locul de muncă în timp ce câinele este observat

Poliția a reamintit, de asemenea, proprietarilor de câini de pretutindeni pentru a-și actualiza informațiile în sistem pentru a evita orice lovituri. Este un proces simplu; Trebuie doar să faceți un apel. Există, de obicei, un număr care vine cu cardul de activare pe care l-ați primit când ați avut cipul implantat pe câine.

Deoarece controlul animalelor nu a putut localiza proprietarul lui Pit Bull imediat, câinele a trebuit să rămână într-un adăpost mai mult decât se anticipase. Din fericire, cu toate acestea, Pit Bull a fost de atunci sa întors acasă.

Pit Bull este gata să meargă să lucreze poliția

Ofițerul Frost a aflat, de asemenea, că numele taurului Pit este de aur și este de fapt un bully american. Această rasă este foarte adaptabilă ca un animal de companie domestic. În ciuda construirii sale intimidante, bully american are un comportament blând și prietenos și poate fi un partener ideal acasă.

Citiți următorul: 15 cele mai bune rase de câine pentru munca poliției

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ofițerul de poliție răspunde la un apel de câine vicios, se termină cu un nou prieten cel mai bun